Показати повну версію : Відновлення Q-SAT ST-10CX
Допоможіть знайти прогу для відновлення Q-SAT ST-10CX. Тюнер погас після того як в нього залили прошивку з іншого тюнера. З допомогою EJTAG TT відновити не вдається, пише Flash ID нету в *.ini файле. Флеш стоїть 25fl016k.
kreshnot
23.08.2013, 23:14
Shipcka, Флеш на програматор ,або постав якусь іншу на 2 мБ
Тюнер погас після того як в нього залили прошивку з іншого тюнера.
Підніму фірмовим програматором. Дивись підпис.
Дякую за поради. Але можливо хтось знає з допомогою якого програматора можна запрограмувати флеш 25fl016k.
kreshnot
24.08.2013, 11:51
Можно будь-яким ,лише б підтримував цю флеш.
Може цікавлять саморобні?
Так я й хочу знати які підтримують цю флеш. Тому що не перший рік займаюся відновлення тюнерів і ремонтом радіоапаратури. Маю саморобний програматор для програмування флеш телевізорів але він не підтримує цю флеш.
kreshnot
24.08.2013, 12:53
Прога тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Схема тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Маю саморобний програматор для програмування флеш телевізорів але він не підтримує цю флеш.
Під яку прогу?
kreshnot
24.08.2013, 15:08
Маю саморобний програматор для програмування флеш телевізорів
Shipcka, соромно зізнатися?
Перш за все, дякую за прогу і схему,на слідуючім тижні спаяю і випробую. Чому ж соромно? Програматор під прогу Chameleon.
kreshnot
24.08.2013, 23:32
Shipcka, треба вже переходити на щось інше,щоб підтримка мікросхем була більша
Погоджуюсь з вами, але до цього часу невиникало потреби. Мені вистарчало Jtaga і Chamtleona. Ремотувати переважно приносять старі моделі, у селі нової радіоапаратури поки що дуже мало.
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010