Показати повну версію : Потрібне креслення і розміри антени CDMA450
Доброго дня усім. Порібне креслення і розміри антени CDMA450 (для МТС конект) 450-470МГц. Справа в тому що при розрахунку однієї і тієї самої частоти антени Волновий канал, розміри антени відрізняються як у програмах Шпіндлєра, так і в Уда-Яги. Може хтось має креслення цієї антени з розмірами.Бачив такі антени тут [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] А купувати заводську, нема гарантії що при зборці не допущений промах при розмітці деталей.Виготовлення цих антен потребує максимальної точності при розмітці і зборці. Тому і звертаюсь до всіх в кого є розміри цих антен. Буду щиро вдячним за допомогу.
kreshnot
25.12.2013, 22:55
VovanBB, подивись тут [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Дякую, ця антена схожа, але не на ту частоту яка мені потрібна
Для такої полоси * потребує максимальної точності при розмітці і зборці* це надто сильно сказано.І щоб Вам порадили щось путнє треба би вказати на яку відстань ( тобто який коєф.підсил.) потрібна антена.Розміри просто перераховуються на потрібну частоту.Фірмові а не радіоринківські досить відповідають заявленим параметрам (з свого досвіду).А то що розміри різні для
Шпіндлєра так і в Уда-Яги це ще нічого не значить, бо резонанс в контурі можна отримати при різних значеннях L i C.Головне щоб зроблена антена задовільняла запитам.
Бачу ви розумієтесь в цих питаннях,то може розрахуєте для мене антену з запасом потужності. Відстань до базової станції по прямій видимості 28км, середня робоча частота 460 МГц.
kreshnot
26.12.2013, 08:36
VovanBB, треба починати з матеріалу, з якого буде робитися антена.Від цього буде йти поправка на розрахунок антени (тому буде плавати на розмір ).
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010