КПК

Показати повну версію : Інтертелеком де мої 128 кбіт ???

Igor1031
29.01.2014, 18:40
Добрий день , шановні формучани . Може хто стикався з такою проблемою?

Після вичерпання пакетних мегабайт згідно з тарифом швидкість знижується " до 128 кбіт / с" ( так написано в договорі). Справа в тому , що своїх 128 кбіт / с я не отримую - швидкість закачування файлу стабільно дорівнює 11,4 кб / с ( 91 кбіт / с) незалежно від рівня сигналу.
Оператор посилається на те , що швидкість менше, тому канал передачі даних бездротової, відповідно в ідеалі швидкість така буде тільки близько БС . Але до вичерпання пакетних мегабайт швидкість практично досягає максимальної ( 3,1 Мбіт / с) , при тих же умовах прийому 128 кбіт / с я повинен отримувати вже напевно . У наявності несумлінне ставлення провайдера до клієнта. Навіщо на 30 % різати і так низьку швидкість ? Я розумію , що ви будете посилатися на приставку " ДО " в договорі. Але взяти будь-якого іншого провайдера - у всіх такі умови в договорах , що , однак , не заважає отримати мені заявлену швидкість майже завжди.

Як можна таки отримати обіцяне ? Для мене швидкість 128 важлива - потрібно слухати 128 кбіт онлайн радіо , а провайдер мені цього не дозволяє.

І ще одне - ніколи не можна порівнювати стаціонарний провідний інтернет з мобільним радіоінтернетом.;)

sat-prof
29.01.2014, 20:38
Igor1031, до "дупи" той інтертелеком;)

Vitalik_
05.02.2014, 18:28
Так в самому питанні присутня відразу дві відповіді :*1 . Приставка "До".*2 . Мобільні технології .*За другим пунктом , немає можливості гарантувати швидкість використовуючи мобільний інтернет , оскільки чинників впливають маса : від рельєфу місцевості до завантаженості базової станції. Той же ефект " дихання соти" грає свою фатальну роль. Мобільні технології можна використовувати як резервний канал , для переміщення , в місця де немає дроти. Навіть ті , можна сказати стаціонарні Wi -Fi провайдери страждають такими ж проблемами. На жаль , фізику передачі радіосигналу ніхто не відміняв.

Згідно правил, мова форума українська..