Показати повну версію : Orton GL8 - що воно таке?
GrayWolf
31.01.2013, 01:44
Звісно, сабж. І ткніть носом (не можу знайти на сайті) - де до нього прошивки і ПО. Найбільше зараз цікавить редактор списку каналів і ПО для його прошивки в тюнер. Допоможіть, хто чим може.
GrayWolf, Системну інфу цього "чуда" техніки, хто буде викладати ??? Папа Римський ???
Хача як так підозрюю, це щось на зразок Жлобо 4100С чи 4050СХ...
kreshnot
31.01.2013, 08:11
GrayWolf, Orton GL8 -Opticum X80 Premium
GrayWolf
31.01.2013, 13:43
Системну інфу цього "чуда" техніки, хто буде викладати ???
Це воно? :
bootloader 0.1.0 2011-11-15
maincode v12.63c 2012-3-30
otherdb 1.0.0 2011-6-16
Raidoback 1.0.02011-9-20
defaultdb 1.1.0 2011-8-11
userdb 1.0.0 2011-8-1
Orton GL8 -Opticum X80 Premium
Щиро дякую!
Для дякую існує кнопка додавання карми !!!
GrayWolf
31.01.2013, 14:52
Orton GL8 -Opticum X80 Premium
Шукав дамп, софт і список каналів для Opticum X80 Premium. Не знайшов. Знайшов лишень для Orton X80 Premium. І то не все. Чи це той самий тюнер? І чи підходять йому списки каналів, наприклад, від Orton X80RF,X80HDmi,X80PVR, бо саме для Orton X80 Premium також чомусь немає.
Шукав дамп, софт і список каналів для Opticum X80 Premium. Не знайшов. Знайшов лишень для Orton X80 Premium. І то не все. Чи це той самий тюнер? І чи підходять йому списки каналів, наприклад, від Orton X80RF,X80HDmi,X80PVR, бо саме для Orton X80 Premium також чомусь немає.
X80RF,X80HDmi,X80PVR під ці тюнери різні прошивки,вам треба шукати під свій X80 Premium
PRIOLA,Чоловік спитав про І чи підходять йому списки каналів, наприклад, від Orton X80RF,X80HDmi,X80PVR, бо саме для Orton X80 Premium також чомусь немає. Те що софти не підходять я вкурсі...
Я особисто такий металолом волію не ставити , тому не дуже вкурсі що і до чого...
GrayWolf
31.01.2013, 15:41
X80RF,X80HDmi,X80PVR під ці тюнери різні прошивки,вам треба шукати під свій X80Premium
Я розумію. Але було сказано, що мій Orton GL8 це - Opticum X80Premium. Про такий тюнер тут взагалі немає нічого. Найшов лише про Orton X80Premium. Хочу вияснити, чи Orton X80Premium та Opticum X80Premium - одне й те ж, чи ні. Тобто, якщо :
Orton GL8 (мій) = Opticum X80Premium (сказано вище) = Orton X80Premium (є інфа на сайті), то
Orton GL8 (мій) = Orton X80Premium (є інфа на сайті) і я можу користуватися ПО і дампами від останнього. Бо, якщо ні, то - ду...а.
І, відповідно, оскільки до останнього списків каналів на сайті немає, зате є до його родичів Х80 і т.д., то чи вони (саме списки каналів) від тих Х80-х підійдуть мені. Я знаю, що дампи не підійдуть. Мене цікавлять лише списки окремим файлом.
Для дякую існує кнопка додавання карми !!!
Я знаю. Я нею скористався, але хотілось ще подякувати людині привселюдно.
Я особисто такий металолом волію не ставити , тому не дуже вкурсі що і до чого...
Згоден, можливо металобрухт, але я вмикаю телевізор раз на тиждень, якщо зовсім немаю роботи. А сателіт - узагалі було таке що по півроку-рік не вмикав. А зараз, з появою XtraTV, вирішив таки потішити себе трошки частіше улюбленими Discovery та Investigations. Не вкладаючи купи грошей в тітку Шуру (реси по 100-200$, нову тарілку і голови і т.д.). Та й згорів нарешті старий AF-3018, відпрацювавши десь із 7 років. Ось і взяв найдешевше із працюючого з картоприймачем. Вигляд гарний, розмір мікроскопічний, працює. Що ще потрібно?
GrayWolf,1. наскільки я розбираюсь в медицині Orton X80Premium та Opticum X80Premium це одне й те ж...
Не вкладаючи купи грошей в тітку Шуру (реси по 100-200$, нову тарілку і голови і т.д.). 1. В принципі цьоця Шура непогано працює і з трьох-голового - Віасат Балтік, Ц+ і та ж Екстра.
2. Тарілка і голова на 36Е вже не так дорого коштує...
Ось і взяв найдешевше із працюючого з картоприймачем. Вигляд гарний, розмір мікроскопічний, працює. Що ще потрібно? Англійці говорять: "Ми не надто багаті що б купляти дешеві речі". Від себе лише додам той же ХДішний GI S 8120 не так дорого коштує...
GrayWolf,
Ось ДАМП ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) На ваше чудо техніки,а якщо якихось каналів вам бракує заходимо СЮДИ ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) і ручками добавляємо ті канали які вам не вистачає.....Удачі..... І Оптікум,глобо,Ортон ,це не просто аналоги ,це синоніми!!!!
Від себе лише додам той же ХДішний GI S 8120 не так дорого коштує.
Якщо в нього не плазма то підійде і GI HD MINI ,шариться на ньому добре,а HD канали ,не гірше показують чим на 8120(8900)....
PS. (Славко об"єднай повідомлення)
GrayWolf
01.02.2013, 00:46
Якщо в нього не плазма
У мене якраз плазма. Але не фулХД, а HDReady. Але поки не назбираю на хороший HD тюнер з усіма наворотами, не буду купувати будь-що. Навіть середнячка. Або все, або нічого (чи майже нічого).
Ось ДАМП
За дамп дякую, але, як я уже писав, у мене :
bootloader 0.1.0 2011-11-15
maincode v1.2.63c 2012-3-30
...
а в в тому дампі прошивка v1.2.62c. Тому не бачу змісту перешивати. Мене цікавив саме список каналів. І ПО саме для того, щоби його добути з "чуда", виправити і назад "запхати". Бо у тому чуді техніки я не можу навіть скоректувати назви фаворитів.
Мене цікавив саме список каналів
Списки каналів,для таких девайсів,майже ніхто не робить і навіщо? ,якщо є цілий дамп....Візьми дамп і якщо є така можливість ,загрузи з нього ,лише список каналів....
на хороший HD тюнер з усіма наворотами
А справишся? З Усіма наворотами то? ))))))
GrayWolf, До Х80 Преміум дампів валом,потрібно "погуглити",працюють на свої15 зел. непогано. З 3х ящиків(24 в ящ,) в 2х ресах міняв ШИМ в БЖ і все ОК !
GrayWolf
01.02.2013, 15:27
А справишся? З Усіма наворотами то? ))))))
10 років програмістом, паралельно 10 років сисадміном, паралельно 23 роки постійний HelpDesk... Що там може бути такого, в чому неможливо розібратись? Нехай з сторонньою допомогою. Нехай з читанням мануалів. ;)
А за дамп - велике дякую! Система дозволить - докину карми. :)
GrayWolf, Тоді раджу, колезі, збирати бабки на GIS Vu+ Solo 2...
GrayWolf
01.02.2013, 16:03
Тоді раджу, колезі, збирати бабки на GIS Vu+ Solo 2...
Щиро дякую! Пішов вивчати цього звіра.
Тоді раджу, колезі, збирати бабки на GIS Vu+ Solo 2...
Краще бери в мене DreamBox ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) оригінальний.....
GrayWolf
01.02.2013, 18:59
Краще бери в мене DreamBox оригінальний.....
Молодца! Добре працюєте. :) Але я поки, як вище було сказано, не просто так вибрав самий дешевий варіант. Тому, як каже Славон, поки що збираю бабки, а там буде видно...
10 років програмістом
Які мови програмування ? :) Самі програми пишете? Щось під замовлення писали? Просто цікаво поспілкуватися, хоча я й близько не програміст :)
Найбільше зараз цікавить редактор списку каналів і ПО\
AliEditor - Редактор каналів для Orton X80:[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
GrayWolf
02.02.2013, 00:10
Які мови програмування ?
Не писав уже 12 років. Останнім часом в основному HelpDesk. А до того все - починаючи з Паскаля, трохи С, багато різних СУБД, VisualBasic.
Самі програми пишете?
Писав. Сам. Один.
Щось під замовлення писали?
Якщо розпорядження тодішніх начальників вважати замовленням ... Тоді так. :)
Просто цікаво поспілкуватися, хоча я й близько не програміст
Та прошу дуже. Але, як мені сказав недавно один із дуже хороших програмістів-бізнесменів (має свою фірму), програміст - до 30 років, максимум - до 35. Далі - все. Або шукає адмінінстративну посаду, або міняє профіль - підтримка, тестер, etc. А я цей рубіж давно переступив. Так що і я тепер - зовсім не програміст. :(
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010