Показати повну версію : Що краще ? Енігма 2 чи закритий софт / сат проф
arkiНапевне, ви не мали в руках доброї Е2
.
вона мені і не треба, все дивлюсь в інеті, тв не дивлюсь взагалі а для клієнтів саме лінукс купляти, ага...:)
при теперіншіх цінах на х.. воно кому впало...
Igor1031
08.02.2018, 13:06
arki, Globo 9500 ,IP-BOX 9000 - 500-700грн:)
До того ж , по кабелю лан значно карше працбє ніж по ВІ-ФІ;)
Для себе теж можна лінукс. Щоб спробувати як воно:mad:
Globo 9500:o старе лахміття.. дякую не треба
мені опена с2 хватає і шара без нарікань. доречі з цікавості тестую заргакум-поки нормально каже, дивлюсь по нюкамд безкошт. екстру та полуницю. коли закінчу тестувати-відпишусь про результати.
romario79
08.02.2018, 15:28
:o старе лахміття.. дякую не треба
мені опена с2 хватає і шара без нарікань. доречі з цікавості тестую заргакум-поки нормально каже, дивлюсь по нюкамд безкошт. екстру та полуницю. коли закінчу тестувати-відпишусь про результати.
Маю GI8120 давно поставив енігму працює без нарікань гріх жалуватись,але сказати щоб я був від неї в захваті то я такого не скажу!В товариша тюнер із лінійки VU+ то теж ніякого захвату немає!Одним словом енігма це гемор!!!Особливо після того як встановив пару штук сат інтегралів тюнера прості все швидко загружається швидко канали переключає,тай по ціні в 5-10 разів дешевше чим геморні лінуксові.А про результати обов*язково напишіть!
Для чого заказувати таксі як можна на велосипеді переїхтися і гроші в кишені .
Ресівер на Енігмі для грамотних людей.
Igor1031
08.02.2018, 15:59
petr202,
romario79, так і справа якраз в стабільності . Дешеві перегріваються + відсутність лану + сипле картинку на деяких хд каналах+відсутні аудіо для системи 5,1. Можливість хдд? Ще однією великою перевагою Enigma2 є її всеїдний програвач, який дозволяє відтворювати практично всі медіаформати.
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Мережеві функції:
Енігма2 володіє величезними мережеві функціями: Перегляд каналів на моніторі комп'ютера, веб-інтерфейс з браузера та інші, не менш цікаві функції:
petr202,
romario79, так і справа якраз в стабільності . Дешеві перегріваються + відсутність лану + сипле картинку на деяких хд каналах+відсутні аудіо для системи 5,1. Можливість хдд? Ще однією великою перевагою Enigma2 є її всеїдний програвач, який дозволяє відтворювати практично всі медіаформати.
Мережеві функції:
Енігма2 володіє величезними мережеві функціями: Перегляд каналів на моніторі комп'ютера, веб-інтерфейс з браузера та інші, не менш цікаві функції:
Дідусеві і бабусі якраз потрібні всі медіафайли
arki
Це те саме що жигулі та іномарка.
Обидві машини, ще й їдуть...:D
sat-prof
04.08.2021, 12:28
Я за Е2 як хобі. Тему відновив
Простота , сат інтеграл
Igor1031
01.04.2024, 16:03
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010