Показати повну версію : Інтернет-браузери. Хто яким користується?
Хто яким браузером користується? Які, на Ваш погляд, у нього переваги?
Android-80
11.03.2010, 21:50
Якщо з під вінди то опера 10.50, а якщо з лінукса то мозілою
Користуюсь Mozilla, рідко Google Chrome.
Mozilla кращий при низькій швидкості інтернету, для нього розроблено багато якісних плагинів, але має єдиний (як на мене) недолік: довго завантажується при старті.
Google Chrome молодий, стрімко зростає, теж є плагини і деякі з них досить непогані.
Є цікава інформація по Опері:
У браузері Opera виявлена критична уразливість
Компанія Opera Software оголосила про виявлення критичної уразливості у версії свого браузера для операційної системи Windows.
За словами представників Opera Software, розроблювачі зараз працюють над оновленням, що виправить дану уразливість, але поки не готові повідомити, коли воно вийде.
За даними дослідницької компанії Secunia, що першою виявила уразливість, хакери можуть використовувати її для пошкодження пам'яті й проведення атак на комп'ютер користувача.
Даної уразливості піддається браузер Opera 10, включаючи і його найновішу версію - Opera 10.50.
Джерело - CNews
Android-80
11.03.2010, 21:57
Доречі добре тестувати браузери на [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Мо опера 10.50 показала 100/100;)
sat-prof
11.03.2010, 21:58
99/100 опера
Mozilla показала 92/100. А швидкість інтернету на результат хіба не впливає?
Вночі вийшла нова версія Opera 10.51.(3309)
petronew
13.03.2010, 21:32
Опера АС
beretta_rez
10.04.2010, 09:16
Google Chrome 100/100
avant 13/100
Mozilla Firefox 19/100
opera в мене нестоїть в осрновному вистачає Google Chrome;););)
Mozilla Firefox без альтернативи, тільки ним =))))
Google Chrome-.Opera 10.10 .-Mozilla Firefox.
Marchishin
13.09.2010, 13:22
Opera однозначно
як для мене то mozilla firefox це найкрашій браузер
sat-prof
23.12.2010, 18:46
europa,і як враження?
Google Chrome
Однозначно перейшов на Google Chrome. Сторінки завантажуються найшвидше з усіх і якість картинки на сторінках краща з усіх найбільш популярних. В Opera у мене вони чомусь часто не дозавантажуються.
Для колупання у програмному коді все ще використовую Mozilla - він має найбільше доповнень, які мені потрібні для цього. І вони для мене найзручніші (або, може, я до них звик :-) )
Користуюсь Opera і Internet Explorer. На днях, скачав Mozila Firafox на свою голову. На обох браузерах, домашньою сторінкою, стала Webatka.ru. Заходив у редактор реестру, не можу її знайти, щоб видалити.Мені зручніша Opera.
europa,і як враження?
Підтримую komora!!!lmy
А я користуюся Opera і мені подобається.
vooova_b
24.12.2010, 22:00
Тримаю на на своєму "робочому" ноуті Operu, Mozillu, порекомендував би спробувати кожному Safari від Aplle. Не люблю користуватись explorerom.
Safari пробував - не сподобалась.
У мене Mozilla Firefox 4.0 Beta 10, тому що в мене Opera повільно йде!
У мене Mozilla Firefox 3.6.13
sat-prof
10.02.2011, 21:34
Хто як думає вартує ставити Opera 1101? зараз стоїть 10,10!
В мене установлена Opera 1101, працює нормально.
Rogozjan
10.02.2011, 22:02
Mozilla Firefox 3.6.
Marjan1992
10.02.2011, 22:22
нєа неварто ставити її опера поганий браузер .... Постав собі краще Mozilla Firefox 3.6.13
sat-prof
10.02.2011, 22:50
Мозілу терпіти неможу хром краще думаю!
Мені подобається, працює просто супер
Мозілу терпіти неможу хром краще думаю!
Мозілу теж непереварюю, а хром якийсь незрозумілий,таке враження що не браузер а сплошна реклама Гугла
marchuk_1975
11.02.2011, 00:35
В мене стоїть Google Chrome працює супер. Ореra 10 повільніша
Я перейшов на OperaAC. Дуже класний браузер!
xoxol4uk
19.02.2011, 16:31
Я перейшов на OperaAC. Дуже класний браузер!
А чим відрізняється від звичайної опери?
Нічим просто я з Mozilla перейшов на OperaAC, що перше під руку попало!:)
kreshnot
08.03.2011, 19:40
На мій погляд меньш глюків.
Користуюсь Chroninum)))) супер!!!!!!!!!дуже задоволений, набагато швидший за 11 оперу, ( в деякий випадках правда)
xoxol4uk
19.03.2011, 03:10
Пробував новий Експлорер 9. Взагалі не погано, правда є деякі маленькі недоліки, можна сказати навіть баги (пару штук бачив, хоча можливо це не в ньрму причина). Але зручний і відразу запропонував відключити звйві вбудовані плагіни (наприклад вебмані), які тормозять швидкість, і навіть в числах показує, що на скільки тормозить. А щодо швидкості, то мені навіть 8 здається швидшим був, то що вже казати про оперу а тим більше гугловський Chorme.
Новий IE хоче нову Вінду. На 98 IE9 не встановиться.
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Перепробував різні браузери і версії. Якщо Опера, то тільки 10.10
Остання мозіла 4 є досить шустра, менше падінь, що до опери то залишається чекати нової кращої версії
Ded-mozay
21.04.2011, 23:40
Опера 11,1
Остання мозіла 4 є досить шустра, менше падінь, що до опери то залишається чекати нової кращої версії
Чув інформацію:(, що браузери від Мозіли, Хроми, ІнтернетЕксплорер 9-версії використовують ресурси відеокарти, тому вони працюють "шустріше", або це одна з причин їх "шустрості".
gesha_rd
15.05.2011, 11:34
Mozlla Firefox 4:)
Перейшов на Mozlla Firefox 4.0.1 думаю, що цей браузер швидший за оперу!!!
Про це вже писалося тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) можна протестувати ваш Інтернет-браузер
Про це вже писалося тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) можна протестувати ваш Інтернет-браузер
А що це значить?
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Значить , що твій браузер оцінило у 100 балів із 100
Що цікаво, мій Chrome показує 96/100, хоч візуально працює явно швидше Opera та Mozilla. Opera теж показує 100/100.
ivantsiura
15.05.2011, 14:35
Скачав Mozilla 4. Швидшого на своєму компі не бачив!!! 97/100 на тесті
Andryshenko
15.05.2011, 15:25
opera
Використовую оперу але твльки тому що там зручна експрес панель.
kreshnot
15.05.2011, 18:57
Теж скачав Mozilla 4.0.1 тестую.Може кому потрібно, ось ссилка
Навіщо качати казна-звідки, якщо можна качати з офіційного сайту ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Користуюсь Оперою, був скачав останню Opera_Unofficial 11.50.1074, але не сподобалась і перейшов назад до своєї перевіреної часом Opera_Unofficial 11.01.1190!А Мозіла хороший веб браузер (є рідна мова), але часом коли багато відкритих вікон буває глючить.
Користуюсь Мозілою, тільки довгувато грузиться
Інтернет-експплорер,Опера,Гугл.
nandrew183
15.09.2011, 09:32
хром найкращий!!!
Firefox [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Vasil_master
18.12.2011, 08:11
на ПК - Хром, на телефоні - Опера :-)
Мозіла реально самий крутий браузер [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Мозіла реально самий крутий браузер [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
100%, підтримую!!!
Google Chrome 15.0.874.102
xoxol4uk
01.05.2012, 17:43
Хоть як звик до опери, але перейшов на гугл хром, бо при слабкому інтернеті різницю у швидкості видно добре.
Обновив Mozillu до версії 13,00... Набагато краща за 12... Ще ніразу не давала збоїв, загружається швидко, багато плагінів доступно...
Обновив Mozillu до версії 13,00... Набагато краща за 12... Ще ніразу не давала збоїв, загружається швидко, багато плагінів доступно...
Я вже 15.0.1 поставив [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
yura150480, Зараз остання версія Firefox -16.01, тому раджу оновитись...
Зараз остання версія Firefox -16.01, тому раджу оновитись...
Дякую,п. Славік,зробимо!!!!
igor1960
21.10.2012, 16:58
Mozilla 16.0.1
Vasja1805
02.08.2013, 10:43
Опера 12
Краще за вогняну лисичку нема нічого...ІМХО [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Краще за вогняну лисичку нема нічого...ІМХО [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
100/ п iдтримую dresmille
теж нічого більше не признаю..
Користувався багатьма, але зупинився на Яндекс Хром
Хто як характеризує браузер Uran?
Браузер Uran
Установите
современный браузер
без рекламы!
Uran - браузер от uCoz на базе проекта Chromium
Скачать Uran: [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Браузер Uran обладает рядом преимуществ по сравнению с другими браузерами:
Скорость
Uran — один из самых быстрых браузеров по скорости обработки JavaScript
Надежность
При использовании большого числа вкладок многие вкладки могут простаивать в бездействии, несмотря на то, что они необходимы пользователю. Uran, взаимодействуя с ОС, уменьшает потребление памяти, заставляя систему считать неиспользуемую вкладку свёрнутым приложением
Расширяемость
Тысячи расширений — на любой вкус и цвет, которые дополнят ваш браузер
Xotabych
20.10.2015, 10:41
Користуюсь Google Chrome так як користуюсь декількома ПК і дуже зручно коли всі закладки під рукою і взагалі дуже зручний браузер.
Vivaldi
Vivaldi [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Одна деталь робить браузер Vivaldi унікальним — він створений з використанням сучасних веб-технологій. Ми використовуємо Javascript і React для створення інтерфейсу, а також Node.js і велику кількість модулів NPM. Браузер Vivaldi — це Веб, створений з допомогою Веб. Гнучка оболонка Схеми кольорів Vivaldi адаптують його до перегляду сторінок, наче хамелеона, що пристосовується до оточуючого середовища. Стильний і сучасний вигляд доповнює контент. Facebook зафарбує браузер в блакитний колір, YouTube — зробить його червоним. Робота з інтернетом на твій розсуд Vivaldi використовує управління мишкою та комбінації клавіш для більшості функцій. Створюйте власні жести мишки і додавайте свої скорочення клавіш, щоб зробити браузер більш особистим. Увімкніть команди з однієї клавіші для ще швидшого доступу до найнеобхідніших функцій. Функціональні закладки Скільки закладок у вашому браузері? 56, 225 або 1056? Якщо ви активно користуєтеся закладками, тоді вам потрібен наш браузер. Менеджер закладок допоможе впорядкувати їх і спростити доступ. Також ви можете використовувати теги або короткі назви для прискорення роботи з закладками. Веб-панелі Збережіть кілька своїх улюблених сторінок як веб-панель, для швидкого і зручного доступу до них. Це чудове рішення для словників, новин і багатьох інших ресурсів. Поекспериментуйте!
P.S. Браузер Vivaldi мені дуже сподобався
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010