Показати повну версію : Обговорення та запитання ORTON X402p- X403p HD
Обговорення та запитання ORTON X402p - X403p HD
sat-prof
27.05.2010, 16:14
Шо це за звір?
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]тут інформація про цей ресивер.
Маю пару штук для тестування, тому цікавить вхід в EMU, настройка шури. Ціна - 125$:o
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] .ще одна корисна інформація про цей тюнер.
sat-prof
31.05.2010, 20:19
felix,якщо є бажання викладіть інфу нам,щоб користувачі змогли все оперативно знайти!Якщо буде багато інфи зроблю обовязково окремим розділом!
---P.S вибачте за флуд---
Всем Добрый День!!!
... и все таки с этим ресивером что-то не так... в плане шаринга(((... сразу показалось что все нормально... но потом были замечены следующие ньюансы: переключаешь каналы - три канала с интервалом в 2 сек., четвертый - пауза на пару минут(((... бывает, что буквально несколько минут назад определенная группа каналов открывалаись, другае нет - а потом наоборот. Если просматривать один канал - в течении 1,5 часа(фильм) раза три на несколько секунд пропадала картинка. Короче - огорчен.((( Пробовал пару провайдеров шарика(one-sat ru, dw-plus tv) - на SkyGate Net - все открывается быстро... вдоль и поперек и показывает без каких-либо пропаж картинки. В чем проблема - НЕ ПОЙМУ(((
ЗЫ. Испытывал несколько вариантов 39-й прошивки и 45-ю.
sat-prof
31.07.2010, 23:39
VIDEO Opticum HD X403p test
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
sergiy14
08.08.2010, 22:51
Хтось його ставив на мотопідвіс ? Кажуть ,що далше 75* не крутить .
VADYA777
10.08.2010, 17:21
Інструкція користувача OPTIKUM HD X402p-X403p
lopatinsergey
10.08.2010, 19:42
OPTIKUM HD X402p-X403p
Чи пiдтримує AAC звук????
VADYA777
24.08.2010, 11:19
1.Невеличка інструкція для декількох налаштувань(на рос. мові)
2. Інструкція по налаштуванню шаринга.
Всем Добрый День!!!
... и все таки с этим ресивером что-то не так... в плане шаринга(((... сразу показалось что все нормально... но потом были замечены следующие ньюансы: переключаешь каналы - три канала с интервалом в 2 сек., четвертый - пауза на пару минут(((... бывает, что буквально несколько минут назад определенная группа каналов открывалаись, другае нет - а потом наоборот. Если просматривать один канал - в течении 1,5 часа(фильм) раза три на несколько секунд пропадала картинка. Короче - огорчен.((( Пробовал пару провайдеров шарика(one-sat ru, dw-plus tv) - на SkyGate Net - все открывается быстро... вдоль и поперек и показывает без каких-либо пропаж картинки. В чем проблема - НЕ ПОЙМУ(((
ЗЫ. Испытывал несколько вариантов 39-й прошивки и 45-ю.
в мене майже таке саме на 9600 HD TS - відповідно симптоми занадто загальні імхо, тому:
1) яку шару використовуєш?
2) пробував інші тюнери?
---
я тільки недавно дізнався про вихід цієї лінійки - але якщо вона реалізована в таких традиціях як і 4100 - то це просто бомба!
Хто підкаже чи можна прошити Golden Media Uni-Box 9060 прошивкою від ортона Х402p, Х403p і як це зробити.Справа втому що на Goldenі Media погано працює шара.Перепробував всі версії прошивок на Golden.Буду вдячний за інформацію..
яку цифру??? DVB-t ??? не ловить
а так ловить DVB-S/DVB-S2 MPEg2/Mpeg4 HD
OPTIKUM HD X402p-X403p
Чи пiдтримує AAC звук????
так!
мав я цей ресівер,в цілому враження позитивні.окрім деякіх моментів-шара довго 4-10 секунд на Платформі ХД відкривае.пробував різні сервера.
ЮСБ вінт це окрема морока.
деколи перегрузи--в остатніх прошивках вроді пофіксили.
простий ресівер без складних наворотів.
правда для мене він був надто тугим і простим...ну і шара там не важно
якісь зображення на 4- по 5 бальній шкалі
slavko1235
24.03.2011, 00:08
Orton hd403p/прошивка 42. Скажіть хто знає, нашо в "дополнительных настройках" є опція Channel Auto Detection? Що вона робить?
Є такий пристрій Amiko 7900-8000:) Працюе не гірше Ортону, прошивки оновлюють швидко. Графічний інтерфейс кращий за Ортона. Прошивки можна брати тут [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
kostalex
29.04.2011, 21:55
Orton hd403p/прошивка 42. Скажіть хто знає, нашо в "дополнительных настройках" є опція Channel Auto Detection? Що вона робить?
Переклад"автоматичне знаходження каналів!!"І якщо не хочеш мати лишню мороку з виринаючими вікнами на кшталт "Оновити список каналів"то ця опція має бути вимкнена!!!ukrprof
slavko1235
25.05.2011, 00:03
Не получается подгрузить список каналов в программу, пишет fail to test port
Неужели шнур не робочий? пробуй цю [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
treasury
25.05.2011, 21:05
Назвіть будь-ласка найкращу прошивку для Orton 403Р
Пробуйте оцю Opticum HD X402p-403p_amstar_sab_ps_1.3.83_by FFTeam.rar ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Прошивка тут
([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
slavko1235
25.05.2011, 22:11
Назвіть будь-ласка найкращу прошивку для Orton 403Р я б радив 49 прошивку. вона сама надійна і з шурою класно працює.
Підкажіть в новому софті 1.3.80 мкв через деякий час зависає це тільки в мене?
slavko1235
27.05.2011, 21:46
Підкажіть в новому софті 1.3.80 мкв через деякий час зависає це тільки в мене?
Шо саме зависає??? Якісь певні канали, чи все повністю???
Пробуйте оцю Opticum HD X402p-403p_amstar_sab_ps_1.3.83_by FFTeam.rar ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Прошивка тут
([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
А чим вона відрізняється від 1.3.80
slavko1235
27.05.2011, 22:08
А чим вона відрізняється від 1.3.80 Взагалі то ця прошивка - Opticum HD X402p-403p_amstar_sab_ps_1.3.83_by FFTeam - це перероблений софт та працює тільки з новим пультом!!! Також в ній є режим каскадування дісеків.
slavko1235
02.06.2011, 12:42
Останнє програмне забезпечення (МОД) для GLOBO HD X402p,X403p (Optikum) від FFTeam 1.3.86 (Lemontree_Proton) працює тільки зі старим пультом!!! І крім цього кнопка включення тюнера на пульті також не працює. Але зате пропало автосканування каналів при включенні. Так шо будьте уважні!!!!!:)
маю OPTICUM 403hd працюе чудово як наодкритих так і на шарі.потрібно ставить прошивку нормальну амстар 1.81 а не видумки умільців
Хтось його ставив на мотопідвіс ? Кажуть ,що далше 75* не крутить .
В мене взагалі не покрутив (сироватий)
в мене кутить з90е 30w ловоротне wind quvest як usals так іdisect прописаны 40 супутникыв перед OPTICUM403hd був OPEBOX810 едина проблема трошки запізно зявляеться сигнал ПО 1.3.81 амстар
як можна дивитись відео з флешки (формат AVI) -пише відсутні відео кодеки ???
прошивка 1.3.86
дякую
slavko1235
02.07.2011, 00:17
PRIOLA, Нажаль наразі на цьому тюнері не можливо переглядати формат .avi. на жодній з прошивок. Будемо надіятися, що найблищим часом така прошивка буде...
PRIOLA, Нажаль наразі на цьому тюнері не можливо переглядати формат .avi. на жодній з прошивок. Будемо надіятися, що найблищим часом така прошивка буде...
а відео будь-якого іншого формату можливо?:rolleyes:
а відео будь-якого іншого формату можливо?:rolleyes:
Так...
Так...
Serega можна детальніше,які саме формати підтримує даний апарат
дякую
Serega можна детальніше,які саме формати підтримує даний апарат
З опису:С внешнего накопителя можно просматривать видео в формате MPG, а также осуществлять прослушивание музыки и просмотр фотографий.
З опису:
якість формату MPG слабенька,:rolleyes: хотілось би чогось кращого
Скільки головок можна підключити на OPTICUM 403hd?
Що поляризацію H та V приймає це зрозуміло, а чи приймає L та R ?
8 працює нормально :rolleyes:
Скільки головок можна підключити на OPTICUM 403hd?
До 16-ти включно (без додаткових "прибамбасів")...
Що поляризацію H та V приймає це зрозуміло, а чи приймає L та R ? Що за дитячі питання - будь-яки ресівер вміє це робити, бо H=L, а V=R
Шановні новачки, прохання читати форум, замість того щоб задавати тупі питання, а то ви змушуєте мене почати роздавати "банани" !!!
Привiт! Бачив у продажу OPTICUM 403hd за цiною 560 гр. Це зараз така нормальна цiна на нормальний апарат ,чи iснуэ якась урiзана версiя цього дiвайсу?
slavko1235
22.07.2011, 00:12
tyrus, так. приблизно такі ціни на них і є такі. ну але звичайно і дорожчі є. Обовязково беріть хоча б мінімальну гарантію, та дивіться, щоб вам не підсунули російську версію такого ресіверу.
Привiт! Бачив у продажу OPTICUM 403hd за цiною 560 гр. Це зараз така нормальна цiна на нормальний апарат ,чи iснуэ якась урiзана версiя цього дiвайсу?якiсть зборки буде ганебна за таку цiну!отримав нещодавно ORTON 403 цiна оптова 680 грн.робiть висновки самi.
slavko1235
22.07.2011, 00:34
якiсть зборки буде ганебна за таку цiну!отримав нещодавно ORTON 403 цiна оптова 680 грн.робiть висновки самi. Це ще на кого і на шо попаде. Я свій рес купив ще 8 міс. назад за ціною 620 гривень. Тфу тфу тфу але не скаржуся!!! Зараз відполвідно вони могли і подешевшати. Купляв на Львівському радіоринку!!!!!
slavko1235
26.07.2011, 14:30
Взято з офіційного сайту Globo:
Увага! Моделі приймачів які зняті з виробництва!
GLOBO - HD X403p;
GLOBO - HD XC 403p;
OPTICUM - MulTiView;
GLOBO - HD X7 серии;
GLOBO - 4060CX/4060CX PLUS;
GLOBO - 4160CX/4160CX PLUS.
Делайте выводы,господа!
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Потрiбен завантажувач самих лише ключiв
slavko1235
30.07.2011, 12:16
В останньому софті 1.4.05 amstar викладеному сьогодні на форумі не працюють фаворити!!! Будьте уважні. При перепрошивці зберігайте bak з попередньої прошивки!!!
Чи бачив хтось ці тюнера з працюючим виходом +12В?
OLEKSASHENKO
16.08.2011, 22:56
Чи бачив хтось ці тюнера з працюючим виходом +12В?
Бачив тiльки 12в,а на 0 не переключаеться.
OLEKSASHENKO
16.08.2011, 23:01
В останньому софті 1.4.05 amstar викладеному сьогодні на форумі не працюють фаворити!!! Будьте уважні. При перепрошивці зберігайте bak з попередньої прошивки!!!
У мене ще цей софт1.4.05 lemontre глюче синя полоска по середенi екрану вискакуе,канали можуть не переключатися секунди 3.
slavko1235
17.08.2011, 17:06
посоветуйте пожалуйста проверенную последнюю прошивку для ORTON HD 403p
Провірена прошивка 1.3.81. Сам нею користуюся. З шуріком працює класно...
slavko1235
17.08.2011, 17:10
синя полоска по середенi екрану вискакуе цей софт я тестував. у мене все нормально. і на інших форумах теж всі описували (і ніяких синіх полосок посередині). Пробуйте заливати повторно через ком порт. А взагалі цей софт поганий так як у ньому злітають фаворити!!!!
а як в эмулятор зайти?пробував 9339 а тама у вікні немае пункту емулятор...
а як в эмулятор зайти?пробував 9339 а тама у вікні немае пункту емулятор...
список ключiв i э
эмулятор.якщо маэтся на увазi вкл або викл эму то тут такого нема
спасибі :) я вже розібрався. там все від софта залежить я заливав mps, зараз буду ps пробувати...
slavko1235
19.08.2011, 15:57
я заливав mps, зараз буду ps пробувати... mps - це взагаліто прошивка для роботи з картами доступу, а ps - для роботи з шуріком!!!
Бачив тiльки 12в,а на 0 не переключаеться.
+12В береться прямо з БЖ
Усім привіт! Хто підкаже, чому не працює ОРТ на тюнері Q-SAT HD+
і ще одне питання, куди подівся канал Інтер HD ?
чому не працює ОРТ на тюнері Q-SAT HD+ Якщо мається на увазі канал Perviy kanal Europa ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) з супутника НВ 13Е (1259/V/27500 3/4) і на Вашій антенній системі на іншого типу ресівері (скажімо Опенбокс 8 чи 5 лінійки) він йде - тоді в цьому Q-SAT HD+ стоїть "дуже якісний" ВЧ блок, інакше у Вас проблеми з налаштуванням антени на супутник.
В мене інші тюнера усі бачать ОРТ, а Q-SAT HD не бачить, і ще я замітив, що крім ОРТ, ще немає сигналу і на каналі UKRAINA SD !!!
Я думаю, що це повязано з тим самим ВЧ блоком, який не забеспечує необхідною напругою частоти вищі за 12130 Н 27500 !?!
В кого будуть якісь пропозиції що робити з цим Q-SAT HD, буду вдячний!
що робити з цим Q-SAT HD, буду вдячний! Що робити ??? Цікаве питання !!! Наприклад, повернути ділеру по гарантії ...
Прошив Q-SAT HD цією прошивкою 06020400_sab_220_ps_xwindjw_1.4.08_MOD і Тюнер бачить всі канали і частоти, але там не було списку каналів, і я спробував вернути назад стару прошивку, щоб з неї стянути канали, але не те сталося що думалось. Загрущик не хотів загружати попередній софт, думаю справа була в версії самого загружчика, але я вирішив загрузити мій попередній софт універсальним загрущиком Upgrate Tool Application 2.0.0.0, який за словами VADYA 777 Прога для відкату на ранню прошивку з нової.Заливає практично любий софт і сталося наступне: Софт загружчиком загрузився і Тюнер Q-SAT HD показує тільки час, на пульт не реагує, на кнопки також, навіть не переходить в черговий режим. Якщо витягнути з розетки, то при включенні знову показує час, починаючи з 00:00. Може хтось вже стикався з такою проблемою, тюнер на гарантії. Може там зависла флешпамять? І що йому поможе в даному випадку? Чи візьмуть його назад по гарантії?
По гарантii не вiзьмуть скажуть запоров тюнер сам, вiзьмуть грошi за прошивку jtag.
RUDKY, Попробуйте залити попередній (06020400_sab_220_ps_xwindjw_1.4.08_MOD) софт, якщо загрузщик живий по Ви то зробите без проблем, якщо загрузщик злетів то тоді тільки J-Tag ....
Залити неможу, тюнер не конектиться з компом, на жоден загрущик не реагує, тай як може реагувати, якщо він навідь не виключається з кнопки St.bay. Що таке J-Tag ? Це потрібно вскривати тюнер, чи це спеціальна програма реаніматор?
Це потрібно вскривати тюнер э спеціальна програма + спеціальний програматор-реаніматор jtag.
Підскажіть будьласка,ресивер ORTON HD X403p буде працювати з картою доступа Xtra TV?
Якщо буде то на якій прошивці?
slavko1235
30.09.2011, 01:16
le2506, Я питав у представника Екстри ТВ, сказали що тестували цю модель і все працювало. На рахунок прошивки не запитав, але треба пробувати з останніми, починаючи від 42-ї думаю піде....
Та хтось запустив екстру на ORTON HD X403p
Підскажіть будьласка,ресивер ORTON 4100c
буде працювати з картою доступа Xtra TV?
Підскажіть будьласка,ресивер ORTON 4100c а її карту в цьому ресівері є куди вставити ???
Я не знаю куда я маю подивитися,де вставляється картка?
яна, Прошу пані, ресівер ORTON 4100c це так званий ФТА ресівер, без картріадера (CR) і відповідно вставити карточку у ньому немає куди ....
Знайшов на одному із форумів список ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]*****************/index.php?topic=10017.0) ресіверів які підтримують карти
Екстра ТВ
Р.S. Хотів прикріпити його тут, але чомусь не можу його прикріпити, ні в pdf, ні в архівах... lmy
Всім привіт! Забрав тюнер з ремонту, заплатив 60гр, сказали міняли флешку, прошили 1.4.05, працює без проблем.(поки-що).
Питання для всіх; яка прошивка зараз являється самою оптимальною?
І ще одне питання, чи можна через цей тюнер подивитися відеофайли в форматі Divx, чи MKV, бо десь пробігала інформація, що з новою прошивкою це можливо. Дякую.
slavko1235
07.10.2011, 16:16
RUDKY, Загалом ця прошивка непогана, як для перегляду шури так і фта каналів. З оф. прошивками перегляд формату Divx не можливий 100%, а на рахунок інформації яку Ви десь чули то це можливо софт перероблений, хоча також сумніваюсь.. і загалом не раджу прошивати переробленими софтами, а дочекатися прошивки офіційної в якій буде можливість перегляду даного відеоформату. Наразі маємо шо маємо...
Привіт! Тюнер зремонтували, залили софт 1.4.05 працював нормально, сьогодні підключив шарінг і тюнер рідко, але інколи перезагружається!? Що можна зробити?
Може поміняти інший софт? Читав десь що міняються два конденсатори в тюнері, а які і де незнаю, може хтось міняв і підкаже на якій позиції стоять і який номінал. Дякую.
Конденсатори ще поки не мiняй,попробуй прошивку помiняти. Маэ допомогти.
А яку прошивку радиш? 1.4.22. А взагалі то які конденсатори міняються? (так на всяк випадок)?
Я пробував відтворювати файли MKV, та AVI, перші показують, але інколи зоображення зависає, а звук іде далі, а деякі файли показують стабільно без зависання (з чим це повязано не знаю, роздільна здатність одинакова). А файли DivX, не відтворюються, тільки звук.
Може хтось має перевірений софт, на якому немає таких проблем.
Шановний RUDKY MKV та AVI це контейнер формату, а кодеки якими стиснутий той чи інший файл можуть бути різні. Навіть на Дрімі не всі файли відкриваються, буває іде звук, не йде відео, або навпаки. Та що там Дрім, на ПК для перегляду цих форматів, враховуючи той "зоопарк" сучасних аудіо і відео кодеків немає ніякої гарантії що підуть всі 100% відеофайлів. Для деяких з них приходиться шукати специфічні кодеки і тримати на ПК цілу низку плеєрів.
Спасибі SLAVON за пояснення! Більше питань немаю (поки-що).
ste-taras
16.10.2011, 14:53
Доброго дня. Прошив тюнер Q-SAT HD+ ST-05 версією 1.4.22MOD від VADYA777. Тюнер завис і не реагує на жодні команди з пульта лише вкл./викл.
slavko1235
16.10.2011, 15:18
ste-taras, попробуйте ще раз прошити одною з цих прошивок [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] Але прошивайте через Com port.
Тільки не забувайте, що amstar це для звичайних телевізорів, а lemontree для HDMI...
ste-taras
16.10.2011, 15:24
Попробую, але яка з них працює з старим пультом
slavko1235
16.10.2011, 15:25
ste-taras, всі працюють. це офіційне ПЗ.
Привіт! маю тюнер Q-SAT HD вже 2 місяці, парепробував купа прошивок, модернізував тюнер щоб не перезагружався під час шарінгу, можу порадити найкращий (поки-що) софт. Це Amstar 1.4.33. Працюе під любий пульт, шара не висне, тюнер не перезагружається. Кому потрібно більш детальної інформації про тюнер, вкажіть свою електронну пошту. Є в мене навідь програма-реаніматор флешки для Q-SATа, відновлює тюнер, який практично мертвий (без вскривання) не порушуючи гарантії !!! Перевірено на власному!!! Всім удачі!
slavko1235
17.11.2011, 00:48
RUDKY, якшо є якась корисна програма для даної версії, то викладіть її на форум у відповідний розділ. Можете і опис до неї зробити. Це буде корисно для багатьох..
RUDKY, А можна детальніше
Добрый вечер!В тюнере ORTON P403 проблема:при включении тюнера высвечивается надпись"ASH" и все,дальше не реагирует на пульт.(перезагрузка не помогает)Подскажите пожалуйста,какая может быть причина.
Мова форуму Українська !!!
kreshnot
04.01.2012, 20:14
Добрый вечер!В тюнере ORTON P403 проблема:при включении тюнера высвечивается надпись"ASH" и все,дальше не реагирует на пульт.(перезагрузка не помогает)Подскажите пожалуйста,какая может быть причина.
Перепрошити пробував?
Доброго здоров'я усім форумчанам. Може хто підкаже, як на Orton X403p HD ввести RSS канали. Пробував через меню. Є кнопка редагувати, але там можна тільки цифри вводити:confused:. Чи якось треба через флешку заливати?
Всім привіт! Підкажіть будь-ласка, як в Orton X403p HD зняти заставку при загрузці тюнера і чи можна якимось чином пришвидшити загрузку. Софт 1.4.34 EMU. І ще одне. Тупість пульта ДУ вражає і нервує. Деколи треба кілька разів натискати кнопки. Чи можна щось з цим вдіяти. Може на інших прошивках буде швидше на пульт реагувати?
AndGr, Чи можна щось з цим вдіяти. Можна, викинути той металолом під поїзд (трамвай, трактор) і взяти нормальний ресівер з відкритою ОС Лінукс та Е2 на борту. Тема з вибору ХД ресіверів є у нас на форумі... Читаємо форум...
В меню інтернет є перегляд каналів RSS. Тобто RSS Reader. Там в мене зашито два канали RSS. Жмем зелену кнопку додати канал. Є два поля назва каналу і URL каналу. Як їх редагувати? В мене не виходить, т.як не знаю як задіяти букви для введення самого URL.
Попробуйте з пульту циферками так само як Ви набираєте СМС на мобільному...
Для вводу URL каналу RSS
1 - 1, ., ,, *, ?, !,@
2 - a, b, c
3 - d, e, f
4 - g, h, i
5 - j, k, l
6 - m, n, o
7- p, g, r, s
8 - t, u, v
9 - w, x, y, z
0 - 0, , _, -, /, :
Для прошивки globo_x4_xwindow_sab_1.4.41 є можливість заливати файл auto3.abs для конфігурації пунктів меню: Weather forecast,RSS channel,FTP, HTTP URL', через USB, прошивка, файл auto3.abs і методика його редагування в архіві.
AndGr, На останніх прошивках (альтернативних) 403 включається без затримки, для цього МЕНЮ-СВОЙСТВА-ДОП.НАСТРОЙКИ-Standby Mode (Deep Standby) - Fake (Выкл), на рахунок пульта попробуй зміни прошивку для початку.
piter56, дякую. З заставкою все ОК.
piter56, Дякую, з клавішами розібрався. Як на мобілці. А прошивка globo_x4_xwindow_sab_1.4.41 "шарик" підтримує?
globo_x4_xwindow_sab_1.4.41 - підтримує 100%
Шо за звірюка хто юзав,як шара працює(бачу ЛАН на фотці),чи має оверкріпт на дре? І яка орієнтовна ціна?
yura150480, Що маєш на увазі? Якщо 403 то шара працює, їх вже не випускають.
Підкажіть будь ласка яку поставити прошивку ORTON-403 HD щоб на 36* відкривала канали КІНОПОКАЗ HD 1,2
lova-2, Пане ви що маєте наувазі ? Через шару? Чи через Ему?,якщо через шару то любу прошивку ві GISClub. tv ,хоча в мене нема цього тюнера,но знаю що триколор погано йде на ХД жлобоподібних,так що краще підіть на радіо базар і "перешийте" в Аміко 8900 А якщо через ЕМУ ,то якщо знайдете таке ПО поділитися з нами...ОК?
Не йдуть канали через шарінг НД,а пршивка AMIKO 8900a підійде! На АРІВА 100 НД показують ці канали.
lova-2,
Я написав прошити в лапках,я мав наувазі купити Аміко,в мене на 9500му на шарі Кінопоказ ХД теж не хоче йти,такий вже тюнер не дуже дружить з Dre Crypt, мяко кажучи!!!
в мене на 9500му на шарі Кінопоказ ХД теж не хоче йти, Так в Тебе на 9500 можна підняти Е2 і як наслідок куча ЕМУ і гнучкість в налаштуваннях... А власники ORTON X402p - X403p HD і тих же АРІВА 100/200 НД стають залежними від виробників ПЗ, із всіма випливаючими з цього наслідками...
Так в Тебе на 9500 можна підняти Е2
Я вже десь писав що поставив))))))[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] і все що я про неї думаю тоже[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Ти все хвалиш Е2,але якби Спаркам і Фортісам хороший проц ,щоб картинка була як на дрімі,то тюнера на Е2 тоді би по всім параметрам програвали SH4 ІМХО
yura150480 dresmille, Ти все хвалиш Е2,але якби Спаркам і Фортісам хороший проц ,щоб картинка була як на дрімі,то тюнера на Е2 тоді би по всім параметрам програвали SH4 ІМХО Як говорить народна приказка: "Як би росли на жопі гриби,то до лісу ходити не треба було б... " :o
Прошив прошивку GLOBO 403 HD 1.4.86 і все пішло ОК. І ще прошивка підходить 1.4.85 на 4X.
Підкажіть як забрати з тюнера , переміщення тарілки.
скажіть мені купив тюнер в україні привіз його в росію белгород а тут неможу виставити ??????????? казали що там треба щось в настройках міняти або прошивати скажіть що і як робити
tam, що і як робити 1. Як можна повніше описати проблему - марку ресівера, системну інфу що видає ресівер , які супутники приймаєте, чи приймаються ці супутники на іншому ресі ???
2. Перестати задавати одне і теж питання в різних гілках форуму , бо відправлю в "баню"...
lova-2, МЕНЮ-настройки і( викл. ) позіціонер в тебе зараз (USALS)/.
Після заміни ідента 030600 на 050B00 канали HD НТВ+ не показують через шарінг.Чи є софт з підтримкою даних змін??
slavko1235
17.11.2012, 22:26
PRIOLA, звертайтеся до Вашого шаровика!!! Вмене на цьому ресі пакет ХД каналів НТВ+ як показував так і показує.
Якою прошивкою для orton hd x403p можливо відкрити jsc sport.
Який шаровоз нормально працюе з ORTON-XC430p?
маю і я таке щастя! вигоріла мікросхема відеовиходів!
якае маркування мікросхем відеовиходів?
sat-prof
22.07.2013, 18:41
voron, скільки ніжок? скинь фото бж
А ці реси взагалі ще зараз де продаються???
Бачив в Киеві на Харьківському радіоринку..Ціна 599грн.
В самого стоїть такий на дачі з dir-320. працює 2-й рік.
Слава Україні !!! Дай Боже здоров'я хлопці,вже і до мого краю доїхав такий тюнер ))
ORTON HD X403P
Model ID ALI 3602
Версія ПО 06020200 1.3.23 EMU
H/W Версія ALI-HD3-LV-VER3.0
Версія завантажувача M3602B 1.1.5
Підкажіт чим це шити, і як в нього логотип змінити,
бо пробував перше від VADYA777 українським завантажувачем а воно навіть не чує тюнера(( шо то таке може бути га??
vinimm5, а з флешки не шиється він?
та не знаю чи мож прошити флешкою, бо немаю як з него злити все щоб мати на потім, ади тепер пробував відVADYA777 ше юмату, то воно прочитало тюнер, з него зарас стягую все , і кожне окремо також витягую. на всякий пожарний, ше такого не попадалося мені.. от того й питаю помочи від Вас яким завантажувачем шити цей тюнер з цією версією прошивки?тай котрий софт до него підходит ,аби не запороти до холєри)))
всьо з него витягнув)) али чи мож в него заливати самі останні списки каналів та ключів?? і чим?? цим самим юмату , чи тре шос друге?
Слава Україні,хлопці всьо шо міг то зробив з цим тюнером , але маю лиш три супутники, отож на три й зробив, тай виклав в відповідну тему , щиро дякую що відгукувалися,хотів ше помінєти лого але не зміг найти програмку для замінив цім тюнері тож так і залишив)).Всім гарних вихідних, а саме головне спокійних, та аби всі рідні були здорові!!!
slavko1235
07.09.2015, 18:31
Всім привіт. Поясніть що за фігня відбувається. Ресівер Ортон 403, нові канали у плюсів починають показувати із затримкою черерез Шуру. Причому звук з'являється відразу, а ось зображення може з'явитися хвилини через 2-5. Старі канали показують відразу. Це наприклад 12245R27500 транспондер або 11977R27500. На інших форумах почитав, багато в кого така ситуація. Але ніхто відповіді не знає...
vBulletin версії 3.8.4, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010