Показати повну версію : Де можливо купити запчастини?
Доброго ранку. Так сталося, що іноді потрібні запчастини для ремонту тюнерів. Зараз потрібна флешка на 04100с. Стояла FL016KIF. З її прогрівом пропадає сигнал. Потрібно замінити. Але тюнерів з яких її або якись аналог можна випаяти немає.
У звичайних магазинах з радіодеталями їх не продають. Де можна її купити?
Хто як робить у таких ситуаціях? Як роблять ремонтники?
Ставлять таку саму або аналог. По даташитам побігати і все буде окей.
Ставлять таку саму або аналог. По даташитам побігати і все буде окей.
Та це не проблема. Проблема в тому - де купити мікросхеми що мають відношенння до тюнерів?
В інеті немало магазинів, а можна в декого з юзерів. Наприклад VALIK50, VALIK55. Тут або на інших форумах. В нього є процентів 95 того, що використано в ресах.
sat-prof
13.11.2014, 11:16
З розбору беру.Маю більше 50-х убитих тюнерів.
В інеті немало магазинів, а можна в декого з юзерів. Наприклад VALIK50, VALIK55. Тут або на інших форумах. В нього є процентів 95 того, що використано в ресах.
Ви маєте на увазі іноземні магазини типа alibaba? Я подивився деякі сайти типу [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] Там можливо купити - але нажаль під замовлення та ще й з поміткою:
"1+ шт на замовлення, термін постачання 14-21 дні (днів)"
Це дуже довго. На alibaba теж довго.
З розбору беру.Маю більше 50-х убитих тюнерів.
Нажаль немає.
sat-prof
13.11.2014, 15:45
тел. 0960958866-0631571783 Володимир
icq-252142930
Графік роботи
Пн-Птн: 10:00 - 18:00
Середа: вихідний
Субота: 10:00 - 16:00
Неділя: вихідний
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
або [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
тел. 0960958866-0631571783 Володимир
icq-252142930
Графік роботи
Пн-Птн: 10:00 - 18:00
Середа: вихідний
Субота: 10:00 - 16:00
Неділя: вихідний
або [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Дякую. Буду мати на увазі.
Поки дізнався для себе, що замість FL016KIF можна ставити EN25F16 (F16-100HIP), яка більш поширена і в продажу.
kreshnot
18.11.2014, 12:28
Дякую. Буду мати на увазі.
Поки дізнався для себе, що замість FL016KIF можна ставити EN25F16 (F16-100HIP), яка більш поширена і в продажу.
можу тебе здивувати,замінити її можно десь п'ятьма десятками
можу тебе здивувати,замінити її можно десь п'ятьма десятками
Які можна без проблем купити на радіоринку?
kreshnot
19.11.2014, 14:34
Які можна без проблем купити на радіоринку?
f16-100hip,w25q16bv,mx25l3206e
f16-100hip
OpenBox S1 дану флешку не признає. Перевірено практично. Дві інші - будь ласка.
kreshnot
19.11.2014, 16:35
OpenBox S1 дану флешку не признає. Перевірено практично. Дві інші - будь ласка.
Славiк,так двуметровi на s1 не катять
Написав для 4100с,якi можно купити без питань
так двуметровi на s1 не катять
Блін, лоханувся...мав на увазі f32-100hip...перепрошую.
f16-100hip,w25q16bv,mx25l3206e
Дякую. Буду мати на увазі. Хоча серед них у продажу я знайшов лише F16-100hip (EN25F16).
Andbiz, Як будеш купувати флеш,відразу зпитай чим вона зашита.Чисту флеш в ресі не заш*єш ні через 232,ні джитагом.
kreshnot
20.11.2014, 15:45
Andbiz, Як будеш купувати флеш,відразу зпитай чим вона зашита.
А чим вона повинна бути зашита?
Andbiz, Як будеш купувати флеш,відразу зпитай чим вона зашита.Чисту флеш в ресі не заш*єш ні через 232,ні джитагом.
ЖТАГу пофігу, чи прошита флеш, чи перші байти будуть одні лиш FF FF FF чи нулі...якщо флешка правильно визначається через ЖТАГ і є фізично справною, то далі з нею можна робити все, що завгодно.
kreshnot
20.11.2014, 16:03
ЖТАГу пофігу, чи прошита флеш, чи перші байти будуть одні лиш FF FF FF чи нулі...якщо флешка правильно визначається через ЖТАГ і є фізично справною, то далі з нею можна робити все, що завгодно.
Все правильно,Jtag це і є програматор,але є нюанс-не можливо відключити ID флеші
kreshnot, В кращому варіанті дампом 4100с.Декілька раз купля вже прошиті.Неипрошиті в ресі не шилися(джитак не бачив),якщо я помиляюся,то поправляй.
kreshnot
20.11.2014, 16:24
kreshnot, В кращому варіанті дампом 4100с.Декілька раз купля вже прошиті.Неипрошиті в ресі не шилися(джитак не бачив),якщо я помиляюся,то поправляй.
Jtag -ом чиста флеш ш"ється ,виклав для всіх як це робити [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Все правильно,Jtag це і є програматор,але є нюанс-не можливо відключити ID флеші
Зовнішній програматор в такому випадку - крутіший, конєшно :) Я пам"ятаю цей нюанс dresmille
Jtag -ом чиста флеш ш"ється ,виклав для всіх як це робити [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Для доступу до цього розділу потрібен пароль. Вкажіть пароль.
Примітка: Необхідно, щоб cookies були увімкнені/дозволені!
А який пароль?:)
В мене був зовсім недавно випадок, що купив нову EN25F16, але так і не зумів її прошити. Тюнер (2 шт) пишуть з нею ASH. Вирішив, що купив брак.
Зараз потрібно купувати - в тієї людини на ринку, у якої її купував, боюся купувати, бо може вся партія брак.
kreshnot
20.11.2014, 20:46
В мене був зовсім недавно випадок, що купив нову EN25F16, але так і не зумів її прошити. Тюнер (2 шт) пишуть з нею ASH. Вирішив, що купив брак.
Зараз потрібно купувати - в тієї людини на ринку, у якої її купував, боюся купувати, бо може вся партія брак.
все може бути,краще перевірити прогером
якщо даташит на флеш повністю увесь ,там є рекомендації до підключення мікросхеми коли вона не хоче шитися
Так а в чому проблема купи прошиті флешки, або за пиво попроси нехай прошиють.
Так а в чому проблема купи прошиті флешки, або за пиво попроси нехай прошиють.
Потрібно мати зв'язки. Зараз нажаль їх не маю.
kreshnot
21.11.2014, 10:31
Для доступу до цього розділу потрібен пароль. Вкажіть пароль.
Примітка: Необхідно, щоб cookies були увімкнені/дозволені!
А який пароль?:)
По рішенню адміна пароль надається учаснику який приймає активну діяльність на користь форуму
Потрібно мати зв'язки. Зараз нажаль їх не маю.
А спробуй там де купував флешки, або на крайняк в будь-яку майстерню або майстру-ремонтнику.
Сьогодні купив в іншому місці дві флешки F16-100HIP. Спробував записати у тюнері - горить ASH. Через СОМ на запис не реагує. Це до цього в мене вже траплявся такий випадок, що нова флешка не хоче працювати. В чому річ?
Чому нові флешки не працюють?
Паролю в мене нажаль не має. Є якісь нюанси у відмінності від прошитої?
В чому річ?
Ну попробуй флешки в другом тюнере,а з другого на цем. Я думаю сам поймеш.
kreshnot
23.11.2014, 13:32
Сьогодні купив в іншому місці дві флешки F16-100HIP. Спробував записати у тюнері - горить ASH. Через СОМ на запис не реагує. Це до цього в мене вже траплявся такий випадок, що нова флешка не хоче працювати. В чому річ?
Яж тобі вже казав що нова флеш чиста,якщо подивитися на прогері там така картина
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] g
щоб її побачити через СОМ-порт ,потрібно щоб стояв boot
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] g
як прошити через Jtag і саморобний прогер вже відповідав,силки давав.
питання задавай по суті
Вибачте, якщо викликав роздратування своїм питанням.
Розібрався з ситуацією самостійно.
Вчора купив 2 мікросхеми флеш. Не міг їх записати через JTAG.
Раніше в цієй темі теж не міг прошити флеш:
Прошивка відбувалася на трьох тюнерах. Усі вони мали приблизно наступний вигляд:
Учора ввечорі спробував прошити ще раз на четвертому і всі флеши прошились нормально. Запаяв нові флешки в нього, прошив, випаяв їх з нього і спробував запаяти на ті три - все добре. Таким чином на них через JTAG флеш шилася, зчитувалась, але тюнер писав ASH і на СОМ порт не реагував.
Четвертий тюнер мав наступний вигляд:
Передня панель в них була різна. Може було потрібно її на тих трьох відкидати при JTAG, але випадок в мене такий стався.
Можливо Вам все відомо, але я про це не знав і з таким не стикався (маю мало досвіду).
kreshnot
24.11.2014, 17:19
Ш"ється і на тих і на тих
Передня панель в них була різна. Може було потрібно її на тих трьох відкидати при JTAG
Бувають і такі випадки що треба відкидати,а буває що треба підпаяти конденсатор між gnd i cs
Ш"ється і на тих і на тих
Бувають і такі випадки що треба відкидати,а буває що треба підпаяти конденсатор між gnd i cs
Буду мати на увазі. Раніше я цього не знав.
kreshnot
24.11.2014, 19:50
Буду мати на увазі. Раніше я цього не знав.
а я писав,читаєш не уважно
зроби собі seeprog,підтримує eprom,eeprom,spi.Ще досі є підтримка ПО
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010