Показати повну версію : Порадьте тарифний план на "Київстарі"
Христос Воскрес! Хлопці, можливо і дитяче питання. Прошу порадити тарифний план на "Київстарі". На даний час у мене "Легкий", де за 1 хв розмови знімають 25 коп(було 10 коп). Порадьте кращий варіант тарифного плану на сьогодні. Просто вкажіть назву без додаткових пояснень. Дякую за розуміння.
Воістино Воскрес! Недавно перейшов на тарифний план "Вільний Київстар".... І вигідно говорити і інтернет вигідний.
Вільний Київстар !!! ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Київстар 35+.Самий вигідний,провірений мною і друзями-розмови 3часа 20хвилин,потім 37коп і знову теж саме-інтернет 53коп за сутки.;)
Київстар 35+.Самий вигідний,провірений мною і друзями-розмови 3часа 20хвилин,потім 37коп і знову теж саме-інтернет 53коп за сутки.;)
Як зрозуміти таке?
Действует он лишь в 4 областях Украины (Полтавская, Луганская, Донецкая, Херсонская) и Автономной Республике Крым..
Возможность подключения:
тариф не доступен для подключения..
:eek:Зрозуміло області мають значення,але безліміт 53коп за сутки це те що потрібно людям,фортуна і спрямована на них,іншим кліентам тариф інший,чому так?-Судити не мені-вибирати Вам шановні.
Як зрозуміти таке?
В різних регіонах різні тарифи,зайдіть на сайт і виберіть свій регіон(область) і подивіться тарифи... В мене 95коп за день(лише в день користування), 50мб на максималці,далі швидкість 32кб/с...
Воістино Воскрес! Недавно перейшов на тарифний план "Вільний Київстар".... І вигідно говорити і інтернет вигідний.Я перейшов на тарифний план "Вільний Київстар в мережі"..Прошу, дайте мені пояснення за що зняли в мене 1гр, 1коп через ніч. Чи згідно умов, які я не розумію, якщо не користуюсь будуть знімати гроші. Поясніть докладніше як у вас на мобільному.
D-Misha,
466 прослухайте умови тар плану і зв"яжіться з оператором... Так буде найкраще і отримаєте відповіді на всі питання!!!!
D-Misha,
466 прослухайте умови тар плану і зв"яжіться з оператором... Так буде найкраще і отримаєте відповіді на всі питання!!!!
Юра, перебалакав з оператором. Значить, 1гр. і 1коп. буде зніматися на протязі кожної доби +користування інтернетом- 0.50 гр. за 10 М\б
Юра, перебалакав з оператором. Значить, 1гр. і 1коп. буде зніматися на протязі кожної доби +користування інтернетом- 0.50 гр. за 10 М\б
Так ,зараз жосткий тариф,ще місяць назад ,все було по людськи... Переходьте на Лайф!!!
Так ,зараз жосткий тариф,ще місяць назад ,все було по людськи... Переходьте на Лайф!!!
Юра, у мене ще є МТС. Лайф не знаю, чи є у нас в селі.
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010