SAT
шарінг меокс
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Категорії форуму > Ремонт тюнерів,JTAG відладка

Примітки

Створення нової теми Відповідь
 
Параметри теми Параметри перегляду
Старий 06.04.2011, 10:27   #91
svovka
Передовик
 
Аватар для svovka
 
Реєстрація: 16.06.2010
Вік: 58
Дописи: 447
Подяки і симпатії повідомлень
Дякую (Поставлено): 5
Дякую (Получено): 13
Флуда (Поставлено): 0
Флуда (Получено): 0

Надіслати повідомлення для svovka на Skype
Типово

Цитата:
Допис від oleg-1 Переглянути допис
заміряв просадки немає...
нема просадки усіх напруг?опиши подробніше процес запуска(чи проходить повний цикл запуска)?спобуй запускати без напруги22в.
і що маєш на увазі під словом "вісяк"(весить картинка чи взагалі не включився?) не скупися на слова(меньше жаргона) .

Востаннє редагував svovka: 06.04.2011 о 12:46.
svovka зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 06.04.2011, 14:26   #92
oleg-1
Новачок
 
Реєстрація: 03.04.2011
Дописи: 10
Подяки і симпатії повідомлень
Дякую (Поставлено): 0
Дякую (Получено): 1
Флуда (Поставлено): 0
Флуда (Получено): 0

Типово

Напруги 3,2-4,86-11,4-21,5. Перезапуск 5-6 разів далі пропадає відео ,на тюнере канал, на пульт ДУ не реагуе, зелений діод світе.На ТВ пусто ніякої інформаціі Без антени перезапуска немає.Без 22в перезапуска немае. Повний цикл запуска проходе робе 1-2 хв. далі перезапуск.
oleg-1 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 06.04.2011, 22:43   #93
kreshnot
Administrator
 
Аватар для kreshnot
 
Реєстрація: 12.01.2011
Дописи: 3.970
Подяки і симпатії повідомлень
Дякую (Поставлено): 885
Дякую (Получено): 4094
Флуда (Поставлено): 6
Флуда (Получено): 18
Ukraine
Надіслати повідомлення для kreshnot на ICQ
Типово

Цитата:
Допис від oleg-1 Переглянути допис
Напруги 3,2-4,86-11,4-21,5. Перезапуск 5-6 разів далі пропадає відео ,на тюнере канал, на пульт ДУ не реагуе, зелений діод світе.На ТВ пусто ніякої інформаціі Без антени перезапуска немає.Без 22в перезапуска немае. Повний цикл запуска проходе робе 1-2 хв. далі перезапуск.
Антену перевіряв на другому тюнері?Свій тюнер на другій антені?
kreshnot зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 06.04.2011, 22:45   #94
Петрович
Активіст
 
Аватар для Петрович
 
Реєстрація: 04.06.2010
Вік: 58
Дописи: 301
Подяки і симпатії повідомлень
Дякую (Поставлено): 219
Дякую (Получено): 122
Флуда (Поставлено): 1
Флуда (Получено): 1
Волинь м.Берестечко
Мій ресівер: ORTON 4100c,U2C HD ...
Типово

Цитата:
Допис від oleg-1 Переглянути допис
Це почалося одразу як увімкнули (новий)....
Щось подібне було з моїм Ортоном після "заливки" лише ключів.Перемикаючи канали я вімкнув кодований канал після чого тюнер вимкнувся-увімкнувся,почав завантажуватись і знову вимкнувся...На пульт тюнер не реагував і довелось вимикати при допомозі штепселя.Повторне увк....теж саме.Стер у списку ключ цього каналу і "залив" ключі у тюнер і все...Все працює!
Петрович зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 06.04.2011, 23:02   #95
kreshnot
Administrator
 
Аватар для kreshnot
 
Реєстрація: 12.01.2011
Дописи: 3.970
Подяки і симпатії повідомлень
Дякую (Поставлено): 885
Дякую (Получено): 4094
Флуда (Поставлено): 6
Флуда (Получено): 18
Ukraine
Надіслати повідомлення для kreshnot на ICQ
Типово

Цитата:
Допис від Петрович Переглянути допис
Щось подібне було з моїм Ортоном після "заливки" лише ключів.Перемикаючи канали я вімкнув кодований канал після чого тюнер вимкнувся-увімкнувся,почав завантажуватись і знову вимкнувся...На пульт тюнер не реагував і довелось вимикати при допомозі штепселя.Повторне увк....теж саме.Стер у списку ключ цього каналу і "залив" ключі у тюнер і все...Все працює!
oleg-1 нічого не пояснює....будемо гадалками.
kreshnot зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 07.04.2011, 11:17   #96
oleg-1
Новачок
 
Реєстрація: 03.04.2011
Дописи: 10
Подяки і симпатії повідомлень
Дякую (Поставлено): 0
Дякую (Получено): 1
Флуда (Поставлено): 0
Флуда (Получено): 0

Типово

Цитата:
Допис від kreshnot Переглянути допис
Антену перевіряв на другому тюнері?Свій тюнер на другій антені?
Перевіряв на іншої антені теж саме ,,,,, Антену перевіряв усе робе
oleg-1 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 07.04.2011, 11:26   #97
Yaro
Передовик
 
Аватар для Yaro
 
Реєстрація: 08.02.2010
Вік: 57
Дописи: 602
Подяки і симпатії повідомлень
Дякую (Поставлено): 121
Дякую (Получено): 100
Флуда (Поставлено): 0
Флуда (Получено): 1

Мій ресівер: Amiko Alien 8900, Pioneer 1430,1530 et.al.
Надіслати повідомлення для Yaro на ICQ
Типово

Цитата:
Допис від oleg-1 Переглянути допис
Без антени перезапуска немає.Без 22в перезапуска немае.
Спробуй перевірити на КЗ у вхідному блочку (всередині блочка), далі на КЗ в місці з"єднання F-штекера з кабелем (малоімовірно), і сам кабель. Поки що все, судячи по допису, що на іншій антені те саме.

Моя думка: у вхідному блочку щось підкорочує (може бути що завгодно). Якщо все буде без видимих КЗ, то я б накинув завідомо робочий вхідний тюнер. То нелегко, я знаю

Ще раз перевірити LM317 та транзистори в її обв"язці, буває, що ставиш нову, а вона бракована. Взагалі-то на відстані ставити діагноз - справа важкувата...
__________________
JTAG/EJTAG на 74HC244N. Допоможу відремонтувати/відновити ресівери на більшості сучасних процесорів.
Yaro зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 07.04.2011, 15:07   #98
oleg-1
Новачок
 
Реєстрація: 03.04.2011
Дописи: 10
Подяки і симпатії повідомлень
Дякую (Поставлено): 0
Дякую (Получено): 1
Флуда (Поставлено): 0
Флуда (Получено): 0

Типово

Дякую буду далі копати відпишусь....
oleg-1 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 08.04.2011, 20:49   #99
oleg-1
Новачок
 
Реєстрація: 03.04.2011
Дописи: 10
Подяки і симпатії повідомлень
Дякую (Поставлено): 0
Дякую (Получено): 1
Флуда (Поставлено): 0
Флуда (Получено): 0

Типово

Усім дякую проблема вирішана змінив озу...
oleg-1 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 11.04.2011, 18:42   #100
walera2007
Новачок
 
Реєстрація: 19.02.2010
Дописи: 8
Подяки і симпатії повідомлень
Дякую (Поставлено): 25
Дякую (Получено): 0
Флуда (Поставлено): 0
Флуда (Получено): 0

Типово

Globo 6000 пропав звук
walera2007 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Відповідь

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Характерні поломки Openbox,Arion.Ferguson sat-prof Ремонт тюнерів,JTAG відладка 221 25.05.2017 14:10
opticum 4050 немає сигналу Zluy Ремонт тюнерів,JTAG відладка 5 11.03.2010 03:06
NEW ORTON 4050CX (клон Globo 7010CR) sat-prof Globo 7010CR,4050CX 2 16.02.2010 22:00
Схема _Jtag Globo 7010A - Globo 4100C sat-prof Ремонт тюнерів,JTAG відладка 0 16.12.2009 17:31


Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:27.


vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум