КПК

Показати повну версію : Star Track R1 HD (хаотичне перевантаження)

Andbiz
29.06.2015, 16:56
Добрий день, шановні форумчани.
Потрапив в руки ще ось такий тюнер - Star Track R1 HD. Людина використовував його для шаринга. Сказав, що при підключенні LAN тюнер перезавантажується. Перевірив - тюнер працює нормально, але іноді може перезавантажитися. Час між перезавантаженнями хаотичний, тобто він може перезавантажуватися кожні 5 хвилин, а іноді може працювати дуже довго без перезавантаження. Спостерігав зависання із зеленим екраном і цифрою 7 на панелі, яке теж завершувалось перевантаженням.

БП - в нормі.
Перевірив все електроліти і замінив погані.
Перепрошили останньою прошивкою.

Ніякої користі це не принесло. Звернув увагу, що мікросхеми в BGA корпусі. Можливо, що десь на стику втрачається контакти і потрібно реболлінг. Я правий? Що може бути причиною таких хаотичних перезавантажень?

kreshnot
29.06.2015, 17:57
Andbiz, почни з електролітів на мат платі

Andbiz
29.06.2015, 18:00
Andbiz, почни з електролітів на мат платі

Усі перевірив. Погані вже замінив. Нічого не дало.
Лише деякі електроліти 47 мкФ втратили ємність до 38-40 мкФ без збільшення ESR - їх я не чіпав, так як подумав, що вони не дадуть такого ефекту.

kreshnot
29.06.2015, 18:18
Усі перевірив. Погані вже замінив. Нічого не дало.
Лише деякі електроліти 47 мкФ втратили ємність до 38-40 мкФ без збільшення ESR - їх я не чіпав, так як подумав, що вони не дадуть такого ефекту.

тоді перекатуй проц

Yaro
29.06.2015, 19:02
Скоріше неконтакт в RAM, або ж вони починають здихати. А ще перевір якість живлення RAM. Вони до цього дуже чутливі, будуть тобі і перезавантаження, і що завгодно.

Andbiz
29.06.2015, 22:46
Скоріше неконтакт в RAM, або ж вони починають здихати. А ще перевір якість живлення RAM. Вони до цього дуже чутливі, будуть тобі і перезавантаження, і що завгодно.

Живлення я перевіряв. Воно добре. Скоріше потрібно робити реболінг. Час піджимає - багато часу вже провозився з тюнером. Віддам тюнер хозяєві.
Дякую усім, хто допомагав мені.