Показати повну версію : Ваша швидкість інтернету (скріни)
sat-prof
22.03.2014, 22:02
Мій!
Після інтертелеком мрія:D
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Vasja1805
23.03.2014, 09:32
Korpahec
23.03.2014, 16:22
Привіт! Вмене 2 мгб! Кльова швидкість порівняно з КИІВСТАРОМ небо и земля в неті мжна посидіти шару переглянути!;)
sat-prof
31.03.2014, 21:06
Взяв за 100грн
drachuk1979
01.04.2014, 20:06
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
130 грн. .... в Києві чи Львові з нас будуть насміхатись...........
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Лайно,але іншого нема!!!
130 грн. .... в Києві чи Львові з нас будуть насміхатись...........
Та де там,по районам таке буває)))) В Ковелі 50мбіт за 80грн + iptv=Куди мусора дивляться,напевно на бабку яка картошку продає.....
sat-prof
06.04.2014, 11:16
Підстроїв антену трохи краще стало!
По міських мірках отстой редкосний, але що робити, кращого нема. Зазвичай пінг менший ніж на скріні.
Львівський Радіосервіс.12369
vanyagld
14.06.2014, 20:35
Швидкісний інтернет - це коли файл простіше завантажити заново, ніж знайти на жорсткому диску ...
sat-prof
30.06.2014, 20:24
Після заміни на другий модем!
Igor1031
16.07.2014, 13:47
Igor1031
15.08.2014, 02:28
GPRS інтернет від LIFE
Igor1031
24.12.2014, 21:22
Igor1031
22.01.2015, 14:37
Igor1031, Інтертелеком вайфай???
Igor1031
22.01.2015, 19:07
REV B
По Україні макс до 100 мб ,роутер дір 320 дає половину ....
А от в моєї
стабільно 100 мбт [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Zhora15, не погано також де є покриття Wi-Fi від інтертелекома, послуга Hot Spot, наприклад безлім з швидкістью до 5мбт/сек за 60 грн в міс. Справа в тому що домашній інтернет від інтера працює на 5Ггц а цей на 2.4 Ггц, про це не так вже і багато хто знає...[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Igor1031
02.07.2015, 20:41
arki, Я своє село наврят чи можу назвати общєствінним мєстом,хот спот то для тих хто йде в реставрації чи кафе в яких дуже жадні господарі і не роздають халявний вай фай.
Zhora15, на тих БС що і домашній вай фай стоять також сектора під хот спот. можу дати асю чувачка що замутив собі міст під хот спот. має безлім 5мбт за 90грн
мій укртелеком [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Сергій хз скільки часу я буду в селі,а в дома в мене 20мбіт ,але буду мати на увазі дякую.
arki, таку антену треба брати? [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Zhora15, тут глянь [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] краще
яка відстань?
Десь 7км,а що там за вихід на антені як його в комп впхати,вже пів години гуглю і не можу знайти перехідника,чи що там має бути???
Zhora15, я не знаю-в мене укртелеком. я тобі в пп скинув асю знайомого, з ним ти можеш поспілкуватися стосовно настройки хот споту, він давно їм користується і дуже задоволений.
Сергій,я так розумію то розєм для антени в роутері,якщо побаче мережу ,то міст як два байта відіслати, тре шукати дешевий роутер і антену. Якщо я все правильно зрозумів.
Переключився з "пятірки" на тариф "вільний";)
sat-prof
07.02.2016, 07:19
Andersat
07.02.2016, 13:28
Думав буде краще...
а в мене то повернули назад на 5мбт. 11мбт пропрацювало недовго.
sat-prof, що у вас за провайдер?
sat-prof
07.02.2016, 20:19
arki, це я в Чехії халявним вай фаєм користуюсь:))
Незважаючи на те що в Укртелекомівські опори гнилі та падають, кабеля звисають до землі а монтері з обіда пяні як чорти, :o інтернет доволі не поганий
Вибирати більшу швидкість не бачу потреби....
Dhsus, ваш провайдер лише на львівщині?
Це в кращому випадку.....
Іван86, домашній вайфай від біос компютер? яка вартість?
домашній вайфай від біос компютер? яка вартість?
120грн - 2мб. Правда по антені, зараз вони в моїх краях тянуть кабель, там найменше 10мб - 120грн. мені щоб перейти на кабель - 1000грн. Пока і того хватає.... А що знайома назва? З нуля підключити кабель - 100$
А що знайома назва? $
ні, не знайома. просто глянув у вас в спідтесті а потом погуглив, що то за провайдер. у вас на західній україні багато місцевих провайдерів котрі розвертаються в межех області/району і це добре. бо в нас нема крім укртелекома та 3джи інтертелекома більше нічого. головне що багатьом провайдерам писав, думав зацікавлю-ніхто не хоче сюди іти.
Dhsus, ваш провайдер лише на львівщині?
Не знаю.... Не цікавився....
sat-prof
17.05.2020, 11:40
Прошу викладати тести швидкості з вказанням:
- місця знаходження
- тариф
- моделі пристрою (телефон, модем і т.д.)/
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010