Увійти

Показати повну версію : Маю питання про марку Openbox.

svyatoslav_7
17.02.2014, 05:59
Добрий день усім, вже не мало раз на форумах читаю що приймачі опенбокс є українськими ukrprof, на деяких пише що вони є російськими. То де вони виготовлені ?, так і відповіді не найшов, я розумію що вони скоріше за все зроблені у Китаю але де вони реєстровані? і хто керую за ними? Очікую відповідь.

slavon
17.02.2014, 07:51
svyatoslav_7, ТМ українська ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])- фірма СС із м.Запоріжжя, приймачі як усі інші, виготовляються в Китаї, власна розробка на даний момент тільки S1 & S2, усе решта від S4 до S9 це розробка Фортіс, ресівер Рубі - розробка - Магнус ...

svyatoslav_7
17.02.2014, 17:39
Дякую за відповідь але що таке СС? То S1 i S2 наші (у нас виготовлені) а решта компанією фортіс і магнус, що це за компанії? І чи вони лише виробляють а наші схеми друкують, чи все вони роблять.

slavon
17.02.2014, 18:13
svyatoslav_7, Усе роблять китайці на відповідних заводах, ПЗ до S1 & S2 пишуть у Запоріжжі, все решта офіційне ПЗ від програмістів фірм ... Доречі аналоги S4 - S9 від Фортіс можна зустріти у інших виробників під іншими ТМ ...

svyatoslav_7
17.02.2014, 19:57
то можна сказати що тут участь українців мінімальна

[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

а шкода, хотів купити і українське мати ukrprof

slavon
17.02.2014, 20:15
svyatoslav_7, [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) Це до української ТМ "Опенбокс" немає жодного відношення, це москальскі ресівери що продаються під цією ж ТМ в московії, в Україні їх аналоги під маркою U2C. Список оригінальних українських Опенбокс тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
а шкода, хотів купити і українське мати Це питання доволі дискусійне - в Україні, як правило, весь САТ ТВ перегляд або безплатний - ФТА, або ФТА+ "цьоця Шура", легально платять і дивляться одиниці ...
([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])

Zhora15
17.02.2014, 20:17
а шкода, хотів купити і українське мати
Почекай,може електрон почне тюнера випускати :D
Китай-Китаю різниця,фортіси досить надійні і шустрі....

arki
17.02.2014, 20:19
slavon, Openbox S2HD PVR наразі виготовляють корейці але скоро робитимуть іх і китайці-тоді впаде на них ціна...

Zhora15
17.02.2014, 20:25
Openbox S2HD PVR наразі виготовляють корейці
В мене на Джеферсоні Х800,теж пише Made in Korea for UK,не зважаючи що назва навіть не овпенбокс...

slavon
17.02.2014, 20:35
:DOpenbox S2HD PVR наразі виготовляють корейці Та яка різниця хто його виготовляє ??? Справа в тому що ціна на ресівер завищена як мінімум в 1,5-2 рази, що робить його неконкурентноздатним на ринку ...
В мене на Джеферсоні Х800,теж пише Made in Korea for UK,не зважаючи що назва навіть не овпенбокс... UK - з англійської - це "Об'єднане Королівство ..." Друже, на плоті також писало xy*, кубіта взяла в рот, а то чистокола ... :D

arki
17.02.2014, 20:41
slavon, зате якісне залізо...

slavon
17.02.2014, 20:45
arki, Не знаю, я особисто, стараюся DVB-S2/mpeg4/HD ресівери ставити з ПЗ на базі ОС Лінукс і бажано з Е2...

Zhora15
17.02.2014, 20:49
UK - з англійської - це "Об'єднане Королівство ..." Друже, на плоті також писало xy*, кубіта взяла в рот, а то чистокола ...
Ну про кубіту я не знаю,я з такими панянками не спілкуюся(поки))))),а тюнер звичайно що китайський... Але факт є факт,так на коробі написано)))) А взагалі,я вам всім скажу цинічне заключення то все китайські недоробки і тут як кому повезе(я про всі тюнера взагалом,будь то дрім чи х403)!!!

svyatoslav_7
17.02.2014, 23:07
Шкода, що московський, Я живу в канаді і тут все по інакшому. У мене є ФТА приймач Viewsat Ultra і було таке що систему захисту "Nagravision 2" розламали і о ми українці сумуючи за батьківщиною почали купляти ФТА приймачі і ставити на них "особливі оновлення" які дали нам можливість мати закодовані канали від американської фірми "Dish Network" там було все, і українські канали і фільми на прокат і тисячу класних каналів а потім десь у 2009-2010 році поставили Nagravision 3 і всі ці приймачі люди у смітник викинули, бо тут на ФТА мало нормальних каналів, більшість з них арабські, хоча є десятка нормальних які розкинуті на пару сателітах, у мене зараз в дома через компанію є усі наші канали через інтернет у HD якості, а бавитись з сателітами хобі, а ще й можна KEY SHARING(ділитись кодами на доступ) робити, може так і робитиму. Хотів би купити український приймач головне щоб мав NTSC вихід, звісно і вхід на 110в, але трансформатор зробити не проблема. О і ще одне питання ФТА+ "цьоця Шура" то що таке? думав в Україні всі ФТА дивляться бо наші канали не закодовані

Zhora15
17.02.2014, 23:33
О і ще одне питання ФТА+ "цьоця Шура" то що таке?
Напевно те саме що
KEY SHARING(ділитись кодами на доступ)

думав в Україні всі ФТА дивляться бо наші канали не закодовані
Кому вони потрібні з 28хв рекламними паузами,та й контент далекий від вашого CBS чи FOX

svyatoslav_7
17.02.2014, 23:51
на амос 3 висота у мене на 10.5 градусів не та, але мені того не треба в мене є [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] а про цьоцю шуру все зрозуміло, але хіба там багато українських каналів? російських фільмів і дубляжів дивитись не дуже хочеться

о і ще одне тут у Канаді всі хороші канали заблоковані CBS не бачив, фокс є але тільки локальні ефіри з маленьких міст США де нічого доброго нема, я вже 5 років телевізор не дивлюсь( мене бісить що нічого нормального не показують як у Америці) бо все на інтернеті завантажую, а ФТА то в мене просто хобі,

Zhora15
18.02.2014, 00:03
російських фільмів і дубляжів дивитись не дуже хочеться
Ви не повірете ,але все це і йде на "укр" каналах...
Може у вас є шура на діш нетворк,якщо є така послуга скиньте посилання в ПП

svyatoslav_7
18.02.2014, 00:11
воно у вас не буде працювати бо супутник на інші стороні землі крутиться, Echostar 7

а я дивлюсь укр тб і наших дубляжів і програм є не мало, я вже багато серіалів українською подивився хоча про реклами не брешуть, 20х як мінімум.

але я вже казав що найкраще то на інтернеті дивитись, я використовую moviestape.com, movie4k.to, uaonlinefilms.com, thepiratebay i toloka.hurtom.com

slavon
18.02.2014, 07:22
Хотів би купити український приймач головне щоб мав NTSC вихід А що у Вас ТВ з цифровим HDMI портом ще не має ??? З таких приймачів раджу Openbox SX4 HD ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) і підключити "цьоцю Шуру"

svyatoslav_7
19.02.2014, 03:52
звісно hdmi є але це не так просто як тобі здається, різниця у швидкість кадрів і різні роздільні здатності зроблять зображення жахливим якщо взагалі зображення буде, я розумію що монітори і хороші дорогі телевізори зможуть нормально показувати але є багато телевізорів які ще не можуть показувати зображення і на 50Herts i на 60 + якщо приймач немає ntsc то звісно він немає назв наших сателіт, а самому список створювати займе зайвий час.

slavon
19.02.2014, 06:48
svyatoslav_7, просто як тобі здається, різниця у швидкість кадрів і різні роздільні здатності зроблять зображення жахливим якщо взагалі зображення буде, я розумію що монітори і хороші дорогі телевізори зможуть нормально показувати але є багато телевізорів які ще не можуть показувати зображення і на 50Herts i на 60 + Мені здається друже що Ти помиляєшся, при підключені по цифрі (HDMI), налаштування колірності (ntsc/pal/secam) не мають значення. При налаштуванні по аналогу (SCART, RCA) мають звичайно, але навіть у нас в Україні дуже важко знайти ТВ 10 річної давності який би не тримав ntsc/pal/secam
то звісно він немає назв наших сателіт, а самому список створювати займе зайвий час. Вбити вручну з ТР параметри з 10 ТР і відсканувати їх, я думаю, не складе ніяких проблем, дані ТР бортів тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])

svyatoslav_7
20.02.2014, 04:28
Hdmi i dvi є однакові я розумію що вони є цифрові сигнали але телевізори тут дуже прискіпливі і багато з них не підтримують сигнал 50hertz на комп'ютері проблем нема бо параметри можна змінити але сумніваюсь що виробники приймачів будуть такі щирі. А про параметри я розумію, але тут сателітка на моторі стоїть і всіх ручно вводити займе багато часу.

slavon
20.02.2014, 14:33
svyatoslav_7, Усе пропускають !!! Нові ТВ з HDMI підтримують усі формати включно з 1080р, з частотами кадрової 50 та 60 Гц. Більш старші ТВ (3-4 річної давності) можуть не тримати деякі режими.

svyatoslav_7
20.02.2014, 16:47
я про це і говорю в мене самсунг 40 дюймів але старіша модель, яка не підтримує 50г а тюльпани я використовую на портативному телевізорі коли на природу їду

slavon
20.02.2014, 18:18
svyatoslav_7, Будь-який сучасний ресівер, в т.ч. Опенбокс (Фортіс) підтримує усі відомі формати виводу зображення, як цифрові (HDMI, з різною роздільною здатнстю починаючи з 576i, закынчуючи 1080р), так аналогові (ntsc/pal/secam)