КПК

Показати повну версію : Хлопці хто що думає стосовно виборів в неділю

arki
23.05.2014, 17:11
Доброго дня всім!!!
Хлопці хто що думає стосовно виборів в неділю, хто там більш-менш нормальний.
Думаю за Ляшка проголосувати але ще остаточно не визначився...

Zhora15
23.05.2014, 19:03
arki,
Краще би вони всі застрелилися,а в країні діяв тимчасовий уряд(без жидів)...
Голос віддам Порошеко,в надії що не буде 2го туру....

vova78
23.05.2014, 19:16
arki,
Краще би вони всі застрелилися,а в країні діяв тимчасовий уряд(без жидів)...
Голос віддам Порошеко,в надії що не буде 2го туру....

повнiстю з вами згодний.

D-Misha
23.05.2014, 19:20
arki, Я взагалі в тупіковій ситуації. Впевнений, що незалежно- чи піду чи не піду на вибори, а президент вже визначений без нас, це Порошенко. Можливо я помиляюся.

P.S.Нині одержав письмо від Ю. Тимошенко. Напевно, по всій Україні в кожну родину)))
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])

hacjka
23.05.2014, 19:27
Порошенко олігарх,він так само як і інші з Путлером заодно
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
тай він кум Ющенка

arki
23.05.2014, 21:58
arki,
Голос віддам Порошеко,
воно то так але щось мені не віриться щоб Порошенко боровся з корупцією, тим більше що він частково повязаний з нею... тай які його заслуги на майдані і не розумію звідки такий в нього рейтинг.

hacjka
24.05.2014, 10:47
рейтинг фальшивий,це вже ясно всим.
оци попередни оцінювання,це всьо фальсифікація,пропаганда...

Zhora15
24.05.2014, 12:54
Юзери
Треба всім проголосувати за одного кандидата,щоб не було ніяких шансів у різних Допкінів і Тигипків і тд... Довели країну,мама каже що треба за Юльку,бо просто більше нема за кого,в принципі я згоден ... Вона зараз зла,може щось і зміне... А Порошенко мені противний,як людина і як особистість,та й особистістю його важко назвати просто хитрожопа барига класу А.... Імхо ... Короче не знаю я... Напевно все таки віддам голос Ю.В. а в принципі кому давати .... як не бабі...)))))

D-Misha
24.05.2014, 12:56
Рейтинг Порошенка фальшивий, але є всі підстави зробити його президентом, а так і буде. Це сама вигідна кандидатура Путлеру і США. Вже все було ясно, з появою Порошенка на Майдані. Аналогія попередніх виборів, де Яник прийшов до влади ...

vova78
24.05.2014, 14:22
сценарiй давно на вибори написаний.

D-Misha
25.05.2014, 22:41
Попередні результати виборів президента по результатам єкзит-полів......результати можуть змінюватися.

Порошенко-55.9%
Тимошенко-12.19%
Ляшко-8%
Гриценко-6.3%
Тигіпко-4.7%
Добкін-2.1%
Вибачте, запізно побачив допис Славіка.Передбачувані результати збуваються Порошенко- наш майбутній президент.

slavon
25.05.2014, 22:47
А що тут думати ??? Якщо підрахунок буде чесний то кінцеві результати змінеться не сильно, на похибку вибірки екзітполу: +/- 3%. Ну що українці можемо привітати один одного - судячи з усього маємо нового Президента України вже в 1 турі !!!
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

Слава Україні !!! Героям Слава !!!

arki
25.05.2014, 23:08
Ну що українці можемо привітати один одного - судячи з усього маємо нового Президента України вже в 1 турі !!!
Без сумніву що другого туру не буде.
Одним словом я не радий але й не засмучений результатами опитувань...
Тепер дай Боже миру і благополуччя нам і нашій країні!!!