Показати повну версію : Обговорення(Всі приймачі в підрозділі)
Не поганий, бюджетний та дешевий тюнер! Пдтримка гарна, гарні відгуки, гадаю підростає заміна глобікам типа 4100с...
P.S. Amiko HD Mini його клон, щоправда увозиться на Україну без гарантії, деякі торгівельні установи дають на його гарантію від себе. Галаксі як відомо дає два роки гарантії.
sat-prof
07.07.2013, 12:17
Якщо хтось думаю що Amiko mini на LInux це не так!
приемник на платформе Fulan Ali3606 HD без ОС,там где пишут что с линукс или закрытый - просто пиар ход...
На Fulan Ali3606 HD, так само Ali3602, в принципі не може бути ніякого Лінуксу...
не може бути ніякого Лінуксу...
Він не лінуксовий. То софтовий ресивер, простенький, гарна підтримка не висока ціна. Зараз маю кілька шт, порівнював з аміко8900- міні стартує за 20сек-8900 за 3-4хв, переключає канали теж швидше(і на шарі теж) ніж 8900. Аміко8900 не бачив деяких частот на моїх супутниках-у міні таких проблем немає. Що Галаксі міні що Аміко міні-одне і теж, софти, графіка та ін. у них одне і теж, щоправда не взаємозаміняємі. Ну і на галаксі міні 2роки роки гарантії а на аміко міні взагалі немає, лише деякі фірми(напр агсат) на них дають гарантію від себе, 1рік.
міні стартує за 20сек-8900 за 3-4хв,
Та настрой ти режим очікування і буде стартувати за 1 секудну... Ти порівнюєш Лотус з Марусьою і хвалищ марусю.... По функціоналу це не зрівнянні тюнера!!!
Та настрой ти режим очікування
я на режимі очікування ніколи не тримаю ні тюнера, ні телевізор, ні інше. Єл мережі в нас.... як і все на Україні. Zhora15 скажи мені будь ласка що ти дивишся таке на аміко8900 що я не зможу дивитися на міні???:eek:
arki,Друже, тут справа не в тому що ти дивишся таке на аміко8900 що я не зможу дивитися на міні???, справа в тому що на Лінуксі (Спарк та Е2) Ви сам собі пан - тобто ви не залежите від прихоті софтописак, а вони схочуть напишуть софт до міні, а схочуть ні. Міні це варіант ресіверу для "багатих бомжів"... :D
що я не зможу дивитися на міні??
Вже сто раз писав (дуже не поганий медіа плеєр у всіх розуміннях),а конкретно IPTV ти на mini подивишся? А аміко хапанув в Австралію (наприклад) присобачив свисток і дивишся своє-рідне на чужбині!!!
arkiМіні це варіант ресіверу для "багатих бомжів"... :D
Та ми в порівнянні з європейцями і є такі...:o
arki,
Доречі на міні ,також є режим очікування,і якщо чесно мені цей тюнер,як тюнер до вподоби.... Питання чому ти не ставиш відеотехніку в StandBay??? Якщо можна докладно....
arki,
Питання чому ти не ставиш відеотехніку в StandBay??? Якщо можна докладно....
1. грози в теплий період року, тим більше якщо нема нікого дома і нікому відключить електроприлад від живлення.
2. стан електромереж та їх обслуговування. Майже щодня спілкуюсь з енергетиками і чую про різні випадки, одним словом не рідко "біжить" дві фази або перенапруга до споживача. Якби де в якій Японії то за другий приклад можна булоб не переживати але не в нас на Україні.:confused:
Vetal999
09.07.2013, 21:45
3. Конденсатори висихають, втрачають ESR і ємкість.
arki,
якщо чесно мені цей тюнер,як тюнер до вподоби....
Не так давно знайшов серьйозний (як для мене) недолік, для інших то дрібниця але для шаріка з м10 серйозна проблема. Не працюючий протокол обміну ShareMax. Виявляеться цей недолік у всіх ресах на проц алі3606 аміко міні, сат інтеграл неро, оптікум405, матрікс2, деякі тигри та багато інших. Як розповів gegel, він спостерігав цей прикол ще колись на китайських тюнерах типа Альфасат чи вінтаж і напевно що розробник взяв звідти те г...но і впихнув суди, порахував що як є лан то по ком-порту не треба. От я і описав проблему на gisclub.tv, може підправлять.
От я і описав проблему на gisclub.tv, може підправлять. :D Ага, підправлять... , догонять і ще раз підправлять... :D :D :D
Чому Ви так думаете? В них там існуе розділ "замечания, баги, пожелания" і якщо щось то пишуть туди і вони підправляють. З самого початку софт на цей ресивер був зовсім сирий, працював з однею тільки картою конакс, частенько підвисав з шаріком. А зараз працюе майже з всіма картами з шаріком іде рівно...
arki, З практики друже, з сумної практики... Наприклад з ресівером GI Genius, мав я необережність взяти це "чудо" техніки... Блін казати що ПЗ для нього, як OS1 так і E2, "сыре" то нічого не казати, вона навіть не "дуже сире", воно - "дуже, дуже, дуже сире". Коли мій один знайомий по іншому форумі їм то написав - його забанили, а багліст недоліків видалили...
arki, Коли мій один знайомий по іншому форумі їм то написав - його забанили, а багліст недоліків видалили
Та я так не сказав би... Коли я описав проблему протокола в розділі "обсуждение ресиверов GI HD Mini" то модератор їхній навіть подякував що я знайшов баг і порадив написати в спеціальний розділ "замечания, баги, пожеланія". Потім сказав що до виробника дійде а от щоправда коли саме буде готово то сказав що не знає.
От правда цікаво хто софти пише, маркіровка то стоїть гісклуба???
Ось мій там баг-лист і ніхто не видаляв нічого ще навіть модератор добавив дещо свое:
Замеченные баги и пожелания.
« Ответ #64 : 26 июня | 2013г. | 09:48:05 »
Ник в ответ
Цитировать (выделенное)
Изменить
Удалить
+1
[Модель: GI HD Mini]
[Прошивка1.5.57]
[Баг] Как у 1.5.57 так и у всех предидущих софтах не работает протокол обмена ShareMax (шарик через COM порт).
[Пожелания] Сделайте поддержку протокола ShareMax. (как у глобо, а именно HSIC - так он раньше назывался - протокол Humax-ресиверов. В идеале взять протокол опенбокса)
Эти пользователи сказали Вам СПАСИБО:
Cms
Сообщение понравилось 1 человеку
arki, НЕ виключено що в них стан справ зі софтовою підтримкою різних ресів - різний... Наприклад до ПЗ лінійки Vu+ в мене особисто великих зауважень та притензій немає - все працює як належить...
Кожен тиждень у них якийсь новий софт, ось сьогодні для аміко міні є:
Общее обсуждение прошивок ресиверов Fulan Ali3606
« Ответ #1095 : 46 минут назад »
Ник в ответ
Цитировать (выделенное)
Спасибо
0
@All
Cегодня вышли прошивки для ресиверов Amiko версии 1.5.65 c новым эмулятором hs_2.40.
Изменение: "New emu lib - U*C (Thor) open! " Предпологаю что этим подразумевается халявный просмотр со спутника Thor 0.8W оператора UPC Direct. Кто принимает этот спутник пожалуйста отпишите как работает халява.
Прошивка так-же поддерживает просмотр через EMU нашего народного оператора.
kreshnot дякую. В мене є багато різних дампів, прошивок та ін. але із-за низької швидкості жпрс інету не можу вивантажить тут ні однієї(вже про це писав).
"пікращення" ще до мене не дійшло...:eek::o
Якщо хтось бажає, всі софти, дампи для цієї моделі:
прошивки [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]*********?topic=12727.15
дампи, списки каналів [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]*********topic=13217.15
альтернативні прошивки [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]*********topic=12727.15
як на мене то дуже подобаються альтернативні прошивки з графікою "едісон";)
Vitas1985
16.08.2013, 17:59
Чи можна підключити шару через ком-порт? І як це зробити?
drachuk1979
16.08.2013, 19:04
Чи можна підключити шару через ком-порт? І як це зробити?
Можна..... скачай програму MPCS (яка додається), розархівуй , підключи тюнер до комп’ютера за допомогою кабеля RS-232 (який йшов в комплекті з тюнером), включаєш канали з Екстра ТВ (наприклад "Охота та рибалка" з частоти 11336H, sr: 27500, fec: 5/6 що на Амосі) та запускаєш саму програму , потім заходиш в "меню" ресивера ,вибираеш пункт "умовний доступ" - "СА настройка" - "Card Share" -вибираеш пункт " SSSP (ORI) " - нажимаеш "ОК" , виходиш з меню і дивишся "Кіно"......
В доданій программі прописані тестові налаштування на "Екстра ТВ" з цього форуму, які надав sat-prof ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) .... інші пакети налаштовуються аналогічно до Екстри......
Можна.....
не всі пакети йтимуть, на деяких ресивер видаватиме не існуючі іденти....
перевіряв на бріджах м10.
Протокол ShareMax взагалі не реалізований, хоч і заявлений..
:D Ага, підправлять... , догонять і ще раз підправлять... :D :D :D
slavon, не вгадали ви! Від сьогодні почали добавляння робочого протоколу шаремакс, сьогодні добавлено на реси з процем алі3602. Завтра а також в понеділок 3606/3612.
пропало зображення на каналі Tonis HD? Зображення було орієнтовно 20 хв (під час першого підключення антени до ресівера) і зникло, зараз лише звук. В чому проблема?
ресівер GI HD MINI
телевізор UE40F6400
прошивка 1.5.57 EMU Optimuss
protein,На інших ХД та/або мрег4 каналах зображення є ???
пропало зображення на каналі Tonis HD? Зображення було орієнтовно 20 хв (під час першого підключення антени до ресівера) і зникло, зараз лише звук. В чому проблема?
ресівер GI HD MINI
телевізор UE40F6400
прошивка 1.5.57 EMU Optimuss
Таке спостерігав теж з Тонісом хд, видаліть його та проскануйте повторно а само краще прошийте новим ПО наприклад останнім 1.5.85
ресівер підключений до амос,сіріус,хотбірд тільки один канал і знайшов в HD інші заблоковані
protein, [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
я в супутниковому телебаченні 1 день, таблиця крутезна але що і як я не вкурсі. Підкажіть як повернути Тоніс HD після того як я його видалив, дякую
Проскануй 10806 Н 30000 на Амосі
дякую знайшов, працює, може ще хтось підскаже як пршити тюнер через usb?
дякую знайшов, працює, може ще хтось підскаже як пршити тюнер через usb?
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
дякую, не побачив))))
а як розкодувати National Geographic Channel Ukraina?
protein, підключайте "цьоцю Шуру" наприклад на пакет Екстра, а ще краще на "приплюснутих москаликів" з 36Е і буде Вам щастя...
protein, підключайте "цьоцю Шуру" наприклад на пакет Екстра, а ще краще на "приплюснутих москаликів" з 36Е і буде Вам щастя...
а як це зробити? де можна прочитати доступну інформацію?
Шапку форума читав ? Там є банер "Dreamshara" Реєсруйся і там запитуй :D
Vitas1985
19.11.2013, 13:43
Всім привіт! Хлопці допоможіть хто може!!! Настроював шару через LAN і нечайно нажав
сброс (зелена кнопка). Тепер пише server not active, а як його активувати?
а як його активувати?
Так само як активували його перший раз))))
Впишіть всі настройки і щоб горіли дві зелені лямпочки з самого низу(я вже точно не памятаю що там пише) Ідідь за підказками і трохи логіки і все получиться,там нема нічого складного,або найдіть десь фак по установці шари на цей девайс!!!
проблема під час підключення WIFI адаптера до ресівера. Підключив адаптер до ресівера, ресівер бачить адаптер а от інтернету нема, в чому може бути проблема ? дякую
проблема [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Прошивка 1.5.57 EMU Optimuss
Ресівер GI HD MINI
Адаптер Tenda W311M
Маршрутизатор TP-LINK TD-W8950ND
Налаштування ІР ресіверу і ПК повністю (ІР, маска, шлюз DNSи) викладіть ... З ПК ресівер пінгується ...
зараз маю лише ір ресіверу [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
захист WEP і WPA2 грає роль?
ввечері буду вдома і напишу ip-ки
protein, Краще звичайно WPA2 ніж WEP, але все залежить від того що прописано на роутері, якщо в роутері WPA2 то в ресівері також має бути WPA2
Щось ці міні ведуть себе останнім часом не гарно, вже третій клієнт скаржиться на те що ключі бісс злітають, при тому на різних прошивках. Писав на гісклубі, джедаї-мовчать. Корістувачі ціх ресів відписуються що таке явище не рідкість на міні а також на матрікс 2.
Налаштування ІР ресіверу і ПК повністю (ІР, маска, шлюз DNSи) викладіть ... З ПК ресівер пінгується ...
IP ПК
IP Ресівер
TP-LINK Modem Router Settings:
Тип подключения WAN: PPPoE
VPI [0-255]: 1
VCI [32-65535]: 32
Имя пользователя: protein
Пароль:
Имя сети (SSID): protein
Тип защиты сети: Стандартный уровень защиты (WEP 128-бит)
Ключ защиты сети: .......
є ще ця інформація
є ще ця інформація
роутер інфо
Вроді усе правельно, попробуйте прописати у ресівері 2 DNS, наприклад
8.8.8.8
4.2.2.4
Що до WAN налаштувань роутеру , так відразу сказати не можу -треба знати конфігурацію мережі Вашого інтернет провайдеру ... Але якщо інет на ПК є то він має бути на ресівері ...
TP-LINK Modem Router Settings:
Тип подключения WAN: PPPoE
VPI [0-255]: 1
VCI [32-65535]: 32
Имя пользователя: protein
Пароль:
Имя сети (SSID): protein
Тип защиты сети: Стандартный уровень защиты (WEP 128-бит)
Ключ защиты сети: ....... Тут Ви щось скинули усе вкучу, треба розрізняти три розділи (вікна) налаштування роутеру
1.WAN - налаштовується за даними виданими Вам інтернет провайдером відповідно до принципів побудови його мережі (PPPoE, РРРоА, LAN, тощо)
2. LAN - внутрішня мережа клієнта, як правило "підмережа класу С" - ІР 192.168.1.1, маска 255.255.255.0, з внутрішнім DHCP сервером і тд.тп. Відповідно ІP пристроїв що випускаються в нет будуть мати вигляд від 192.168.1.2 до 192.168.1.254,
з маскою 255.255.255.0
Шлюз по замовчуванню 192.168.1.1
Перший DNS (якщо у роутері піднято кешуючий DNS) - 192.168.1.1
3. WI-FI - налаштування внутрішньої Вай-Фай мережі клієнта на ІР зоні з пункту 2 з протоколом шифрування WPA2/PSK, рідше WEP
Тут Ви щось скинули усе вкучу, треба розрізняти три розділи (вікна) налаштування роутеру
Цю інформацію викидає після настройки роутера, яку можна зберегти ц текстовий файл
8.8.8.8
4.2.2.4
не запрацювало((
настройки lan, wan, wireless
провайдер Укртелеком ОГО
protein, Інтернет на ПК з цього роутера є ??? ІР ресівера з ПК пінгується ???
protein, Інтернет на ПК з цього роутера є ???
роутер підєднаний до ПК через кабель (LAN-зєднання) інтернет є.
ІР ресівера з ПК пінгується ???
ІР ресівера з ПК пінгується ???
в цьому не розбираюсь, що це означає?
в мене телевізор підєднаний до нету через вайфай, все працює нормально
В ПК наскаєте меню пуск - Виконати
набирате на англійскій cmd
У вікні що появиться набираєте
ping 192.168.1.102
(де 192.168.1.102 IP Вашого ресу)
В ПК наскаєте меню пуск - Виконати
набирате на англійскій cmd
У вікні що появиться набираєте
ping 192.168.1.102
(де 192.168.1.102 IP Вашого ресу)
вибило наступне
В мене на цьому чуді свисток ТП лінк став моментально....Без ніякого бубна-автоматом...
slavon,
А в нього на маршутизаторі вай фай налаштоване? Який тип шифрування він вибирає?
PS Свисток злітає,з цього чуда техніки,краще ставити через лан і не мучати собі яй....
Хост не доступний ...
Перевіряйте налаштування Вай-Фай свистка - можливо, неправельно прописаний пароль WEP . Може Варта перейти на WPA2/PSK. Можливо не підходить той свисток . Має бути приблизно так
Настройка мережі
DNS IP (ip роутера)
DHCP-галочка
Мережа включена -галочка...
Zhora15, PS Свисток злітає,з цього чуда техніки,краще ставити через лан і не мучати собі яй.... Може і так, через лан буде надійніше ...
добре, дякую, завтра попробую. свисток ніби має підходити на іншому форумі читав що стає без проблем.
через лан йде точно я пробував, витягую кабель із ПК і вставляю в ресівер і все працює
попробую. свисток ніби має підходити на іншому форумі читав що стає без проблем.
Так я вам і написав в мене теж став без проблем...Свисток ТП лінк....
У вас в муршутизаторі вайфай налаштоване???? Який пит шифрування????
protein,Кинь кусок кабелю і не пар собі мізки ...
Zhora15 - WEP у нього шифрування, значить він щось не так робить...
Zhora15 - WEP у нього шифрування, значить він щось не так робить...
Хай поставить WPA2-PSK
protein, ІP адресу Ви в ресівер вводили вручну чи ресівер отримав її автоматом від DHCP сервера в роутері ??? Забудьте поки про ТВ ...
protein, ІP адресу Ви вводили вручну чи ресівер отримав її автоматом від DHCP сервера в роутері ???
автоматично
тєлік одразу побачив мережу через вайфай, ввів пароль і все
Забудь про телік, зараз розбираємось з ресівером
protein,Тоді я ніфіга не розумію ... Попробуйте перейти на WPA2-PSK ...
Були випадки коли у софтових ресіверах переставала робити ЛАН/Вай-фай мережа після введення в ЕМУ БІСС ключів, чи сканування великої кількості каналів ...
завтра буду пробувати, дякую за допомогу
protein, ... Попробуйте перейти на WPA2-PSK ...
проблема вирішилась, перейшов на WPA2-PSK і одразу з'явився нет
проблема вирішилась, перейшов на WPA2-PSK і одразу з'явився нет
Амінь!!!
kreshnot
28.12.2013, 21:48
san256, а який проц стоїть?
Пробуйте відкатити на ту прошивку яка стояла
san256, а який проц стоїть?
Пробуйте відкатити на ту прошивку яка стояла
Проц модель не зрозуміло, в паспорті написано лише 400МГц base CPU, флеш на 64М і ОЗУ DDR 1024М.
Так, відкотив назад, на заздалегідь зроблений бекап з заводської прошивки ))
Потім залив "bak-MiniHD_1.5.56_emu + канали" - все норм запрацювало, а найголовніше з'явилася можливість редагування BISS ключів!;)
Спасибі, що викладаєте корисне !
Мова форуму Україньська!!!
Хочу запітатися, чі в мене таке з тюнером... Є транспондер на 90Е Ямал 300К DVB-S2 11093H 30000-5/6 8PSK. Тюнер приймає його, але не показує жодного конала, хоча показує рівень сигналу і всяку інфу. З транспондера DVB-S2 11670 H 14400-5/6 8PSK він все показує. Здається цьому винна символьна швидкість, тюнеру бракує швидкості процессора. Хоча з потоком DVB-S 27000М він працює нормально. В чому може бути справа???
drachuk1979
09.02.2014, 08:52
Доброго Всім дня !
Підкажіть, будь-ласка, в чому може бути проблема......Тюнер Аміко міні , працює через лан-порт...через 5-10 хв. перестають показувати кодовані канали а інші інтернет функції (ютуб,погода...) працюють....Пробував змінювати шаровода, міняв налаштування, протоколи.... міняв модеми (Zixel , ZTE. D-link - інтернет ОГО від укртелекому)...., Що цікаво ,після перезавантаження модему - знову все працює деякий час....
Дякую.
...........................
Приніс до сусіда , в нього також Zixel, підключив....все працює...!?!?!?
SAYKA, ну і як він в роботі???
Бачив в інет магазині за 603грн.
Як на моє не професійне око досить шустрий.Просто не мав його попередника у руках і нема як порівняти.Вмикається десь за 25секунд,ПЗ поки ще сире,но видно опит з hd mini.Бракує (може я не знаю) програм для редагування списків каналів на пк,но це в майбутьньому вирішиться,а так досить непоганий .
Так як я брав його під шарік то задоволений.
SAYKA, а як з нагрівом, тобто трохи гріється???
Нагрiву практично нема,ледве теплий.
Нагрiву практично нема,ледве теплий.
це вже добре, бо гі міні(алі3606) добряче гріється.
VADYA777
22.04.2014, 22:10
Обговорення Gi HD Mini (micro)
mrzoolux
16.06.2014, 18:24
добрый день! купил этот тюнер Gi Hd-Mini,после установки и настройки на спутники,обнаружилось что часть Украинских каналов отсутствует например телеканал "Украина","Тонис" "112" вопрос какую прошивку (возможно программу) нужно установить для того чтобы они появились,или укажите где на форуме можно это прочесть? спасибо за ответы,и не ругайтесь раз не туда задал вопрос-)))))))
mrzoolux,
Ось,дамп на 4 4,9 13,36,75...Дамп не мій,так що автору вибачення... Автора теж не пам"ятаю...
mrzoolux
16.06.2014, 18:54
Zhora15 Дякую! сильно камнями не бросайтесь,но у меня вопрос, архив распаковывается и устанавливается как указанно здесь ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])? и нужно ли мне менять прошивку? какие мои действия? вот этот пункт? нужно ли сохранять прошивку?d) Заливка пользовательских настроек и списков каналов.
В ресивере идём по адресу: Меню/Система/Обновить через USB. В первой строке выбираем файл вашего сохранённого бэкапа предыдущей прошивки. Во второй строке выбираем режим "Список каналов". Переходим к третьей строке "Старт" и жмём на пульте кнопку OK. После заливки последует авто перезагрузка.
После прошивки "списка каналов"нужно проверить и при необходимости отредактировать свои настройки как описано в пункте a).
mrzoolux,
Загрузка ПО+Список каналов
Старт жмем ОК...
mrzoolux
17.06.2014, 13:40
Zhora15 Спасибо все установил,но перестали показывать спутник ABC HOT BIRD AMOC как это лечить,не подскажите? спутники видит в ручном режиме,но,не сохраняет настройку
спутники видит в ручном режиме,но,не сохраняет настройку
Що це таке,я не знаю і не розумію...
перестали показывать спутник ABC HOT BIRD AMOC как это лечить
Свої порти вистявляти пробували????
mrzoolux
22.06.2014, 00:36
Свої порти вистявляти пробували????:) ну так тюнер только 2 дня как был... опыта... 0-)))) так что простите не знал,а так все отлично роботает, большое спасибо! Так как по тихоньку разбираюсь, с этим чудным девайсом,возник вопрос, а может ли эта кроха работать с IPTV?
Маю такий тюнер HD Mini Plus.Вже з півроку користуюся.Відносно решти дешевих НД,типу U2C,він самий найякісніший.Як по швидкості роботи,так по якості зображення.Шара,інтернет сервіси,на ньому працюють досить пристойно.
powersh0t
25.06.2015, 10:37
Хлопцi, дуже потрiбна схема на Гi мiнi.
Вигорiв елемент u21, який живить lnb.
Буду вдячний за iнфу!
Про Power vu на GI HD MINI PLUS (ПО 2.3.45).
Переходимо на кодування cryptoworks і там вписуємо ключ, але потрібно caid з 0d00 поміняти на 0е00 і ввести ключ. Після збереження з'явиться кодування Power Vu але зберігаються тільки два ключі і після перегляду каналу (Power Vu) відвалюється шара до повного перезавантаження.
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010