Показати повну версію : Golden Interstar непрошивається
скачав тут на сайті прошивку Indata канали 4w-5e-13e (2013 03 11).dat
пробую прошивати а воно вибиває помилку version mismach different data version......
version mismach different data version Що видав Гугл-перекладач версія MISMACH іншою версією даних - судячи з усього Ви пробуэте залити прошивку не від того ресу...
де можна взяти прошивку до Golden Interstar dsr8001 premium class?
в сист інфо зйти не можу, на пульті не робить ОК тому і просканувати неможу з пульта
w124,Може дешевше акуратно розібрати і промити пульта ???
вже промивав, недопомогло
10537
10538
10539
Тримай ukrprof
sat-prof
11.05.2013, 15:52
w124, на панелі реса нема кнопки ок?
w124,шукай іншого справного пульта. А взагалі Golden Interstar не дуже популярна в наших краях марка. Може щось більше знайдеш на російських форумах...
Эмин, нічого недало
тажсама помилка
kreshnot
11.05.2013, 21:14
w124, ці тюнера йшли з різними процами.Перед тим як шити- треба це знати,прошивки різні.
w124,шукай іншого справного пульта. А взагалі Golden Interstar не дуже популярна в наших краях марка. Може щось більше знайдеш на російських форумах...
та я йому скинув всі потрібні файли для проошивка,він напевно не вміє шити чи щось не правильно робить
Що видав Гугл-перекладач
Невідповідність версії іншою версією даних
Прикольний переклад [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Эмин, дай будь ласка pereproshivka-resiverov-golden-interstar.rar
в ворді 2003 або в *.txt, почитаю шо неправильно роблю
Эмин, дай будь ласка pereproshivka-resiverov-golden-interstar.rar
в ворді 2003 або в *.txt, почитаю шо неправильно роблю
10543
все роблю по інструкції---- программа выдае окно-сообщение "мисматч траляля..."
(вообщем софт не под этот тип процессора), тогда берем файлик с другой буквой и пытаемся прошить................. дайте файлик з другою букваю, щоб я спробував прошити
я намагаюсь прошити програмою STBDownload 2.0.9_UA.exe ресівер Golden Interstar файли прошивки дали Indata канали 4w-5e-13e (2013 03 11).dat і Indata канали 4w-5e-13e-75e (2013 03 11).dat залився лише файл Key ¦¦¦¬TОTЗTЦ (2013 03 11).dat але толку з тих ключів якшо нема просканованих каналів
все роблю по інструкції---- программа выдае окно-сообщение "мисматч траляля..."
(вообщем софт не под этот тип процессора), тогда берем файлик с другой буквой и пытаемся прошить................. дайте файлик з другою букваю, щоб я спробував прошити
я намагаюсь прошити програмою STBDownload 2.0.9_UA.exe ресівер Golden Interstar файли прошивки дали Indata канали 4w-5e-13e (2013 03 11).dat і Indata канали 4w-5e-13e-75e (2013 03 11).dat залився лише файл Key ¦¦¦¬TОTЗTЦ (2013 03 11).dat але толку з тих ключів якшо нема просканованих каналів
Не краще було би стільки париться віднести майстру ті 50 грн дать і не парить собі мозок,а краще викинути цей рес і взяти щось людське
dresmilleukrproftvsat-prof
майсту носив, сказав шо таких не прошивають
w124,Прикольно... Мені десь рік назад також приносили це "чудо техніки" - попарився з ним десь зо 2-3 години і віддав нафіг - ті 30-50 грн. за прошивку не варті моїх нервів...
купив нового пульта, ввожу ключі через меню коли натискаю червону кнопку, але канал показує лише той ключ котрого ввів останнім
купив нового пульта, ввожу ключі через меню коли натискаю червону кнопку, але канал показує лише той ключ котрого ввів останнім
Стаєш на канал ,меню-червона кнопка і вводиш ключ ,неважливо що там є ,чи нулі чи якийсь ключ,потім - запамятати(DONE).
Сьогодні теж парився з цім металоломом (голден8001)! Приніс один дід років під 80 і каже зроби синок щоб хлопці з дівками були :o
Так от увімкнув глянув то в нього багатьох каналів немає, дай думаю залью свіжий список каналів, да коли залив- пропав звук. Віришив прошити новішим софтом але коли прошив то знову перестав бачити сигнал, пришив іншим софтом- зявився і сигнал і звук але знову в ємуляторі кріптоворкса немає.... одним словом "як в тої доці як не на п**ді то на оці"
А взагалі то хтось дивиться полуничку з 19е на цій "біді"???
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010