Показати повну версію : потрібна консультація
referi57
03.01.2017, 23:03
на ресивері gl8 при пошуку на транскодері каналів медіа групи 1+1, всі канали появились крім канала 1+1, який відображається як радіоканал
Видали частоту а потім додай та заново перескануй! Повинен появитись
Discovery66
05.01.2017, 14:27
відображається як радіоканал
Видали 1+1 в радіоканалах, проскануй по новому, з`явиться.
:confused: Доброго вечора хлопці!!!Прошу вас поділитися
Прошивкою на приймач;MONDAX MX-507,або його клоном.
злитіла прошивка,і
залишилася
заводська(Sw version
sep142018-12:13:22,а
паратна
версія:7Т00R836-T2.яка назва процесора-не можу сказати(розкривав,стоіть радиатор)
Конкретно просто
зникли канали.А в
моєму випадку
можливість захожу в
меню без
проблем.
потрібно прошити
файлом через
USB,проробив рік у знакомого такий хлам.:confused:
Igor1031
01.12.2020, 19:10
Nalot, фото плати або шассі є?
Тримайте фотоdresmille
Тут дамп флеш під програматор,smd.db-x7.ru › …pristavok…
Rainberg RB-811.
Main:gtb. 7T00 .115 . A01
spi:25VQ32.
А мені потрібен під USB;
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
ТЕПЕР БУДЬ ЛАСКА СКАЧАЙТЕ ,ВНИЗУ НА САЙТІ ПОТРІБНИЙ ФАЙЛ.
Igor1031
02.12.2020, 14:30
Nalot, внизу там є
811_usb_upgrade_all_flash.bin_pass_123.zip
не це? [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
програматора немає?
Ігоре,ТАК це прошивка-можете скачати для мене,програматора не маю,я не майстер,а Фан сат, до ремонта далекий-роблю те що научився від професіоналів.
kreshnot
03.12.2020, 09:36
Nalot,прошивка з Вашого посилання
ставити можна і з USB якщо рідне ПО прийме, може не працювати рідний пульт, також не знаю під який тюнер це ПО(на вашому R836)
ukrprofkreshnot удачного вечора.Перепрошую але ваша скачана прошивка підготовка під программатор.Ось розпаковка указанного вами файла=ZB25VQ32_GTB.7T00.115.A01.BIN. Правильний файл і підтвержую що він повністю робочий і пульт ок працює. Під usb був на сайті нижче,я же писав і скачав сам, Ось розпаковка= 811_usb_upgrade_all_flash.binВИСНОВОК-прошивкою поломка осталась ще повторюсь==Пошук каналів шкала біжить до кінця а толк 000,після прошивки коли викл-красна кнопка, вкл зелена то секунда показ зображення,далі меню настройки,вивод такий що прошивка допомогла частично,додатково ще сxована інша поломка.І ДЕ ВОНА ПРИXОВАНА XОЧУ ЗАПИТАТИ ШАНОВНИX ФОРУМЧАН???ДУЖЕ ВДЯЧНИЙ ВСИМ ЗА ДОПОМОГУ-ЧИТАЮ ФОРУМИ ЩОБ ДІЗНАТИСЯ ЩО ЗА ДУРАЦЬКА ПОЛОМКА.На залишок надаю провірену прошивку пароль арxіва 123 :o:cool:
kreshnot
04.12.2020, 00:09
Nalot, різниці немає в ПО,під прогер чи під usb
поміняйте стаб на 3.3 вольта
Друже kreshnot,вам краще знати,але файла тюнер тупо не бачив,я пробував у свій тюнер-таке саме,а коли для есперемента перемінував з bіn на abs,то мій побачив-його маю увагу файлZB25VQ32_GTB.7T00.115.A01.BIN.А ПРОШИВКА БУЛА ТИМ ФАЙЛОМ ЩО Я СКАЧАВ,ХОЧУ СКАЗАТИ ЩО МОЯ ЦІКАВІСТЬ ДАЛА РЕЗУЛЬТАТ,ДЯКУЮ ЩЕ РАЗ УСИМ ВАМ+++Я таки не полінився а сходив до сусіда повторно,ДО ПРОШИВКИ ТОЖЕ РОБИВ ТАКУ МАНІПУЛЯЦІЮ, ЦЕ УЖЕ КОЛИ ПРОШИВ ,підключив з його приймача блок живлення ДО СВОГО,і почав пошук-повірте як піднявся настрій коли оці прокляті канали почали скануватисяlmy, ЗАКЛЮЧЕННЯ БЛОК ЖИВЛЕНЯ НЕ СТАБІЛЬНО ПРАЦЮЄ ЧЕРЕЗ ДЕЯКИЙ ЧАС, НА ВИХОДІ ЗНИКАЄ 5ВОЛЬТ , повезло мені часу хватило прошить,а так був би кирпич-ЧОГО І ЗБИЛОСЬ П.З,ТЕПЕР ТРЕБА РЕМОНТ САМОГО БЛОКА ЖИВЛЕННЯ,kreshnot ВИ ЩОСЬ ГОВОРИЛИ ПРО СТАБИЛИТРОН 3,3-ЦЕ ДЕ+? коли можливо фото.УДАЧІ ВСИМ У РОБОТІ!!!;)
Igor1031
04.12.2020, 14:31
Nalot, конденсатори та бж перевірені?
:eek:Igor1031 ДОБРИЙ ВЕЧІР!!! Друже все розумію-АЛЕ УЧУСЬ -ПРОШУ ЯКИЙ УКАЗАТИ КОНКРЕТНО З ФОТО ПЛАТУ ЖИВЛЕННЯ БЛОКА,КОНДЕНСАТОРА ТАМ 2 ШТУКИ,ДО РЕЧІ МАЮ ЗАПИТАННЯ ПОПУТНЕ- ремонтированний БЛОК 5ВОЛЬТ2АМП-МОЖЛИВО ПРИМІНИТИ ДО ШОРУПОВЕРТА ТАМ ТОЖЕ 5ВОЛЬТ А ампер незнаю скільки повинно бутиdurak
kreshnot
05.12.2020, 08:41
Nalot, стаб. - це стабілізатор напруги
якщо розібралися що до чого,ремонтуйте БЖ,треба замінити всі електролітичні конденсатори
kreshnot Гарного вам відпочинку-після робочого дня!!!ЗАМІНИВ КІНЦЕВИЙ КОНДЕСАТОР ПО СХЕМІ- СТАБІЛЬНО 5 ВОЛЬТ,блок живлення запрацював=кінцевий результат радісний+виявляється все під силу даже новачкам по ремонту-затвержую все можна и не можна наполеглую працею лічиться,тільки треба спочатку запит робити у професіоналів ЩО,ДЕ І ЯК,А ПОТІМ ЛАГОДИТИ А НЕ НАВПАКИ/Шановний адмімістратор Kreshnot прошу вас перенести обидві стабільні прошивки без наших дописів у закритий розділ-думаю що це буде справедливо,і не доступно для халявщиків.Щиро подякував всим вам за допомогу!!!drinksbeergreetinglmy;):o
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010