Показати повну версію : Нова пошта загубила моїх 3000грн
sat-prof
25.10.2013, 21:02
Відправляв посилку "наложним платежем" все забрали, гроші відправили назад мені.
Прийшов на нову пошту кажуть вантаж втрачено!(чекайте 5днів може повернуть а може і ні)
Що робити?:eek:
Відправляв посилку "наложним платежем" все забрали, гроші відправили назад мені.
Прийшов на нову пошту кажуть вантаж втрачено!(чекайте 5днів може повернуть а може і ні)
Що робити?:eek:А я ,так довіряв Новій пошті .Там є гарантія на товар, при пошкодженні чи втраті 400гр, якщо не помиляюсь.
Накладна буде виступати як документ підтвердження про відправку і т.д.Отримувач теж хай підтвердить якось...І кожного дня ходити і дзвонити в головний офіс пошти...По іншому не виходить-тільки через лайку з матюками ! Щось скурвилась нова пошта ....
sat-prof
25.10.2013, 21:12
D-Misha,я теж їм довіряв
sat78,накладну я десь посіяв так як був впевнений що гроші прийдуть раз отримувач забрав вантаж!:)
D-Misha, Не переживайте, знайдеться але треба ім звонить обовязково. В мене був випадок в минулому роцці відправив посилкою по укрпошті рес з м10 на рівненщину. Дві неділі пройшло(мало б за кілька днів) посилки немає, тоді і я і він звернулися по своїх відділеннях пошти і працівники пошти кілка годин зізванювалися і шукали де застряла але все таки знайшли і відвезли йому додому самі вже.
Ні, не оцінював.
треба оцінювать, там якщо не забув то сума оцінки до 300грн на суму пересилки не впливає
sat-prof, а коли це сталося?
sat-prof
25.10.2013, 21:34
arki, от щойно з нової пошти....куди дзвонити?
В мене не посилка а гроші 3000грн (продав шумометр) зворотнє повернення готівкою як її оцінювати?
Да капець а ці вже куда....Дзвонити ходити домахувати посуті вони тобі гроші мають віддати..
так там ж вказана сума...Ростик в отримувача має бути накладна про відправку грошей
sat-prof
25.10.2013, 21:40
svidrak, я вже свою помяту з джинсів накладну знайшов...:cool:
Просто мені грошей потрібно було зараз тому продавав все що лежало!
За тиждень коли вони мені повернуть вже актуальність не та!:confused:
Як сьи жениш то малий день....і тут таке!
P.S закон підлості як мала сума то не зникає!:(
sat-prof, шукай номери на їх оф.сайті і вже завтра починай їх турбувать...
sat-prof
25.10.2013, 21:50
arki, дякую!
а часом не було там якого зговору? чи дійсно ті гроші переслали?
sat-prof
25.10.2013, 21:56
sat78, я сам не знаю....отримувач дзвонив мені що забрав!На сайті писало що зворотню доставку відправлено і прямує!:rolleyes:
А тут кажуть що вантаж втрачено:eek:
Ростик, в крайньому випадку дзвони в Спілку захисту прав споживачів - якщо будуть пертися, шо вони ні слухом ні духом, то пригрози ніжно, що приведеш комісію з тої спілки на складання протоколу про втрату товару та все буде чим-чинарьом. Вони бояться їх як чорт ладану. Документи тра сякі-такі мати все-таки.
Головне "вищих" нової пошти сповістить про пропажу! бо дійсно працівникі складів могли щось і замутить...
sat-prof напиши зараз ще в "обратную связь" на оф. сайті. то вони завтра прочитають і повинні щось робить...
Отримувача попроси щоб підстрахував тебе-він же як свідок в тебе ...отримав твій вантаж та заплатив!Хай знайде свої документи...
sat-prof
26.10.2013, 01:34
Подзвонив на гарячу лінію сказали чекати 10днів я в шоці
Буду переходити на автолюкс!как там, ”Новая Почта” - лидер
экспресс доставки...
.. а также бесспорный лидер по
негативным отзывам о себе
([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) в
инете. Улыбнула недавно по телику
передача, когда чувака
отправляли в ящике в виде
посылки, а он за время в пути все
деньги из фуры вычищал +
телефоны. Трюк повторяли многократно, не спалились даже
когда вор нечаянно из посылки
выпал сразу после её получения
подельником прям в поле зрения
камеры наблюдения. Долго бы
еще менты голову ломали, если бы не случайность...8)
Ростислав ,я в такому ж положенні. Ще тиждень чекаю. То як можна довіряти, і кому. Я не заспокоюсь...
sat-prof
26.10.2013, 01:45
D-Misha, в мене сума більша яка мені потрібна зараз...
Було би 50-100грн мені би було пофіг я б чекав!;)
D-Misha, в мене сума більша яка мені потрібна зараз...
Було би 50-100грн мені би було пофіг я б чекав!;)Ростислав, треба не мовчати,а щось робити, є різні важелі. Що таке безвіповідальне відношення до своїх обовязків, мені відповідають не дуже коректно по телефону, думають дядя з села.. Їм так не пройде...
sat-prof
26.10.2013, 02:14
D-Misha, кажуть чекати 10днів ...а тоді може щось буде і то "може"
Теж говорила тіпа я винен ...мало того що затримка і компенсація мала б бути!
sat-prof
26.10.2013, 10:50
Написав їм емейл...прийдеться чекати
Доброе утро, Ростислав. Еще раз
приносим наши извинения за
несвоевременную доставку
наложенного платежа. Ваш вопрос
рассматривается по обращению на
горячую линию по № 101-226. Ожидайте сегодня в течении дня с
Вами свяжется ответственный
сотрудник. З повагою,
гаряча лінія
ТОВ "НОВА ПОШТА"
вул. Фрунзе 57, м. Полтава, 36000
+3800-500-609
sat-prof, Зачить ще не усе втрачено, судячи з усього фірма дорожить своєю репутацією, при наймі хоч роблять вигляд що щось роблять ...
sat-prof
26.10.2013, 13:39
slavon, дзвонили з головного офісу вибачались сказали що вкрали сейф нової пошти в Стрию...що протягом 5-10днів будуть розглядати!
сказали що вкрали сейф нової пошти в Стрию... Мда, "пікращення жіття уже сеагодні ..." у нас наступило конкретне ...
:confused:не очикував такого повороту від новоі пошти
судячи з усього фірма дорожить своєю репутацією, на вряд репутаціею за груз скоріше прийдеться платить фірмі бо товар скоріше всього застраховано от і перевізник зачухався як клюнула птиця
Привіт всім! А я гадаю хлопці що само кращий перевізник це Укрпошта (старий кінь борозни не портить) тільки шкода що інтернет-магазини не дуже хочуть їм користуватися! А так по швидкості перевезень, різниці-0, та і по тарифах майже теж, от хіба що великі вантажі та можливість перевіренння посилки(комплектація тощо) перед отриманням. Вище я описував про випадок в минулому році, посилка дві неділі блукала а знайшли за пів-дня і відвезли отримувачу самі.
Петрович
26.10.2013, 17:54
... шкода що інтернет-магазини не дуже хочуть їм користуватися!
Я отримував товар з інтернет-магазину через Укрпошта!Правда,попередньо
оплачував,хоча це також ризик!
На Аукро з радістю висилають Укрпоштою! Їм би (Укрпошті) навести лад у себе і були б не гірше за Нову або Автолюкс!..Філіали майже в кожному селі .Вже все налагоджено давним давно...А от ніяк вони не візьмуть верх над приватними перевізниками...нічого не розумію...
sat78, а що тут не зрозумілого? у нас хто тримає фірми, компанії тощо? наглюки, злодії і не чесні люди та ще в додаток вони високопосадовці і вони ж дбають звісно собі ж в кишеню а не в державу... питання, кому потрібна та укрпошта???
Ну несказав би що Укрпошта норм возить багато заказую Новою почтою интаймом но не укр поштою ну нафіг іх, пару тройку раз заказував ними так везуть біля тижня(це ще швидко) і помахатися треба новою почтою мені з Києва за 1 день везуть!І без мороки
від мене до Киева 200км, що новою поштою, що укрпоштою-однаково 2-3 дні.
взагалі в нас в селі склад нової пошти відкрився в кінці літа а до цього я всі роки користувався укрпоштою-жодних нарікань. за весь час не було ні одного вибадку щоб хоч одна з працівниць пошти спитала "що приходить тобі в посилках". а тут на "новій" відкриваю посилку перевіряю комплектацію, працівник поштовий пхає носа і лапотить руками, що мені прийшло. одним словом як на мене то переваг "нової" небачу...
шось довго у вас працюють від мене до Києва біля 500 км і якщо відправляют вечором в 1 день на другий вечір уже у мене
svidrak, другий раз вже замовляю реси новою поштою в пятницю а в понеділок отримую... отримував теж дещо з волині 2-3дні і укрпоштою теж з волині 2-3дні.
svidrak, другий раз вже замовляю реси новою поштою в пятницю а в понеділок отримую... отримував теж дещо з волині 2-3дні і укрпоштою теж з волині 2-3дні.
На вихідні погано возят треба в понеділок заказувати саме швидше..
sat-prof
26.10.2013, 22:45
Ну нафіг укр пошту пішли вони зі своїми вручну заповнювати бланки!(ненавиджу писати рукою)
І везуть тижнями і без наложки!
Ростик, Пдтримую на всі 1000%
без наложки!
та якце без наложки????
sat-prof
26.10.2013, 23:09
arki, та отак в селі стара касирша навить не знає що це таке і як заповнюват!(3 рази перевіряв)
Нехай я втрачу гроші але не перейду на щось інше!
я багато разів відправляв наложеним...:eek:
sat-prof, стосовно бланків то згоден, нудно...
Нехай я втрачу гроші
не втратиш, повернуть, такого бути не може щоб не повернули...
arki, Та куда дінуться повернуть но гроші Ростику були потрбні на понеділок...
Якшо є вибір -Нова пошта або Укрпошта-то звичайно можна Новою! А якшо мені до складу Нової пошти їхати за 50км..При цьому треба найняти машину за 100-130 гр..бо маршруток туди немає-от і гадайте шо краше -Укрпоштою виписати пульт скажімо чи Новою? Що там що там ціна доставку однакова -15-20 гр.А вже мені забрати товар-то звичайно сходити за кілометр у відділення Укрпошти дешевше ніж до Нової пошти! Коли замовляв по 15-20 комплектів супутникового обладнання то ще можна було поїхати до Нової пошти...
sat-prof, як з вашим переказом, повернули???
sat-prof
29.10.2013, 22:59
Ще ні, сказали чекати 7днів а там скажуть що
sat-prof
01.11.2013, 18:46
Сьогодні повернули кошти, написав заяву
"Що претензій не маю до нової пошти" і все!
Петрович
01.11.2013, 18:56
"Що претензій не маю до нової пошти" і все!
Вітаю!Ваші тривожні дні скінчились!Добре те що добре закінчується.У моєму місті теж відкривають нову пошту...
"Що претензій не маю до нової пошти" і все!А скільки здоров,я і нервів пішло. Наші люди негодні тримати свою марку. Початок добрий, а потім.......))))Я це із свого власного досвіду. В житті мав відношення з різними націями,,, доречі, з німцями на Уралі, які залишалися німцями ...
sat-prof, Ну бач я казав шо вернуть.Зайди в аську
sat-prof
01.11.2013, 20:37
svidrak,
D-Misha,
Петрович,
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
drachuk1979
01.11.2013, 22:28
sat-prof вітаю... Всяке буває....., але +++++ ,що все закінчилось добре...., все ж таки йдемо до Європи....
Петрович
01.11.2013, 22:35
...., все ж таки йдемо до Європи....
Так але доки ми зробимо крок то Європа два та ще й у протилежний від нас напрямок!
Вітаю з поверненням (грошей) !!!Сам колись був у такій халепі-але там замісь грошей було обладнання супутникове на 4 тисячі...переплутали адресу доставки -Мелітополь дуже схожий на Маріуполь....
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010