Показати повну версію : оживленя без схем jtag
доброї ночі;)убив рес іншим бутом:eek:що робити, схеми складно
sat-prof
16.08.2013, 00:12
dyruba, що за рес кого убив?*
Ми не гадалки!
тюнер лемберг:confused:прошивав з тюнера на тюнер boot:eek:тепер горить дві крапки
sat-prof
16.08.2013, 00:33
dyruba, все ок прошиваємо нормальний бут (з нормальним заголовком або універсальний ) цим загрузчиком!Має піти!
dz_arion_loader_version
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
опишіть коротко:)як це зробити цією прогою:confused:будьласка
sat-prof
16.08.2013, 00:55
Береш відкриваєш бут і нажимаєш завантажити!
Нічого натискати додатково не потрібно!
Можна ще так(Інформація одного сайта)
Найперше:
1. Зашиваємо в тюнер бут. (прикріплений файл OPEN X-600 MASTER.BUC.zip) програмою Arioner_UA. (всі подальші дії будемо виконувати за допомогою цієї програми.)
2. Зашиваємо в тюнер прошивку. (файл OPENBOX X-600 dvbxtreme 6686 AF7 RC7)
3. Ключі-Канали - зашиваємо звичайним способом.
завтра попробую прошити:( ана рахунок доброти згідний з Вами на 100%;)
доброї ночіgreetingпробував шити цими двома прогами і ніяких змін:)дві крапки як були так і залишились
kreshnot
17.08.2013, 00:16
dyruba, а як себе БЖ почуває?Будуть пульсації-будуть помилки.
б/ж робочий;) брав з робочого тюнера:rolleyes:
чи є ще якась прога;)щоб його оживитиukrprof
Попробуйте прошити dz_arionerom ще цією прошивкою, результат відпишіть..
Пробуй AutoArioner попередньо відключивши антивірус.повинно піти.файл візьми,що виложив D-Misha
Попробуйте цим файлом #13 прошити загрузчиком Arioner_UA.Напевно, останя моя порада. Відпишіть....
тюнер не реагує на пультdirolнеможливо ввести ніякого кода:rolleyes:мабуть ним вже нічого не вдієш
sat-prof
17.08.2013, 01:43
dyruba, я бути шиються в нього тою прогою що я дав? Якщо ні то тільки JTAG.
dyruba автоаріонером не прошиєте, а Arioner_UA.пробували, як я сказав???? Я колись убив Лемберг і цим файлом (загрузчиком Arioner)відновив роботу тюнера.
дякую усім;)хто мав бажання допомогтиdresmilleнапевне цей тюнер піде на запчастини
Якщо ні то тільки JTAG.Значить, тільки так..
D-Misha аріонером теж пробувавlmyале нічого не відбулось
Якщо є бажання вовтузитися з ресом - піднімай ЖТАГом, судячи зі всього - тільки так. Або сюди його, не такі піднімав...
jtag :rolleyes:це останнє що може йому допомогти.але мені треба все толково розяснити :mad:як спаяти сам jtag і інструкцію для користуванняdresmille
dyruba, На рівень вище піднімітся, в цьому ж розділі ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) у паралельних темах є все що стосується J-Tag і не тільки...
Дякуюukrprofбуду уважно читати та пробуватиtvsat-prof
тюнер лемберг:confused:прошивав з тюнера на тюнер boot:eek:тепер горить дві крапки
Якщо це аналог 1700 або 3018 то досить виручає метод з німецького
форума.
доброго здоровя DUMANdrinksбуду пробувати те що Ви запропонували:rolleyes:про результат відпишусь
нічого не получилось:confused:я вже навіть ненадіюсь і невірю чи яка прога вже допоможе цьому ресу:mad:окрім Jtag:eek:а хотілось би щоб було простішеtvsat-prof
kreshnot
18.08.2013, 20:20
dyruba, якщо флеш бита.то і Jtag не допоможе.
sat-prof
18.08.2013, 20:23
dyruba, а куда вже простіше? і так все просто!
dyruba, якщо флеш бита.то і Jtag не допоможе.
Так то і буде допомога від роботи зі ЖТАГом - він хоч покаже, чи бита флеш чи ні.
коли все спаяю:cool:і спробую прошити через джитаг;)про результат напишуtvsat-prof
dyruba, може вкажете повну назву тюнера і марку процесора хочаб...
а то гадаєм ...
Lemberg 1000:(процесор STI 5518;)
Lemberg 1000:(процесор STI 5518;)
Це вже така древня тема, що аж згадувати неохота. Все є в інтернеті, та й у нас по цьому процесору все є.
dyruba, Lemberg 1000,1100 клон Ferguson 3018 і запропоноване мною малоб
пройти...А що з напругами в БЖ.
kreshnot
19.08.2013, 13:19
А що з напругами в БЖ.
duman, це питання було у перших постах
б/ж робочий;) брав з робочого тюнера:rolleyes:
Краще б щоб виложив параметри напруг і описав як проходять процеси *реанімації* і чим закінчуються при різних спробах.
kreshnot
19.08.2013, 13:35
duman,майстру видніше.
Усім доброго дня:)для впевненості в роботі б/ж,взяв ще один робочий б/жtvsat-prof.Заливав Arionerom бут х600master buc.auc,ніяких змін, в графі ПОТОЧНИЙ СТАН пише Waiting connect reguest ask:confused:.Dz_arionerom заливав прошивку S821 SKV_SPR_A6900.В програмі пише:ЧАС ВИЙШОВ СПРОБУЙ ЩЕ РАЗlmy.Multiarionerom заливав бут erst boot wechseln.buc в результаті пише Waiting:eek:І більше нічого не змінювалось,скільки часу б не чекав.
Похоже що не конектиться компорт..Бо цей вираз - *Ожидание запроса на соединение ACK*.Провір елементи компорта особливо коли він на 232й то ти міг його вибити.На 2й +10в,6й -10в.А тюнер з картоприймачем що ти бут від 600го заливаєш???.
Усім доброї ночіgreetingКомпорт робочий,вчора прошивав тюнери Q-Sat та Lemberg і прошивалось добре;)А на рахунок бута від Х-600го порекомендував D-Misha для спроби запустити рес:cool:
kreshnot
21.08.2013, 23:37
Компорт робочий,вчора прошивав тюнери Q-Sat та Lemberg і прошивалось добре;
У мене немає слів.....причому тут комп,тобі казали про тюнер :o
Провір елементи компорта особливо коли він на 232й то ти міг його вибити.
провірив:)показники такі самі як і на робочому тюнері:(значить справа не в порті
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010