КПК

Показати повну версію : Dropbox (вільне місце за акцією Campus Cup)

Andbiz
13.10.2015, 08:49
Здрастуйте, шановні форумчани.
Дана тема відноситься до тих, хто використовує Dropbox. Так виходить, що місця, яке виділяється в безкоштовному акаунті часто не вистачає. Іноді Dropbox проводить акції по отриманню додаткового місця. Зараз проводиться акція для студентів та викладачів з електронною адресою університету.
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

Я закінчив недавно інститут, але у мене і тоді не було електронної адреси навчального закладу. Для того, щоб скористатися даною аціей я знайшов інститут з відкритою реєстрацією.
Зареєструватися можна тут:

Після реєстрації пошта буде мати вигляд [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи].
Якщо з неї писати куди, то вона має вигляд [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]. А щоб на неї написати - [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] - в такому вигляді її і потрібно вказувати в Dropbox. Це можна перевірити, якщо відправити зі своєї пошти на нього лист.

На даний момент дається 15 Гб на 2 роки.
Якщо хочете - можете зареєструватися за моєї посиланням:

Так дають більше очок ВУЗу. Якщо ще набереться 160 людина - то дадуть ще 10 Гб всім учасникам ВНЗ.

Якщо раптом комусь буде корисна ця інформація - це буде добре.

Xotabych
20.10.2015, 11:52
Дякую Вам. Могу відкрити невеличий секрет як з Dropbox получити пряме посилання на адресу для скачування.
Для приклада берем любу адресу з Dropbox [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]*******=0 в кінці завжди нуль ми його заміним на 1(один) і у нас буде пряме посилання на файл для скачування.

Andbiz
22.10.2015, 15:26
Дякую Вам. Могу відкрити невеличий секрет як з Dropbox получити пряме посилання на адресу для скачування.
Для приклада берем любу адресу з Dropbox [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]*******=0 в кінці завжди нуль ми його заміним на 1(один) і у нас буде пряме посилання на файл для скачування.

Немає за що. Дякую. Буду мати на увазі.
Але у мене більше інша проблема - нестача вільного місця.

От до речі способи збільшення місця:
Перша акція - 25 Гб на пів року. Спосіб небезпечний, використовувати на свій страх і ризик (потрібно надати сайту свій пароль від Дропбокса). Я ставив тимчасовий, потім повертав назад:

Другий спосіб - 0,5 Гб за реферал. Можна робити через віртуальну машину. Або через наступний сайт (але у них обмеження - 1 реферал за кілька днів):

Третій спосіб - 3 Гб за установку на телефон Каруселі. Детальніше:

Четвертий спосіб - Установка Mailbox

Якщо Ви знаєте ще якісь способи збільшення місця - буду радий, якщо Ви поділитеся.