Показати повну версію : Обговорення (проблеми) Ariva
Проблема в работе ресивера после заливки ПО 1.04в8 патч всё работает,но стоит ресивер выключить из сети или клавишей перевести в стенбай:то теперь ресивер становится не работоспособным(постоянная перезагрузка-Welcome----Welcome----....) что нужно предпринять чтобы исправить положение???
Решил проблему таким образом:
это только с прошивкой 1.04в8 patch
необходимо скачать программу* Ariva HD toolbox V 1.2*
в этой программе есть закладка *Ariva Upgrade 551*
запустить её и прошить ресивер прошивкой 1.04в7 patch.
Всё ресивер готов к работе.
Нова версія ПЗ від 23 березня для Ariva 200
1.04b8 patch
Проблема с этим ПО.При выключении ресивера из розетки или тумблером_запустить ресивер НЕВОЗМОЖНО!!! Идёт цикличный перегруз.Восстановление с помощью утилиты *Ariva upgrade 551* залив 1.04в7patch
У мене якраз стоїть 1.04b8 patch все нормально працює проблем з ребутом небуло ні разу ! Приймач працює краще ніж на 1.04в7patch
Моя цитата з іншого форому:
З шурою якраз не пробував но покращення видно : Запрацював звук на 1+1 інт. Бісс підтримка стала краще, в 1.04B7 не всі канали можна було прописати в бісс приклад 1+1 інт та Fantasy 9e На 1.04B8 працюють нормально Також можливість групового переміщення каналів, Покращенно редагування каналів та ключів, Значні покращення в USB меню із записом, Виправлено фітч зі звуком. Це те що я побачив
Но для мене головна проблема залишилась приймач в режимі DISEqC 1.2 та USALS не працює з DISEqC 1.0
У мене на антені з USALS стоїть 3 голови (Ku, Ku cyr, C) по DISEqC 1.0 працює тільки Ku >:(
Можливо у тебе проблема із списком каналів попробуй залити інший список каналів.
AndriyaSS
28.03.2010, 14:40
Самі коди можна прописати ?????
Самі коди можна прописати ?????
Не зрозумів ? Давай докладніше :)
Не зрозумів ? Давай докладніше :)
Очевидно, цікавить введення ключів в емулятор вручну :)
Dobrij denj postavil na ferguson ariva 100 soft 1.05B0 pach i posle viklucenija iz seti Идёт цикличный перегруз.kak uladit etu problemu?tut pisali scto mozna s pomosju утилиты *Ariva upgrade 551* a gde skacat i kak pereinteriovat?za rane spasiba
kak evo postavit?esli klucit ferguson on pokazivaet ON-on i ---- i kat sjo vremja ne adns knopka nerabotajet
s prosivkoj 1.04B3 pach sjo rabotala kak postavil druguju toze sjo pokazivala no kak viklucil iz seti tak sjo bolse nevozmozna klucit
Попробуй поставити софт 1.05В1 програмою ArivaUpgrade
nemozna on nenahodit tuner vot tut ranse upominalas ariva update 551 vrode setoj programoj mozna sjo resit no ja nemogu naiti takuju programu
Советую не использовать этот софт,так как после выключения (только когда выключать из сети),дальше ресивер переходит в циклическую перегрузку,выключение с пульта к такому явлению не приводит,а проблему можно решить только таким образом:
это только с прошивкой 1.04в8 patch
необходимо скачать программу* Ariva HD toolbox V 1.2*
в этой программе есть закладка *Ariva Upgrade 551*
запустить её и прошить ресивер прошивкой 1.04в7 patch.
Всё ресивер готов к работе
proboval takoj variant kak tut bila napisana no posle podklucenija kompu mne pokazivaet Sinhronizet STBs....i pod nim Please reset target!i vsjo bolse necevo ne gruzitsa:((
Доброго всім дня, підкажіть будь-ласка як можна поміняти екранну заставку в тюнері Ariva 200.
Зміна Лого відбувається наступним чином.
Створіть зображення розміром 720*576 пікселів. Відкрийте програму TMPGEnc .
В пункті Video Source (1)вкажіть зображення, а в Output file name (2) місце збереження вихідного файлу. Відмітьте в розділі Stream Type пункт ES (Video Only) (3) і перейдіть до налаштувань Setting (4)
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Встановіть наступні параметри:
В головному вікні програми натисніть Start. Приготування файлу лого готове.
Для завантаження файлу використовуємо програму завантажувач для приймачів Євросат Upgrade 2.0.0b UA. Вказуємо Оновити, тиснемо Далі після вдалого з'єднання отримуємо список варіантів оновлення вибираємо Ariva200 і вказуємо створений файл.
Тиснемо Далі і дочікуємось завершення завантаження.
hmura Гарно дякую за підказку. Буду експериментувати.
Хто знає, як правильно вводити ConstantCw-ключі, в тюнер Ariva 200HD.
Підкажіть будь-ласка де брати ECM, CAID, PMT, SID.
Як правильно прошити АРІВА 100 НД напешіть будь ласка,а то виключив і більше не загружається,говорили що потрібно прошити бо у тій прошивці була шара,напешіть що у загрузчику нажемати по черзі /ДЯКУЮ/
Як правильно прошити АРІВА 100 НД напешіть будь ласка,а то виключив і більше не загружається,говорили що потрібно прошити бо у тій прошивці була шара,напешіть що у загрузчику нажемати по черзі /ДЯКУЮ/
***********.
доброго дня
підкажіть будь ласка
як проключити с тюнера через дисек і мотор дві головки , одни універсальна друга
під НТВ
якщо можливо по пунктам .... нажати те зробити те
а то тюнер тільки купив і повний телепень вньому
до цього був опен бокс там таких проблем немає
Поки нiяк може у наступних софтах виправлять у самого подiбна проблема (мотор Ku+Ku cyr+C Band )
Поки нiяк може у наступних софтах виправлять у самого подiбна проблема (мотор Ku+Ku cyr+C Band )
добре, а як ти дивишся зараз ,наприклад нтв и С банд ..... компромісу немає ...
і якщо можна опиши свої настройки тюнеру
тобто від настройок антен
до настройок шарингу
або може де є вже описано це
дякую
Кручу антену опенбоксом з опена через Loop підключений кабель до аріви В Аріві стоїть Кu порт1 Ku cur порт2 С порт3
Кручу антену опенбоксом з опена через Loop підключений кабель до аріви В Аріві стоїть Кu порт1 Ku cur порт2 С порт3
ясно
але це не вихід
будемо чекати виправлень в софті :confused:
трохи розібрався с портами на шаринг
якщо береш шару у одного шаровщика
і в нього вказані порти від 7000 до 7017
прописуеш діапазон портів наприклад
7000 7017
конектишся а далі тюнер підхвачує це все діло на одному ридеру
а всі останні вільні
:( Як вводити СТАТИКУ в АРІВА 100 напешіть подробніше
звіт
мини отчет :
проверено на практике !
как убрать проключение дайсика при моторизованой системе
1. если у Вас до переделки стоял дайсик и две головки одна линейная вторая круговая, то можно попробовать поставить переделаную головку под НТВ с мультифида в центр
лично я потерял на слабых транспондерах по всей дуге 5-10 %.
зато теперь не нужно дергаться в настройках тюнера ......
Зы и жена довольна
по переделке конвертора есть инфа тут [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Скажіть будь-ласка, хто знає з якими картами доступу працює аріва 200 з патченим П.З. и чи можливий перегляд на ній пакету Bis via 2,6?
Дякую. :confused:
З якими картами не знаю,а нове ПО пакету Bis via 2,6 має бути на цій неділлі
З якими картами не знаю,а нове ПО пакету Bis via 2,6 має бути на цій неділлі
цікаво звідки інфа
радий був би пройтись по даних посиланнях
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) В ARIVA100 немає videogart хто знає де є ключі з videogart для ARIVA100 /ДЯКУЮ/
peterxxx
25.09.2010, 22:09
Прохання описувати, що в даному дампі!
Ну так,як я "розжовую",що в мому дампі,то шо ще там треба написати!!??
Для нового софту 2.05В7 не рекомендують вписувати список каналів від софтів старішого формату, так,як можливі збоі в роботі: відсутність звуку на каналі і будуть відключені де-які функціі роботи тюнера... Це дійсно так!
Так, як утворити заново новий список каналів для 17-ти супутників - це утопія, я адаптував старий список для нового софту. Прийшлося повністю заново редагувати всі ключі в ЕМУ (особливо багато роботи по БІСС ключам,так,як приходиться кожен ключ "прив*язувати" до точноі назви каналу!!!), а також працювати по аудіо функціям. Список получився і ліг під нову прошивку, но лишився баг по нумераціі каналів на кожному супутнику (на табло тюнера відображається нормально!) , як що кому вдасться вилікувати цю проблему,то пішіть ТУТ!
Коли викликаєш супутник через "ОК" , то список кожного супутника получається не з 1-го каналу по нумераціі, а наприклад з 5286 каналу, чи 2489 і так всі канали в списку з перепутанною нумерацією...
На табло тюнера все без проблем!
Не дуже зрозумів, но будеш вдома глянь цю ситуацію!
Я в списку супутників іх вимикав і потім вмикав, коли "активізовував" старий список на нову прошивку, як що ти це маєш на увазі.
Величезне, тобі, СПАСИБІ Сергій!!! [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
DUMP (Список каналів по супутниках,ключі,П.З.) Ferguson Ariva 100 З П.З. 2.05B7 №15
Список каналів добре коректований по основним супутникам(без фаворитів): всі основні канали починаються з початку списка кожного супутника,все другорядне та т.п. від середини і до кінца списка!
Входи коммутатора:
Hot Bird -1
Sirius -2
Amos -3
Astra1 -4
а також:
Eutelsat 16*E
Thor(Intelsat) 1*W
TelStar15 15*W
Atlantic Bird1 12.5*W
EuroBird 9*E (10*Е)
Astra3 23*E
Arabsat 26*E
Astra2 28*E
Astra 2C 31,5*E (укр., болг. канали)
EutelSat W4 36*E (FTA)
HellasSat 39*E
Eurobird 45*E
Exspress AM22 53*E
Intelsat904 60*E
Чи підходить цей DUMP для ariva 200? і як потім налаштувати після "заводських налаштувань"?
Питання задаємо ТУТ !! ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
додано homeshare !!!
bootlogo dvbxtreme
виправлене обслуговування newcamd (CP)
додано підтрмку TNTsat [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Только что-то непонятное происходит с ресивером после установки этой прошивки:
1.Зависает навмертво на ДРЕ кодировке,приходит в чувство только после вык.тумблером.???!!! lmy
2.Перестал читать записи с внешнего источника:пишет нет видеокодека lmy
3.Вернув предыдущую прошивку всё нормально,только Медиаплеер-тоже перестал воспроизводить те записи которые раньше воспроизводились???lmy
4.Ну и что теперь делать?:(
Новая версия для а100 с эму
По відгуках з польськіх форумів - ця прошивка дуже глючна...
После установки пропатченной версии ПО 2.07В3патч
что-то непонятное происходит с ресивером после установки этой прошивки:
1.Зависает навмертво на ДРЕ кодировке,приходит в чувство только после вык.тумблером.???!!!
2.Перестал читать записи с внешнего источника:пишет нет видеокодека
3.Вернув предыдущую прошивку всё нормально,только Медиаплеер-тоже перестал воспроизводить те записи которые раньше воспроизводились???
4.Ну и что теперь делать?
Мова форуму Українська, на російській спілкуємося в "Русскоязычный раздел" ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Читай пост №21 за 22.12 - я написав,що софт глючний!
Потрібні списки каналів щоб був ASB75. Де взяти??? Для Ferguson Ariva 100e для П.З. 2.07В8
Підскажіть будь-ласка поставив DUMP Ariva100 10.01.11.(15W-60E)savsav.rar і в мене перестав працювати шарінг-це проблема в дампі?, ставлю попередній працює
Так прописав! ставив попердній працює нормально
На польских форумах поляки теж критикують софт 2.07B8 - не працює шара,треба вертатися на старішу прошивку...
Потрібні списки каналів щоб був ASB75. Де взяти??? Для Ferguson Ariva 100e для П.З. 2.07В8
В меню список спутників нажати кнопку добавити.Відкриється вікно створення спутника,вбисаєш назву і координати спутника ,нажимаєш ОК,новий спутник створений.Заходиш настройка антени,робиш налаштування(дісек,конвертер...).Заходиш в меню знайти спутник,вибираєш в списку створений спутник і скануєш в автоматичному режимі.Список каналів пультом собі редагуєш.
Потр!бна программа jtag на ARIVA100 HD
sat-prof
20.02.2011, 13:52
Ось дивись виложив!
Яким софтом прошити аріву 100 щоб Радуга ТВ скоріше включалась,а не через 30-40секунд.
Не думаю , що причина в софті бо юзав аріву півтора року вона досить швидко відкриває канали причина можливо в провайдера ,або в інтернет підключенні там є багато нюансів ! Хоча б почати з пінга ?
hmura, Напешіть будьте добрі, як то все організувати по порядку.
Для початку набери у Google - "speedtest" протестуй свій нет та відпиши який пінг
Все протестував 1,8мгб пінг теж,а дальше що робити.Футбол завесає через 30сек. а футбол+ іде нормально.На Радузі ТВ стрім відривається нормально,а остальні канали потрібно чекати.Порадьте що потрібно зробити.
sat-prof, Допоможіть мені з каналом ФУТБОЛ, що потрібно зробити,щоб не глючив через 30сек. пише кодований.Переключаєш знову показує 30-40сек. і зависає.Футбол+ показує нормально.
lova-2,ти так і не дав відповідь який пінг у (ms)
Також потрібна інфа яка прошивка стоїть і які пакети шариш ?
hmura, ІР.адрес 192.168.001.002 прошивка V1.05b1 на цій прошивці канали літають,а шарінг глючить.
lova-2, до чого тут IP ? Я писав задай в пошуку speedtest зайди на цей сайт та протестуй свій нет , воно тобі видасть : Ping - **ms , Download - **Mbit , Upload - **Mbit
Мене цікавить який ping це по перше
А по друге у тебе стоїть стара прошивка проший останьою версією (все є в цій темі) спробуй як буде працювати :rolleyes:Тоді будем говорити далі ...
ping-117,domload-2219,umpload-2.
рішення для Вас у тебе стоїть стара прошивка проший останьою версією (все є в цій темі) спробуй як буде працювати
В мене після вимкнення не зберігає 5 номер сервера, що робить?
Ariva 100E не відкриває відеофайли аві,мкв.В аві пише немає відеокодеку,в мкв немає аудіокодеку.Це на різних прошивках.
там зберігає тоько 4 вкладки якщо хочеш більше пакетів то в одну вкладку 2 порти впеші
А якщо рызні кодыровкі?
Здравствуйте.С кодуванням BISS все відомо, є і програми, і ключі.А от коли поляки виправлять ПО для роботи з поворотною антеною спільно з дісеки, для двох конверторів??І ще, як відключити нескінченний перегляд при відтворенні з USB??tvsat-prof
HAYSINsAT
07.10.2011, 20:11
Biss не працюе!!!!!!!!!!добав ключі файлом.В мене така проблема на даному софті так і вирішилась.
profi,Можна, але тільки один раз ..., а далі J-Tag ....
Ви ж не 1 день на форумі, такі дитячі питання задаєте ...
прошив ariva 100e (2.14b4) пропала червона кнопка, код 7799 реакція 0:confused:
7sawa7,Судячи з усього Ви залили непропатчене ПЗ без ЕМУ
7sawa7,Ту яка в назві файла має "patch" [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
хто підскаже де можна переглянути ДЛЮЧІ канали та транспордери (BISS) Amos. Sirius. thor. Hotbird на Ariva 100e Одним файлом
хто підскаже де можна переглянути ДЛЮЧІ канали та транспордери (BISS) Amos. Sirius. thor. Hotbird на Ariva 100e Одним файлом
В цій темі... [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
маю проблему з інтером biss злітає? ariva 100e
знову перейшов на 2.в14.4(просто супер-нема перегрузів та кодувань каналів)
buratino
31.12.2011, 14:27
Доброго дня друзі!Підкажіть софт на шаінг для аріви 100 бо останній софт щось глючить на ньому шарінг
Хороший софт 2.14В4 тільки скинь на флеш ВІСС ключі і зажени в тюнер,а так на ці пршивці глюків немае.[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Добрий день! Чи можна приймати на аріва 100 "Триколор" - кодіровка: Dre Crypt 2, супутник: Eutelsat W4/W7 36E, яка прошивка підходить ? дякую
Добрий день! Чи можна приймати на аріва 100 "Триколор" - кодіровка: Dre Crypt 2, супутник: Eutelsat W4/W7 36E, яка прошивка підходить ? дякую версії V2.14B4 сама краща!
привіт хлопці дайте свіжий key.db для АРІВА 100 і 100Е, дякую спасибі
Дивись тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Новий патч софта 2.18В2
версія c емулятором та шарингом.
Після оновлення софта робити скидання до заводських установок!
На заводські налаштування обов'язково скидати?
чи можна просто оновити прошивку залишивши всі налаштування (maincode)?
якщо все таки потрібно скинути на заводські, як тоді всі свої налаштуваня (канали, ключі,...) відновити без заморок ?
У новій прошивці 2.18в2 в BISS при запису з пульта нового ключа BISS канал не відкривається, записую все правильно з точною назвою каналу! У версіях 2.14в2 все було ОК! Файл ключів з версії 2.14в2 з усіма ключами BISS не відкриває жодного канал BISS в патчі 2.18в2!? Програми ArivaKetEditor, Orton Key Editor не дають результату, так як при додаванні ключа у файлі з працюючими ключами прошивки 2.18в2 тоді всі ключі BISS перестають працювати! Що робити?
P.S. Прикручиваю файл з ключами нової прошивки 2.18в2 (не вистачає багато ключів BISS по різних позиціях) і свій від прошивки 2.14в2 з фактично всіма основними ключами BISS від 53*Е - 12.5*W. Прохання допомогти, як додати не дістають ключі у нову прошивку.
У новій прошивці 2.18в2 в BISS при запису з пульта нового ключа BISS канал не відкривається, записую все правильно з точною назвою каналу!
В мене відкриває всі BISS на 2.18в2 (Сіріус,Амос) .!!
Прошив даним софтом,скинув на заводські налаштування,вручну просканував канали,видалив BISS кодування,створив заново BISS кодування,перейменував канали (TET на tet)-бо при введенні в кодуванні назви канала не знайшов як включити великі букви,ввів коди BISS ..і все запрацювало:D
видалив BISS кодування,створив заново BISS кодування
Не зрозумів дану дію...!? :eek:
Не зрозумів дану дію...!?
випадково видалив BISS розділ,потім створив новий..
просто написав по-порядку,як що робив.
Ясно. А яким едитором краще добовляти (створювати) ключі, бо ArivaEditorkey повна туфта...
Ясно. А яким едитором краще добовляти (створювати) ключі, бо ArivaEditorkey повна туфта...
Чому туфта? краще як руками,і канали прописуєш відповідно ключа
Не можу уловити ,як дана прога працює, бо заклавши файл ключів в форматі db, чи навіть *key не можу добавити, чи відкоректоувати ні одного ключа...
Прошив 2.18в2, поюзав 1 день і повернувся назад на 2.15.
Не сподобалась робота "цьотки Шурки", а саме довша затримка при переключенні каналів та частіша поява надпису "Кодировка", яка лікується тільки викл./вкл. тюнера.
Поділіться своїми враженнями.
. 2.18В2 - ривки та розсыпання картинки, перемикання з канала на канал 3-5сек. стояли 2.8В4, 2.15В8 такого не було.
"Чим крутіший позашляховик тим далі бігти за трактором".
Остання прошивка 2.18В2 на Аріві 100ХД працює нормально - розсипання картинки та т.п. в мене не було!!!
P.S. нагадую,що мова форуму украінська!!! :(
навіть не ривки а завмирання на 1-3сек, повторюеться через кожні 5-10сек, но є плюс краще тримає шаріка
навіть не ривки а завмирання на 1-3сек, повторюеться через кожні 5-10сек, но є плюс краще тримає шаріка
У мене зараз стоїть ця прошивка , працює без нарікань , після прошивки треба скинути в заводські настройкі.Пробуй і удачі !
при оновленні по usb що повинно бути написано в стрічці upgrade mode та в стрічці upgrade file
Підскажіть будь-ласка не загружається тюнер на дисплеї вибиває (A5H). Прошивав програмою upgraid не прошивається. Підскажіть, що робити, або де звернутися щоб прошили. тюнер Ariva 100. Зазделігідь вдячний!
sat-prof
10.06.2012, 01:16
zubach, після чого це сталось?
Прошива тюнер через USB. під час самого прошивання вимкнулось світло. Я включати він не працює, і на дисплеї вибиває A5H.
sat-prof
10.06.2012, 01:40
Тепер тільки JTAG
Хто підкаже як поміняти картинку при включені тюнера. ARIVA 100 HD.ukrprof
Добрий вечір форумчани. Принесли в ремонт ресивер Ferguson Ariva 200. на дисплеї ASH. Звісно правди від клієнта не дочикаєшся. Але я підозрюю що якийсь майстер залив щось не те. Пробував прошивати різними прошивками, та загрузчиками. ArivaUpgrade.551 софт заливається повністью, але після перегрузки знову ASH. Один раз вийшло що післі перегрузки тюнер заробив, меню появилось, але після виключеня знову ASH.
Хочу спробувати Jtag-ом прошити, Але ніде не знаходжу інфи, чим прошивати, яким шнурком, і що за чим робити. Знайшов файл FlashWR_3602 на [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] але там нема інфи і самої проги. Поділіться будь ласка в кого є все для прошивки Jtag-ом. Дякую.
kreshnot
12.04.2013, 20:35
alekstv, для цього проца Jtag платний.Можно флеш на прогер.Напиши назву флеші.
kreshnot, Як написав alekstv ArivaUpgrade.551 софт заливається повністью, але після перегрузки знову ASH.
Або дохла флеш , або непропай попробувати прогріти ...
kreshnot
13.04.2013, 20:34
hmura, я читати вмію,
Але я підозрюю що якийсь майстер залив щось не те
а так як в архів ти не заглядав,навіщо тикати носом.
дохла флеш
Один раз вийшло що післі перегрузки тюнер заробив,
а як на рахунок озу?
або непропай попробувати прогріти .
Можно,непроти,але навіщо бігти попереду трактора.
Набераєш ferguson ariva hd toolbox v 1,2 і робеш прошивку.ukrprof
добрий день підкажіть будь ласка списки каналів і фаіл ключів від Ariva 100Е підійде для Ariva102E??????
Хто підкаже чи є софт з 16 портами,якщо є то який.Дякую.
ARIVA-100 HD
lova-2,А навіщо стільки багато ??? Що дуже жирна ВІП "цьоця Ш" попалася ???
Що дуже жирна ВІП "цьоця Ш" попалася ???
А що ти думаєш,є такі,сам таку юзаю,правда крім плюсонутих і екстри ніц нормально не показує)))
slavon, На якій прошивці,я раз бачив,но не звернув на то увагу,бо ще не мав маму шару.
lova-2,Не знаю ... Цією лінійкою ресіверів я не користуюсь ...
sat-prof
08.05.2014, 23:46
Ferguson Ariva 100E не працювала мережа, вирішив заміною LAN9220
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010