Показати повну версію : Обговорення та запитання-Globo(Orton,Opticum)4050C,4100С,4060CX,7010CX(Ali 3329c)
Подскажите как зайти в бис меню на тюнере глобо 4100с
Набрати на пульті 9339 і перейти на підменю "BISS"
Вибачаюсь за дурне питання - новачок.
Чим відрізняється ORTON 4100C і 4100CL ?
В мене 4100CL. 1.3.69 Loader 1.0.3
Якою прошивкою краще прошитися . Дамп вже зберіг.
Прошивки бачив тут [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ,але вони різняться загрузчиком. Чи має це принципове значення?
Вибачаюсь за дурне питання - новачок.
Чим відрізняється ORTON 4100C і 4100CL ?
В 4100CL є RF модулятор
але вони різняться загрузчиком. Чи має це принципове значення?
Немає, при прошивці вибирайте allcode+bootloader (прошивка+загрузчик)
Нормально прошився прошився на windows 7 через перхідник USB-COM.
останнім часом часто трапляються тюнера з неробочим модулятором,але через прошивку також також може не працювати.протестив декілька різних прошивок і прийшов до висновку,що модулятор не працьюе зверсіею 1.3.11
ВЧ модулятор бере сигнал напряму з лінійних виходів, ніякої комутації не передбачено. Не вірю, що робота ВЧ модуля може залежати від програмних нюансів...
І ще підкажіть. Стандартний пароль 9339 у мене не підійшов.Існують ще якісь стандартні паролі для ORTON 4100C ?
По моєму Вам простіше змінити прошивку на більш новішу, ніж шукати інший код входу в ЕМУ.
Ось по-гуглив трішки
Вход в эмулятор Orton 4100c – включите любой канал и на пульте нажмите комбинацию кнопок 9339 или 9766 или 9776 или 9976 ( код зависит от версии прошивки ) ...
Пробуйте
Розібрався- підійшов 0000
І ще підкажіть. Стандартний пароль 9339 у мене не підійшов.Існують ще якісь стандартні паролі для ORTON 4100C ?
Майстер-код - 2046 (будь-який пароль зкидує на 0000).
martina3
12.08.2011, 14:08
Підкажіть будь ласка як самому зробити дамп щоб все залишилось по умовченню.
martina3
13.08.2011, 14:48
Або підкажить файл списку каналив в якому розширенни треба заливати в дамп щоб зробити по умовченню
Або підкажить файл списку каналив в якому розширенни треба заливати в дамп щоб зробити по умовченню
Канали на 13.08.2011
powersh0t
15.08.2011, 19:07
Доброго вечора. Таке запитаннячко.
Налаштував учора тюнер 4100 на Амосі. Під опенбокс у дощ і з деякими деревами на STB вийшло 45%, 4100 працював нормально.
Сьогодні показує чорний екран на ICTV/STB (інтер та інші сильні транспондери працюють), але рівень сигналу такий самий.
Проблема скоріше всього у конверторі?
drachuk1979
15.08.2011, 19:12
Під опенбокс у дощ і з деякими деревами
Але дерева мають таку "звичку" рости......Налаштовуйте конвертор або переставляйте тарілку, якщо не хочете зрізувати дерево....
powersh0t
15.08.2011, 19:31
Але дерева мають таку "звичку" рости......Налаштовуйте конвертор або переставляйте тарілку, якщо не хочете зрізувати дерево....
За одну ніч дерева так високо не ростуть.
А для 4100 і меньше 20% потрібно, щоб зображення не рвало. Але тут інша справа.
Скоріше за все конвертер конфліктує з транспондером.
але для прикладу - була така ситуація нещодавно. Ставили 4100 і Перший російський не хотів зовсім працювати (дісеки/конвертори/налаштування все в нормі). Замінили на інший - все працює нормально.
drachuk1979
15.08.2011, 19:42
для 4100 і меньше 20%
Залежить від прошивки... в мене 1.3.11 - ОРТ перестає показувати при 55%....
Якщо інші канали показують, то , на мою думку, потрібно точніше виставляти конвертор, так як на Амосі всі "наші" канали працюють в одній поляризації "Н".
І крутити конвертор навколо своєї осі..... Хоча всяке буває...може і поломка якась...
Truniv_o
17.08.2011, 07:46
Orton 4100 гарний тюнер
пару днів тому поставили тарелі з Q-SAT. ST-08, прошиваються щось погано, частенько помилку вибивають особливо на новий дамп emu_1.3.76 ну ніяк після прошивки відразу "зверність до поставщика" пише.
Просто з ними треба вміти працювати. Трохи по якості виготовлення відстають, а так тюнер той самий, що і Глобо 4100С. Материнки і БЖ ті ж самі. Шиєш нормальний софт - вони і працюють нормально.
Мені казали що вони негарантійні і вроботі ведуть себе погано
Так, є певний процент браку. Із своєї практики можу сказати, що поломки в основному не надто значні, аби тюнер хаяти. В кого прямі руки і голова на місці - там ремонту зазвичай небагато. Бувають і крайності, що поробиш, без них ні одна марка не буває...
У мене Orton 4100 c вчора провбував покласти код на 2+2 що знайшов на форумі щось не вийшло підкажіть будь-ласка як провильно ввести код на мому тюнері !
У мене Orton 4100 c вчора провбував покласти код на 2+2 що знайшов на форумі щось не вийшло підкажіть будь-ласка як провильно ввести код на мому тюнері !
Набираємо кнопками пульта код 9339-вхід в ему. У вікні вибираємо Key Edit. Натискаємо OK. У наступному вікні вибираємо кодування "BISS". Натискаємо ОК. Відкривається таблиця з провайдерами та ключами, при цьому, у нижній частині екрана містяться назва і дані каналу, якому належить виділений ключ.
Знаходимо не потрібний ключ.
Виділяємо в таблиці рядок зі старою прив'язкою ключа і натискаємо червону кнопку пульта "редактор". У вікні, послідовно зліва-направо заповнюємо поля новими даними
Поле "CAID" не змінюємо. У полі "Serviseid" вносимо запомненное раніше ID каналу "00хххх", в полі "Freq"-частоту "ххххх", поле "Type" не змінюємо. У полі "Key Data" вводиш кльч,, користуючись підказками на екрані про призначення кольорових кнопок пульта і кнопки "Сторінка" в даному режимі. Після введення коду збережемо його, натиснувши кнопку "ОК". Далі натискаємо "Exit" {"вихід" а не "скидання", інакше знищиться вся кодування}.
VitProff
17.08.2011, 21:49
Підкажіть ключ на 2+2 робочий на сьогодні. Зранку ще працював без проблем а тепер на час футболу перестав працювати. Перестав не тільки на 4100с але й на інших Глобоподібних тюнерах. А на Стронг 6155 зараз працює. Прошивав Глобо і Стронг ключами станом на вчорашній день.
argonavt79
17.08.2011, 21:52
ось ключ робочий на 2+2
Підкажіть ключ на 2+2 робочий на сьогодні. Зранку ще працював без проблем а тепер на час футболу перестав працювати. Перестав не тільки на 4100с але й на інших Глобоподібних тюнерах. А на Стронг 6155 зараз працює. Прошивав Глобо і Стронг ключами станом на вчорашній день.
приєднуюсь до просьби...
Eurosky ES-4050 Вигляд у нього так нічо.Але на рахунок якості невпевнений . А сумніви почались таді коли на двох тюнерах пропав рівень і якість сигналу після перегрузки все внормі ,але ненадовго хвилин 2.Друге шо я замітив.Коли настроював супутник тюнер нагрівся від сонця і те саме нема ні рівня ні сили сигналу.Остиг все внормі.На мою думку чогось китай недоробив.
Це проблема скоріше всьго у проці було не раз таке на 4100 після заміни проца все в нормі .
Нові клони прибули!!!
LOCUS 08! lmy
Хто вже зустрічав?
Нові клони прибули!!!
LOCUS 08! lmy
Хто вже зустрічав?
пробували різниці непомітив у роботі
пробували різниці непомітив у роботі
Логічно, це ж клон... Я маю наувазі якість, ціну, стабільність...
Ключ на 2+2 11766 Н 27500, FEC 3/4
ххххххххххххххх
ID: 0017Е8
Правила форуму: ключі у відкритому вигляді викладати на форумі заборонено!!! Тим більш,що вони є у відповідному розділі форуму! Слідуючий раз бан буде на завжди!
drachuk1979
24.08.2011, 17:30
....Якщо інші канали показують, то , на мою думку, потрібно точніше виставляти конвертор....
Порадив...називається, а в самого така ж проблема і ніяк не можу її вирішити...
Купив новий Оrton 4100c new mini на кухню...все показує(сигнал в нормі) , крім ОРТ та Євроньюс (12597 на ХБ)....Міняв "прошивки"....недопомагає...На інших моїх тюнерах , дані канали показуюють. В чому може бути проблема???
kreshnot
24.08.2011, 17:38
Порадив...називається, а в самого така ж проблема і ніяк не можу її вирішити...
Купив новий Оrton 4100c new mini на кухню...все показує(сигнал в нормі) , крім ОРТ та Євроньюс (12597 на ХБ)....Міняв "прошивки"....недопомагає...На інших моїх тюнерах , дані канали показуюють. В чому може бути проблема???
Проблема може бути у кабелі,сьогодні зіткнувся ,не йшли інтери і орт.( на GLOBO7010A все йшло)
drachuk1979
24.08.2011, 17:54
Проблема може бути у кабелі,сьогодні зіткнувся ,не йшли інтери і орт.( на GLOBO7010A все йшло)
Дякую...буду пробувати...кабеля я не міняв,так як на інших тюнерах працює.... До-речі, вчора, коли я купував тюнер, мені в магазині казали, що вони закупили кабель РЖ-6 - десяток катушок та мусили його викинути у зв’язку зтим, що він не проводив сигнал....(магазин в Житомирі)
kasper4ik
30.08.2011, 13:34
Прошивка з globo 4100с на 4100а підходить
ВЧ модулятор бере сигнал напряму з лінійних виходів, ніякої комутації не передбачено. Не вірю, що робота ВЧ модуля може залежати від програмних нюансів...
ВЧ-блоки нових модифікацій ОРТОНА4100С ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) схемотехнічно "вдосконалені" так, що програмно взагалі не керуються. Зате риплять огого!
ВЧ-блоки старих модифікацій програмно налаштовуються на любий канал дециметрового діапазону. Дивіться фрагмент схеми з програмним нюансом управління:
sattel77
31.08.2011, 06:58
У мене теж була така ситуацiя,винен вч блок(замiною на справний знайшов).
Програмне забезпечення тут не винне.
kreshnot
03.09.2011, 09:21
ВЧ-блоки нових модифікацій ОРТОНА4100С ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) схемотехнічно "вдосконалені" так, що програмно взагалі не керуються. Зате риплять огого!
ВЧ-блоки старих модифікацій програмно налаштовуються на любий канал дециметрового діапазону. Дивіться фрагмент схеми з програмним нюансом управління:
Чого ти уперся у той модулятор,що прописано у програмі і є у тюнері все повинно керуватись як і на компі,(прогрес).Некерований теж буде працювати без проблем, візьми хочаб з відеомагнітофону або спояй сам та настрой на якусь частоту канала ТВ,а "ВЧ-блоки нових модифікацій ОРТОНА4100С"це обманка китайців і робити він явно не буде судячи з фото.
Скиньте якщо є софт з новими ключами для orton 4050cx
drachuk1979
11.09.2011, 20:39
...Купив новий Оrton 4100c new mini на кухню...все показує(сигнал в нормі) , крім ОРТ та Євроньюс (12597 на ХБ)....Міняв "прошивки"....недопомагає...На інших моїх тюнерах , дані канали показуюють....
Пробував три таких Оrton 4100c new mini ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) ... ні на одному ОРТ не показує...явний брак...Можливо хтось захоче такого Ортона купити - зверніть на цей недолік увагу....
Пробував три таких Оrton 4100c new mini ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) ... ні на одному ОРТ не показує...явний брак...Можливо хтось захоче такого Ортона купити - зверніть на цей недолік увагу....
Я написав причини таких проблем, але у зв'язку з тим що російською їх видалили ...((( Тому скажу коротко! Причина в різних комплектуючих для однакових моделях тюнерів. ПЕРЕВІРЕНО!
У мене такий і працює набагато краще аналогів!
Eurosky 4100 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
dresmille Міг би забити, та шкода стало, адже голову ламаєш ...)))
kreshnot
12.09.2011, 08:06
Причина в різних комплектуючих для однакових моделях тюнерів. ПЕРЕВІРЕНО!
Браво,це велика новина.
У мене такий:"Eurosky 4100" і працює набагато краще аналогів!
Чим краще?
Що означає ASH на дисплеї Євроская 4100С під час включення на прошивку?Сам рес працює,сканується,думав,що кабель від компа,але другий рес прошився.
замкнено 2-3контакти ком-розъему(сопля)
Юра72, Юра,а де саме,в ресі(розбирати не буду,стоять пломби),чи в компі?Але з компа через кабель другий рес шиється?
kreshnot
22.09.2011, 21:44
Юра72, Юра,а де саме,в ресі(розбирати не буду,стоять пломби),чи в компі?Але з компа через кабель другий рес шиється?
В ресивері.
kreshnot, Дякую,мабудь розберу,нехай вони горять ці пломби!!!
kreshnot
22.09.2011, 21:59
boris, але це не на 100% що там сопля.
та звiсно в ресi , прямо на самому розъемi з внутрiшнеi cторони
boris, але це не на 100% що там сопля.
так , ще може бути вiдсутня напруга живлення (+12в) транзюкiв Q3-Q4, при цьому ще й звук буде вiдсутнiй
kreshnot
22.09.2011, 22:14
так , ще може бути вiдсутня напруга живлення (+12в) транзюкiв Q3-Q4, при цьому ще й звук буде вiдсутнiй
Це не всі варіанти,тай на даному єтапі, вгадав не вгадав.
навiщо знiмати плату прозвони мiж собою 2-3 контакти кома
Юра72, Причину знайшов і банальна,як завжди:не було контакту у кабелі на роз"єму,на другому ресі був,коли підключав,а на цему ні.Взяв блочок Лан-кембрідж,підключив до реса і до роутера на шару і сом порт реса запрацював,ну а потім і в кабелі знайшов непропай.
Хлопці,дякую за допомогу.
drachuk1979
28.09.2011, 21:27
время от времени пропадает 2 +2
Російську ми розуміємо......але форум на Українській мові...
Тільки один канал ???
Для DIGITAL BOX 4100C підійде ? (це запитання )
juraantoniv
29.09.2011, 21:43
ті що на сіріусі,а дальше в ок,буває так що зранку показує,а ввечері вже нема сигналу,час від часу????
Петрович
29.09.2011, 22:46
ті що на сіріусі,а дальше в ок,буває так що зранку показує,а ввечері вже нема сигналу,час від часу????
Похибка при встановленні ''зеркала''.Ретельно проведіть налагодження антени.У мене було таке після бурі.
juraantoniv
02.10.2011, 11:49
Вибачте....а що теке зеркала?
argonavt79
02.10.2011, 11:55
Вибачте....а що теке зеркала?
Це сама тарілка.:)
Вихід: перепайка вхідного ВЧ блочка на нормальний ВЧ блок виправляє ситуацію(в тих блоках,де додатково стоїть ще якась мікросхема ,схожа на епромку,сигнал з цього трансподера дуже сильно рветься). Можливо підстройка конвертора конкретно під цей трансподер також здатна трохи поправити ситуацію.
для Eurosky ES-4050 підійде?
Якщо Eurosky ES-4050 без картоприймача тобто без букв СХ в кінці то підійде.
romanish
10.10.2011, 18:07
ALI3329C_05000200_galaxy_cr_xbox_led_emu_multiroom _1.3.89.rar (1.018,4 КБ, 10 переглядів) - нi що попало:confused: тут треба багато чого удаляти та бисс и другi ключи не роблять. нi як поправити, редагувати. не робить.
Marjan1992
31.10.2011, 23:48
Вибачайте що пишу сюди але все ж таки запитаю чи піде це прошивка для
Orton 4060cx????
ось він:
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
НЕ піде.ніже дамп для Глобо 4060
Marjan1992
01.11.2011, 16:11
дайте ссилку на прошивку яка піде!!!!
Невже так важко заглянути у сусідню тему форуму ??? Ви ж не перший день на форумі... ???
скиньте програму для прошивки тюнера Orton 4100c будь ласка
скиньте програму для прошивки тюнера Orton 4100c будь ласка
Тут ціла тема з завантажувачами ПЗ: Завантажувач прошивки Globo 4100С ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
можете мені кинути інструкцію по прошивці тюнера Orton 4100c
Vitas1985
15.11.2011, 11:09
Прошивка для Orton 4100c підійде для Orton 4050c? Дякую!
Вибачте, примітив припис .
Що можна зробити, щоб відображалась шкала налаштування на супутник- збільшена?
Locus LS4100 проц-м3329с .загр.-1.0.6.
Була прошивка-1.3.31., зараз- ALI3329C_galaxy_fta_xbox_led_emu_1.3.89. Крім зміни скіна меню та деякого зменшення контрасту нічого не дала. Хоча мій пульт добре контактуе з іншими Globo-тюнерами .Дякую.
Orton 4100c немає сигналу??
головки справні та блок живлення тюнера також 100%,
шо може бути,дякую
живлення LNB е?
в мене бувало і Вч блоки міняв,проблема розьему живлення на материнці.живлення ЛНБ.22кгц........звязок тюнерка з процом.
живлення LNB е?
в мене бувало і Вч блоки міняв,проблема розьему живлення на материнці.живлення ЛНБ.22кгц........звязок тюнерка з процом.
живлення LNB немає
:Dвот і починайте шукати починаючи від БЖ.
мае бути 13/18в в залежності від поляризаціі(вертикаль/горизонталь)
раджу звернути увагу і на LM317,а також іі *обвязку*,найчастіше проблема саме там.
бажано би якісь заміри побачити тут.
Прошу підказати, чи підійде список каналів з 4100с для 4060СХ ?
Пробував заливати AliEditor-ом нейдуть. Я роблю так: заливаю дамп з 4100с, а потім саму прошивку з 4060СХ, вибираючи в ALI Upgrade пункт maincode
vitasikpbk
08.12.2011, 09:42
У мене така проблема з 4060 cx після установки і підключення пропрацював пару годин і все не бачить сигналу! Інший тюнер підключав працює.Напруги всі в нормі та живлення LNB 13/18 теж переключає.Шкала рівень і якість замість того щоб горіти помаранчевим відображають сірий фон на 90% і 14% відповідно.Пробовав перешивати не помогло.В чому може бути проблема ?
Мова форуму Українська !!!
kreshnot
08.12.2011, 16:49
У мене така проблема з 4060 cx після установки і підключення пропрацював пару годин і все не бачить сигналу! Інший тюнер підключав працює.Напруги всі в нормі та живлення LNB 13/18 теж переключає.Шкала рівень і якість замість того щоб горіти помаранчевим відображають сірий фон на 90% і 14% відповідно.Пробовав перешивати не помогло.В чому може бути проблема
90% і 14%-ці показники з антеною чи без.
vitasikpbk
08.12.2011, 19:07
Без різниці і це не корисний показник бо без кольору а сірий і взагалі не як не реагує....Сьогодні взяв робочий ресівер порівняти шо до чого і ось в самому тюнері стоіть вхідний біполярний транзістор R55,заміряв тестером його показники і свої в неробочому вони різняця.В робочому опір між базою і колектором/чи ємітером/в обох напрямках становить 140 а в моему 1200....Може це він згорів?
sat-prof
08.12.2011, 19:53
vitasikpbk,я думаю проц !імхо
vitasikpbk,
Мануал на R55.Режими б-к-е порівняй робочого і неробочого.
Без різниці і це не корисний показник бо без кольору а сірий і взагалі не як не реагує....Сьогодні взяв робочий ресівер порівняти шо до чого і ось в самому тюнері стоіть вхідний біполярний транзістор R55,заміряв тестером його показники і свої в неробочому вони різняця.В робочому опір між базою і колектором/чи ємітером/в обох напрямках становить 140 а в моему 1200....Може це він згорів?
Блок живлення добре перевірив? Особливо емкість 47мкф х 400вольт.
kreshnot
08.12.2011, 20:19
vitasikpbk, схоже що транзистор.
Нижче даташит на R55
там можуть кондюки бути...треба дивитись та перевіряти тестером...
kreshnot
08.12.2011, 20:24
там можуть кондюки бути...треба дивитись та перевіряти тестером...
Причому тут кондюки?
vitasikpbk
08.12.2011, 20:28
Блок живлення не до чого бо підставляв іншого ничого не дало.Заміряю ше напругу на транзісторі і тут питання як шо це він до де його купити?гугель не знає.
kreshnot
08.12.2011, 20:41
vitasikpbk,треба набирати так NE678M04.
vitasikpbk
08.12.2011, 20:52
NE678M04 набирав в нас немає.Заміряв напругу База 0.81,Колектор 1.86.Шось мені здаєть шо так не повинно бути?в дата шит пише 2 та 6 вольт
kreshnot
08.12.2011, 21:32
vitasikpbk, напруги від даташита можуть відрізнятися,у тебе є другий тюнер....
kreshnot
08.12.2011, 22:54
vitasikpbk, подивись архів ,може щось підбереш.
Сьогодні взяв робочий ресівер порівняти шо до чого і ось в самому тюнері стоіть вхідний біполярний транзістор R55,заміряв тестером його показники і свої в неробочому вони різняця.В робочому опір між базою і колектором/чи ємітером/в обох напрямках становить 140 а в моему 1200....Може це він згорів?
Щоб перевірити вхідний підсилювач,зібраний на транзістор R55,можна перевіряємий ресивер з'єднати з другим робочим ресивером по каскадній схемі.якщо сигнал проходить і на робочому ресивері спостерігаємо сигнал хорошої якості,то підсилювач,зібраний на транзістор R55, в повному порядку.якщо сигнал не проходить -дивимось чи є живлення на вч блок,ну а потім і r55.
Прошу підказати, чи підійде список каналів з 4100с для 4060СХ ?
Да,звичайно
vitasikpbk
10.12.2011, 09:45
Як вважаете чи можна R55 замінити нашим біполярником ГТ 346А?
Discovery66
10.12.2011, 10:04
біполярником ГТ 346А?
Не можна.
vitasikpbk
10.12.2011, 10:17
Які тоді можливі заміни?
vitasikpbk, Старі конвертори,наприклад фірми "Philips",-виконані на транзисторах,звідти і можна випаяти...Колись сам міняв-все працювало,але я думаю,що і донора знайти зараз не проблема,по крайній мірі легше ніж шукати аналог.
Сходіть в майстерню 99%-що знайдете. Удачі:D
vitasikpbk
10.12.2011, 14:10
у тому то і річ шо пропонують цілий селектор:D
vitasikpbk, спробуй впаяти кт3115 або кт3132,-повині підійти.
vitasikpbk,
А яка модель ВЧ тюнера в твоєму ресивері?Заміною на вітчизняні аналоги можна
отримати великий КБХ (коефіцієнт біжучої хвилі)із-за неузгодженості на деяких частотах і як результат відсутність сигналу на деяких транспондерах (коли не було
тюнерів з донорних ресиверів таке мав).Судячи з режимів транзистор живий ,хоч в
базі трохи забагато ну а в колекторі при 3.3в живлення норма.
vitasikpbk
11.12.2011, 08:42
тюнер шарп sxf-94
kreshnot
11.12.2011, 17:01
vitasikpbk, Сам не ставив,но говорят підходить bfp420 і що є в продажі.Ось даташит.
kreshnot
11.12.2011, 17:05
у тому то і річ шо пропонують цілий селектор:D
І яка ціна?
vitasikpbk
11.12.2011, 20:05
за сам селектор хочуть 70 це майже пів ціни нового тюнера з гарантією:D
Где найти прогу для перепрошивки тюнера Eurosky ES-4050
Мова форуму украінська!
Хто підскажить де взяти програму для перепрошивки тюнера Eurosky ES-4050?????
Програма та сама що й для Глобо 4100С, можна взяти у нам на форумі.
kreshnot
04.01.2012, 14:18
Підкажіть, звідки скачати дамп Globo 4100C з робочим протоколом twin,або перероблений.
Мій дамп 4W/5E/13E+36E (NTV+) з фаворитами на софті 1.3.24 (небесна шара по протоколу TWIN)
З отаніми змінами на даний момент
Вибір протокола твін:
9339 - card share - SSSP
Потрібно оновити список каналів так як він станом на 19 Січня 2011р
danylovych
10.01.2012, 16:53
Добрий день!
Чи є в когось уже посортовані фаворитні канали на globo4100, з супутниками: амос, хотбірд, сіріус та abs75?
Мені дуже потрібно!!!
Дякую!!!
Є тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) та тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
danylovych
10.01.2012, 17:11
Дамп для Globo-4100C і клонів(ALI 3329C).
- Софт-1.3.93. завантажувач 1.0.6.
- Дамп на 6 супутників-4W +4.8 E +13 E + 31.5 E+53 E+75 E .
- Порти виставляємо під свій ресівер.
він з фаворитами?
Хто пробував працювати з софтом [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] на Globo 4100C? У мене він глючить: при переміщенні одночасно кількох останніх каналів у списку ресивер вирубається, аж поки не вимкнеш із розетки; чомусь видалились канали, які не видаляв, а ті, що видаляв, залишились!?
Олег, тількищо провірив усебе переміщає без проблем
Олег, тількищо провірив усебе переміщає без проблем
Проблеми з'являються при переміщенні кількох каналів одночасно через першу або останню позицію.
миколатр
12.02.2012, 13:26
як перевести у файл Abs
Доброго дня.Orton 4100c підтримує R,L поляризацію ,якщо поставити відповідну головку?
Скажіть будь-ласка чи можна по дампу для globo 4100c, взнати як в нього виставлені порти дісека?
sat-prof
14.02.2012, 10:30
Така інформація йде із списком каналів!
Можна=)
підкажіть як саме, яка послідовність...?
next1, По самому дампу нічого взанити не можна та й навіщо Вам це ???
1. Зкачуєте дамп з форуму який Вам сподобався
2. Перед прошивкою заходите у ресівер, берете ручку шарікову і кусочок поперу - переписуєте порти діску на Вашому ресівері
3. заливаєте дамп
4. відновлиєте настройки портів дісіку вручну з пультом
чи можна по дампу для globo 4100c, взнати як в нього виставлені порти дісека?
легко,скачав-роспаковав-продивився ,вiдкривши звичайним редактором каналiв (при вибори в редакторi вибирай abs)-все !удачi
next1, По самому дампу нічого взанити не можна та й навіщо Вам це ???
1. Зкачуєте дамп з форуму який Вам сподобався
2. Перед прошивкою заходите у ресівер, берете ручку шарікову і кусочок поперу - переписуєте порти діску на Вашому ресівері
3. заливаєте дамп
4. відновлиєте настройки портів дісіку вручну з пультом
бувають такі випадки коли треба прошити тюнер на роботі де немає телевізора, як тоді взнати порти дісека?
sat-prof
14.02.2012, 17:51
vanja, зчитати налаштування!
та відкрити редактором каналів
vanja, зчитати налаштування!
та відкрити редактором каналів
це я зробив. підкажіть де саме в редакторі каналів подивитися настройки портів дісека.
З правої сторони в списку спутників виділяемо потрібний,нажимаемо праву кнопку мишки і вибираємо Редагувати
sat-prof
14.02.2012, 20:50
next1, ще одне подібне повідомлення і БАН! (для Вас сер буде супер баня по IP)
миколатр
10.03.2012, 21:33
next1, ще одне подібне повідомлення і БАН! (для Вас сер буде супер баня по IP)
як замінити версію загрузчика 1.0.2 на 1.0.6
як замінити версію загрузчика 1.0.2 на 1.0.6
Береш прошвику чи дамп з завантажувачем 1.0.6 в програмi завантажувачi вибираеш
allcode+bootloader
Помилково видалив BISS... як його выдновити???
2600 на CAID не вводиться.
Тюнер Digital 4100
1) [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
2) Якщо є зв'язок з компом, то редактором ключів добавити.
3) Кнопка Info, потім червона кнопка.
brazhka2
15.03.2012, 09:11
много написано.ето хорошо.
Но какие спутники.
Обговорення в іншому топіку - тут тільки дампи! І мова форуму украінська!
VADYA777
17.03.2012, 18:45
Багато написано.це добре.
Але які супутники?
Обговорення в іншому топіку - тут тільки дампи! І мова форуму украінська!
Це софт з ключами а не дамп.Потрібно правила форума на початок почитати!!! Допис переніс у відповідну тему!!!
Vasja1805
23.03.2012, 16:24
В ресірвері Globo 4100c працює лише хотбірт,амос і сіріус неловить,якщо підключити до антени без дісєка то вони працюють,дісєк новий робочий,перевірино другим ресірвером,і при включинні сам 2 раза перезагружається,що це може бути???
vasia2011, Марку ресіверу дайте...
Порти дісіку на інші налаштування LNB правельно виставленні ???
Vasja1805
23.03.2012, 17:01
Порти правильно,клав другий блок живлення,працює,на його рідному нехочить,блок живлення немає 22 вольта,лише 14,5 вольта.
vasia2011,Ремонтуйте або замініть БЖ...
Vasja1805
23.03.2012, 19:36
Допомогла заміна конденсатора с11 100мкф35в.7837
напишіть інструкцію прошивки тюнера eurosky es 4050
Ресивер Eurosky ES 4050 є клоном Orton 4100С. Інструкція по прошивці - в попередньому дописі.
добрий вечир!що може бути не працують на хотберди трансподери з вертикальною поляризацией.остальни роблять хорошо
kreshnot
30.03.2012, 22:02
добрий вечир!що може бути не працують на хотберди трансподери з вертикальною поляризацией.остальни роблять хорошо
Підключи конвертор с Hot Bird навпряму до тюнера,буде йти V/H -міняй DiSEgC,ні -тоді конвертер
4epHblu_cBeT, яка системна інформація?
sat-prof
02.04.2012, 14:00
Ні це не 4100С а щось із лінійки Глобо 7010А на версії ali3329B
Я б оприділив точнно по фото внутрощів!
sat-prof
02.04.2012, 16:56
4epHblu_cBeT, так точно це 7010А
Доброї ночі.Підскажіть з якою прошивкою найкраще працює шара на orton 4100 new?Якщо можна дайте ссилку.Дякую за увагу.
Яку прошивку порадите?
Яку прошивку порадите?
Я поражу OPENBOX X8xx X5xx,а на глобо шара нормально працює хіба на 9500 HD!!!
drachuk1979
14.04.2012, 19:54
Доброї ночі.Підскажіть з якою прошивкою найкраще працює шара на orton 4100 new?Якщо можна дайте ссилку.Дякую за увагу.
Яку прошивку порадите?
Я поражу OPENBOX X8xx X5xx,а на глобо шара нормально працює хіба на 9500 HD!!!
Так ,на OPENBOX чи Dreambox працює краще на 100%, але і на Globo 4100 можна налаштувати та не мати проблем з переглядом.....
У мене на глобо4100 стоїть стара прошивка 1.3.11 (пробував на багатьох інших -також добре працює), програму МПЦС брав з "Гомеля",користуюсь шарою на сервері де сплачую за фактичний час перегляду...Проблеми з переглядом (в мене) виникають в основному через інтернет (ОГО),який пропадає декілька разів на день на декілька хвилин,так тоді ,відповідно і на Dreamboxі нема кіна...
Головне для нормального перегляду ,підібрати сервер та правильно вписати налаштування у програму МПЦС....
Висновок: Після того ,як дочка (7 років, "фанатка" каналу TIGI) перестала до мене пред’являти претензії - чому не показує,коли буде мультик і т.п., можу сказати ,що на глобо шару дивитись можна...
Добре працює Globo 4100С на будь-якій прошивці. Найбільша затримка при перемиканні каналів до 5-8 секунд на деяких каналах. На інших - 1-2 секунди.
victor311966
15.05.2012, 18:03
Киньте новий дамп 3329С на 4 супутника(тільки які супутники?????)
Дописи потрібно писати у відповідних темах (А не там де хочеться)Переніс у вдповідну ТЕМУ!!!
raulblanco
01.06.2012, 15:40
Можливо це і не в тему але може хтось підскаже як видалити з тюнера 4100с всі кодіровки крім бісс?
VADYA777
01.06.2012, 16:17
Можливо це і не в тему але може хтось підскаже як видалити з тюнера 4100с всі кодіровки крім бісс?
9339 заходиш в ЕМУ -едіт кеу-заходиш в код.яка потрібна -див. кольорові кнопки-синя видаляє всю код.в яку зайшов!!! і так по черзі!!!
raulblanco
01.06.2012, 17:08
Я мав на увазі щоб небуло навіть написано там ні irdeto, ні conax і т.д., тільки бісс.
sat-prof
01.06.2012, 18:01
raulblanco,а що дивного в цьому?*
juraantoniv
14.06.2012, 17:46
Добрий день в в мене тюнер Technosat 4100c(клон клобо 4100с) після прошивки появляється сигнал тільки на сіріусі,на всіх інших нема сигналу,що це може бути?Дякую.
після прошивки появляється сигнал тільки на сіріусі,
Потрібно виставити порти дісеків в ресивері.
що це може бути?
Порти не настроені,якщо до перепрошивки все працювало!!!
juraantoniv
14.06.2012, 22:59
я вже всі порти пробував безрезцльтатно,прошивав також,може це якийсь брак.
kreshnot
14.06.2012, 23:20
juraantoniv,спробуй по інструкціі
juraantoniv, який брак ??? Ви антенний кабель до ресіверу у те гніздо підключили ???
kreshnot
14.06.2012, 23:30
slavon, судячи с цього
в мене тюнер Technosat 4100c(клон клобо 4100с) після прошивки появляється сигнал тільки на сіріусі,на всіх інших нема сигналу,що це може бути?juraantoniv у те гніздо підключив
Петрович
15.06.2012, 19:55
я вже всі порти пробував безрезцльтатно,прошивав також,може це якийсь брак.
Порти залиште в спокої на антені.Тюнер налаштуйте.Інсталяція_супутник_порт...
juraantoniv
17.06.2012, 19:48
Як б я не так шось підключив то б не показував сіріус,а так він показує а всі інші ні(амос,хордбірд)?
kreshnot
17.06.2012, 19:54
Як б я не так шось підключив то б не показував сіріус,а так він показує а всі інші ні(амос,хордбірд)?
Навпряму без DiSEgC, конвертор - тюнер, спробуй йти буде чи ні.
Подивись в ресивері на якому порті у тебе Астра(Сіріус)?Потім дальше розберемо.
juraantoniv
18.06.2012, 22:39
В мене на тюнері Openbox x-800 всі канали прицюють , і порти,шо з дісеком шо без , а на цьому ні...
juraantoniv
18.06.2012, 22:42
Sirius(1-порт)
kreshnot
18.06.2012, 23:19
juraantoniv, так перевірив?
Навпряму без DiSEgC, конвертор - тюнер, спробуй йти буде чи ні.
а то по твоїх дописах не зрозуміло
Доброго дня хочу прошити тюнер через комп в upgrade пише перевірка com порта на тюнері ASH і так стоїть в чім проблема?
Vova88, Напиши якою програмою прошивав,яким софтом,який ком порт підключений до компютера 1,2?
Vova88, Напиши якою програмою прошивав,яким софтом,який ком порт підключений до компютера 1,2?
Програма upgrade,порт підключений був 1,Damp_Orton 4100c_ver1.4.15_SAT 4_ 14.05.2012_by oh2186
VADYA777
20.06.2012, 13:50
В програмі постав allkode+bootloader і все поїде -просто версія завантажувача в прошивці не співпадає з прошивкою реса!!!!
В програмі постав allkode+bootloader і все поїде -просто версія завантажувача в прошивці не співпадає з прошивкою реса!!!!
Поставив все так само як і було на тюнері ASH В програмі перевірка ком порту.
kreshnot
20.06.2012, 14:05
Доброго дня хочу прошити тюнер через комп в upgrade пише перевірка com порта на тюнері ASH і так стоїть в чім проблема?
Шиєте через COM-порт чи USB
Шиєте через COM-порт чи USB
через com порт
Vova88, Тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) пости з #16 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) по #18 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) є універсальні проги-комбайни з завантажувачами - попробуйте їх , мені наприклад допомагало. Якщо не прошиється, то тоді J-Tag
Vova88,
Володя,пробуй цим загрузчиком.
kreshnot
20.06.2012, 14:53
Vova88, відкрий тунер зніми мат. плату, обдивись- може де "соплі" або дроти переплутані\незапаяні на COM-порт
kreshnot
20.06.2012, 15:17
Поміряй нульмодемний кабель,може обрив.Тюнер може не шитись якщо нема дроту корпус- корпус
А сам тюнер працює чи висвічує постійно ASH.
Коли працює то проблема від кабеля до транзисторів СОМ порта в тюнері а коли горить постійно після його вкл то допоможе мабуть джитаг.Бо ASH це не проходить тест порта.
kreshnot
20.06.2012, 16:17
Vova88, тому в тебе і шара не йде,бо заморочка з COM-портом.
Поміряй напругу,резистори ,поміняй тр-ри-може не робочі.
Vova88, тому в тебе і шара не йде,бо заморочка з COM-портом.
Поміряй напругу,резистори ,поміняй тр-ри-може не робочі.
Я взяв другий тюнер те саме може в компютері проблеми з портом?
kreshnot
21.06.2012, 11:56
Я взяв другий тюнер те саме може в компютері проблеми з портом?
Може і в компі.Кабель перевірив?Якщо Він 7 треба включити сумісність з хр.
COM-порт може бути і цілий,дивись як він прописан COM1,COM2 і т.д.теж треба ставити і у загрущику ,або зробити по замовчуванню COM1.може драйвер ...
Може і в компі.Кабель перевірив?Якщо Він 7 треба включити сумісність з хр.
COM-порт може бути і цілий,дивись як він прописан COM1,COM2 і т.д.теж треба ставити і у загрущику ,або зробити по замовчуванню COM1.може драйвер ...
У вівторок користувався шарінгом все було нормально,потім була гроза і я витягнув тюнер з 220v а rs323 залишив у тюнері,після грози включив і все на тім стало,може порти згоріли?
kreshnot
21.06.2012, 12:20
Таке може бути.
Таке може бути.
Що робити?
Що робити?
Купити LTP плату з ком портами,і новий тюнер!!!!
Що робити?
Володя,візьми свій ресивер до сусіда і провір його,потім у друзів,знайомих найди такий самий ресивер і попробуй прошити на свій-"Ресивер-Ресивер",цим ти взнаєш чи справний порт ресивера,якщо справний і прошивається,то тоді порт компютера"гавкнув".
Володя,візьми свій ресивер до сусіда і провір його,потім у друзів,знайомих найди такий самий ресивер і попробуй прошити на свій-"Ресивер-Ресивер",цим ти взнаєш чи справний порт ресивера,якщо справний і прошивається,то тоді порт компютера"гавкнув".
Таке я пробував не іде в мене походу гавкнув порт і там і там,хочу придбати
Адаптер USB -> COM (9 pin) Viewcon (VE066),як думаєте це варіант нормальний,і чи можна зремонтувати ресивер?
Адаптер USB -> COM (9 pin) Viewcon (VE066),як думаєте це варіант нормальний,і чи можна зремонтувати ресивер?Поремонтувати ресивер можно,але ремонт вийде дорогувато.
kreshnot
21.06.2012, 13:38
Адаптер USB -> COM (9 pin) Viewcon (VE066),як думаєте це варіант нормальний,
треба пробувати
і чи можна зремонтувати ресивер?
50x50
kreshnot
21.06.2012, 13:40
Поремонтувати ресивер можно,але ремонт вийде дорогувато.
Якщо згорів проц- да
Адаптер USB -> COM (9 pin) Viewcon (VE066),як думаєте це варіант нормальний,
треба пробувати
Правильно,шара йти буде,а от чи буде прошиватися не факт!!!
kreshnot
21.06.2012, 15:10
Правильно,шара йти буде,а от чи буде прошиватися не факт!!!
yura150480,о рішенні цієї проблеми я вже писав(хоча може бути що завгодно)
Vova88: чи можна зремонтувати ресивер?
Провір транзистори порта в тюнері,один з них або обидва(???)мабуть пробиті.Що маєш з вимірювальної апаратури?
kreshnot
21.06.2012, 17:17
duman, Vova88 щось я його не розумію.За вчора інфи виклали-можно не тільки тюнер зремонтувати.Сьогодні все спочатку.
Згідний,ще й мінімум інформації про проведені роботи.
І по його словах згорів і на ресі і в компі компорт!Або там,або там може згоріти.Це щось не так,чогось не договорює.
kreshnot
21.06.2012, 18:04
boris, він все пояснив
У вівторок користувався шарінгом все було нормально,потім була гроза і я витягнув тюнер з 220v а rs323 залишив у тюнері,після грози включив і все на тім стало,може порти згоріли?
Після грози і не таке буває
kreshnot, Згоден,але
я витягнув тюнер з 220v а
rs323 залишив у тюнері,,то тоді виходить,що компютер був включений,а рес ні.Тоді рес не може вийти зладу а комп може.От я йому і сказав щоб провірив прошити комп-комп і все стане ясно.
Дякую вам що ви мені помагали,але я не майстер,я простий користувач і ресівер розбирати я не хочу,ресівери у мене є два,коли куплю цей адаптер і ви допоможети хоча би настроїти шарінг буду вам дуже дуже вдячний.
ivantsiura
04.07.2012, 14:57
Чи можна на цьому тюнері якось покращити якість звуку, його гучність? Бо на телевізорі майже 70% звуку і аж тоді добре чути звук з тюнера(при такій гучності колонки в ньому гудять). На іншому ресивері глобо 7010а пригучності 10% на тєліку все добре чути. Наперед дякую! tvsat-prof
ivantsiura, Чи можна на цьому тюнері якось покращити якість звуку, Можна, купивши інший, бажано ХД тюнер. Тема з вибору тюнерів є у нас на форумі...
kreshnot
04.07.2012, 16:56
Чи можна на цьому тюнері якось покращити якість звуку, його гучність? Бо на телевізорі майже 70% звуку і аж тоді добре чути звук з тюнера(при такій гучності колонки в ньому гудять). На іншому ресивері глобо 7010а пригучності 10% на тєліку все добре чути. Наперед дякую!
В основному це пов'язано з вихідним трактом звуку,починая з вихіду проца і до розємів аудіо.90% ОП С4558, або брак або робе не в режимі зза обвязки ОП.
ivantsiura,
Можна маючи осцилограф.Без нього провір чи є нормальні 12в з бж,режими U6 C4558 і цілістність транзистора QM1 (mute).
ivantsiura
05.07.2012, 23:05
ivantsiura,
Можна маючи осцилограф.Без нього провір чи є нормальні 12в з бж,режими U6 C4558 і цілістність транзистора QM1 (mute).
Якщо щось не так, то міняти транзистор?
ivantsiura
05.07.2012, 23:08
ivantsiura, Можна, купивши інший, бажано ХД тюнер. Тема з вибору тюнерів є у нас на форумі...
Дякую, але навіщо, якщо можна попробувати щось із цим намутити... Правда прийдеться покопатися в ньому добренько...
Достатньо підняти колектор ,але пропаде функція MUTE.
А звук слабкий по правому і лівому каналах? U6 C4558 забезпечує підсилення.6в має бути на 3 і 5 виводах і добрий конденсатор ТС8 100мк ло схемі сайта на 8 виводу.
Це було так чи сталось ?
ivantsiura
05.07.2012, 23:31
Достатньо підняти колектор ,але пропаде функція MUTE.
А звук слабкий по правому і лівому каналах? U6 C4558 забезпечує підсилення.6в має бути на 3 і 5 виводах і добрий конденсатор ТС8 100мк ло схемі сайта на 8 виводу.
Це було так чи сталось ?
Зразу було так
sattel77
06.07.2012, 08:00
Там э два резистора R9, R12 по 330 Ом, перевiрте iх.
Підпаяй між 3,5 виводами U1 і корпусом кондесатор 220-470 мкф і обвязку мікросхеми провір.
AK BARS, Ти комусь пробував ставити свiй дамп? -останнiй? ну ти й нагородив....Нестелепний-не лiзь!
Вибачте, модератори не в туди!
на orton 4100c свiтиться 8.ресiвер не включаэтся.що може бути
В першу чергу перевір конденсатори в БЖ і заміряй напруги
попробуй замінить кварц дуже часта поломка в тюнерах марки глобо, заміни озу
sat-prof
03.08.2012, 19:33
vova78, можеш законектити ЖТАГОМ
Підкажіть будьласка як видалити і просканувати заново канали? просто перешив тюнер а тепер половина каналів не показує щось вроді би з транспондерами. знайшов в гулі що треба видалити канали і пересканувати потрібні частоти а я в цьому дуб... допомоіть будьласка
просто перешив тюнер а тепер половина каналів не показує щось вроді би з транспондерами.
Виставте правильно порти Дісек
Виставте правильно порти Дісек
дісек виставлений правильно 100% томущо до того як перешивати я записав собі як він стояв на старій прошивці...
Adam94В такому разі міняй дісек ,провір кожну голову напряму !!
Adam94В такому разі міняй дісек ,провір кожну голову напряму !!
впевнений що головки робочі, томущо буквально до того як почав перешивати все працювало. незнаю чому мене понесло туди:confused:. та й зараз впринципі працює але потрібно заходити в меню в установки там є стрічка "номер тп" і треба дивитись на якому є сигнал там і дивитись, а такі канали як новий,2+2, і тд. не бажать показуватись. замітив цікаву річ коли міняв прошивки різні то на одних ці канали показували а на інших ні...
Пробуйте здвигати частоту наприклад 10759-10760 або 10757, і напишіть модель тюнера
Пробуйте здвигати частоту наприклад 10759-10760 або 10757, і напишіть модель тюнера
модель тюнера Technosat 4050C
а як звигати ті частоти?
можливо порадите мені хорошу прошивку під нього?
а як звигати ті частоти?
Меню/Інсталяція/жовта кнопка/вибираєте потрібний ТП і гортаєте вліво - вправо
Меню/Інсталяція/жовта кнопка/вибираєте потрібний ТП і гортаєте вліво - вправо
дякую. я вже знайшов - погортав і нічого результат 0
Виклади системну інфу, і обстеж кондюки в БЖ
Виклади системну інфу, і обстеж кондюки в БЖ
можна детальніше - я в цій справі нуб. що і як робити ( про конденсатори можу вже сказати що вони цілі - тюнер новий йому всього тиждень + він підключений до 220 через стабілізатор)
Меню / інструменти / інформація
Попробуй скинути на заводські налаштування і проскануй заново
про конденсатори можу вже сказати що вони цілі - тюнер новий йому всього тиждень
Це непоказник, достатньо поганого контакту в розетці та і якість комплектуючих, і булоб непогано якби замірити напруги на виході БЖ
Меню / інструменти / інформація
Попробуй скинути на заводські налаштування і проскануй заново
Це непоказник, достатньо поганого контакту в розетці та і якість комплектуючих, і булоб непогано якби замірити напруги на виході БЖ
це наврядчи вийде томущо я наврядчи це зможу зробити(невмію) та й тюнер не хотів би розкручувати томущо він заклеєний 2 марками...
зараз скинув на аводські налаштування. майже на всіх транспондерах Failed
пошук йде далі
майже на всіх транспондерах Failed
Вибирай робочу частоту на спутнику і виставляй порти дісеку поки незявиться сигнал,а потім скануй
Вибирай робочу частоту на спутнику і виставляй порти дісеку поки незявиться сигнал,а потім скануй
зробив відсканувало на амосі працює інтер, інтер +, к1, ентерфільм, зік, мега, на хотбірді всі працюють, на сіріусі ні один...
на сіріусі уровень 83%, качество 14%
Попробуй підставити другий рес, або свій на другу антену
kreshnot
04.09.2012, 17:36
на сіріусі уровень 83%, качество 14%
Якщо вони сірого коліру-міняй DiSEgC,голову,або погано настроєна антена
впевнений що головки робочі, томущо буквально до того як почав перешивати все працювало. незнаю чому мене понесло туди
Adam94 ,підстав інший тюнер,буде робити-зразу мінус що голови з глюком,або погано настроєна антена на 100%
Якщо вони сірого коліру-міняй DiSEgC,голову,або погано настроєна антена
Adam94 ,підстав інший тюнер,буде робити-зразу мінус що голови з глюком,або погано настроєна антена на 100%
в мене одна тарілка на два телевізори, в одній кімнаті сіріус і амос робить на половину, а в інших відмовляється показувати тіж канали що в іншій кімнаті. так вони сірого кольору на відповідних тп. антену настройував майстер і настроїв добре... все це почалось після того, як я поміняв прошивку (файл з розширенням abs) і звідси всі проблеми, напевно, тільки через це проблеми. я це помітив з того, що до перепрошивання все показувало, я просто вирішив додати канал один і з незнання перепрошив після цього показувати такі канали як новий,2+2, 1+1, і тд навідріз непоказують... нормального нічого немає дивитись...
kreshnot
04.09.2012, 20:52
Adam94 ,я так розумію прошивався один ресивер.Ресивери однакові?
Adam94 ,я так розумію прошивався один ресивер.Ресивери однакові?
ні прошивались обидва ресивери. так вони однакові.
в мене одна тарілка на два телевізори, в одній кімнаті сіріус і амос робить на половину, а в інших відмовляється показувати тіж канали що в іншій кімнаті. так вони сірого кольору на відповідних тп. Щось я ніфіга не второпав з того що Ви написали... Марку головок (конверторів) які поставив майстер точно вкажіть...
антену настройував майстер і настроїв добре... Та Ви що серйозно ??? Звідки знаєте ??? По якому ресіверу Ви то перевіряли ???
. все це почалось після того, як я поміняв прошивку (файл з розширенням abs) і звідси всі проблеми, Порти комутатора (дісіку) для кожного борту виставте ті які були до того, якщо не пам'ятаєте то можна підібрати методом народного втику (перебором портів) благо варіантів не так вже багато або підглянути на антені по кабелях який і куди включений...
Яке ПЗ і бут був до того і які версії Ви залили ???
Щось я ніфіга не второпав з того що Ви написали... Марку головок (конверторів) які поставив майстер точно вкажіть...
Та Ви що серйозно ??? Звідки знаєте ??? По якому ресіверу Ви то перевіряли ???
Порти комутатора (дісіку) для кожного борту виставте ті які були до того, якщо не пам'ятаєте то можна підібрати методом народного втику (перебором портів) благо варіантів не так вже багато або підглянути на антені по кабелях який і куди включений...
Яке ПЗ і бут був до того і які версії Ви залили ???
1) ну одна тарілка на два тв. в одній кімнаті амос і сіріус показують половину каналів (хоча до того як перешивав показували всі), а в іншій кімнаті показують лише пару каналів.
2)порти дісека до того як перешивав записав на листочок і виставив після того як перешив. по антені підтягнути важко бо вихід на дах закритий і ключі проблемно дістати всього будинок 5 поверхів я живу на 4-му... проблематично
3) про майтра знаю точно що він виставив і настроїв все файно бо я був присутній при цьому на даху і після того як він поставив тарілку всі канали до єдиного добре показували як в одній так і в іншій кімнаті.
5)"Яке ПЗ і бут був до того" я поняття немаю що там було за пз памятаю тільки що там прошивка була за кінець 2011 року... а бут я взагалі незнаю що це і з чим його їдять... а зараз я постаив прошивку звідси [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] пост номер 10
ну одна тарілка на два тв
Конвертори твіни стоять(з двома виходами на кожному)? Зайди на LyngSat Тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) звір частоти!!! До кожного тюнера йде окремий кабель і окремий дісик від антени?
пост номер 10
Там версія ПЗ напевно нища чим у вас стояла,то вже питання до знатаків, То якось могло вплинути на тюнер? (хоча моя думка ,не мало би)І хіба техно зади прошиваються прошивкою від Жлобіка 4100С ( я не в курсі)
kreshnot
05.09.2012, 19:10
Adam94, антену перевірити не бажаеш,що стоїть не пишеш.Тільки переписуєш с пустого в порожнє.Поки це не буде зроблено,всі подальші пости по цьому поводу, будуть вважатися флудом.
І хіба техно зади прошиваються прошивкою від Жлобіка 4100С ( я не в курсі)
yura150480,техно зад 4100С-це і є Жлобік 4100С ,щоб був в курсі.
Adam94, Запросіть на допомогу спеца, бо судячи з усього, Ви самі не справитися з цією проблемою...
валєрчік
06.09.2012, 09:23
вибачайте що вклинився зсвоїм питанням- вмене така проблема;я шукаю прошивку на глобо 4100 з підтримкою СЕКАМ під старий телевізор
валєрчік Для Жлобо таких немає, є тільки з PAL, судячи з усього Вам треба міняти МЦ в ТВ або доставляти/ремонтувати суб-модуль РAL, якщо свичайно існуючий МЦ дозволяє це зробити...
вибачайте що вклинився зсвоїм питанням- вмене така проблема;я шукаю прошивку на глобо 4100 з підтримкою СЕКАМ під старий телевізор
Дешевше буде купити б/у рес серіі Глобо 3000-6000.
Звичайно яка труба в ТВ і який тел.
Новий модуль 5-6-7.... поколінь по ціні (приблизно) як 4100. Субмодуль дешевший.
валєрчік
09.09.2012, 18:38
дякую я пояснив клієнту що в 4100 нема секаму. а в його 3 УСТЦ нема смислу класти модуль- продав йому 11АК30
drachuk1979
09.09.2012, 18:59
Доброго вечора Всім!
Підкажіть, будь-ласка, чи можна замінити блок живлення з Ewrosky4100 до Globo4100.... Це потрібно для того щоб не нести тюнер в ремонт (сам в цьому не розуміюсь). В глобо, після 10 хв. роботи пропадає сигнал, після 10 хв охолодження знову нормально включається...., Євроскай показує лише один супутник (не працює з дайсиком) в майстерні сказали ,що дешевше купити новий ніж цього відремонтувати.Тому я подумав з двох неробочих зробити одного робочого...А чи вийде???
Дякую!
drachuk1979, по ідеї повинно вийти - ресівери клони...
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010