Показати повну версію : cosmosat 7400 после прошивки непонятный глюк
прошив даний тюнер прошивкою SW CosmoSat 7400_7410 2009-04-23 HEX-Mod Lexod 2012-05-29 з даного сайту, все завантажилося тільки по закінченні замість ок показав оф індикатор по нулях нуль реакції, перезалив стару робочу той же ефект, допоможіть як повернути назад
КРАЩЕ ПОЧНІТЬ З ЧИТАННЯ ПРАВИЛ ПРО МОВУ=ДАЛІ БУДЕ ВІДПОВІДЬ НА ЗАПИТАННЯ-НЕ ПОСЛУХАЄТЕ ТОДІ БАН А НАВІЩО ЦЕ ВАМ ТРЕБА.
kreshnot
22.02.2016, 15:46
прошив даний тюнер прошивкою SW CosmoSat 7400_7410 2009-04-23 HEX-Mod Lexod 2012-05-29 з даного сайту, все завантажилося тільки по закінченні замість ок показав оф індикатор по нулях нуль реакції, перезалив стару робочу той же ефект, допоможіть як повернути назад
Треба почати з перевірки БЖ,та літів на материнці
все в бж нормально проблема появилась после данной прошивки
kreshnot
22.02.2016, 18:03
все в бж нормально проблема появилась после данной прошивки
ти впевнений що у старому ресивері не посохли літи?
мені з такими поломками теж приносять і запевняють,що ресивер працював до останнього
Прошиваю тільки після діагностики і ремонту
і будь ласка,користуйся гуглі-перекладачем
за мову вибачаюсь так впевнений на 100 відсотків друг обновив ПО і таке трапилось табло 0000 і ніякої реакції в загрузки заходить щоб відкат зробити грузиться як надо в кінці пише оф,
kreshnot
22.02.2016, 21:09
за мову вибачаюсь так впевнений на 100 відсотків друг обновив ПО і таке трапилось табло 0000 і ніякої реакції в загрузки заходить щоб відкат зробити грузиться як надо в кінці пише оф,
якщо так, то JTag-ом залити, або флеш на прогер
я вже зрозумів що JTag,
Якщо маєш ще один такий самий тюнер то просто перекинь флешку на нього і проший АЛЕ ПРОШИЙ ПРАВИЛЬНОЮ-- ТОБТО РІДНОЮ ПРОШИВКОЮ
і все стане гут))ukrprof
kreshnot
23.02.2016, 18:54
Якщо маєш ще один такий самий тюнер то просто перекинь флешку на нього і проший АЛЕ ПРОШИЙ ПРАВИЛЬНОЮ-- ТОБТО РІДНОЮ ПРОШИВКОЮ
і все стане гут))ukrprof
можно докладніше,бо щось не зрозумів
в мене недавно так само було що після прошивки стало по 0000 ))
мав такий самий тюнер - попробував перекинути флешку на него - прошив = все гут))
перекинув на старий знов прошив = все гут))
того й так само написав...
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010