КПК

Показати повну версію : Давно, не заходили на сатпроф

sat-prof
16.05.2020, 22:46
Надсилаю, користувачам листи про з нагадуванням про наш сайт!
Відповіді буду публікувати тут :
Адже всім цікава доля форумчан

Користувач beretta_rez

Доброго дня. Перестав встановлювати антени давно, а з часом і тюнера шити. Бо змінивши місце дислокації і перестали їх носити. Через то і перестав заходити!

sashko
16.05.2020, 23:22
ukrprof

Igor1031
16.05.2020, 23:25
sashko, Тернопіль?

Igor1031
28.11.2023, 13:43
Василь Неміш

Доброго дня!
Нажаль, перестав користуватись супутниковим ТБ, оскільки переїхав до міста і банально немає часу на перегляд та обслуговування системи.
Якщо для Вас є принциповим питання щодо наявності активних користувачів сайту, можете видалити мій обліковий запис з "Сат-Проф".
Враховуючи розповсюдження інтернету та використання його можливостей щодо офіційного перегляду окремих відео та телеканалів, особисто для мене супутникове телебачення уже не є необхідним заняттям.
Спасибі Вам за якісний та інформаційний ресурс, завдяки якому примножив свої знання та упродовж кількох років здобував потрібну інформацію щодо телевізійних технологій!
Хай щастить!

Igor1031
06.02.2024, 18:57
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Ми раді вітати Вас на нашому сайті!Тут Ви знайдете багато корисної інформації,а також Вам буде надано допомогу кваліфікованого спеціаліста в різних галузях!!! Якщо у Вас є знання в галузі "TV-SAT" і ви бажаєте ними поділитися з іншими учасниками форуму, або самі бажаєте навчитися чогось нового, тоді Раді вітати Вас на нашому форумі!!! Поки у Вас статус гостя, ви маєте обмежені права на форумі:закриті деякі розділи,теми, посилання,файли ітд...Для того, щоб бачити закриту інформацію, Вам потрібно Зареєструватися! Сподіваємось, що наш сайт для вас стане інформативним і зручним. Відвідуйте наш сайт регулярно і Ви побачите кожен раз нову інформацію. Для комфорту сайт поділений на розділи та підрозділи. Рекомендуємо заповнювати свій профіль, так як по ньому ви бачите з ким спілкуєтесь.

З повагою Адміністрація форуму!

Архівна сторінка: [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

Igor1031
08.05.2024, 15:07
Василь Неміш [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
кому: [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Доброго вечора!
Дякую за пропозицію, але необхідності в таких деталях не було ніколи і зараз також.
Форум періодично відвідую як гість, щоб почитати останні транспондерні новини.
Нажаль, супутникове телебачення відходить в історію, значно поступаючись інтерактивному ТБ та можливостям Інтернету.
Звісно, "стара школа" сат-ТБ ще довго буде використовуватися, але такої масовості, як на початку 2000-х, уже не досягти.

вт, 7 трав. 2024 р., 21:19 користувачukrprof

sat-prof
13.05.2024, 16:42
Учасник Bodia [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

Та здоров'я підвело(інфаркт ГМ з частковою втратою зору). Зараз потихеньку відновлююсь. Дасть Бог все буде ОК.