Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Не знаєш, де написати? Пишем тут. (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=81)
-   -   Не знаєш, де написати? Пишем тут. (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=1713)

petr 28.10.2010 16:41

Не знаєш, де написати? Пишем тут.
 
Допоможіть ввести ключ на Sport2 в Ортон немає кодіровки Сека і я не знаю куда вводити ключ

walik 26.02.2012 19:25

Цитата:

Допис від D-Misha (Допис 62238)
Попробуйте цей завантажувач ...

Дякую за увагу,пробував цей завантажувач знову комп. видає ті самі
слова.,на 3 сом порті.можливо потрібно налаштувати це підєднання з сом.
порт.,але як я не знаю ==підскажіть??

kreshnot 26.02.2012 19:44

walik, а звідки ви взяли що виставляти треба COM-3?

walik 26.02.2012 20:15

Цитата:

Допис від kreshnot (Допис 62334)
walik, а звідки ви взяли що виставляти треба COM-3?

По інших сом. портах пише виберіть порт-а як в мене не виходить??.

Роман.МАР 26.02.2012 20:42

Цитата:

Допис від walik (Допис 62335)
По інших сом. портах пише виберіть порт-а як в мене не виходить??.

1.Перевірте в диспечері прстроїв,як виставлено ком-порт за замовчуванням.
2.Перевірте на другому ресівере сам ком-порт на працездатність.

kreshnot 26.02.2012 20:42

Цитата:

Допис від walik (Допис 62335)
По інших сом. портах пише виберіть порт-а як в мене не виходить??.

Спробуй зкинути на заводські налаштування(у тюнері),відключи антивірус.

walik 26.02.2012 22:08

Цитата:

Допис від Роман.МАР (Допис 62337)
1.Перевірте в диспечері прстроїв,як виставлено ком-порт за замовчуванням.
2.Перевірте на другому ресівере сам ком-порт на працездатність.

1.По замовчуванню-11520
бит-8
четн.-нет
стоп.б1ти-1
упр.-аппаратне.
2.З ресивера на ресивер прошивка йде???

walik 26.02.2012 22:15

Цитата:

Допис від kreshnot (Допис 62338)
Спробуй зкинути на заводські налаштування(у тюнері),відключи антивірус.

Зав. налаштування зрозум1ло.А як в1дключити антив1рус??? П1дскаж1ть??.

D-Misha 26.02.2012 22:28

У темі 1 долучень
Попробуйте ще цей завантажувач, де в опціях вибираєте allkode-bootloaderСлід лише не переплутати який процесор

Zhora15 26.02.2012 23:26

walik,
Якщо в тебе кабель USB-Com,то не всі вони пропускають 11520 ,а значить шарити ним можна а ось прошити ні. В мене в самого така проблема була прийшлось поставити LTP плату(чи як там вона)


Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 21:09.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010