Показати повну версію : Шукаю роботу в галузі супутникового ТБ
Всім добрий день.
Можливо я трохи не адресу, але все ж таки цікаво. Може тут хтось запропонувати якусь роботу в галузі супутникового ТБ? Або де це можна написати
Може тут хтось запропонувати якусь роботу в галузі супутникового ТБ?:D Ну в Тебе і захцянки друже ..., робота, в зв'язку з "покращенням...", зараз дифіцит - у пересічного піпла зовсім немає бабла на такі витрибеньки як САТ ТВ...
робота, в зв'язку з "покращенням...", зараз дифіцит - у пересічного піпла зовсім немає бабла на такі витрибеньки як САТ ТВ...
запитати можна, мало що...... як то кажуть, а вдруг.... в морду думаю ніхто не дасть
sat-prof
15.04.2013, 20:02
Іван86, що вмієте робити? Де знаходитесь?:
що вмієте робити?
в себе в краях кілька тарілок поставив, тюнера прошиваю (мав досвід з багатьма 4100С і 4100, 2 Lemberg), зараз експерементую зі своїм S8120 (поки успішно), шара є на триколор і НТВ+. З пульта багато в своїй міцевості також роблю (на різних тюнерах).
Де знаходитесь?
Знаходжусь в Івано-Франківській обл, у Львів теж можна. І взагалі, якщо є якісь пропозиції, то можна подумати, бо..... Як кажуть, трудно...
P.S. Швидко вчусь, якщо щось. З паяльником також дружу
Калуш?
А що можете запропонувати в Калуші?
А що можете запропонувати в Калуші?
мав на увазі чи з Калуша?:Dможе знаю,тому і спитавukrprof
Я теж шукаю нормальний постійний приробіток - в основному ремонтом, в тому числі і на першому місці - ЖТАГ І ЕЖТАГ різного залізяччя. Прийму замовлення по Новій пошті чи УкрПошті...Закарпаття. Витрати на пересилку - ваші. Практично любі сучасні ресівери чи що інше, що має ЖТАГ і залізо в ньому не бите. Можу поміняти і бите, домовимося...
мав на увазі чи з Калуша?
Рогатинський район
Іван86, а ремонтувати щось вмієте? З лінуксом знайомі?
Бо з одними глобо нікуди не заїдеш..
а ремонтувати щось вмієте?
щось вмію, але в тюнерах нічого особливо не приходилось ремонтувати, кілька раз конденсатори міняв
З лінуксом знайомі?
з лінуксом не дуже, але при необхідності, з часом думаю пішло б..
з одними глобо нікуди не заїдеш..
печально, но факт:confused:
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010