Показати повну версію : Хто і нащо?
Хто і нащо пикраде місце на нашому харді?,я про файл pagefile.sys .... Обмеження поставив стало 16мб,а то було 2,5 тонни!!! То на 7ці,а на ХР 3 2,5тонн все ще остається 1,8Гб
Zhora15,Розмір ОЗУ (RAM) на ПК який ??? Яка система х32 чи х64 ???
На обидвох оперативка 2Гб.... ХР і 7ка х32..... Тай мене цікавить хто і навіщо? ,бо в людей які не ставлять обмеження,зникає з харда 10Гіг і вони навіть не вкурсі куди і нащо)))))
Zhora15,Як на що ??? На файл підкачки 1,5 розміра ОЗУ , файл сну - 1 ОЗУ, 3-5% на відновлення системи (папка System Volume Information), кеш Вінди (папка c:\WINDOWS\system32\dllcache\) ще 1-3 Гіга. Ось і набігає 10 Гіг в нікуди...
Так ось якщо ОЗУ Вашого ПК більше за 1 Гіг - підкачку можна виключити
Якщо режимом сну не користуєтесь - вирубуємо.
Відновлення системи вирубуємо з міркувань безпеки, папку чистимо...
Кеш Вінди також можна зменшити, як це зробити можна знайти в Гуглі
Також бажано час від часу чистити папки Темр c:\WINDOWS\temp\
та c:\Documents and Settings\%User%\Local Settings\Temp\
та папки оновлення/автооновлення системи в папці ОС c:\WINDOWS\ витарати усі папкм назва яких $*
А ще не лінуватись користуватись програмою ССleaner. По своєму досвіду знаю, що за 2 дня до 5 Гіг назбирується всякого хламу з інтернету.
ivantsiura
31.03.2013, 21:33
А ще не лінуватись користуватись програмою ССleaner. По своєму досвіду знаю, що за 2 дня до 5 Гіг назбирується всякого хламу з інтернету.
Повністю підтримую. І ще одна порада: на 7 віндовс найкраще вибирати розмір розділу не менше 50-ти гігабайт, та відключати на піратках автоматичне оновлення, воно також залишає по собі пару гіг заповненими.
що за 2 дня до 5 Гіг назбирується всякого хламу з інтернету.
Цікаво ДЕ???? щось я такого не замічав То за місяць має назбируватися 150гб,деякі люди навіть таких хардів немають [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
А ще не лінуватись користуватись програмою ССleaner
Програма є,але ніколи нею не користувався,тай як ти думаєш якщо я ставлю такі питання я вкурсі що клінером треба чистити???? [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] Якось без нього проживу [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Цікаво ДЕ???? щось я такого не замічав То за місяць має назбируватися 150гб,деякі люди навіть таких хардів немають [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Програма є,але ніколи нею не користувався,тай як ти думаєш якщо я ставлю такі питання я вкурсі що клінером треба чистити???? [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] Якось без нього проживу [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
В браузерах, різні кеші, куки, тимчасові файли, історії загрузок, історія відвіданних сайтів і багато чого іншого.
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010