КПК

Показати повну версію : Якого краще купувати ноутбука, тобто якій торговій марці віддати перевагу ?

arki
07.04.2014, 21:15
Якого краще купувати ноутбука, тобто якій торговій марці віддати перевагу ???

Эмин
07.04.2014, 21:34
Якого краще купувати ноутбука, тобто якій торговій марці віддати перевагу ???

Дивлячись на яку суму і які вимоги до ноута?
Apple,Asus,Sony

arki
07.04.2014, 22:00
Apple,Asus,Sony

кажуть що в Asus погане охолодження... так це чи ні?

sat-prof
07.04.2014, 22:21
arki, як на мене Асер або Соні:cool:

arki
07.04.2014, 22:44
sat-prof, в мене делл 610 і реси шию і в неті зара з нього-надійна машина(ірландська зборка).
А це подруга збирається собі купити, порадив теж делла але вона відповіла що вони зара дуже дорогі. Тому й радиться якого придбати...

Эмин
08.04.2014, 01:28
кажуть що в Asus погане охолодження... так це чи ні?
дивлячись який,але краще я б з нашою ситуацією почекав би трохи,а то ціни такі шо мама не горюй,в рази 2 завищені, Acer теж добрий як писав sat profukrprof

hacjka
08.04.2014, 19:03
asus постійна проблема з недоробками....особливо заклинюе петлі...розривае корпус пластмасовий....приходиться міняті за 400--700грн корпус!!
останній корпус який я міняв був 650грн новий
в старіших Делл взагалі проблем немае,корпуса там живучи.
на рахунок електронноі частини,тут уже як попаде.чипи та інше вмирае у любих ноутах
чипи переважно через недоробку охолодження,або через те що не проводять профілактику вчасно.
ну і теперішні виробники зацікавлені у недовговічності роботи ноутів,а також іншоі технікі

svidrak
08.04.2014, 19:04
Acer норм фірма HP Неражу охолодження храмає Соні тоже норм

Nalot
19.02.2015, 03:47
ukrprofУльтрабук Toshiba Satellite Z30-B-100 працює від акумулятора до 16 годин

Корпорація Toshiba поповнила асортимент ультрабуків моделлю Satellite Z30-B-100, виконаної на основі апаратної платформи Intel Broadwell.
У портативному комп'ютері застосований 14-нанометровий процесор Core i5-5200U. Цей чіп має два обчислювальних ядра з номінальною тактовою частотою 2,2 ГГц (динамічно підвищується до 2,7 ГГц) і інтегрований графічний контролер Intel HD Graphics 5500. Максимальне значення розсіюваною теплової енергії одно 15 Вт.
Ультрабук наділений 13,3-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 1366 × 768 пікселів. Можливість установки панелі формату Full HD (1920 × 1080 пікселів) поки, на жаль, не передбачена.
В оснащення входять 8 Гбайт оперативної пам'яті DDR3L-1600, твердотільний накопичувач місткістю 256 Гбайт, 2-мегапісельная веб-камера, якісні стереофонічні динаміки, слот для карти microSD, порти USB 3.0 (× 3) і HDMI. Розміри становлять 316,0 × 227,0 × 13,9-17,9 мм, вага - 1,2 кг.

Заявлений час автономної роботи на одній зарядці акумуляторної батареї досягає 16 годин. На ультрабук інстальована операційна система Windows 8.1. цінa =1100 євро.

dovlad
17.07.2015, 12:27
Я за Acer, надійні машини. Apple гарні але зависока ціна.

sazan
17.07.2015, 12:36
А як вам Fujitsu Siemens?Я знаю багатьох людей,які ними користуються.Крім віндовса,в них більше нема що міняти.Добрі,надійні ноути.

arki
17.07.2015, 15:26
Я за Acer, надійні машини
я теж собі придбав ще до Нового року ;)

Nalot
17.07.2015, 21:01
ukrprofГарна фірма,але всеж таки який апарат попадеться,треба брати офіційно у фірми-яка надає гарантію,і відповідає не словом а часом існування.

Andersat
17.07.2015, 21:29
Надаю перевагу графічним станціям Sony Vaio і Dell Precision (американської зборки) 17" Full HD (1920x1200). Дуже надійні апарати, якісне охолодження,прекрасні матриці--в самого такі. Нарікань нема. Хотя маю дома ще старого Toshiba Satellite Pro -випуску десь 1998-2000 року. Так паше як трактор (на прошивках, і як програматор) і батарея тримає пів години. А корпус такий якісний і міцний,як в toughbook panasonic. Техніка на роки...

torniko
02.08.2015, 01:40
Користуюсь Dell Inspiron 3542 (I35P45DDL-34) Black уже рік, на Windows 7 і паралельно Linux (Ubuntu BusinessPack), головне ніяких шумів від кулера, повністю задоволений.

arki
02.08.2015, 20:04
torniko, так Dell-хороший ноут. у мене Dell 610 є, тримаю для прошивки ресів.

Zhora15
02.08.2015, 21:15
А я за пк ,а для забавок є планшетний пк .Імхо

Yurij_M
31.08.2015, 12:07
Бренд на мою думку не має великого значення. Купувати треба під конкретні задачі , тільки новий та на платформі Intel.

vinimm5
01.09.2015, 21:33
Бренд на мою думку не має великого значення. Купувати треба під конкретні задачі , тільки новий та на платформі Intel.

Отож під кожну конкретну задачу ти купуєш новий гаджет:o
Без образ )) , але якщо в тебе на меті купляти якусь річ то обов'язково потрібно зважити всі за та проти, пошукати інформацію в ( виробника,друзі,знайомі, і тд) про тут чи іншу марку як і в яких випадках річ витримує навантаження, і які навантаження допустимі в межах норми.

Наприклад: ноутбуки ASUS мають репутацію поганого охолодження і вік їхньої служби приблизно 5 років (при умові обережного користування)...

Ноутбуки ACER мають репутацію (деякі версії) поганої служби *відеокарт*( які просто міняються на кращу новішого зразку), проте вони краще і довше працюють від ASUS, дешевші в ремонтному обслуговуванні,та офіційна підтримка споживачів найкраща серед брендових фірм....

Ноутбуки НР високо оцінені користувачами світу,про те що вони самі найперші підняли якість можна говорити і говорити,вони мають досить довгий вік служби при умові належного користування до 10-13років, проте вони швидко рухаються вперед з новими технологіями та пристосунками і вже багато моделей відійшло умовно на пенсію)) тобто до них НЕмає обновлень та пристосунків. Ну і про головне в цих моделях; страшно дороге обслуговування як на пересічного Українського користувача, в добавок --- (як користувач ще й купив Б/У ноутбука бо немав грошей на новий).

Ноутбуки LENOVO то взагалі цим все і сказано)) Не так давно вони на ринку,але при тому що використовуються активно найновіші технології, вони служать не великий вік до 3 років, хоча заполонили велику частину ринку....

Ноутбуки DELL це взагалі династія, і досить пготужна компанія яка тримає першість в брендах, якість та простота взагалі не обговорюється. досить величезний спектр роботи в полегшенні життя людини, виконує тільки дана марка,співвідношення ціна якість -- не про даний бренд, тут все працює на всі 100% і при відповідному користуванні служить12-15 років ...

Кожна людина це особистіть,отож дізнаватися все про все цікаво адже від цого ми стаємо розумнішими та матимемо свою власну думку, і робитимемо правильний вибір.