Показати повну версію : Обговорення(різні питання)Globo 7010А та т.п.
sattel77
05.09.2012, 06:52
walik,це питання до програмiстiв,але профi.
walik,це питання до програмiстiв,але профi.
Дякую,можливо декому приходилось таке вирішувати на форумі тому і запитую.
Народ таке питання пульт від Globo 7010a перестав працюватина відстані 2 і бульше метрів , працює лише з близьку , що це може бути ? :eek:
Народ таке питання пульт від Globo 7010a перестав працюватина відстані 2 і бульше метрів , працює лише з близьку , що це може бути ? :eek:Напевно, батарейки треба міняти..
kreshnot
10.11.2012, 00:22
Sumrak,1. треба спочатку перевірити сам пульт на іншому тюнері.2.якщо пульт то треба міняти інфрочервоний діод,або купи новий пульт,він коштує 15-20гр.
3.пульт на ходу -то треба дивитися тюнер починая з БЖ,проц непропай,резистор ,морда непропай ,ІЧ приймач
Напевно, батарейки треба міняти..
це в першу чергу
sat-prof
10.11.2012, 14:45
Як правило приймач в тюнері летить!
D-Misha, Ні це не в батарейках проблема , я ставив нові , думаю що може бути інфрочервоний діод, сьогодні перепаяю і дам відповідь
І Ще таке питання , через яку програму прошивати Globo 7010a ?
а то я пробував прошивати , так ніякого результату програма зависла!
kreshnot
13.11.2012, 18:00
І Ще таке питання , через яку програму прошивати Globo 7010a ?
а то я пробував прошивати , так ніякого результату програма зависла!
Прошиваю постійно цим загрущиком
я вставляю файл damp_3329B.abs , і мені пише потім Test serial port status !
Що це може бути :???
Sumrak, Неправельна послідовність дій - перед запуском прошивки потрібно виключити ресівер з мережі 220В, натиснути в програмі download і потім увімкути живлення приймача...
slavon,kreshnot, Пробував так , Але він нвіть не включається ( дисплей не включається ) , в ньому щось цокає , не можу зрозуміти що це ?
якщо цокае глянь блок живлення похоже на вздуті електроліти
vimpel, Йду вде подивлюсь але тоді цокає коли лише хочу прошити , а так він працює добре!
Так є 4 конденсатори вздуті , замінити би їх треба!
vimpel, Йду вде подивлюсь але тоді цокає коли лише хочу прошити , а так він працює добре!
Доцокаються ємності так що зовсім перестане працювати,став на порядок вище напругою коденсатори ну і більш добротні (продавці їх називають
"компютерні"),
kreshnot
17.11.2012, 19:40
Sumrak, треба читати відповіді а не переглядати.За БЖ було давно написано,а ви толчетесь на одному місці
slavon,kreshnot, Пробував так , Але він нвіть не включається ( дисплей не включається ) , в ньому щось цокає , не можу зрозуміти що це ?
Незапускаєтоься бж?А який тюнер.Провір діоди на кз в вторинних колах або 33...47мф в запуску шима.
Все добре перпаяв конденсатори і все добре , перешив лише прошивка погана , половина тих каналів що в мене було їх нема!
ну так що мішае добить канали та ключі ручками на пульту хіба це важко
vimpel, А не краще знайти нормальну прошивку ?:eek:
Sumrak, Можна знайти як Ви кажете "нормальну прошивку"...
Мені наприклад простіше досканувати декілька ТР (каналів) і вручну добити відсутні ключі...
slavon,
Підтримую,я теж все нове додаю в ручну [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
slavon, Я просто не знаю ще як правильно вводити ключі ????:eek:
kreshnot
23.11.2012, 20:02
Я просто не знаю ще як правильно вводити ключі ????
На форумі все є,треба заходити у відповідний розділ та читати [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
kreshnot
29.11.2012, 22:41
не можу знайти коди ?
Якщо в тюнері то 9339
на дані тюнера вже непишуть прошивки тому що тюнера зняті з виробництва і вродіби фірма Глобо розпалась в Польші де велося їх виробництво зарас якщо і існують прошивки то вони або модифікації оригінальниї або просто дампи користувачів,,,,,,,,,,,
Перезалийте будь-ласка. Пише, що файл видалено....
Скачав дамп який виклав sat-prof в темі ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])... Вирішив обновити... Но почало вибивати наступне:
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Щоб це могло означати і як з ним боротись...
VADYA777
09.02.2013, 17:17
При загрузці дампа вибери в загрущику allcode+botloader!!!
При загрузці дампа вибери в загрущику allcode+botloader!!!
Не допомагає... :(
Dhsus,
А ти почитай що там пише,взагалыто йому має бути пофіг але твій вимагає новішу версію ПЗ!!!! [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
VADYA777
09.02.2013, 20:29
Не допомагає... :(
Залий попробуй цей дамп- перевірений!-[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
ось ПЗ з мого тюнера
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
А ось інфа про загрузчик:
Dhsus, Не вздумай заливати то що вище викладено,то все для 4100С,а в тебе проц.3329В
Ось яким треба завантажувати.[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
А оце дамп для цього завантажувача.[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
VADYA777
09.02.2013, 20:48
Dhsus, Не вздумай заливати то що вище викладено,то все для 4100С,а в тебе проц.3329В
Борис розкрийте очі -дамп виложений для 3329В ,а це завантажувачі які працюють!!!
VADYA777, У мене очі ніколи не закриті,і я рекомендую то що сам уже пройшов.Є такі 7010А яким тільки треба все рідне.
VADYA777, boris дякую Вам за допомогу!!! Прошив... Все добре...
Прошивав тим що виклав boris - тут все добре...
Те що виклав VADYA777 - теж пішло, тільки не показувало декілька каналів.
Ще раз спасибі!!!dresmille
В прошивцi для ГЛОБО 7010А вер. 1.4.19. телетекст на якiй мовi? Який потрiбно редактор каналiв для софта Глобо 7010а.
Є Опенфокс 7010.Прошивається,є меню на ТБ,на дисплеї також є і годинник,канали(номер),дле звуку і картинки ні зі скарду,ні зі тюльпанів нема на ТБ.Підкидав робочий БЖ,не змінилось нічого.Лишається материнка або В/Ч блок.Де копати дальше,підскажіть,будь паска.
kreshnot
20.02.2013, 15:44
boris, напруги на виході LNB є?і під нагрузскою теж?
boris, А сигнал є?Який процент показують індикатори?зелений св.діод горить?
boris похоже що не його софтом прошитий,мабуть карточним...
Або - напруги на виході LNB є?
Хлопці, сигналу на індикатору нема.Діод зелений горить,коли в стенбаї,то горить червоний,при перемиканні пультом канали на дисплеї показує номер каналу.Я думаю,що щось із виходом на скард і тюльпани.
kreshnot, Блін,а за напругу на ЛНБ зовсім забув,завтра провірю.
kreshnot
20.02.2013, 23:50
Я думаю,що щось із виходом на скард і тюльпани.
boris,це твої слова
Є Опенфокс 7010.Прошивається,є меню на ТБ,
Так причому тут скарт чи тюльпани.
Так причому тут скарт чи тюльпани.
Так,дійсно,при чому тут тюльпани і скард,коли є меню і шиється
Діод зелений горитьА це тоді що?Виходить,що "морда" бачить сигнал?
Уже голова обертом.
kreshnot
21.02.2013, 00:17
Дамп від глобо 7010а не підходе,зашив який?
kreshnot,
Дамп для Globo7010A и його клонів на софті 1.4.26.
Мені його принесли прошити,а при ввімкненні у 220в. отаке витворяє.Я прошив вище вказаним дампом,але....
kreshnot
21.02.2013, 00:50
Уже голова обертом.
А до перепрошивки тюнер робив?
Тоді починай з напруг LNB
А це тоді що?Виходить,що "морда" бачить сигнал?
До чого тут морда?Все підключено до проца.Можно ще подивитися емності(ESR) та стабілізатор на 1.8в на мат.платі
Спробуй перешити з іншим БЖ,при поганому БЖ може криво стати дамп.
kreshnot,
Після перевірки напруги на ЛНБ вияснилось,що її нема,повністю-0.
Тепер питання,до якої ніжки в ВЧ блоці підходить напруга?
boris, перевір після LM317 на корпусі радіатора при H 19v при V 14v
Перевірив,і на верт. і на гор. =15в.
kreshnot
21.02.2013, 20:28
Дивись напругу на вході 317-норма,відпаяй РТ1(по ссхемі),якщо напруга стане у нормі на виході(радіатор)317-то дивись ВЧ блок.Ні,дивись 317 або обв*язку 317(може бути і непропай)
схема нижче
Перевірив,і на верт. і на гор. =15в.
Якщо так,то маєш не одну а як мінімум дві проблеми. після LM 317 напруга іде через діод і самовідновлюючийся запобіжник на вч блок.перевір в першу чергу запобіжник (оранжева гулька).Буває (при попаданні води по кабелю)відгнивають доріжки під вч блоком.
Але є ще одна несправність,в обв*язці LM 317 або сама LM 317
При підключеній антені на 317 (див. спереду,ноги зліва на право)
1-14в.
2(середня)-15в
3-24в.
А тепер буду провіряти запобіжник(відпаяю),і якщо я його відпаяю,то яка буде напруга на радіаторі?Вона повинна залежати від верт. і гориз.поляризації.
А тепер буду провіряти запобіжник(відпаяю),і якщо я його відпаяю,то яка буде напруга на радіаторі?Вона повинна залежати від верт. і гориз.поляризації.
Просто закороти і поміряй напругу на виході LNB1 Запобіжник вже після LM317 і на напругу на LM317 не впливає.якщо маєш LM317,заміни.
Закоротив запобіжник,і на верт.стало 14в,а на гор.-18в.При підключеному кабелі антени також в.-14:г.-18.А картинки і звуку ніц,прошу пана!
А для чого служить 3.3в у тюнері?
boris,То вже добре.Після чого поламався рес?часом не грозовий?
А для чого служить 3.3в у тюнері?Живлення тюнера і поц живиться але через ще один стабілізатор
Ось це і не знаю,віддали щоб прошив,бо не працював.А вийшло що дійсно не працюючий.
Так,що далі?
Живлення тюнера і поц живиться але через ще один стабілізатор
Із стабілізатора іде 3.3в,але чи доходить до вхідного блоку?
Але як-би не було в блоці 3.3в,то і вихідної напруги не було-б(14 і 18)? Так,чи ні?
Це я розумію,але для чого 3.3в іде у вхідний блок до ЛНБ?
Так,що далі?
Далі здалося би осцилографом перевірити наявність 22 кгц.Далі перевір напругу живлення вч блоку(тюнера)3.3v якщо є випаюй вч блок
ле як-би не було в блоці 3.3в,то і вихідної напруги не було-б(14 і 18)? Так,чи ні?
ні 13-18v їдуть транзитом через вч блок
Це я розумію,але для чого 3.3в іде у вхідний блок до ЛНБ?Це і є живлення вч блоку і до LNB 3.3v не їде
О,мабудь я був правий по ВЧ блоку(тюнеру).Тоді що,якщо 3.3в є в блоці,а він не працює,то потрібно його випаювати і міняти?А як не доходить 3.3в в блок,то що?І 3.3в виходить із стабілізатора,але куди дівається.
У мене такі запитання як у малої дитини,хоча самому уже 64р.То уже вибачайте,що домучую вас,але я такий,допоки не докопаюсь, не зупинюсь.
3.3в виходить із стабілізатора,але куди дівається.
напевно обірвана доріжка між стабілізатором U5 LD33 і вч блоком.
Хлопці,а причина була банальна,взя і замінив усі конденсаторі по низькій напрузі і все запрацювало.Отщо-то імпульсний блок живлення-подлюга!!!
Я-же думав,а чого -ж на виході ЛНБ є і 14 і 18в. і 3.3 входить в ВЧ блок,то взяв і замінив.І все пішло.
kreshnot
22.02.2013, 22:27
Я за Вас радий,а як пояснити це?
Є Опенфокс 7010.Прошивається,є меню на ТБ,на дисплеї також є і годинник,канали(номер),дле звуку і картинки ні зі скарду,ні зі тюльпанів нема на ТБ.Підкидав робочий БЖ,не змінилось нічого.Лишається материнка або В/Ч блок.Де копати дальше,підскажіть,будь паска.
boris, Я теж радий за Вас.Я думаю,що рес ще скоріше був би зремонтований як би не дези типу справного БЖ або цієїПеревірив,і на верт. і на гор. =15в.
І що одно: Я раджу ще перевірити електроліт по високій в БЖ ,він так само напевно підгулявший
Підкидав робочий БЖ,не змінилось нічого
О,це називається -"Закон подлости",він також не працюючий,а чому,теж поясню.
Ось вам принесли на прошивку рес,який працює на три голови.Я включаю його,перевіряю на яких він портах і як працює по супутниках.Скидаю на завод. і прошиваю.Включаю,виставляю свої порти для провірки як прошилось і що я бачу: Амос працює,Астра4-нема сигналу ні на одному тр-ру,Хот,також німий.Знову перешив,думав криво пішло ПО,але знову так само.Знімаю кришку реса і бачу,що по низькій чотири конденсатори 220*35в,470*25в,1000*16в як бубни.Замінюю і все працює.Так і з тим БЖ,що підкидав,два кондери злегка набухли.Я їх поміняв і знову підкинув на рес і все внормі,тоді беру рідний БЖ і міняю всі 6 шт. Красота!!!Ось яка історія.
і на гор. =15в.
Ось тут я проколовся,визнаю.
kreshnot
22.02.2013, 22:54
boris, буває і таке.Моя Вам порада,перед прошивкою старих тюнерів завжди перевіряйте БЖ,бо буде їм світити Jtag або прогер.
Ось і сьогодні два Глобика принесли,одному 1,5р.,а другому 5 р.Обидва включав і вони працювали,після прошивки тільки Амос і на одному і на другому.Зв"Язався із власниками,взяв дозвіл на ремонт і зняв кришки,а там,,,,як в тому дописі вище.Замінив конденсатори і все запрацювало.
boris, Раджу придбати ESR метр дуже хороша і допомічна в ремонті штука.У нас на форумі уговорюють купити набір для зборки.можливо і не прйдеться міняти при ремонті усі кондюки.
kreshnot
22.02.2013, 23:49
можливо і не прйдеться міняти при ремонті усі кондюки.
svovka,у глобіків як раз треба міняти всі,хоч і ESR у нормі.Місяців через 3-4,що не мінялися,будуть вагітні.
Поправте будьласка якщо я не правий, StarTrack 550d supper PLUS є клоном Globo 7010A і має проц ALI3329B????
arki, Реси(550d super plus ) випускаються з процами В і С.зайди в інфу і подивись в твоєму
ресі який конкретно Ali 3329B чи С . Якщо В то він є клоном 7010А.
Допоможiть знайти прошивку для STAR TRACK 550D супер плюс v. 1.3.76 заг. 1.1.1
2007р
sattel77
23.03.2013, 08:38
walik бувають на 3 процах, 3-й Процессор: Haier HI2302.
myseg, у мне э "труманiвська", "пiдiйде"? А чим ця прошивка "цiкава"?
sattel77,,за 3 проци знайомий,річ йшла про клони Ali 3329B i C ! HI 2302 -другорядна інфа.
sattel77, Вiрно "труман", а версiя спiвпадае?. Вмене нею прошитий рес, и щось нетак як менi треба, рокiв так з 5, користуюсь, а тут неможу зрозумiти, хочу перевiрити.
и щось нетак як менi треба, рокiв так з 5, користуюсь, Більш конкретно що не так написати можете ???
Вже немае бажання говорити про таку проблему, пробував отримати вiдповiдь але марно, тишина. Перестав прошиватись з ресивера на ресивер, що неробив марно, кого запитував (може було таке) без результату. Вирiшив змiнити прошивку,але тiльки на таку версiю як умене. Я чому грiшу на прошивку, багато раз зливав з реса на ПК i навпаки. Може десь щось нетак пiшло, от хочу скачать з iнтернету.
kreshnot
23.03.2013, 20:10
myseg, а з ПК шиється?
В
kreshnot, Втiм i дiло що з ПК все впорядку. Ну я мовчу. бо вже давали вiдповiдь,
що тобi ще нада.
kreshnot
23.03.2013, 20:54
myseg, якщо на ресиверах будуть різні загрущики,з тюнера на тюнер шитися не буде.Ти перевіряв?
kreshnot, Я це знаю. Цим ресивером прошив багато, у всих одна прошивка,та загрузчик все один до одного, клiенти постiйнi. А в один момент все порушилось, де скачать потрiбну версiю, неможу знайти.
прошив багато, у всих одна прошивка,та загрузчик все один до одного, клiенти постiйнi
порт клієнта перевіряв?
Zhora15, Дякую, але хочу запитати. Для 3329в? щоб рес не запороти.
Що мже бути? Скачав новiшу версiю прошивки, склав свiй список каналiв, зберiг на ПК. Але зберiгся немiй список, що потрiбно....
Що мже бути? Скачав новiшу версiю прошивки, склав свiй список каналiв, зберiг на ПК. Але зберiгся немiй список, що потрiбно....
В (Upgrade Type ) -вибери (main code(AV) )
walik, Щось не зовсiм я зрозумiв, не нахожу такоi функцii.
kreshnot
15.04.2013, 08:34
myseg, не ображайся,але у тебе питання як у walik відповідь.
Якщо я зрозумів тебе правильно,то спробуй цю прогу.Перевірив, список зберігається.
Може хто підскаже які покази шкали *якість* в тюнері Globo7010A можна досягти при добре виставленій антені ( бажано на 11389 , 11766 і 12597 транспондерах).
duman, в районі 75-80% відсотків на добре налаштованій антені і на не добре також... :D - короче це не є тюнер для налаштування антен...
kreshnot
22.07.2013, 13:47
duman, в районі 75-80% відсотків на добре налаштованій антені і на не добре також... :D - короче це не є тюнер для налаштування антен...
З тобою не згоден.Настроювати ним краще чим опеном 300/800/820.На добре налаштованій антені 85-90%,на погано налаштованій 25-30%.А от 4100С показує однаково
Попав мені 7010а де більше 50-60% не показує.Електроліти поміняв майже всі в бж і материнці.
Софти міняв без змін.На 4100с Астра і Амос за 80% а 12597 стабільно 75%.З цим 7010а справ не мав ще тому і запитую.
п.с. Дякую за відповідь.Компютер в ремонті давно і певно гаплик.Може хто запропонує компютер нормальний.
Чому після прошивки в мене не працює амос ??? яку б не ставив прошивку!!!
Ви після прошивки, в меню, виставляли дісеки під своє обладнання?
так виставив , всі працюють а амос ні , думаю що в прошивці справа!!
може підскажете нормальну прошивку , на Globo 7010a ( Hotbird , Sirius , Amos , Expres 53e )
думаю що в прошивці справа!!
Такого неможе бути.
може підскажете нормальну прошивку , на Globo 7010a ( Hotbird , Sirius , Amos , Expres 53e )
А що у нас на форумі ненормальні прошивки?
Навряд що в прошивці справа,скоріш дісек-комутатор або головка, або сніжок...
може завтра попробувати прошити ,може через погоду й не працює , або амос працював , це все почалось після прошивки
kreshnot
07.12.2013, 20:31
Sumrak, може і БЖ загнувся.Напруги поміряй
нажаль я не знаю де !!! це в самому тюнері ?
Скільки говориться перш ніж міняти прошивку затратьте 5 хвилин на збереження тої що стоїть щоб можна було б вернутись до неї.Після
прошивки може підєднував кабель при включеному тюнері а там був вкл
канал Амоса ,як один із варіантів винекнення проблеми.
БЖ навряд бо інші супутники працюють.
Підключи свій тюнер в товариша а його в себе і звузис коло пошуку
так як з електронікою ти напевно не дружиш.
kreshnot
07.12.2013, 21:10
нажаль я не знаю де !!! це в самому тюнері ?
ДА в тюнері.Якщо не знаеш і не вміеш краще не відкривай.Антену перевір іншим тюнером,з антеною гут-тоді свій глобік у ремонт
kreshnot
07.12.2013, 21:22
БЖ навряд бо інші супутники працюють.
.
duman,якби такого не було у моїй практиці,то і не писавби.
працює супер! шукайте проблему в себе
сьогодні переставив був спутники , на дісеку , проблема не в ньому , нажаль немаю знайомих з таким ресівером , як би міг провірити головку:???
* знайомих з таким ресівером , як би міг провірити головку*
Для провірки дісека з головками підійде любий тюнер і не обовязково 7010.
Свій тюнер провір десь...
в мене похожа ситуація була перед цею прошивкою , теж не робив один спутник а потім через деякий час сам заробив!
сьогодні переставив був спутники , на дісеку , проблема не в ньому , нажаль немаю знайомих з таким ресівером , як би міг провірити головку:???Та любий тюнер, щоб перевірити налаштування свого обладнання, або почніть все спочатку на своєму тюнері ,окремо без дісека налаштування кожної головки ..
ще таке питання я розібрав ресівер .а там вздутий конденсатор 35 в 220 мікрофарат ( я його міняв вже може бути в ньому проблема ? )
Sumrak тюнер давній тому можливі проблеми і від бж як писав kreshnot.
ну я перепаяю раз конденсатор потім буду йти далі
можна замість конденастора 35 в 220 мікрофарат поставити ( 100 м. або 470 )
Конденсатори з більшою ємністю (470 замість 220, 1000 замість 470) можна ставити завжди але не з меншою (можна з більшою!) робочою напругою від тої що була на міняючому кондесаторі.
Можна зєднуючи паралельно набирати потрібну ємність ( 100+100=200 і т д )
так що я можу замінити тепер свій 35 в 220 мкф на 35в 470 мкф ? правильно???
Головне правильно запаяти + на + і - на -.
Вивантажив з ресивера дамп з новими змінами а коли хочу завантажити і відкриваю, завантажувач видає file format illegal, please cheack it!, хоча формат файлу як і потрібно abs. Завантажувач Upgrade 10-28-2005 bootloader. Софт 1.3.76
В чому може бути проблема?
arki, Розмір файлу (контрольну суму) порівняй з іншими софтами для цього ресу. Можливо софт не повністю (не до кінця) вивантажився з ресіверу ...
arki,. Можливо софт не повністю (не до кінця) вивантажився з ресіверу ...
Так і є друже, ти правий...dresmille
Зараз пребував вивантажити- взагалі не вивантажує. Може завантажувача іншого потрібно скачати?
arki,Пробуй іншим завантажувачем, але я дуже сумніваюсь що щось з того вийде. Для початку раджу подивитися БЖ ресіверу, видається мені що там не все гаразд ...
samogonsoft
14.02.2014, 21:56
перезалийте будь-ласка!
З повагою!
gesha_rd
14.02.2014, 23:32
Перезалийте будь-ласка. Пише, що файл видалено....
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Я дивлюсь то редактори каналів однакові, 3329С і 3329С ..
А чи списки каналів та ключі злиті з 3329С підходять до 3329В???
Kлючі підходять a канали нi.
Привіт друзі ! Globo 7010A після грози погоріли доріжки на бж я відновив, тюнер нормально запускається тільки проблема в тому що тюнер ні Avdio НЕ Video не видає пробував і через скарт і через тюльпани поаний ноль ?
sat-prof
25.07.2014, 16:49
Перевірити SMD транзистори по ланці відео!
70% кирдик процу
Провірити наявність 5в на цапі звука РТ8211 і колекторах смд транзисторів відеотракту.А 13\18в для конвертора є?Проц...але ж запускається?
kreshnot
25.07.2014, 21:17
Можно перевірити і так
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
У мене виникла проблема з тюнером globo 7010A. Згоріли конденсатори на блоці живлення, де можна купити блок або конденсатори до нього?
Та віднеси до майстра,і не мороч собі голову.Поки тюнера зовсім не убив.Конденсатори на радіоринках купляють.Або замовляй через інтернет.
де можна купити блок в інтернеті? підкажи сайт?
Igor1031
31.01.2015, 19:42
Igor 80, тобі новий чи бу? маю такий .
Vasja1805
01.02.2015, 16:14
У мене виникла проблема з тюнером globo 7010A. Згоріли конденсатори на блоці живлення, де можна купити блок або конденсатори до нього?[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
ukrprofGLOBO_7010_1_4_75_202_n.rar
tricolor...ok.
триколор без компа?
У мене виникла проблема з тюнером globo 7010A. Згоріли конденсатори на блоці живлення, де можна купити блок або конденсатори до нього?
Найпростіше вирішення Твоєї проблеми це мабуть вказати місце проживання і відзоветься найблищий майстер з цього форуму.Бо не завжди покупки через інтернет вирішують проблему повністю...Особиста думка!
Charger69
09.03.2016, 10:56
ukrprofСвіжий дамп для ГЛОБО 7100А.7010A-Skyfly-750
Супутники: 4W-4,8-13-75E
Для установщиків, без фаворитів. і сміття
Порти дисека виставляємо під себе.
Скажіть, будь ласка, даний дамп підходить для Digital 7010S?
Дякую.
kreshnot
09.03.2016, 11:04
Скажіть, будь ласка, даний дамп підходить для Digital 7010S?
Дякую.
Так,це теж клон Globo 7010A
Charger69
09.03.2016, 12:58
Так,це теж клон Globo 7010A
Гарно дякую.
Є глобо 7010A. Були пару каналів типу ууууууу, хотів зайти настроки де сканувати - не заходило. Прошив дампом 1.3.96 (вище боявся, бо похоже на китай судячи по маркуванні флеш), вроді нормально. Але вичитав що такий глюк буває при висохших конденсаторах. Вздутих нема, напруги 3.1 і 5, є смисл копати дальше? Неохота віддати, а прошивка за місяць чи раніше знов злетить.
kreshnot
17.12.2016, 21:33
Є глобо 7010A. Були пару каналів типу ууууууу, хотів зайти настроки де сканувати - не заходило. Прошив дампом 1.3.96 (вище боявся, бо похоже на китай судячи по маркуванні флеш), вроді нормально. Але вичитав що такий глюк буває при висохших конденсаторах. Вздутих нема, напруги 3.1 і 5, є смисл копати дальше? Неохота віддати, а прошивка за місяць чи раніше знов злетить.
3.1 замало,а ууууууу в основному коли засинають з пультом або сідають на пульт
3.1 замало,
Від гріха подальше поміняв конденсатори на 1000 мкф після діодів по 3,3 і 5, особливих змін нема.
ууууууу в основному коли засинають з пультом або сідають на пульт
Про уууу читав тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]). не знаю як впливала заміна кондансаторів 220 мкф (які по 24 і 12 вольт) на флешку, але все ж замінив по 3,3 і 5 - "а вдруг". То було не лише уу, в інсталяцію не заходило, писало щось типу не вибрано супутника, прошивка глюканула. Зробив сброс на заводські - пішло, але все ж прошив на 1.3.96 (там був 1.3.76).
Власні спостереження:
Прошивки 1.4.50 і 1.4.75, а також файл шо гуляє інтернетом під назвою "dump bigsat 6500 lux for PowerVu Emu", який PowerVU не відкриває, замінюють рідний загружчик 7010А - 1.1.2 на євросатівський SMT--0.9.9, після чого повернути старий загружчик звичайними методами буває неможливо
Ресівера це не вбиває, але оскільки ніякого чейнджлогу в інтернеті як на СНГ-шних, так і на турецьких і інших сайтах, щодо цих софтів я не знайшов, то вважаю, що в їх використанні немає потреби, бо це просто добавляє головної болі, а не новий функціонал
Igor1031
10.03.2025, 12:42
Золоті часи були. З ностальгією згадую Глобо 7010
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010