КПК

Показати повну версію : "Взяли РОСІЙСЬКІ гроші і ЗДАЛИ Україну"

Igor1031
25.01.2026, 18:16
"Взяли РОСІЙСЬКІ гроші і ЗДАЛИ Україну"

[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

Igor1031
28.01.2026, 00:49
Ляшенко Олексій

2 дн. ·

Я переконаний: у кожної людини, яка має самоповагу й гідність, є життєві принципи. Вони можуть бути різні — від простих (не тикати незнайомим) до принципових і світоглядних (не визнавати антиукраїнські політичні сили).

Ці принципи не з’являються одномоментно — вони формуються роками, через досвід, біль, усвідомлення і зроблені висновки.

У мене таких принципів кілька. Один із них увійшов у моє життя тихо — без пафосу, без гучних заяв. Просто став частиною мене.

Я НІКОЛИ не купую і тим більше не їм продукцію «Рошен».

Вже 11 років — з 2015-го — без жодного сумніву і без жодної слабкості.

До квітня 2015 року я спокійно споживав ці солодощі. Навіть подобались. Але потім прийшло прозріння.

Причин дві.

Перша.

У лютому 2015 року було фактично здано половину моєї області — через «Мінськ-2» і штучно створений котел у Дебальцевому.

Чому квітень, а не лютий?

Бо саме до квітня я намагався зрозуміти: ким насправді був наш Верховний Головнокомандувач Порошенко.

І в процесі з’ясувалося: колишня фабрика «Карла Маркса», яка стала «Рошеном», опинилася у його власності через шахрайські схеми, маніпуляції з цінами та відверте рейдерство. Фактично — фабрику просто вкрали.

Друга.

Закріплення першої. Це була реальна торгівля на крові.

Тодішня влада у зв’язці з Медведчуком та Ахметовим вела бізнес із терористами «ДНР» і державою-окупантом росією. Це не припущення — це факт. І "Рошен" везли туди караванами з фур.

Поки добровольці воювали й гинули, зверху крутили оборудки.

Добровольці намагались цьому протистояти — і в підсумку їх поклали обличчям в асфальт під Верховною Радою.

Зробив це Луценко за командою Порошенка.

Ось і все.

Тому я не можу їсти солодощі, що опинилися в руках шахрая незаконним шляхом.

Я не можу споживати продукцію, зароблену на війні.

Для мене вона залита кров’ю наших людей.

Але кожному своє.

Для когось це — вагома причина мати принцип.

Для когось — ні.

Кожен обирає свій шлях сам.

Добра Всім
(С)

[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] pg.9e77cad9ee14b10d5623e46a526177f2.jpg

[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]