КПК

Показати повну версію : Оловоотсос. За чи проти.

Іван86
11.02.2015, 19:47
Всім доброго вечора. Хочу купити оловоотсос, щось типу цього ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) або цього ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]). Хто користується, що може про такі сказати, може є нюанси які потрібно знати. Може порадить щось інше. І взагалі, що варті вони того, чи поможе воно випаяти, наприклад, ВЧ тюнер сатресівера. Чи кращий результат вони дають, ніж мідна опльотка.

sat78
11.02.2015, 20:49
Купуй вже тоді краще оловоотсос з паяльником -2 в одному! Окремо отсос мені здається не практично- спочатку грієш олово паяльником а потім збераєш отсосом .А так в паяльнику вже вмонтовано отсос -тільки прогрів олово і зразу клац і все. Якщо ні то тоді опльотка.Можу помилятися звичайно.Послухаємо людей з більшим досвідом!

kreshnot
11.02.2015, 21:08
Хочу купити оловоотсос,
Чи кращий результат вони дають, ніж мідна опльотка.

Користуюсь опльоткою.оловоотсос потримав у руках ,та вирішив що їм тільки гратися

vinimm5
12.02.2015, 01:10
а я користуюся і олововідсосом, і плетенкою, просто хто до чого привик)) не все допомагає плетенка , ну і не все допомагає олововідсос.

hacjka
12.02.2015, 08:05
аналогічно-оловоотсос+плетенка+різного калібру голки зі зрізаним гострим кутом.

RIZIK
12.02.2015, 09:13
Отсосом-петровичом користуюсь більше 10 років щодня маю і прості механічні та комбіновані з паяльником .Це просто не заміний інструмент випаюючи ТДКС СКВ мікросхеми та інше.Економія часу і просто якісна робота ,опьоткою не користуюсь . Більше подобається простий отсос механічний .Також використовую голки шприців 0.8 діаметром для мікросхем.

romuald
12.02.2015, 11:40
Користуюсь простим механічним олововідсосом вже давно, але не завжди підходить і приходиться або плетінкою або голками користуватись. А ось зараз придбав собі фена і самостійно зібрав схему керування і запхав в корпус, та тільки ще не перевіряв у рорботі - відсутні насадки і не знаю де купити. Може хто підкаже..?..ось такі потрібні
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

Іван86
12.02.2015, 19:24
Замовив такий ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]). Подивлюсь що з того буде. А то час від часу випаяти якусь многоножку, а ще з припаяним корпусом, ідуть нерви, мати, і не завжди получається нормально.

sat78
12.02.2015, 20:16
ого.... дешевше не знайшов?

Іван86
13.02.2015, 10:23
sat78, не знайшов. дешевше тільки без нагріву. питав одного мужика на рахунок того, він казав, що ті без нагріву до с@@ки.

romuald
13.02.2015, 10:52
Ось у нас ще такі маються
ну звичайно плюс доставка новою поштою гривнів 25-30

sat78
13.02.2015, 12:18

Іван86
13.02.2015, 13:10
sat78, щось навіть дуже дешево. хоча не факт, може він і хороший. такий як я заказав у вороні, дивився ще в інших місцях ціна приблизна та сама. може він з тих кращих, хоча тоже не факт:confused:

romuald
13.02.2015, 15:42
sat78, щось навіть дуже дешево. хоча не факт, може він і хороший. такий як я заказав у вороні, дивився ще в інших місцях ціна приблизна та сама. може він з тих кращих, хоча тоже не факт:confused:
Замовляйте....поки не прозівали...а то я фена в руках тримав минулого тижня за 250 грн. а наступного дня він вже був за 470 грн. Мо де в загашнику лежав, як у моєму випадку..

sat78
13.02.2015, 22:43
Сам особисто такий собі купив як на тому сайті що я дав! може і стара ціна-можна ж подзвонити і довідатись.

Іван86
14.02.2015, 09:47
може і стара ціна-можна ж подзвонити і довідатись.
Вже їде заказ від ворона.

Іван86
17.02.2015, 21:45
Прийшов сьогодні той оловоотсос від чп.ворон за 200 грн. Радості не було меж, правда тільки півгодини. Потім бачу вже щочь погано бере. Дав остигнути, закрив дірку пальцем, нажав на кнопку, поршень скочив як нічого і не було (зразу відходив десь на сантиметр-два). Розібрав, а там де залізо стикується з пласмасою, все поплавилось. Я в а@ує. 200 грн не хочу казати куда. Хтось мав подібні випадки з вороном, вернуть вони гроші або ще якось вирішать ту проблему? Чи пиши пропало:confused:

kreshnot
17.02.2015, 23:08
Прийшов сьогодні той оловоотсос від чп.ворон за 200 грн. Радості не було меж, правда тільки півгодини. Потім бачу вже щочь погано бере. Дав остигнути, закрив дірку пальцем, нажав на кнопку, поршень скочив як нічого і не було (зразу відходив десь на сантиметр-два). Розібрав, а там де залізо стикується з пласмасою, все поплавилось. Я в а@ує. 200 грн не хочу казати куда. Хтось мав подібні випадки з вороном, вернуть вони гроші або ще якось вирішать ту проблему? Чи пиши пропало:confused:

казав тобі що то іграшка,не повірив

Іван86
18.02.2015, 11:39
Чому іграшка, задум хороший. То з чим я мучився (маю на увазі щоб випаяти) або взагалі не міг, відсосом тільки хлоп-хлоп і готово. От тільки би він був нормально зроблений. Цікаво що вони скажуть, як вирішити то питання.

toliktv
18.02.2015, 12:41
користуюсь довгий час від Proskit:
тільки наконечники міняю

поглядав собі на такий апарат , хотів вже виписувати, але з прижком бакса передумав

sat78
18.02.2015, 16:04

Колись купував там паяльну станцію -паяльник схожий на тей що з отсосом .Так у моєму сплавилась ручка в тому місці де підходе трубка з нагрівачем. І фігню ним пропаяв був-пару тройку конденсаторів. Жалітись на фірму не хотів -здається трата часу та нервів.

Іван86
25.02.2015, 12:29
Колись купував там паяльну станцію -паяльник схожий на тей що з отсосом .Так у моєму сплавилась ручка в тому місці де підходе трубка з нагрівачем. І фігню ним пропаяв був-пару тройку конденсаторів. Жалітись на фірму не хотів -здається трата часу та нервів.
Я писав до них (чп ворон), вони казали поміряти опір чи нема перегріву, потім кажуть на ті відсоси жалоб не було, поміняти чи взяти назад не можем, можеи тільки продати другий по закупівельні ціні. Я не хотів, бо так зрозумів, що в тих отсосах слабке місце - стиковка платиска з гарячим залізом. Хіба вже в фірмових якось краще зробили, але якщо такий найти то він і напевне коштує відповідно. Купив ProsKit 8PK-366N-G, вроді так нічого, і в руці зразу чути що він краще купи тримається.

sat78
26.02.2015, 12:10
Купив знову у них? Чи в іншому місці?

Іван86
26.02.2015, 19:10
Купив знову у них? Чи в іншому місці?
Ось тута і цей отсос. ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) Коли брав, було 167 грн, в інших магазинах находив за 132 и тому подібне, але ніде не було в наявності.

Igor1031
08.02.2022, 12:11
Користуюся сіткою