Увійти

Показати повну версію : "Ми переїхали в село, яке створюємо самі"

Igor1031
22.08.2023, 14:25
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

Igor1031
23.10.2023, 22:12

Igor1031
07.05.2025, 11:38
Гарно

Igor1031
11.09.2025, 12:30
ЯК ОТРУТА СТАЛА БУДЕННІСТЮ [VERITASIUM]

Igor1031
16.09.2025, 17:47
Купили будинок в селі і пожалкували.

Igor1031
10.11.2025, 00:33
Готуємось до холодної зими в Карпатах. Купили стару хату в селі

Igor1031
13.12.2025, 22:24

Igor1031
17.01.2026, 22:05
Якось чув жарт, коли дорослий син звернувся до свого батька-пенсіонера по допомогу, а батько відповів, що не може допомогти, бо має купу справ. На що син сказав: «Та які в тебе можуть бути справи, ти ж на пенсії!», а батько відповів: «Та я ВСІ справи відкладав на пенсію!»

Отже, мій список планів на пенсію, якби я вийшов на неї завтра:
1) Є приблизно 300 книжок, які я хочу прочитати, але все руки не доходять. Якщо читати 1 книжку на тиждень, то це займе приблизно 6 років.
2) Персональні проєкти. Є декілька ідей, як софтверних, так і хардверних. Це ще приблизно на 5+ років, але можна поєднувати з читанням книжок. Скажімо, працювати над власними проєктами вдень, а ввечорі читати.
3) Давно мрію про участь у IronMan. Це змагання з тріатлону, де потрібно спочатку проплисти 3.8 км, потім проїхати на велосипеді 180 км і потім пробігти 42.2 км. Тож у вільний від читання й особистих проєктів час — тренувався б. Поки що мій найкращий результат з витривалості протягом 1 дня був: 3.5 км плавання, 100 км на велосипеді і 15 км бігом. Тож ще рости й рости до бажаних дистанцій.
4) Купив би хатку в селі з городом і почав би вирощувати на землі все те, що вирощую зараз у квартирі у горщиках. Цей процес можна «запускати паралельно», бо воно саме росте, поки ти читаєш, кодиш, паяєш і тренуєшся.
5) Є список з приблизно 100+ фільмів, мультфільмів, серіалів та аніме, які я хочу подивитися, але список поповнюється швидше, ніж я встигаю щось подивитися з нього. Тобто на кожен 1 тайтл зі списку, який я встигаю подивитися — туди додається 2-3 нових, які я також хочу подивитися. Це буде в якості відпочинку від попередніх пунктів.
6) Давно мрію написати як мінімум 2 книги — одну в жанрі фентезі, іншу у жанрі наукової фантастики. Це теж займе декілька років і я не впевнений, що будуть на це сили у перші роки пенсії, враховуючи пункти 1-5
7) Мрію про купівлю невеликого бусика, переобладнання його у дім на колесах і подорож Україною та Європою з фотофіксацією найкрасивіших місць. Але це вже коли кордони відкриють і після пунктів 1-5. А от пункти 6 і 7 можна чудово поєднувати.

Як можна побачити — планів досить багато, і це не враховуючи звичайні речі, які і так присутні зараз в житті — зустрічі з друзями, час з рідними й близькими, якась соціальна активність, тощо.
Тож я впевнений на 100%, що мені на пенсії нудно не було б)

Власне, мені зараз 35 і якщо все піде за планом, то теоретично вдасться вийти на пенсію через 10 років, у 45. І от тоді вже пройдуся по всім 7 пунктам) Навіть якщо буду жити до 90 років, тобто ще +45 від моменту виходу на пенсію у 45 — всеодно знайду, чим себе зайняти і розважити, без бажання повертатися до роботи 5/2 8 годин на день.

Oleksandr Viter

Igor1031
07.03.2026, 14:32
Чоловік на війні, а жінка тримає господарство: історія волинянки