Показати повну версію : Ціни на прошивку тюнерів?
sat-prof
19.02.2010, 14:18
Які ціни на прошивку тюнерів у Вас?
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Прошивка в мене на даний час 30гр, а на неходовi апарати якi потрiбно в ручну робити список 50гр, прошивка з замiною конденсаторiв (Globo) 50-60 гр.
sat-prof
19.02.2010, 16:11
У нас Глобо,Опени Ф100 - 20грн!
Таке щось як Алстар 40грн!
roger5000
19.02.2010, 17:46
від 20грн до 10$- це за встановлення Енігми на лінуксові HD-ресивери з налаштуванням шарингу.
У нас, у Львові, на радіобазарі скинули ціни до 15 - 20 грн за прошивку типових (поширених) моделей :( Я менше як за 40 грн навіть в руки брати не хочу, хай їдуть на базар як дорого :)
Заміну програмного забезпечення супутникових терміналів необхідно поділяти на заміну:
до дешевих терміналів (аріон,глобо, ...) 5$- моя ціна
Boot File
Firmware File
Key File
Setting Channels File
до середньоо-цінових (опен 300,8хх, 5хх) 10$- моя ціна
Firmware File
Key File
Setting Channels File
дорогих (лінукс) 15$- моя ціна
img File
EMU cam File
MAC CHANGER File
Key File
Setting Channels File
sharing File
J T A G 20$- моя ціна
в основному базарники вміють заливати в глобо 20 гр.
Key File
Setting Channels File
стягнуті з різних форумів, не міняючи навіть настройки дісек
ціни смішні
києві 40-200 гр.
petronew
13.03.2010, 21:44
15 прошивка / 30-50 прошивка+конденсатори
Хлопці чи збільшилась у вас кількість тюнерів на прошивку після переходу ІНТЕРА на 11389Н27500 ? Третій день народ як показився сьогодні, принесли 43 тюнера .Прошивка в мене 20-30гр з ремонтом б\ж.(кондюки) 40-50гр.
sat-prof
15.04.2010, 21:43
Не то слово... просто бум
Цікаво... Мої сусіди і клієнти поки, мабуть, не помітили пропажу каналу...
Прошивка тюнера 5гр:) бiльше не дають конкурентiв багато.
помоєму 5гр це низько, треба себе не любити щоб за такі копійки працювати, ось робили би Ви всі по 20 гр, всім би добре було, і робота би була і заробіток теж.
Прошивка тюнера 5гр:) бiльше не дають конкурентiв багато.
Ви, як і ваші конкуренти дибіли - демпінгісти. Через таких як ви бізнес перетворюється на спосіб заробляння на пиво. У вашій "конкуренції" ви не помічаєте що почали працювати ЗАДУРНО! :(
Чим це вигідно вам я не розумію...
А завтра що? 4,50 за прошивку? Ви вийшли на рівень прибутку двірників...
Цекаво, де ви знаходитесь географічно?
beretta_rez
16.04.2010, 11:47
я би наприклад був згідни на тапку ціну 5гр. якби принесли гуртом 40 тюнерів і то одної моделі
Я вибачаюсь але ви всi неправi .Але поприто я маю антени майже кожен день ставити 650гр. i тюнер продам головку файку i так дальше.А як буде прошивка 20 гр то нафiг та антена потрiбна,за кабельне виходить 25гр i дiскаверi,анiмал-пленет евроспорт iтд.
5 гривень за прошивку це вже маразм, який сенс затрачати час на такі заробітки навіть не заробиш на інтернет .
roger5000
16.04.2010, 22:18
Є така штука як дипломатія, можна домовитися з конкурентами і робити по 20, і всім буде добре,і роботи буде і заробіток, а для сильно гумних які почнуть по 19.50 робити, провести виховну роботу. :mad:
В моїй місцевості(районі) навіть є спеціалісти-3гр.прошивка.От дають козаки,чисто обесцінили,і яка думка після того в людей.До того дойде що нікому тим буде займатись-навіть тим козакам,які так обесцінили свою працю.Не вигідно цього компютера включати за таку платню.....
Країна повинна знати своїх героїв в лице!
urasat, звідки ви? Як зветься фірма що по 3 грн прошиває? Хоча то скоріш якийсь гуцул а не фірма... Одним словом давайте збирати інформацію про демпінгістів.
По Львову ціна в середньому 20 грн ( на "Менсі" шиють за 30 )
є дєятелі що шиють дешевше
Сам прошиваю своїм клієнтам по 20 чужим 30 грн
Спецефічні , мало розповсюджені тюнера -від 60 грн
У Львові, на радіобазарі "штампують" по 15 грн Прикро...
Прошивка м. Стрий 15-30гр.lmy
Сергей В-Александровка
18.04.2010, 23:01
Дійсно, за п’ять гривен смішно.
В мене в майстерні, Херсонська обл.. по 30грн.
Ремонт тюнера від його ціни 10% плюс матеріали.
Стягнув з нету вставив флешку і прошив собі сам :)
plagiat_2009
19.04.2010, 13:22
я розумію те що на халяву не впрікол прошивати,але то не бетони мішати.
думаю що 20грн. за 5 хв. часу забагато!
це моя тільки точка зору.
а так крім----собі нікому не шию :)
Прошивка поширенх тюнерів - 15-20 грн.
Всього іншого - 30-40 грн.
Лінуксові тюнера - 40 - 50грн.
Петрович
06.06.2010, 13:59
Я біля ЦЕРКВИ не стою і не прошу.....Я беру що мені належить.Беру за те що вмію робити а вмію на 30гр.
Скільки було треба: часу, нервів і знань, щоб навчитися прошивати, а тепер- за 5гр???
Всі клієнти і за 5 гр.-його не будуть(інакше тяжко зрозуміти,як за 5 гр.робити таку роботу на сьогоднішній день)
drachuk1979
24.06.2010, 16:28
Житомирська область - 20 грн. На прошивках не заробляю (так як ще новачок) - але є декілька знайомих котрим налаштую канали або поставлю новий дамп - і пива вип’ємо на гривень 100.......
romario79
24.06.2010, 20:08
Живу в Хмельницькій області,за прошивку беру 25 грн,прошиваю майже всі моделі які прошиваються на даний час,в магазинах беруть 30,але там барани,вони везуть на Хмельницький,так що клієнтам треба чекати десь з тиждень свого тюнера!
В Закарпатті 15-30 грн. дивлячись що і кому
Клієнтам , яким я ставлю Супутн. обладнання перша прошивка йде безплатно, -далі по 25 грвн. Всім остальним , хто "не в базі" -50 грвн.
Глобоподібні прошиваю за 30 гривень а на базі лінокса 60-80 грн.
Я прошиваю за 20 гр.
Так і продовжуй,хай їм кисло стане.lmy
Скільки було треба: часу, нервів і знань, щоб навчитися прошивати, а тепер- за 5гр???
Шкода часу!А то ще і нерви зіпсують.;)
цінами керує конкуренція ринку, той доводиться на теперішний час за 20гр.
RKT12005
22.07.2010, 05:59
При будьякій конкуренції треба цінити свій труд,не опускайте себе нижче плінтуса,не прошивайте просто дампами,скачаними із інтернета,доробляйте списки каналів і до Вас потягнуться люди.5 чи 20 гривнів смішно,я ціню свій труд,тому роблю качественно.30 гр.-прошивка,650-700 гр комплект на 3 спутника.За сам інтернет треба платити 100 в місяць.В ОБЩИМ получається 20-40 установок в місяць і 15-20 пршивок.Сумська область.Цініть свій труд.
При будьякій конкуренції треба цінити свій труд,не опускайте себе нижче плінтуса,не прошивайте просто дампами,скачаними із інтернета,доробляйте списки каналів і до Вас потягнуться люди.5 чи 20 гривнів смішно,я ціню свій труд,тому роблю качественно.30 гр.-прошивка,650-700 гр комплект на 3 спутника.За сам інтернет треба платити 100 в місяць.В ОБЩИМ получається 20-40 установок в місяць і 15-20 пршивок.Сумська область.Цініть свій труд.
Повністю згідний. Інакше немає ніякого сенсу займатися цією справою хіба що для себе і знайомих
"Дракона" ставим за 800 гр.прошивка в нас 20гр.Антену 1.0 м.з "слоником" -робота 40 у/о.
profi:
під словом "дракон" що ти маєш на увазі!???
Realityman
03.09.2010, 13:43
прошивка 30 грн., качественна обробка каналів, для магазинів оптовиків 15 грн., комплект "дракона" 700грн. (Оптікум 4100), м. Косів Івано-Франківська обл.
Нижче плінтуса полюбому нетреба спускатись, навпаки підніматись можна. Зараз багато хто любить вищу ціну, бо знає, за що платить. Головне, тримати марку!!!
Я повністю з тобою згоден. Дампи власні роблю на що можу. За прошивку беру 20. Більше не хочу, щоб не обзивали здирщиком. Та нехай головне ніхто не жаліється і клієнти як є, то постійні. Установка антени - все залежить від комплектації і від обстановки. Не люблю жмотів і тих, хто занадто економить, бо куплять самі якись Echostar а потім питають чо то не робить, чо настройки злітають. Також мені потрібна нормальна обстановка. Не люблю коли хтось каже яяк мені шо робити настроювати чіпати. То кажуть лиши і не настроювати вже більше, бо часу нема. Чуєте сигнал на Амосі - 40% по Глобо і не настроюй. А потім буде на себе пиняти. В загалі випадки бували різні, деколи приїхав встановлювати вечером, мене завезли самі, нормально полспілкувався, даже кави попив - о це нормальні клієнти навіть за установку спустив пару гривень. А так як попадаються жлоби - то ше більше дру - не люблю таких..... Установок на місяць є трохи, але небагато. В основному прошивка, ремонт.... Вистарчає за інтернет заплатити купити шось до компа, до дому....Правда це лише моє можна сказати хобі, я вчуся ше на програміста, а так підробляю...
Решетилівка Полтавька область 30 гривень.:)
sat-prof
28.05.2011, 21:09
Зараз з прошивкою затишок немає що шити ....
але ціну тримаю 20грн!
Беру 20 гривень, але мені чомусь дають більше...
На усі глобоподібні 20 грн. На інші трохи дорожче,в залежності від тюнера.Якщо руками 35 мінімум.
shkodnik
29.05.2011, 17:29
Якщо зашивати те,що зробив своїми руцями,то можна-30 грн,а якщо-чуже-хватить-10 грн
Якщо зашивати те,що зробив своїми руцями,то можна-30 грн,а якщо-чуже-хватить-10 грн
Цікаво як Ви то клієнту роз'яснюєте.Впевнений,що прошивши один раз постійному клієнту за 30грн,якщо всюди 20грн.,Ви того клієнта побачите з тюнером в себе,останній раз.
Просто прошивка повинна бути,як свіжою, так і якісною.І ще,маючи постійних кліентів бажано не змінювати привичний порядок каналів.
А ціни диктує ринок.lmy
Я рахую що прошивку потрібно збільшити в ціні.В данний час все дорого.[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Підтримую. Я зараз особисто шию прості тюнера (Аріони, Глоподібні, Опенбокси, Техносати, Евроскаї) по 30 грн., а лінуксові по 80 грн. Бо свою роботу треба цінити, чому водопровідник який приходить до Вас зробити дрібний ремонт у ванній (поміняти кран) бере за свою роботу 100 грн., а ми повинні шити за дякую ??? Невже щоб поміняти водопровідного крана треба більше розуму і досвіду чим прошити ресівера ???
Власно я повністю згідний,що ціна на теперішний час повинна бути більшою,вже пробував піднімати,но усі навкруги шиють по 20 грн.І взагалі з цінами на послуги і встановлення у нас повний абсурд.А домовитись з усіма ніяк невийде.Вот і маєм,-що маєм.
А домовитись з усіма ніяк невийде.Вот і маєм,-що маєм. А домовлятись з ніким не треба. Треба робити роботу якісніше ніж у конкурентів і брати за неї відповідну ціну.
flashkin777
31.05.2011, 13:25
у нашому регіонi цена коливається в межах 50-60 грн.
argonavt79
31.05.2011, 19:22
В селі прошиваю за 50-ть яєць, або курку. В місті за гроші від 30 грн."Глобоклоники" якщо не терміново. Терміново ( зняти і поставити) з доставкою - 60 грн. Терміново з доставкою і порадами господині чи господаря - 100 гривень + 10 гривень на валерянку.
В селі прошиваю за 50-ть яєць, або курку. В місті за гроші від 30 грн."Глобоклоники" якщо не терміново. Терміново ( зняти і поставити) з доставкою - 60 грн. Терміново з доставкою і порадами господині чи господаря - 100 гривень + 10 гривень на валерянку.
А деж це село таке багате?:o
argonavt79
31.05.2011, 19:46
А деж це село таке багате?:o
В Тернопільській області.ukrprof А у вас у Гумані що за дурно прошивають?
В Тернопільській області.ukrprof А у вас у Гумані що за дурно прошивають?
По-перше,моє місто називають із 1325року-Умань,а не так як ви собі думаєте і населення є 98000 чол.Ось так!А прошити тюнер у нас і задарма можливо і за 50 грн.також.
argonavt79
01.06.2011, 19:33
По-перше,моє місто називають із 1325року-Умань,а не так як ви собі думаєте і населення є 98000 чол.Ось так!А прошити тюнер у нас і задарма можливо і за 50 грн.також.
Перепрошую шановний вивчайте Історію України, а вже потім говоріть. Ось цитата з Вікепедії:
У́мань (Гумань, пол. Humań) — місто обласного підпорядкування, районний центр Уманського району Черкаської області. Розташоване на Придніпровській височині над рікою Уманкою (басейн Південного Бугу). Поруч з містом проходить автошлях М 05 (Київ — Одеса), що в Україні збігається з міжнародним автошляхом E95 (Санкт-Петербург — Одеса). Населення — 87 424 чоловік.
vlado-sv
04.06.2011, 14:58
У на у Стрию і за 10 грн мож прошити, напевно все залежить чи зі всіма ключами заливати і який тюнер, за 20 гриваків думаю самий оптимальний варіант;)
Ви напевно один на всю округу прошиваєти що такі ціни правите.
argonavt79, Ти краще приїдь до нас в УМАНЬ і тобі пояснять в краєзнавчому музеї чи УМАНЬ,чи твоя Гумань,можливо твоя вікіпедія і думає і пише так як ти.І не треба писати нісенітницю.Один чоловік на всю Україну каже,не УМАНЬ,а Гумань,то хто цей чоловік???Закінчуєм цю перепалку,а то ще пересваримось,а я б не хотів.Прошу вибачення адмінів і модераторів.
argonavt79
05.06.2011, 13:16
argonavt79, Ти краще приїдь до нас в УМАНЬ і тобі пояснять в краєзнавчому музеї чи УМАНЬ,чи твоя Гумань,можливо твоя вікіпедія і думає і пише так як ти.І не треба писати нісенітницю.Один чоловік на всю Україну каже,не УМАНЬ,а Гумань,то хто цей чоловік???Закінчуєм цю перепалку,а то ще пересваримось,а я б не хотів.Прошу вибачення адмінів і модераторів.
Доброго дня шановний boris. Прошу вибачення якщо я Вас чимось образив. Та я немав на меті такого. Наше місто Тернопіль теж колись називалось Тарнопіль. Всьго Вам самого найкращого. З повагою Argonavt79.dresmille
Закінчуєм цю перепалку,а то ще пересваримось
І це буде правельним рішенням.нам тут жити.а прошивальщиків розвелося"море"де не плюнь всюди шиюь,особливо бюджєтні реси.інфи і файлів в інеті тьма тай ми не дурні.dresmilleССОРІ,що встрягаю в розмову.
а прошивальщиків розвелося"море"де не плюнь всюди шиюь,особливо бюджєтні реси.
Це точно! На радіобазарі (Львів) тюнери Pioneer 1430-1730, Philips3010/6010, Nokia D-Box,Humax ні хто не хоче перешивати (не вміють),як казали абонентам, які туди приходили і запитували "прошивальщиків" про ці тюнери. :D
Петрович
05.06.2011, 13:52
І це буде правельним рішенням.нам тут жити.а прошивальщиків розвелося"море"де не плюнь всюди шиють...
але не завжди отримують позитивний результат!... і йдуть до вміючих... і платять суми білші вище написаних!
Зі своїх клієнтів беру 30 з лівих від 50 до 80 в залежності від марки ресивера та його характеристик.
Ціни в нас від 30 до 50 гр.....шию тільки своїм-безплатно!
Після виходу на пенсію, нікому не прошиваю... Маю свої різні 12 шт,,, ганяю для свого задоволення день і ніч ;) ,,,а так, у нашому селі і районі було і є 20 гр, але деякі не маючи достатньої підготовки, ухитряються прошивати за 30-50 гр ,після чого, у клієнтів чуб стає догори і всі біжать до мене прошити за любу ціну,,,,, а я гонорово відказую, бо це мої недалекі сусіди.....[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Зі своїх клієнтів беру 30 з лівих від 50 до 80 в залежності від марки ресивера та його характеристик.
Літрів чи що тому що ціна "космічна".:o
sat-prof
05.06.2011, 23:18
insigma, круто вам!Новий тюнер 175грн
20=30 Івано-франківська:)
35 грн прошивка якщо з тюнера на тюнер
50 грн якщо з компьютера
ремонт від 75 грн
київська область обухів
35 грн прошивка якщо з тюнера на тюнер
50 грн якщо з компьютера
Так у чому різниця?
30 грн. Рівненська область
ENERGYMAN5
21.06.2011, 23:13
у Бродах 10-30гр
Волинська від 20, але як почав вникати бачу халява робить(просто дампами,скачаними із інтернета 500 каналів і якість на Амосі - 40% по Глобо
) + ремонт 20-80
і якість на Амосі - 40% по Глобо Шановний !!! Яке відношення має прошивка і список каналів, до якості прийому того чи іншого супутника ????
Це дуже відповідальна і дуже кропотлива робота підтримувати якісні списки каналів (дампи),свіжі ключі (знаю по собі...) і коли народ бере не задумуючись цю працю і перешиває тюнер за 10-15 грн., то це дуже дратує, бо були абоненти,які знаходили перешивку на 5-10 грн меньше від моєі, а особливо,коли ще просили тих "прошивальщиків" знайти мій список в NЕТ-і то це дуже не приємно...
Но припиняти публікацію на сайтах своіх списків,дампів поки цим займаюся не планую - для цього і існує NET, щоб обмінюватися своіми творіннями. Но працю треба поважати і хотя б середню ціну на перешивку тюнерів тримати не меньше 25 грн.!
maestro_x
28.06.2011, 12:37
20-40грн.
20 прошивка конденсатори + 50 () в загальному ремонт з прошивкою 80-100
на іншому ресівері - євроскай якість сигналу більша.
Ви,не на то звертаєте увагу.Наприклад,якщо Ви на ту саму антену поставите якийсь аріоновий рес,то Вам покаже індикатор якості сигналу взагалі під 90%.Досвідчений майстер вже знає по якому ресу,скільки процентів має показувати.
І ті всі індикатори,які вбудовані в софт реса, не являються вимірювальними приладами,А рівень показників залежить від марки ресивера і від софта,прочому на одинакових ресиверах,якщо будуть стояти різні прошивки,рівень сигналу може показувати не одинаковий,але це не говорить про те,що чутливості одного тюнера буде гірша за другий.
Це про якість сигналу а про якість прошивки,то там є багато інших вимог,як-список каналів,налаштування,ключі і ще........:rolleyes:
Vasilevich60
01.07.2011, 21:07
savsav;Це дуже відповідальна і дуже кропотлива робота підтримувати якісні списки каналів (дампи),свіжі ключі (знаю по собі...) і коли народ бере не задумуючись цю працю і перешиває тюнер за 10-15 грн., то це дуже дратує...
Цiлком пiдтримую цю думку. Дамп з добре пiдiбраними по тематицi i послiдовностi в загальному списку каналiв (cаме тiльки ним користуеця основна частина наших клiентiв) плюс свiжi ключi i т. д.- повинен коштувати не менше 40-50гр. Менше брати за таку роботу,при нинiшнiх цiнах на все - себе не поважати.
Полтава.
Зазвичай я витрачаю на впорядкування списку каналів 2 - 3 години. Але потім коричтувачі мають рес без непотрібних супутників і неробочих транспондерів. Ціни від 10 до 50 гривень.
20грн. стандартній дамп 40грн. сортую під клієнта.
buratino
25.08.2011, 14:22
Я прошиваю приймачі теж по 40 гривень.
Чернівці повна прошивка 20гр.
stepan70
18.09.2011, 17:05
прошивка 20грн. Заміна кондюків до 100грн.
Marjan1992
18.09.2011, 17:27
Скільки коштує заміна великого кондюка????:p
Ціна прошивки в мене залежить від кліента, від 20 до 40 грн :)
Із хороших давніх клієнтів беру максимум на сок для діток :) з інших залежить чи принесли девайс мені чи з ноутом до кліента прийдеться їхати. В середньому 25-50 в залежності від ресивера та його характеристик.
Який тюнер і на скільки мкф кондюк.
Прошиваю по 30гр , оптовикам по 10гр (ящиками)
вот дибілів світ понаробив....за 5 грн прошивка тюнера?
так,якщо стянути з нету прошивку список,не вклавши годинку-дві часу,аби посортувати канали,забити ключи,фаворити..............
хотів би я глянути на тихчудо-прошивальщиків,діти років по 15-17........які лиш вміють,скачати,залити і віддати.а самому слабо список зробити?
а в разі чого,вдруг світло пропало?..............
подумайте.
hacjka, це ви кому написали? Якщо в мiй бiк то я вам вiдповiм,що прошивки з iнету не качаю а роблю сам (список та ключi) а за цiну - так тут хто як хоче так i дроче. Прошивок по 30гр у мене в мiсяць 2-3, а оптовики закидують роботою.
Так що менi сказать оптам iдiть в дупу i сидiти в носi ковирятись?
а рокiв менi ось-ось 40 гепне.
:Dмова йшла не про опт.опт то справа інша.я про поодиночні
Свої за 20 гривен,чужі 50. Лбителі почитати інструкцію і наловити побільше каналів-100
інструкцію і наловити побільше каналів-100
Ви серйозно сер?
25грн - 4100c та подiбнi
20грн - оптова от 5шт.
roger5000
29.03.2012, 15:27
звичайні приймачі 20 гр
лінуксові від 40 до 80грн
Від 20 до 50 грн, залежно від дівайсу....
Борислав,звичайні-20гр,решта возиться до Львова.2 роки назад ексклюзиви прошивав за 50гр.Виявилось дороговато для нашого населеного пункту,змінив фах.Тепер тільки добрим знайомим,і то рідко.
Для своїх даром почті але дають всігда не меньше 50 грн,а для чужих 40-50 грн
goleg1972
29.03.2012, 21:50
20 грн. - в сільській місцевості не розженешся, при томуж як 4100с який шиється кілька хв. так і аріоноподібні і самсунги.
Прошивка тюнера повинна коштувати не менше 35-40 . і це не багато якщо врахувати скільки часу забирае редагування.сортування.створення фаворитних списків під потреби кожного кліента.
wasul, Угу, тільки клієнт зараз пішов жадний до п**деца....
Fluger2010
30.03.2012, 09:47
Знайомим даром, а так 20-30 грн. (Глобо та Глобоподібні).
А хто прошивав металолом Strong???? xaxaxxxaxax
sat-prof
30.03.2012, 13:11
Эмин, Я!
Які ціни на прошивку тюнерів у Вас?
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
У нас в Івано-Франківську 25-50 грн.
mr.dreams
30.03.2012, 13:18
У нас на Кременечині ві 20-ти до 40-ка.
Залежно від вошкості.
Я сам вмію прошивати(майже всі популярні моделі вкл Лінуксові)...А ціни!!! в мого знайомого 30грн на дому 50 на виїзді!!!Львів
Эмин, Я!
І як тобі ці заморочки???А потім ще ключ вводить туди це бред повнєйший і париться стільки потрібно
sat-prof
30.03.2012, 22:34
Эмин,та якось чисто спортивний інтерес!а от samsung 9400 мені подобається))
sattel77
19.07.2012, 17:38
У нас теж 20-50грн.Я сьогоднI був дещо шокованим цiнами на ремонти блока живлення 80-100грн.
walera2007
19.07.2012, 18:04
25гр
Прошивка тюнера в Мукачево
25грн
roger5000
20.07.2012, 07:52
зараз від 20 до 50 грн
Прошивка тюнера від 20 до 40 грн НD-100грн ,ремонт блока живлення 40-80 грн.
привіт прошивка в нас простих тюнерів 30-50 грн дріми 500,800-100грн, за прості тюнера я беру - 35 гривень ремонт блока живлення 80-120 гривень ремонт материнки з використаням паяльної станції(фена) - 120-250 гривень + на ремонт 1 місяць гарантії ,Рівненська область
kreshnot
20.07.2012, 21:04
vimpel,мені стало цікаво,а скільки коштує ремонт материнки з використаням паяльної станції(фена),якщо ціна тюнера 160-170гр
Невже теж стільки ремонт материнки з використаням паяльної станції(фена) - 120-250 гривень + на ремонт 1 місяць гарантії
VADYA777
20.07.2012, 21:14
ремонт блока живлення 80-120 гривень ремонт материнки з використаням паяльної станції(фена) - 120-250 гривень + на ремонт 1 місяць гарантії ,Рівненська область
Ого!!!Добрі заробітки!!!
sattel77
20.07.2012, 21:42
Bибачте учасники за мiй вислiв: "ну нiхрена собi".A цiкаво, скiльки тюнерiв "в мiсяць" 'проходить" у людини з такими цiнами?
Korpahec
20.07.2012, 22:06
Всім добрий вечір! Та хлоці заробляють в серйоз космічні ціни можна і полетіти в КОСМОС що тижня! Наприклад умене прошивка простого реса 20 грн А хадешного 50 грн ремонт реса від 50 до 60! Клієнти завжди мені раді! Менше кусаєш легше глотаєш1)))))))));)
:Dремонт 50-60грн,прошивка 20-30
привіт просто внас немае завозу комплектуючих для ремонту все що треба для ремонту конденсатори ,мікросхеми все це робиться під замовлення або купую в інтернет магазині , стоїмость деталей хоть копіечна та треба оплатить за пересилку або перекинуть дилеру за заказ от вам і ціні за ремонт 80-120 гривень деякі підприемці в нас буруть 140-200 гривень тупоміняють пару конденсаторів ,жив би де можна купить деталі безпроблем робивби по вашим цінам да ще забув в стоїмость мого ремонту входить прошивка обовязково
так в чим проблема? я теж заказую в інетмагазинах,але беру одразу кількість.раз за доставку заплатив і все.25 грн на луганьску коштуе доставка.набрав гривень на 400 і стае на пару місяців
sattel77
22.07.2012, 10:07
vimpel, а ви знаете що; " входить прошивка обовязково" i не завжди потрiбна. Людина привикае до порядку каналiв в тюнерi, а змiна порядку часто призводить до непротрiбних "нервотрепок'.
на счет кількості я теж закуповую на певну суму але смисл не втому що купив н -кількість і буду ставить по певній ціні за ремонт треба враховувать ціни на комплектуючі якщо сьогодні конденсатор коштуе 70 копійок завтра він може стоять 2 гривня, також треба вврахувать ціну комплектуючих паяльні жала,насадки на фен (користуюсь паяльною станціею) ,розхідний матеріал флюс,паяльна паста, припой амартизація обладнання так виходить незовсім мала сума,На счет прошивки то кліенти які мені приносять самі просять щоб прошить небуло випадків щоб говорили що нетреба прошивать, е внас в місті магазин шить взагалі не вміють даже уяви не мають тупо вручну накидають 4-5 каналів тай беруть 40 гривень, якщо цінуеш свій труд то повинен брать від повідну плату а небрать за прошивку 10-20 гривень і казать що я багато тюнерів прошив я за таку сумму ліпше дома телевізор подивлюсь чим буду за такі гроші робить,,,,,,,,,,,,,,,,,,
:D зробив списки,ключи...дампи..зберіг на компі..тай шиеш.за що тут брати більше 30?
Хлопці, прошивка через комп це заміна програмного забеспечення. А в кого є ліцензійне? Тому раджу назвать це налаштування (настройка) тюнера, і не робить це при клієнтові.
зробив списки,ключи...дампи..зберіг на компі..тай шиеш.за що тут брати більше 30?
це коли ти сидиш майбуть у своiй оселi а не платиш за оренду 200 грн. квадрат ,свiтло ,налоги i так далi про що ми говорим- якщо ви ентузiаст то прошивайте безкоштовно i вам своеI працi не шкода а очI у вас що "казенные".....
Добре сказано і У.ДЕСЯТКУ ОСТАНІ слова( очI у вас що "казенные".....)
це коли ти сидиш майбуть у своiй оселi а не платиш за оренду 200 грн. квадрат ,свiтло ,налоги i так далi про що ми говорим- якщо ви ентузiаст то прошивайте безкоштовно i вам своеI працi не шкода а очI у вас що "казенные".....
Супер,накінець правильний допис.Роботу свою поважаємdresmille
dresmille,ну в кожного своє,я не сижу вдома...а працюю на фірмі,так шо теж не усьо собі в карман.Вдома треба відпочивати.
Выпадково натрапив на цю тему i був у мене такий випадок, тому хочу почути вiдповiдь. Ресивер не включався, тому замiнив 2 кон. в бп. i перепрошив ресивер, взяв з клiента 80 гр. Спочатку вiн спокiйно розрахувався, а переночувавши прийшов забрати назад 50 гр. бо дуже це дорого. Хто тут правий?
myseg,Не скажу хто правий, але клієнт однозначно не правий - таких "хитро-жопих" клієнтів треба вчити однозначно - я б йому без питань віддав однозначно всі 80 грн., але це був би останній випадок коли він чи його найближчі рідні звернулися до мене по будь-яку послугу. А взагалі ціну на роботу треба погоджувати з клієнтом наперед...
kreshnot
26.07.2012, 16:06
А взагалі ціну на роботу треба погоджувати з клієнтом наперед...
myseg ,slavon правий на всі сто.
sattel77
26.07.2012, 17:00
myseg, а ви знаете скiльки разiв мене люди хотiли таким способом обдурити...Первий раз в них вийшло, а потiм...Як говорить Oлександр Бородач "херррa з два"(Наша Раша)
Вибачте за вислiв.
Да, точно такоi думки i я так думав i так буду робити!!! А те що повернути всi кошти теж подумав, ну незахотiв щоб несказав що розкурочив ще дужче рес, просто незахотiв з га... зязуваться. Спасибi за пiдтимку!
slavon, Вiтiм i справа що за цiну домовились наперед у нього дома, на другий день привiз менi ресiвер, а третiй прийшов скасував тариф.
привіт таких кліентів я сразу посилаю на х.. в мене 2 таких було колись, сьогодні зустрів одного оптовика про ціни на ремонт тюнерів (Рівненська область) так що внас що вних тариф на ремонт тюнера-100 гривень( ремонт вторичної низковольтної частини блока живлення,ремонт високовольтної частини блока живлення тюнера 120-150 гривень,і не в даній темі ціна на монтаж антени 200гривень
На рахунок "Приніс робочий на прошивку, після прошивки виявилось ще ремонт БЖ"
Така проблема досить часто трапляється коли у споживача "клієнта" приймач постійно підключений до мережі 220В хоча кондюки уже мертві :o але він працює бо "теплий" але коли його відключити від мережі на 20хв , а особливо в морози коли приносять та годину потрібно чекати коли конденсат висохне , чи гріти феном то він уже не запуститься і тоді виникають так звані казуси :cool:
Я в таких випадках роблю наступне :
1. В основному прошиваю при клієнту , та вразі чогось повідомляю його зразу , що потрібен ремонт БЖ
2. Якщо залишили то телефоную і кажу що потрібен ремонт (проходить)
3. Стараюсь коли залишають приймач при власнику вімкнути його в мережу !!! :cool:
VADYA777
27.07.2012, 16:07
3. Стараюсь коли залишають приймач при власнику вімкнути його в мережу !!! :cool:
Оце основне!!!Та і прошивати бажано при власникові щоб не виникало зайвих запитань!!!
Оце основне!!!Та і прошивати бажано при власникові щоб не виникало зайвих запитань!!!
Я так і робив! Але, коли після прошивки, "клієнт" забираючи тюнер казав: "З мене пиво" або "Це тобі на цигарки",, я більше не займаюся прошивками..
VADYA777
27.07.2012, 16:33
Я так і робив! Але, коли після прошивки, "клієнт" забираючи тюнер казав: "З мене пиво" або "Це тобі на цигарки",, я більше не займаюся прошивками..
Ну перший раз получилось на халяву а на другий раз відшивайте таких клієнтів -Та за ціну домовляйтесь на перед!!!
В останнiй час перед прошивкою перевiряю роботу антени клiента (до прошивки)
Рiк десь назад перешив апарат у клiента , i дурень не перевiрив перед цим роботу його антени . Прошив . Виявилося що Amos у нього не робив
Виновний виявився я . Прийшлось замiнити головку
В останнiй час перед прошивкою перевiряю роботу антени клiента (до прошивки)
Рiк десь назад перешив апарат у клiента , i дурень не перевiрив перед цим роботу його антени . Прошив . Виявилося що Amos у нього не робив
Виновний виявився я . Прийшлось замiнити головку
А то-як? Ще такого не чув...І що він може вас обвинив - що ви йому антену поламали?:Dlol
Панове ви мене дивуєте,ви нікому нічого не винні,перепрошив на місці показав що працює і до побачення,а якщо якісь питання ,то нехай подають в суд.....В мене знайомий одному тіпу піратку на нтв втюхав за 60 паперів,яка пропрацювала в нього щось тільки два тижня,він канєшно возмущався,а той його послав,він в мусарку заявив,його і мусара послали!!! Короче кидайти тих необізнаних,як тільки можете,Для прикладу появився канал Сов Секр спочатку в фта но потім закодують ви про це знаєте клієнт ні,кажити є такий то канал можу вам його влаштувати прошивка 30-50 грн,а коли канал кодують говорите я не знав і можу вам лише поспівчувати.
А то-як? Ще такого не чув...І що він може вас обвинив - що ви йому антену поламали?:Dlol
Ну типу того . Люди бувають рiзнi . Не хотiв тодi гризтися . Репутацiя - важнiш . Тепер хай йому хтось другий прошивае
D-Misha, Я iз за такоi скромности, з роботи пiшов, бо в"советские времена" нада було плани партii виконувати, а менi стидно з людини зайвi брати. А зараз вiд одного речення бiзнес-рвати хочеться. Ну нiде дiтись жити треба.
sattel77
27.07.2012, 22:04
myseg,а ви знаете що свiй труд потрiбно цiнувати, не дивлячись при якому устроi ми живемо.
Ну звичано Ви вiрно говорите. Але зараз грошi i бiльше нiчого святого. Ну це моя думка можна з нею непогоджуватись.
D-Misha, Я iз за такоi скромности, з роботи пiшов, бо в"советские времена" нада було плани партii виконувати, а менi стидно з людини зайвi брати. А зараз вiд одного речення бiзнес-рвати хочеться. Ну нiде дiтись жити треба.myseg, ви загнули, і такі зарозумілі слова- що мені тяжко зрозуміти... Небуду з вами спорити. Заробляйте на чому хочете і як хочете, все залежить від совісті людини. Я писав про своє власне відношення до клієнтів і не зачіпав думки інших користувачів.Життя я прожив і заробив те що мені належить. Захоплення установкою тарілок і прошивка тюнерів, це скоріше моє хоббі, а не заробіток. Ціна установки тарілки-100гр, прошивка тюнера-20гр у нас в селі(всі це знають), і коли приходить до мене багата людина і дає мені 20гр (рука якої трясеться від жадності)за прошивку двох тюнерів.......myseg, нехочу відкривати вам очі і когось образити тут на форумі. У кожного своя правда, і я їм не суддя. Повторюю -своїм дописом я виразив свою позицію, і тільки...
D-Misha, Я нехотiв нiкого образити. Просто як i Ви виклав свою думку.
Andersat
28.07.2012, 02:06
В мене недавно вообще прикол був. Один клієнт приніс на ремонт телевізор Самсунг( казав що хрипить звук). Виявилося, що по відеовходу хрипить звук(таяк генератор йде на 10 кгц), потрібно перепрограмовувати память в телевізорі.Вхід в сервісний режим теж нічого не дав, мабуть злетіла прошивка. Треба було випаювати мікросхему-- і в програматор.І ще знайти прошивку. Програматора я ще не зробив, паяти було лінь, прошивку шукати також.Віддаю клієнту-- кажу йди в телемайстерню, вони повинні мати програматор, тай зроблять тобі десь за 80-100 грн. Клієнт поморщився, дорого... але відніс.За кілька днів здибає мене, ну я і питаю, ну як, зробили?
Аякже каже клієнт, взяли 100 грн за ремонт і дали другий шнур. Але йди подивися, настрой, бо щось сніжить і звук знову пропав, але інакше вже.. Ну йду дивитися, що то за шнур йому дали другий.Приходжу--- а майстри йому поставили антенний шнур з модулятора тюнера на антенний вхід телевізора.. А плату AV всередині відключили, А тюнер то глобо старий, світло моргне-- от і система звуку злітає, і шипить... Ну я все поправив, ще канали трохи посортував,бо сусід все таки, дай думаю зроблю добре.... А він мені за мою роботу тиць 2 цукерки моєму 5 ти річному сину, що зі мною прийшов, а мені дякую.... От так виходить ремонтувати сусідам за цукорки...
Galetych
17.08.2012, 20:41
привіт прошивка в нас простих тюнерів 30-50 грн дріми 500,800-100грн, за прості тюнера я беру - 35 гривень ремонт блока живлення 80-120 гривень ремонт материнки з використаням паяльної станції(фена) - 120-250 гривень + на ремонт 1 місяць гарантії ,Рівненська область
круто ти хлопец обдираеш народ,за такi фiнанси можна придбати нового тюнера,а за прошивку i ремонт я вже б катався на крутому авто
Привіт ніколи й нікого необдирав просто в нас такі ціни в нашому місті а дарамно я робить небуду просто свого часу навчило, працював на одній фірмі так там підприемеці за те щоб поміняти два конденсатора в блоці живлення брав 130 гривень (4 роки тому) і зараз бере также якщо не більше, внього е принцип хочеш дивитись - плати, або ліпше взять за раз багато чим 5 раз але менше зним в чомусь погоджуюсь, просто внас немае ні магазинів не толкового базару на комплектуючі треба все десь робить під заказ чи через інтернет магазини чи через дилерів за заказ через дилера треба і йому відстібнути крім тої суми на яку заказав бо можуть привезти і через місяць, коли треба вложитись з ремонтом в день, два ,таксамо із пересилкою через почту треба свої гроші відбивать,,,,,
Питання такого змiсту. Живе клiент за 30-35 км вiд установщика, внього перестав працювати" Амос" за яку суму ви йому провели ремонт,ну так примiрно?
kreshnot
20.08.2012, 19:33
myseg, у кожного свої ціни на ремонт + дорога
Мені сподобалось як відповів vimpel
якщо цінуеш свій труд то повинен брать відповідну плату
в межах розумного
kreshnot, Повнiстю згоден з Вами!;)
Питання такого змiсту. Живе клiент за 30-35 км вiд установщика, внього перестав працювати" Амос" за яку суму ви йому провели ремонт,ну так примiрно?
Привіт якщо антена моя сума проїзду в два конці+ сума головки + 50гривень за роботу
якщо не моя антена моя сума проїзду в два конці+ сума головки + 100 гривень за роботу,,,,,,,,,,,,,,,
Привіт якщо антена моя сума проїзду в два конці+ сума головки + 50гривень за роботу
якщо не моя антена моя сума проїзду в два конці+ сума головки + 100 гривень за роботу,,,,,,,,,,,,,,,
В нас така сама платня,але буває коли не твоі конвертора і з них сипляться
кришки від віку тут на розсуд клієнта або нові конв.,--або в хід ідуть
кришечки від майонезних банок!!!
якщо сиплються кришечки міняю сразу на нову за рахунок кліентів випадків відмови не було
sattel77
21.08.2012, 14:21
vimpel,я так само роблю в такiй ситуацii. На мою думку, це эдине вiрне рiшення для якiсноi роботи.
Зрозумiв, дякую за вiдповiдi, а вмене ще небуло такого щоб кришечка посипалась, а голова була робоча (печуть до перемоги,а потiм кричать "пропав сиггнал").
мені взагалі попадалось що вечером поставили а вранці кришечкана поплавилась на головці (ставив не я ) так я взагалі невірив що таке можливе фірми що випускае головки непомню сама чорна кришечка жовта саме з їми вибадків було багато що плавились кришечки з евроскаевськими ,пауксіс таких приколів не наблюдалось, нарахунок:
(печуть до перемоги,а потiм кричать "пропав сиггнал").
з вами повністю згідний так само із тюнерами дивляться до останього а потім говорять невмикаеться зроби по дишевше або ще щось придумають для таких випадків існуе мій тариф на ремонт без ніяких сидок,,,,,,
kreshnot
22.08.2012, 11:10
Хлопці-читаю ваші вірші і дивуюсь.З ваших слів-встановив супутникову і не включай,ніколи не зломається поки не розіб'єш.
(Прийдеться шукати інший заробіток.)
мені взагалі попадалось що вечером поставили а вранці кришечкана поплавилась на головці (ставив не я ) так я взагалі невірив що таке можливе фірми що випускае головки непомню сама чорна кришечка жовта саме з їми вибадків було багато що плавились кришечки з евроскаевськими ,пауксіс таких приколів не наблюдалось, нарахунок:
з вами повністю згідний так само із тюнерами дивляться до останього а потім говорять невмикаеться зроби по дишевше або ще щось придумають для таких випадків існуе мій тариф на ремонт без ніяких сидок,,,,,,
Кришки конверторів мають срок служби (мороз, сонце) сиплються всі вони
гарно (PAUXIS.SHARP.EUROSAT.EUROSKY ....).
Звичайно ті що ставилися ще в 97-2000роках пора міняти і не гріх.
Попадалися і DisegC (EUROSRY ) того року .які вдень на сонці не працювали.(перегрівались).Вночі або в холодну погоду все ОК !!
З ваших слів-встановив супутникову і не включай,ніколи не зломається поки не розіб'єш
Нехай не виключають,більше виторгу буде продавцям за ел.літи і нам трохи перепаде.tvsat-prof:o
Беру за прошивку 20грн :)
Хумакси ,Самсунги 9400,Стронги 4402, по 30-40грн
Заміна кондюків С13,С15 + прошивка 40грн
Розлочка модемів 40грн
Беру за прошивку 20грн :)
Хумакси ,Самсунги 9400,Стронги 4402, по 30-40грн
Заміна кондюків С13,С15 + прошивка 40грн
Розлочка модемів 40грн
А хто його знае або перевiряе, скiки Ви тих кондюкiв замiнили. Я думаю що 60-80гр сама робота коштуе. Бува за 10 хв коденсатор замiниш, а бува що i години потратити потрiбно. От Вам одне друге компенсуе.
А хто його знае або перевiряе, скiки Ви тих кондюкiв замiнили. Я думаю що 60-80гр сама робота коштуе. Бува за 10 хв коденсатор замiниш, а бува що i години потратити потрiбно. От Вам одне друге компенсуе.
пukrprofривіт повністю з вами згідний я за ремонт теж беру 80-150 гривень несуть на ремонт і нежалуються, якщо ви самі свою роботу гідно неоцінюе та за вас її ніхто не оцінить:p
пukrprofривіт повністю з вами згідний я за ремонт теж беру 80-150 гривень несуть на ремонт і нежалуються, якщо ви самі свою роботу гідно неоцінюе та за вас її ніхто не оцінить:p
Тут ?? Киів р/р Караваєві Дачі ремонт +прош 80гр./якщо проц цілий.
Якщо ремонт 150гр реси 4100--- можна прдбати за таку (17-23 S)
Міняйте собі поблочно 150+150 ще залишається пульт шнури,навіщо
і паяльник?
Але було ремонтую БЖ ( 50 гр рем+прош) приносить клієнт знову,
все працює!ЕСР маю.
Причина вхідний33.0х450В при нагріві відходив контакт.
Час прийшлося потратити от і ціни
mirantenn
26.08.2012, 15:14
У мене прошивка 40 грн
sat-prof
14.10.2012, 10:51
Чи то криза так впливає...Клієнти начитаються інфи самі прошивать!
- А нам на автосервісі вася за 5грн прошив!
Побільше було б опенів і ґлобо 7010 які дохнуть при невірному софті!
Роман.МАР
14.10.2012, 11:39
Чи то криза так впливає...Клієнти начитаються інфи самі прошивать!
- А нам на автосервісі вася за 5грн прошив!
Побільше було б опенів і ґлобо 7010 які дохнуть при невірному софті!
Такі часи настали!
Так воно Ростислав десь і є! Фактично впала робота з абонентами в 2-3 рази за остані 3-4 роки. Дзвоне абонент і запитує, чи щось по каналах є новіше - я говорю, що є - список новий зробив, він тоді проговорився, що поіде на "радіобазар" там йому мій список за 20грн запишуть... lmy (в мене прошивка 25-30грн в залежності від моделі) + фактично всі мають комп з NETом ось самі собі і латають "дюри", як можуть...
sat-prof
14.10.2012, 12:05
Я теж помітив що рівень роботи впав в два три рази...
Хоча ресіверів з днем більше!
Можливо тому що не важко : беруть готове качають і все!
Щось потрібно змінювати...як би якийсь код поставити від перезапису або відключити можливість вводу вручну ... (я таким софтом шию ф100ті)
savsav,
sat-prof,
ХлопцІ ,а ви не обалділи ,за список 25грн,коли канали можна в ручну пододавати,В мене в 2005 році навіть нету не було і то я сам методом тику навчився сканувати транспордери і додавати ключі(тоді були на премьєру,ДІЖІ,і полсат),тато тільки розпечатку з роботи приносив з робочими ключами!!! А шити софт нема смислу уже 2 роки,після того як з"явилися софти на каналсат....Хіба для лінуксових(там часто ЮТУБ і ШОТКАСТ міняє URL)
як би якийсь код поставити від перезапису або відключити можливість вводу вручну ... (я таким софтом шию ф100ті)
А за таке я би взагалі майстру руки відірвав [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] Як завжди ....ІМХО
sat-prof
14.10.2012, 12:37
Я думаю що клієнтам нема чого лізти в меню...хочиш дивитись неси на прошивку!
А що нині 25грн - обід не більше!
Де можу там шию без ввода коду вручну!
Побільше було ПЗ бомба я за!
sat-prof
14.10.2012, 12:47
Приносять з фразою а для своїх скільки? Кажу для мене свої це дружина та коханка я їх трахаю...Ви теж хочете бути своїми?Питань більше не виникає...
Просто ніхто не цінує свою працю!
Наприклад ні один нормальний розкодіровщик магнітол не візьме і не напише маркером код на кришці чи відвяже від коду!Вірно щоб ще була робота!
(та і ціна не менш 80грн) не має значення чи він залив готовий дам чи шукав код кальком!
p.s я менш ніж за 25грн за прошивку не буду вставати з дивану та включати ноут
привіт я як установив ціни на прошивку 35 гривени на ремонт 80 гривень + 1місяць гарантії так і буду тримать бо зараз закуповою деталі з розрахунку щоб не закуповуватись з зівроку ще осталось зробить пару закупок а потім подніму ціну 80 гривень без гарантії з гарантіею 100- 150 ( дані ціни внас вже місяців з три) якщо в період гарантії стаеться поломка ремонт повністю за мій рахунок
я свій труд ціню і даремно робить не буду,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
які у вас ціни на дтаг приблизно
savsav,
sat-prof,
ХлопцІ ,а ви не обалділи ,за список 25грн,коли канали можна в ручну пододавати
Ні не обалдів! В "список" входить всі оновлення на час перешивки: ПЗ, ключі, список каналів та налаштування! Коли підтримуєш до 10-ти моделей різних тюнерів і мусиш встигнути на КОЖНИЙ все обновити,крім постійного відстеженя з форумів веду постійно зошит по транспондерним новинам та ключам, щоб не упустити щось корисне! + мушу тримати весь цей парк тюнерів (буває ради пару користувачів - коли він себе окупе не відомо!?), щоб в ЖИВУ це все корегувати і пробувати, чи працює, то 25грн заплатити 1 раз приблизно в рік абоненту це не розтрата бюджету, а є такі, що раз в 2-3 роки приходять на оновлення. А коли тюнер не шьється, бо в БЖ вспухли кондюки, а абонент говоре - та все по сій день в мене нормально працювало і якій ремонт??? Ні, я свою працю поважаю і відповідати за чуже обладнання під час налаштувань та оновлень за меньше не погожуся! :p
P.S. А хто хоче, то хай сам бере моі списки та дамп-и, які я регулярно тут на форумі для всіх роблю та "прикручую" - шиє собі безкоштовно, но це зменьшення звертань абонентів приведе до того,що просто ці якісні списки,дамп-и і т.п. оновлення просто перестануть робити і видавати на гора, бо кожна плата має оплачуватися!
kreshnot
14.10.2012, 17:05
ХлопцІ ,а ви не обалділи
yura150480,що за наїзди.Ти свої дописи почитай.По ним все ясно ,що у полі горобця за копійку загониш .Такщо сиди і помовчуй
Побільше було ПЗ бомба я за!
Може і з*являться
Наприклад ні один нормальний розкодіровщик магнітол не візьме і не напише маркером код на кришці чи відвяже від коду!Вірно щоб ще була робота!
sat-prof ,треба і нам так робити
хлопаки.чого спорити?
не влаштовуе кліента ціна?-най йде лісом,більше пропье...або віднесе до *спеців* які скачаний дамп залиють(навіть хороший дамп,но при цьому не виставивши портів,та не переключивши мову.не включивши емуль....багато чого ще після перешивки треба робити вручну....хто не згідний обламайте).кліент приходе додму і офігівае*не показуе!!!!*...а потом всеодно несуть куда треба тобто нам=)
СКУПИЙ тричи платить
sat-prof
14.10.2012, 17:19
hacjka, справа не в ціні а в тому що клієнти шиють самі все !Налаштування стало як забавка,років 5 тому так не було!
А про скупих ви праві!
savsav,
Ви все правильно пишите,але,подумайте самі,хіба освідченний клієнт захоче платити,за +3-5 каналів в листі 25грн.
kreshnot,
Ніяких наїздів,просто висловлення,власного бачення!!!
sat-prof,
Я вас розумію,але колись взагалі продавали тюнер з обіцянкою,його перепрошивати!!!
Дивіться як робить мій майстер,продає тюнер "прошитий",на якому може не буди,якогось каналу,або якогось ключа і так далі....А потім каже перепрошивка на дому 50грн...Чесно вам скажу ,так не красиво,але їсти хочеться всім!!!
Все закриваєм тему!!! І вибачаюсь якщо когось обідив!!!
Все ви правильно пише,зараз кожен хоче сам прошивати,вчора коров доїв,а сьогодні за тюнер береться(то не про всіх,є і образовані короводої),значить беріть в тридорого за відновку тюнера.
Зараз появилася ТРК Ера,ось маєте шанс заробити!!!!
Всім привіт.....
sat-prof
20.10.2012, 11:41
yura150480, та просто багато "горе майстрів" розвелось, після яких ой як важко щось відновлювати...
Здоров!
оновлення просто перестануть робити і видавати на гора, бо кожна плата має оплачуватися!
я наприклад не всI своI роботи виложую на форумах навiть на свому,хто хоче того чого нема на форумах то на платнiй основi будьласка.а вiдносно що за цIни то все вiдносно ,я зовсIм меньше 40 не пiдходь .гарно виходить сидиш недIлю над списком а хтось там тибi буди жмотитись за 20 гривен.savsav прав що чим бiльши викладаеш тем меньш до тебе потенцiйних звернень на прошивку люди зовсIм знахабнiли не всi звичайно навiть вIртуально не подякують.dresmille
Згоден з вами.Ніколи непрошиваю людям тюнера чужими дампами.Тому знаю скільки забирае часу створення своїх дампів.За 20 гривень нехай прошивають ті хто скачують чужі дампи з форумів.Більшість таких прошивальщиків лінуються навіть посортувати канали.Тому неварто викладати на форумах їм все готове на блюдечку.
Тому неварто викладати на форумах їм все готове на блюдечку.
Пане ви думаєте ,що сатпроф,єдиний форум в мережі,боюся вас розчарувати[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]деяки люди скріпти платні викладують,то що ім дамп,до тюнера,яким користуються,ну вже зовсім скупі люди!!! ІМХО
Тому знаю скільки забирае часу створення своїх дампів
Що там створювати,коли в місяць появляється 1.5 каналу і 0,5 ключа(таких що людям потрібні)
Що там створювати,коли в місяць появляється 1.5 каналу і 0,5 ключа(таких що людям потрібні)
Ну-у-у далеко не так - позавчора фактично день пішов на Ferguson Ariva HD, щоб по всій орбіті з 15W - 60E налаштувати зміни з 23.09.12. список каналів та ключі (з ключами в ньому ну дуже багато мороки...) - ДАМП, список та ключі з вчорашнього дня на форумі "на блюдечке с голубой каемочкой лежат."
Вчора фактично день пішов на корегування списка та ключів на Pioneer1430 по всій орбіті з 15W - 53E (знайдіть на інакших форумах хто робить для них ці списки та ключі з краін бувш. СРСР - не знайдете!) - сьогодні він буде на форумі "прикручений" для всіх.
Так, це моя добровільна справа - цю працю робивши я ні коли не плакався, як це тЄжко, чи т.п., но мовчати, що це 1.5 каналу та 0.5 ключа в місяць (особливо по основних супутниках) я не буду - це повна х...я!
Давайте цю розмову припиняти, бо кожний лишиться при своій думці, а комусь, щось доказувати я більше не буду!
Ну й прошивайте за 2 гривні ваше право.Але поважайте працю й інших.Я добре знайомий з роботою інших форумів.Бачу скільки роблять для людей корисного шановні -SavSav.Madi.Sat-Prof та інші.І як сказав шановний маді багато людей користуються чужою працею на шару й навіть віртуально не дякують.
Коли я допомагаю матеріально і фінансово людям і безпритульним песикам і котикам, мені кажуть: і що тобі з того є???А тобі хтось допоміг?Вибачте, просто хочеться порівняти форум з благодійністю....Чи є щось спільне?Я не спец, але дякуючи хорошим людям з форумів, багато чому навчився. Наголошую!На те існують форуми- щоб ділитися і допомагати одне одному.І так має бути в житті, а не інакше!
Тема -ціни на прошивку, той пишіть хто скільки бере, без відхилень. Я беру 20гр за прошивку своїми і скачаними прошивками+зміна в ціні, в залежності від складності.... Вибачте!
30 гривень за безлінуксові ресівери типу Жлобо, Евроскупердяй, Жобенбокс і 80 грн. за Лінуксові на Е2
На даний час прошивати беруться всі ,в нас прошивка 20-30 гр.
Конкуренціі валом,але що шиють!!!!Приходиться (робити свою прог, ,мати декілька
ресів історія точно така як уsavsav )з ним згіден на всі 100%.
Прошивка"чужим " і стар. ресів 40 гр.
sat-prof
28.10.2012, 11:59
Я в ахує... через то і зарабляє 150 долярів що ледь стає на хліб!Горе майстер...
— Він бере недорого, — запевняє
Михайло. — Два роки тому я купив
із рук комп’ютер за 300 доларів і
монітор до нього, 20-дюймовий.
Недавно він поламався. Повіз його
до Ужгорода. Там сказали, що морочитися не варто. Я наполягав, і
майстри запросили 320 гривень. А
Михайло поремонтував за 50. У
блоці живлення просто вийшов з
ладу конденсатор. У німецькому телевізорі ”Рекор”,
що належить 45-річному Василеві Колодію з села Нересниці Тячівського району, Фанта замінив
мікросхему. Заробляю 150 доларів на місяць — За ремонт і деталі Міша взяв 80
гривень, — ділиться Колодій. — Оце
привіз іще й музичний центр. Але
майстер каже, що треба чекати
тиждень, бо він не має такої деталі. За деталі замовники
розраховуються окремо. За
полагоджений телевізор Михайло
бере 25–30 грн, за заміну кінескопа
— 25 грн. Блоки живлення
ремонтує за 20 грн, тюнери до супутникової антени — за 25 грн. А
в Ужгороді за таку роботу беруть не
менш як 80 грн. Телевізор
полагодять принаймні вдвічі
дорожче. Деякі види ремонту — 440
грн. — По запчастини раз на місяць
їжджу на радіоринок до Львова, —
каже Фанта. — Пакую їх у великі
дорожні сумки, везу автобусом.
Ремонтну апаратуру купував
поступово. Паяльну станцію, наприклад, придбав торік за тисячу
гривень, осцилограф у мене вже
десять років працює. Апарат ”Квін
Тав” для тестування кінескопів
купив у Києві два роки тому за 750
гривень. Принаймні раз на місяць Фанта
виїжджає до віддалених гірських
сіл. Витрати на дорогу клієнти
оплачують окремо. Ремонтувати японську апаратуру
Михайлові важче. Новинки вивчає в
Інтернеті. Для цього проклав удома
мережу. — Коли треба розібратися у схемі
телевізора, задаю пошук у
google.com.ua, — пояснює. — Часто
заходжу на сайт monitor.net. Туди
телевізійні майстри скидають
знайдені схеми і свої поради. Буває, раджуся по телефону зі знайомими,
які теж ремонтують техніку. — За місяць заробляю десь 150
доларів. Вистачає на шматок хліба.
Витрати на апаратуру повільно, але
окуповуються.
gazeta.ua/articles/money-newspaper/201019
Він бере недорого, — запевняє
Михайло. — Два роки тому я купив
із рук комп’ютер за 300 доларів і
монітор до нього, 20-дюймовий.
Недавно він поламався. Повіз його
до Ужгорода. Там сказали, що морочитися не варто. Я наполягав, і
майстри запросили 320 гривень. А
Михайло поремонтував за 50. Дибіл той Михайло конкретний...
Памятаю як в мене на фірмі в ПК, згорів після завершення гарантійного терміну, один БЖ а разом з ним пратично весь системний блок... Яке було здивування коли я разом з напарніком-електронщиком почали розбиратися чому так сталося, виявилося що фірмовий блок був відремонтований на фірмі яка поставила нам обладнання, при чому був замінений один з конденсаторів в БЖ на ще напевно совіцький , який вистрілив і залив електролітом усю плату БЖ, в результаті попадання зміної напруги 220В у низьковольтні коло постіного струму - в стистемнику лишився живим тільки СД-привід і мишка...
До чого я це все веду - такий дешевий ремонт може вийти ну дуже дорогим, або як кажуть в народі : "Дешева рибка - йухова юшка"...
Привіт. Повчально ви розказуєте про даного майстра, от візьміть скільки він відав за обладнання для ремонту і бере копійки за ремонт апаратури і їздить закуплятись деталями. Чоловік вміє робить і хоче набрати побільше клієнтів, чи хто зна за яким він принципом робить але такі, що взагалі повні дуби в ремонті а гроші беруть ще які великі. Я теж колись робив за малі гроші а зараз встановив ціну 80 (чого? сигарет чи грн?) ремонт , прошивка 35. Так і тримаю у нас ціни на прошивку 30-40 гривень, ремонт 100-120. Такщо кожен повинен сам цінувати свій труд.
:Dце була реклама майстра.вот тепер народ повалить до него
Ну чому ж реклама? Сам таких майстрів знаю. Я, як починав, теж робив за копійки. Зараз ні.
Принесли на прошивку рес.SKYBIRD 300 клієнт забув код,без нього ні настройок ні ключів ввести. Перегуглив як міг .перепробував всі майстер коди.
В результаті прошив по новому ввівши канали і ключі вручну 50грн,клієнт віддав
без проблем.після того як йому не прошили "прошивальщики ті що шиють жлобіки за 20 грн",яких в нас розвелося....!!??
привіт повчально ви росказуете про даного майстра от візьміть скільки він відав за обладнання для ремонту і бере копійки за ремонт апаратури і їздить закуплятись деталями чоловік вміе робить і хоче набрать побільше кліентів чи хто зна за яким він принципом робить а е такі що взагалі повні дуби в ремонті а гроші беруть ще які великі я теж колись робив за малі гроші а зараз встановив ціну 80 ремонт прошивка 35 так і тримаю внас ціни на прошивку 30-40 гривень ремонт 100-120 такщо кожен повинен сам цінувать свій труд
Звізда в шоке...ні ком тобі, ні крапок, взагалі без розділових знаків. 3,14здєц, однако...ти в школу ходив? Чи поза школу? Як можна ОТАК накалякати??? Сумно...
Піпец, можна подумать, що ми тут граматику вчимо.
kreshnot
01.01.2013, 09:42
піпец можна подумать що ми тут граматику учим
Граматику вчити треба було у школі.
4.Публікація повідомлень
6.Намагайтеся не робити граматичних помилок в повідомленнях – це створить негативне враження про вас
це витяг з правил форуму,якщо ви їх читали.
Вибирати Вам.
ОТ на це в тебе ума вистачає, а на пару ком чи крапок вже зась. Таку писанину важко не лише читати, а й зрозуміти, чого дописувач хоче і який зміст повідомлення. Як можна нормально відреагувати на таку писанину? Ти б хоча по мінімуму де-не-де кому чи крапку проставив, а то все в один рядок. Де початок фрази, де кінець - йди, здогадайся...Такі перли нічого, крім роздратування, не викликають. Та ну, теперішню молодь чорта з два чому навчиш, не бажає вона і квит.
Будеш далі таку ахінею нести - трохи відпочинеш, даю слово. Підучишся трохи грамоті, а то стидно з таким і на люди виходити...
Нічого особистого.
Оце видно і який ти "ремонтнік і прошівальщик".Цими твоїми постами все сказано.:o
Porter - красава! :) dresmille dresmille dresmille :cool: ukrprof ukrprof ukrprof...Хоча і так блохи полишалися, але зразу текст можна сприйняти. Ясний пень, тут не форум філологів, але ж як приємно поглянути на нормально оформлений текст! Молодца, слів нема...dresmille dresmille dresmille
Прошиваю безкоштовно(правда тільки собі)[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ,а так прошив би за десятку,Спарки,фортіси + плагіни за 30ку.....
sat-prof
29.01.2013, 15:42
Zhora15, не думаю що якщо б робили СВОЮ підтримку каналів то не робили за 10грн
sat-prof,
А що там складного,береш менш-більш нормальний дамп(список каналів),і з пульта додаєш ще зо три штуки,вже супер невезіння якщо на якийсь з них треба ввести ключ,канали ті що потрібні нашим людям появляються один-два в місяць і то якщо погода хороша.....Звичайно можна робити як робить один .... ,продає напів прошитий тюнер,а потім ходить по 50грн і додає по 1-2 канали ,ключа....Я не займаюся прошивкою ,можливо це дійсно замахує,не знаю.....Власне я тут нічого важкого не бачу .....ІМХО
Zhora15, І в нашій місцевості є такий "прошивальщик" -50 грн. Їде на село подай йому каву і не одну, і з реса на рес.(Глобо) транспортує і зась !
На даний час ресів ??? А ще несуть Стронги.Хумакси,Смарти(Рапідо,Х4,Х5).А-стари.Самсунги,Джокер-Медіа,Скай-Бірди....
В деякі 2-3 ключі і канали вкидаю ,але несуть ті в яких навіть Україна непрописана,а скільки ще добавки це зрозуміло.
Краще пити каву і рахувати гривні .
Це все вже обговорювалося ТУТ! ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
mostovyj
09.09.2013, 21:31
У нас беруть 30грн - сам прошиваю по 20
kreshnot
09.09.2013, 22:53
У нас є один чудак-шиє безкоштовно.
А хто в курсі за ціну перепайки проца?(без ціни проца) просто цікаво.
У нас є один чудак-шиє безкоштовно.
Чого чудак,хорошим людям "популярний" тюнер,я би сам безкоштовно прошив... В селі є 5 сімей з спутниковим ТВ ,поки ніхто не просив!!!
mostovyj
10.09.2013, 08:38
У нас такий менталітет, краще "попаритись" пару але днів і зробити самому , але не дати заробити другому:D
Korpahec
10.09.2013, 09:10
В мене таке саме вселі несуть на прошивку коли вже так доконає клієнт реса доки все не постирає!:o
глобо 4100с під нтв 36 градус шию по 50гривень
остальні тюнера по 35 гривень
ціни не збираюсь скидать, внас за 4 канала беруть 40 гривень
глобо 4100с під нтв 36 градус шию по 50гривень
Це як???? Скиньте мені прошивку на НТВ,може ви мали на увазі триколор???
Взагалі яка різниця??? Дамп він і є дамп ,і ш"ється одинаково,не залежно від того які там супутники і список каналів ,чому ціни різні????
sattel77
10.09.2013, 17:24
А хто в курсі за ціну перепайки проца?(без ціни проца) просто цікаво.
Хто як.Наприклад, рокiв зо два, я спiлкувався з однiею людиною так у нього 180 гривень(глобо 4100С, з процем)Цiна нового тодi.
A так я думаю, замiна 20-30 гривень.Це замiна процесора, а не ремонту тюнера.
У нас то всі тримаються ціни 20грн за прошивку.
60гривень замiна процесора все пiд ключ.
Взагалі з моєї точки зору - назва теми дивна. Нє, ну серйозно. Хто як себе і свою працю поважає, наскільки серйозно відноситься до клієнтів - таку ціну і ставить. Головне - не занижувати нижче плінтуса, бо буде собі з кишені, і не задирати до небес, бо не зрозуміють та підуть до іншого. А дивність цієї теми в тому, що на якого милого такі дані виносити на суд інших ??? Я беру стільки, а я стільки...Не розумію, хоч трісни...:eek:
в нас проци під глобо 4100с заміна перепайка без вартості проца 140 гривень
А з процом 200 ? Ціна нового тюнера 150 , народ ведеться ? :o
hmura,Друже, 150 це твоя ціна, а для клієнта усі 250-300 грн., інакше ніяк...
sat-prof
11.09.2013, 13:05
hmura, я б за менше ніж 150грн не перепаював проц...
Яка різниця скільки тюнер коштує?*
Yaro,slavon праві!
Ростик, і я про те. Нормальний майстер-залізячник свою добре виконану роботу добре ж і має оцінити. Якщо клієнт цього не розуміє - то його проблеми.
я б за менше ніж 150грн не перепаював проц...
Краще вже докласти і купити новий,то хіба якщо тюнер за 100$ і вище!!!
Якщо клієнт цього не розуміє - то його проблеми.
Дивись як би без роботи не остався з таким ставлення,зараз у всіх клієнтів "проблеми",і ремонтувати мало хто хоче по нормальним цінам,краще як я писав купити новий, як середньо статистичний клієнт і має робити!!!
Zhora15, Друже, свою роботу треба цінувати... Чому ті ж, штукатури, маляри, плиточники, сантехніки , ба навіть фірмани свою роботу цінують і ціну не впускають ??? Мені наприклад менше ніж за 200 грн. робота + мої матеріали і комплектуючі, ставити тарілку не вигідно... Так званих "клієнтських комплектів" не ставлю принципово... Прошивка звичайного софтового DVB-S/mpeg2 (жлобо 4100С, евроскупердяя 8004, аріона, опена) - 30 грн...
А не хоче клієнт то його проблеми, хай йдуть ставити конкуренти зі "оголошення на стовпі", все одно за півроку, максимум рік він до мене прийде, бо ті конкуренти кудись пропадуть, а після зими уся "піся" полопає і тд.тп... Я особисто стараюся робити якісно і на цьому роблю наголос...
slavon, Я згоден..
Я про пропайку проца на 4100 за 150грн,коли він новий 160грн... І я не про всіх,просто мені такі майстри попадплися по життю,ой як би в нас не сажали за вбивство [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Тай сам подумай пропайка проца,це те саме що "пропайка" серця,скільки клієнт проживе???? [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
А роботу треба цінити ,згоден... Просто я притримуюся думки(можливо помилкової) ,якщо в теперешній апаратурі щось горить окрім БЖ ,все пі*дець-утилізація!!!
Дивись як би без роботи не остався з таким ставлення,зараз у всіх клієнтів "проблеми",і ремонтувати мало хто хоче по нормальним цінам
Хто вміє цінити свою роботу і так само розуміє, що і в майстра є сім"я - той ремонтує. Або ж купує те, що вирішить сам, замість ремонту. Моя справа - запропонувати свої послуги. Клієнт завжди вирішує сам. На рахунок роботи...доки є попит на ремонт - доти ремонт і житиме, так що я не боюся. Я вже своє відбоявся...
kreshnot
11.09.2013, 14:58
Zhora15, Yaro правий,є такі клієнти що ремонтують скільки-б не стояло,але нове фіг куплять.
Yaro, kreshnot,
Я все зрозумів,не маючи практики роботи з клієнтами,щось тут пишу.. Ви вже не журіть чайника...
є такі клієнти що ремонтують скільки-б не стояло,але нове фіг куплять.
ВІРЮ!!!
Я все зрозумів,не маючи практики роботи з клієнтами,щось тут пишу.. Ви вже не журіть чайника...Зате, в тебе є:розмах думки, широта душі і темперамент ....;)
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010