Показати повну версію : Вибір EDGE-3G модемів!(обговорення)
xoxol4uk
25.03.2013, 11:28
Доброго дня всім. Вибачте, що не по темі супутникового ТБ, але інших форумів практично не читаю.
Підкажіть, може де хто бачив, що продається в Україні чи де можна пошукати edge модем універсальний під сімки всих операторів, бажано навіть б/у без 3g в першу чергу для Лайфа. Бо російські такі знаходжу і хіба що лайфовський, але вони всі з підтримкою 3г і дорогуваті. Чи без 3г це вже реаритет?
xoxol4uk,У Львові, нові, наприклад тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
sat-prof
25.03.2013, 11:36
Купи Huawei 1550 чи ZTE100 його розлочується під всі!(можу тобі розлочити)
Але ці всі модеми мають EDGE Class 12 а смартфони N95,N76 ітд...мають клас 32 швидкісь значно більша!
xoxol4uk
25.03.2013, 13:13
sat-prof, а ось цей модем 3G-модем ZTE MF180 White ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) теж треба розлочувати чи купив та вставляй будь-яку сімку та радуйся?
sat-prof
25.03.2013, 13:17
xoxol4uk, вони теж ідуть всі лочені...!Там на сайті ціна за низька щоб він був розлочений!
Подивись на сландо ZTE 100 можна взяти за 80грн!
Якщо тобі під суто лайф то у них в салоні є по 199грн модеми 1550!
xoxol4uk
25.03.2013, 13:54
sat-prof, та отож то і хотів, щоб був універсальний під різних операторів про всяк випадок на майбутнє. Хоча на даний момент під лайф. Я вибачаюсь тоді ще за оцей спитаю, я так зромів це чудо не потребує апгрейда, а й так все прийме: SENTAR ST860U ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) (мені б його вистачило)
Хоча не сперечаюсь, що в майбутньому з нього толку не буде, уже застарів. зате дешево
Але ці всі модеми мають EDGE Class 12 а смартфони N95,N76 ітд...мають клас 32 швидкісь значно більша!
Можна роз"яснити чайнику,що це означає?
================================================== ================================================== ===============================================
В мене модем Е153 ,на підключені в "состояние" пише 236кб/с ,роблю замір на 2ІР швидкісь від 70-136 кб/с .... Як зробити щоб швидкість була хоча би 200кб/с Нет EDGE від Лайфа....
В мене модем Е153 ,на підключені в "состояние" пише 236кб/с ,роблю замір на 2ІР швидкісь від 70-136 кб/с .... Як зробити щоб швидкість була хоча би 200кб/с Нет EDGE від Лайфа.... Підірвати базову станцію Лайфу - для неї наступить "пакращення" і швидкість зросте... :D :D :D
А якщо серйозно то на ЖПРС/ЕДЖ швидкість залежить відзавантаженості соти та рівня сигналу на модемі. Завантаженість соти може давати різницю у швикості у 50-100 раз. Наприклад у вечері при великому завантажені соти швидкість 2-5кБіт/с, пізно вночі і знанку до 200КБіт/с...
sat-prof
25.03.2013, 14:56
Zhora15, чим вижчий EDGE клас тим швидше та більше грузить пакети соти!
У мене на модемах було при закачці 8-10Кбіт а на EDGE Class 32 - 25-30Кбіт
xoxol4uk
25.03.2013, 19:56
Замовив собі ZTE MF100 за 100 грн. А як часто ці модеми виходять з ладу? Бо Сландо гарантій як Аукро не дає, здається, лише звязує продавця і покупця. Просто, які шанси купити поламаний модем? Звиняйте, можливо, за тупувате питання.
xoxol4uk, Це все залежить від порядності продавця... , я думаю 50/50
Я такий порекомендувавби ZTE 3700.Колись на аукро купив за 200гр.
Хто розкаже в двох словах,про Інтерлеком (а саме, що буде як перестанеш платити,чи можна буде потім розлочити їхній модем,і напишіть яка якість послуг,яка реально швидкість,(наприклад Гіга день))
Дякую!!!
kreshnot
26.03.2013, 21:06
Хто розкаже в двох словах,про Інтерлеком (а саме, що буде як перестанеш платити,чи можна буде потім розлочити їхній модем
Номер блокується,розблокувати-до оператора,або перешити на інший номер.
і напишіть яка якість послуг
на 50%
яка реально швидкість
все залежить від загрузки станцій,та яка відстань до БС,меньше 500 кілобіт не було.До станції 30 км
(наприклад Гіга день))
без ограничения по скорости
sat-prof
25.06.2013, 23:11
Коли вибираємо модем звертаємо увагу на EDGE class
Всі модеми ZTE 100,180:Huawei 1550 мають EDGE Class 12
А смарти Nokia N95,N76,E51 мають EDGE Class 32
Я відчув велику різниці в швидкодії!
Хто підкаже, який з ціх модемів має гарні відгуки ZTE MF-100, Huawei 1550,E-153,173, 352 ???
Основні вимоги щоб підтримувався віндою7, працював з ресивером а при необхідності то і з роутером, інет жпрс, можлово едж...
Хто і що може підказати????
На рахунок вінди питань нема - дрова у будьякому випадку знайдеш, а на рахунок роутера - Huawei 1550,E-153,173 точно працюють з DIR320NRU ...
а як на рахунок Huawei Е352, хто його юзав???
Привіт всім! Хочу порадитися....Знайшов на аукро не дорогий модем Huawei Е1550, Модем мені потрібен для ноутбука і можливо буде працювать з роутером чи навпрямик з ресом та з тіткою.
На модем(по просьбе покупателя) установлена программа Umanager
для комфортного подключения к интернету, с профилями всех украинских операторов и возможностью добавки иностранных.
Чи ж не буде ця прога завадою для тітки???
Чи ж не буде ця прога завадою для тітки???
Не повинна,в мене похоже ПЗ стоїть на Е 153 роутеру він не мішає...
arki,Не знаю, як показала практика, для роботи з роутерами потрібно залишити тільки "голий модем" без СД і флеш ... Відповідно тої проги на модемі вже не буде ... Як вихід з ситуаціїможна зробити резервну копію вмісту СД модему на ПК
slavon,
Ну не знаю в мене інсталятор подібної проги(ПЗ) стоїть на модемі і з роутером працює відмінно...
sat-prof
06.11.2013, 13:37
Роутери і з мобільними не погано дружать,прога не мішає.
Є ще такий по тій же ціні що і 1550
Модем Huawei Е173u-2
Разблокированные, голос активирован
Логотип STC
Цвет только белые
Идеально работает с Астериском, кассовыми аппаратами, с большинством планшетов и другим оборудованием.
Работает с операторами:
Life:)
МТС 2g
Киевстар
Билайн
Utel (Тримоб, 3моб, Ого мобильный)
Другими зарубежными GSM/UMTS/WCDMA операторами
Не работает с операторами:
Интертелеком
People.net
МТС 3g (у МТС в Украине 3g интернет работает по технологии cdma)
Технические характеристики
HSDPA/UMTS 2100 МГц
EDGE/GPRS/GSM 900/1800 Мгц
Скорость приёма данных до 7.2 Мбит/с
Скорость передачи данных до 5.76 Мбит/с
Поддержка Windows 2000 SP4, XP SP2, Vista, Windows 7, Ubuntu 7.10 и выше, OpenSUSE 10.3 и выше, Debian 4.0, Fedora 7/9/10, Xandros 4.2
Plug’n’Play-устройство
Телефонная книга, SMS, USB-кабель (опция), слот Micro SD.
arki,Не знаю, як показала практика, для роботи з роутерами потрібно залишити тільки "голий модем" без СД і флеш ... Відповідно тої проги на модемі вже не буде ... Як вихід з ситуаціїможна зробити резервну копію вмісту СД модему на ПК
slavon, тобто при бажанні цю прогу можна видалити з модема???
Вибачте за можливо тупі питання, адже я не мав справи з 3г модемами...
arki,Не видалити, а тимчасово відключити функції СД і Флеш ...
Є ще такий по тій же ціні що і 1550 Нормальний модем такого ж класу як і попередній, в мене був такий , доки не перейшов на швидкісний нет...
Цікаво чогось в мене іноді при увімкненні ноутбука прога модема Huawei Е173 "Mobile Partner" не бачить покриття і не конектиться модем... З юсб в юсб витягну і вставлю-все в нормі. Можливо при вимиканні ноута потрібно витягувати і модем з юсб-гнізда чи що???
kreshnot
28.11.2013, 20:55
arki, спробуй поставити дрова USB до свого ноута
arki, спробуй поставити дрова USB до свого ноута
спребую, він то нормально працює але все таки буває раз в кілька днів таке...
kreshnot, а як знати який саме драйвер потрібен, ноут Dell latitude D610 Wind7, на оф сайті дела немає під вінд7. В неті повно юсб-дров і для мого 610 і під вінд7 а котрий саме потрібен???
arki,подивись в диспетчері пристроїв значення VEN & DEV - за ними шукай дрова ...
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010