Показати повну версію : Проблема з роутером TP-LINK TL-WR741ND
Роутер TP-LINK TL-WR741ND пропрацював 2 роки (може і більше) як годинник. А вчора перестав ноутбук до нього конектитись. Біля роутера все працює, відійдеш на пару метрів чи зайдеш за стіну - пише сигнал отличний, а нічого не грузиться і не качається. Вже і скидав на заводські, прошивав, канали міняв і все що можна, антену крутив куда і як тільки міг - ноль емоцій. Нарив ось що ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]). Виявляється я не один такий, от тільки ніхто не каже як вирішити (і чи можна) цю проблему. Може хтось стикався з таким, підкаже:confused::confused::confused:
sattel77
28.12.2014, 21:15
Іван86, а сигнал через роутер проходить на компьютор? Маю на увазi швидкiсть?
а сигнал через роутер проходить на компьютор? Маю на увазi швидкiсть?
компи і смартфон мережу (від роутера) бачать, але тупо не підключаються. біля роутера все нормально, відійдеш пару метрів і тишина..... я так зрозумів, що це "фірмовий" косяк цих роутерів. напевне візьму якийсь асус. асус є асус як би там не було
Боже збав зв'язуватися з асусами,У мене вже два лежать.Також були проблеми з д-лінками-злітало ПО..Це дрантя повне.Дефект такий:10 хвилин працює,потім тупіє,і все кінець зв'язку.Роутери нові,дефект виліз відразу.Що не робив,нічого не допомогло.Тепер купую на євробаї TP-Link740N(вже десь 20 шт замовляв з Польщі )ще браку не було.У них трохи слабуватий Wi-Fi,але для хати,вистачає.
sattel77
29.12.2014, 08:27
компи і смартфон мережу (від роутера) бачать, але тупо не підключаються. біля роутера все нормально, відійдеш пару метрів і тишина..... я так зрозумів, що це "фірмовий" косяк цих роутерів. напевне візьму якийсь асус. асус є асус як би там не було
Bи мене не зрозумiли, через мережевий шнур швидкiсть не падае?Я корисутюсь зараз таким TL-WR841N, а перед цим був .....741 (з 1 антенкою),а хто виробник (асус чи нi) я незнаю.У нашiй мiсцевостi майже усi користуються .....741 моделю.
sat-prof
29.12.2014, 15:17
Для мене так D-Link супер!
DIR 300B1.B2.B3 з DDWRT
Також були проблеми з д-лінками-злітало ПО..Це дрантя повне
Нові моделі дійсно не дуже,але Dir 300 320 320NRU кращі за ТР ...
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010