Увійти

Показати повну версію : Підключення інтернету віддалено

sat-prof
05.02.2014, 16:58
Була потреба, підключити інтертелеком (підключає,також інших операторів) не виходячи з дому!
Отже знайшов дилера (адміна популярного сайту netobzor )
Реєструє нові номери...:)
Коротко про головне!
Скачати проги:
1. AMMYY Admin (щоб він кєрував вашим компом екран не виключає)
2. Прошивка через "DFS 13.9.27.0"
3. AxesstelPst_EvDO_1.67.BSNL (рівень сигналу перевірка)
Робить безкоштовну перевірку модема!;)
Оплата на картку привату!
Контакти:
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
ICQ 631513019
Скайп [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] (шукати по пошті)
ЦЕ не реклама!!! (допомога лінивим таким як я)

Vitalik_
05.02.2014, 17:15
Вітаю всіх! Власне кажучи так з sat-prof і познайомилися, спасибі за пропозицію зареєструватися на форумі. По sat я напевне не стану корисний, а ось за тематикою мобільного інтернету, прошивок СДМА обладнання, роутерів і т.п. цілком підкажу слушною порадою (та й не тільки порадою а й дією), у відповідній тематиці . )

Zhora15
05.02.2014, 19:26
Vitalik_,
а модем хуавей е153u1 прошити під інтертелеком можеш? був заточений під сдма мтс ,я з боями його розлочив..ось думаю чи назад можна вернути,точніше під іншого сдма -інтертелеком...

Vitalik_
05.02.2014, 19:56
Vitalik_,
а модем хуавей е153u1 прошити під інтертелеком можеш? був заточений під сдма мтс ,я з боями його розлочив..ось думаю чи назад можна вернути,точніше під іншого сдма -інтертелеком...

Zhora15, дана модель, судячи з опису, GSM ( WCDMA ), але ніяк не CDMA. І в добавок: у МТС СДМА на частоті 450 МГц. Інтертелеком і Піплнет працюють на 800 МГц, відповідно і устаткування різне. Устаткування Інтертелеком можна посадити на Піплнет, а також навпаки, і навіть якщо залочений, то обходиться це. А МТСи зі своїм СДМА підрозділом будуть і далі без розвитку сидіти зі своїми еденічними моделями . Вашому пристрою, в кращому випадку, світить тільки ТриМоб, я офіційний дилер і цього оператора, але там свої мінуси і плюси, якщо цікаво, то створю окрему тему з цього приводу , де все опишу.

Zhora15
05.02.2014, 20:35
Vitalik_,
так якраз через букви u1 він і працював на сдма від мтс.... і саме через них на розлочці я влетів на 9 паперів....
що можете сказати про точку доступу mifi 4510L 9598? наскільки вона надійна,бо є глюк западання швидкості ,перегружаєш точку і комп швидкість повертається...

Vitalik_
05.02.2014, 21:02
З приводу е153u1, навіть якщо він і працював на СДМА від МТС, всерівно нічого не вийде, причина вище. Про 4510L, в загалі це проблема пристроїв б/у, або stock. У нових такої проблеми не помічено. Обережніше зараз з придбаннями, так як нові завозять мало хто, через це і проблеми. Хоча мережа у Інтертелеком працює вкрай не стабільно, сам перейшов тимчасово на Peoplenet, у моєму випадку краще меньша швидкість, але постійна. "Заліпи" бачу і у себе на Рев Б обладнанні (5321, 315 Huawei), хоча переходячи на Haier CE81b, котрий ми завезли та адаптували під наші мережі, такого на спостерігаю, але це модем, більше підходить для звязку зі стаціонарним роутером.

sat78
05.02.2014, 22:01
Рекомендую Віталіка як спеціаліста в сфері інтернету! Неодноразово з ним стикався на форумі нетобзора! Можна без вагань довіритись!

Vitalik_
07.02.2014, 18:32
До речі, зміну устаткування також можливо зробити віддалено, без візитів до центру обслуговування абонентів, якщо наприклад модем вийшов з ладу, або куплене нове обладнання, зі збереженням номеру, тарифу та додаткових послуг, якщо такові активовані. Або відновлення швідкісної передачі данних EV-DO. Для цього необхідно повідомити: номер Інтертелеком, або Peoplenet, та контактний номер телефону який вказувався при підключенні (мобільний найчастіше). Останнє вказується для ідентифікації власника номеру.

Vitalik_
15.03.2014, 11:00
Для тих хто користується Інтертелеком, до 20.03.2014 можуть безкоштовно активувати на місяць послугу "Турбо швидкість" а також 200 МБ щодня. Акція на честь дня народження Інтертелеком. Алгоритм включення через АССА: розділ Управління послугами - Подарунки від Інтертелеком поставити пташку на Вільний день. Весняні сюрпризи - ІНТЕРНЕТ (Rev.B) вибрати "Турбо швидкість - акція" - знизу не забуваємо все це підтвердити Застосувати зміни.

Vitalik_
27.03.2014, 11:12
Попередження для користувачів оператору Peoplenet, з 01.04.2014 подорожчення тарифів на 20%. Подробиці виклав в блозі [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

Vitalik_
24.07.2014, 10:43
З 26.07.2014 по 10.08.2014 включно буду у відпустці, зв'язок зі мною буде відсутній, відпочивати так відпочивати)) кому потрібна моя допомога, прошу звертатися до вказанної дати... під час моєї відпустки можна буде звертатися до мого колеги по ICQ 288329609 (Александр). Вибачайте за тимчасові незручності, втома бере своє))