Показати повну версію : Сат послуги(Подарю,обміняю-Інше).
sat-prof
11.05.2013, 21:50
Обміняю на щось інше!
Джостік не глючить панель оригінальна !(в ремонті не був)
Стан на +4!Звук та батарея гуд!Все працює нічого не глючить...
В комплект дата кабель коробка!
sat-prof
27.05.2013, 11:47
Продано!
Відішлю безплатно, активовану картку Xtra TV з нульвим балансом на мою фамілію, разом з необхідними паперами.
Куплю, дядя Міша. Дайте номер картки Привата, або як вам інакше гроші переслати. Подарую братові.
Куплю, дядя Міша. Дайте номер картки Привата, або як вам інакше гроші переслати. Подарую братові.Ярослав, я віддаю безплатно... Продублюй в ПП свій повний адрес, бо десь загубився. Це добре що у тебе є брат якого ти любиш. Нажаль, в мене нікого тут немає, крім песиків, яких я дуже люблю.... І ще треба подумати як її упакувати, щоб не розтолочили. Картку я брав у Тараса.
Знайшов твій адрес, в ПП підтверди... Якщо правильний, то вишлю в суботу по Укрпошті.
Ярослав, якщо нехочеш задурно, то вишлеш мені пару мікросхем до Б\Ж. якщо є.
вишлеш мені пару мікросхем до Б\Ж. якщо є.
Дядь Міша, які вас цікавлять?
Знайшов твій адрес, в ПП підтверди... Якщо правильний, то вишлю в суботу по Укрпошті.
Підтвердив, то мій і є.
Ярослав, ну там одна мікросхема на чотирьох лапках Підходить майже до всіх тюнерів (мені треба до старих Глобо і аріонових),ще до 4100с...
Якщо не виходить, то нетреба, візьми картку просто так. В суботу вишлю точно.PS:Краще нетреба тих мікросхем, бо то різні -є і на восьми ніжках, а мені ще треба розбиратись, що і куди ...Вибач!
Ярослав, як домовлялися, картку Xtra з усіма паперами, відправив тобі в бандеролі по адресу....
Тема вичерпана.
Дарую Опенбокс AF-1700, який продав мені за 100гр, українець Zinge, на українському форумі. Недоліки:Проблеми з відео, а ще проц так гріється що на тюнері можна жарити яйця. Цікавий варіант!:o
D-Misha, Викиньте той металолом під поїзд, бажано під Хюндай (ну або під тягаровий)...:D
Без образ...
Славік, ну знайдеться ще такий лох як я. Росіяни беруть що їм потрібно, а українці все підряд. А може комусь і стане в пригоді. Відправлю за свій рахунок по Укрпошті..Якщо ніхто не зголоситься, то відправлю пану(так у вас там величають одне одного) Zinge ,,,назад.
D-Misha,А при чому тут панове взагалі і українці зокрема ??? Ну попалося одне недороблене і хитрожопе чмо, і що ??? Це що означає що всі українці такі ??? Я наприклад , чи Фокс Тарас чи Роджер Вас коли не будь обдурювали ???
Без образ ...
Славік, з цим тюнером, є одна лиш мені зрозуміла хитрість(підлість).До кого це відноситься, знає. А панами ми ніколи і небудемо, бидлівська натура залишилася в душі. Що мені такого ще написати, щоб ти заблокував мене, від таких людей.
D-Misha, Я Вас , з якої радості ??? Як колишнього модера фуруму не маю права... :D
щоб ти заблокував мене, від таких людей. Блококувати потрібно не Вас а того хто Вам ту туфту підсунув...
Значиться так напишіть на сат-україн в темі притензію - заставимо чоловіка той металолом забрати від Вас за його рахунок...
Andersat
06.08.2013, 17:40
Заберу тюнер на експерименти. Пересилка за мій рахунок.Після експериментів виложу результат і фотки тут на форум.Деталі в приваті дяді Міші.
D-Misha, дякую що купили металолом мій!Дай Вам Боже здоров'я!
Нехай Ярослав вам в замін щось потрібне від душі дасть теж!Наглості меж немає...
напишіть на сат-україн в темі притензію - заставимо чоловіка той металолом забрати від Вас за його рахунок...
Претензії не в моїй натурі.(Краще попросив би гроші).
А тюнер може згодитися спецам(Б\Ж і інші деталі )Забув, пульт залишу собі як память..Прошу, кому треба пишіть.
Andersat, вибачте, небачив вас поки писав. Переходимо в приват(Пишіть свій адрес, відправлю у четвер, так працює у нас пошта). Дякую.
Andersat
06.08.2013, 18:12
Написав вам в приват.Люблюдеколи порпатися в "металоломі" Якщо не вдасться відновити--теж віддам комусь задарма. Пересил за ваш рахунок- тобто того хто купить..
Написав вам в приват.Я там відповів що вишлю в четвер Укрпоштою за свій рахунок (не переймайтеся грішми)
Andersat
06.08.2013, 18:46
Пересилку я оплачу.Чого ви ще маєте втрачатися на пошту??
Пересилку я оплачу.Чого ви ще маєте втрачатися на пошту??
Написав у приват
Andersat
06.08.2013, 18:49
А як не хочете грошей--то зроблювам якусь друковану плату( шось спаяєте собі--чи якийсь прибор,чи ше шось) Тоді від вас файл плати в Sprint Layout
Недоліки:Проблеми з відео, а ще проц так гріється що на тюнері можна жарити яйця
моливо проблеми з живленням
виминяти уси кондюки та поминяти коммутатор HEF4053 та глянути кондюки 100мкф(220) по каналу видео
hacjka най вже це робить (експерементує) Andersat)))).Я платив гроші за справний тюнер, який обійшовся мені, з пересилкою, в 163гр.Я можу робити простий ремонт, далі недоріс, а віддавати комусь в ремонт- це вже занадто. У мене є ще два аріонових, хотів ще такий мати, от і нарвався....
Подарую неробочий Eurosky DVB 8004 Super. Причина несправності,на материнці.. Б\Ж в робочому стані.. Є можливість відправити в четвер по Укрпошті..
D-Misha,
Михайле,забираю,бо потрібен БЖ,
Михайле,забираю,бо потрібен БЖ,Борис, напиши свій адрес в ПП.
Написав.Борис, неправильний адрес, не на Нову пошту, а Укрпоштою... Ну і як друг, кинеш мені на мобільний пару гр. за пересилку......dresmille А то жінка біситься...
D-Misha, Читай в приваті.
Читай в приваті.
Все добре, в четвер вишлю...
Все добре, в четвер вишлю...
Най буде так!dresmille drinks
Не говори мені,завтра і кончено!:(
Andersat
07.08.2013, 00:31
Міша,може ще маєте якісь цифрові, неробочі тюнери, що вам не потрібні? З радістю візьму поекспериментувати. Хочу для себе з декількох тюнерів познімати осцилограми на проці, озу, флешці,транспортний потік, цифрову шину. Щоб потім легше було в ремонті..
Міша,може ще маєте якісь цифрові, неробочі тюнери, що вам не потрібні? З радістю візьму поекспериментувати. Хочу для себе з декількох тюнерів познімати осцилограми на проці, озу, флешці,транспортний потік, цифрову шину. Щоб потім легше було в ремонті..Відписав в приват.
маю лемберга
після заміни електролітів в БЖ
працюе норм,та вигляд корпусу(верхня кришка) не дуже.
пульт також не в ліпшому вигляді
якби була можливість Нова почта відправити,то можу.
З укрпоштою не маю бажання звязуватись(е на те причини)
я через Укрпочту багато чого втратив(то не так упаковано,зашивайте.....і так далі)
Andersat
07.08.2013, 11:08
маю лемберга
після заміни електролітів в БЖ
працюе норм,та вигляд корпусу(верхня кришка) не дуже.
пульт також не в ліпшому вигляді
якби була можливість Нова почта відправити,то можу.
З укрпоштою не маю бажання звязуватись(е на те причини)
я через Укрпочту багато чого втратив(то не так упаковано,зашивайте.....і так далі)
Можу вам обмняти ваш тюнер на друковані плати.( ви запитували на форумі ремонт-аудіо-нет).
hacjka, небуду я більше скуповувати тюнера -розчарувався... Періодично буду дарувати те що маю, бо продавати б\в страшнувато. Нехочу конфліктів з людьми.
Andersat
09.08.2013, 15:52
Міша-- тюнер одержав. Гарно дякую...
Міняю неробочі Опенбокси на плати від 4100, 4050, 4060 або клонів цих ресиверів.
1. Опенбокс770 - не вмикається, корпус у вімінному стані.
2. Опенбокс730, без б/ж, донор, корпус у доброму стані.
3. 2 Опенбокса800, немає сигналу, середня шкала "шум" заповнена, одиз з ресиверів без б/ж. З поломкою не розбирався, за ненадібністю ресиверів. Корпуси у доброму стані, пультів немає.
Обміняю на 3-4 материнські плати від 4100, 4050, 4060, можливо з дефектами, але з робочими процесорами і LNB.
Пропонуйте ваші варіанти. Дякую.
sat-prof
11.04.2014, 14:39
Яка ціна опена 730? Я б купив
Подарю два модема б/у ZXV10H108L Укртелекома, повністю робочі з упаковкою без блоків живлення.
Vasja1805
03.05.2015, 14:26
Подарю два модема б/у ZXV10H108L Укртелекома, повністю робочі з упаковкою без блоків живлення.
Подаріть мені.
будьласка і мені одного...:confused:
збираюся підключати собі укртелеком....
Я маю 1 такий самий лишній, повністю комплект І БП є, віддам за 100грн, аби вернути гроші, за які взяв для проби...
sat-prof
03.05.2015, 22:31
дам 100грн
Ростик, забирай dresmille ukrprof ukrprof ukrprof Давай адресу Нової пошти, вишлю...
sat-prof
13.05.2015, 12:23
Yaro, куплю
в кого є ще модеми від укртелекому?
Ну в мене, я свій так поки що і не продав. 100 гривень - явно не добре, то хай буде 150 чи 200, а то, мабуть, всі думають, що продаю добите і розкомплектоване барахло :) ukrprof:o;)
duman, дякую за надісланий безкоштовний модем!dresmille
sat-prof
03.06.2015, 16:00
Yaro, куплю! Вибачте що пропав..
sat-prof
03.06.2015, 19:22
Yaro, Чекаю)) dresmille
Yaro, Чекаю)) dresmille
Завтра, Ростик, завтра :)
Igor1031
04.06.2015, 18:56
Якщо хтось має ще ZXV10H108L куплю!!!
Хочу поміняти 4 TWIN Inverto Black MultiConnect Dielectrik на 2 TWIN QUAD Inverto Silver Tech IDLP-401QDL+ хто зацікавився пишіть обговорим
Korpahec
27.03.2016, 11:07
Крутік! Привіт! А для чого вам якщо не секрет.:)ukrprof
Ну просто в мене є два твіна QUAD Inverto Silver Tech хочу ще два щоб був повнний комплек із чотирьох твінів на чотири тюнера ато два телевайзера вже мало
І доречі можливий обмін на бу твіни яле в хорошому стані
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010