Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Категорії форуму > Ремонт тюнерів,JTAG відладка

Примітки

Створення нової теми Відповідь
 
Параметри теми Параметри перегляду
Старий 22.08.2011, 20:50   #201
kreshnot
Administrator
 
Аватар для kreshnot
 
Реєстрація: 12.01.2011
Дописи: 3.527
Подяки і симпатії повідомлень
Дякую (Поставлено): 401
Дякую (Получено): 3044
Флуда (Поставлено): 5
Флуда (Получено): 13
Ukraine
Надіслати повідомлення для kreshnot на ICQ
Типово

ІСЕ2В0365 -ацей де стоїть?або аналог,або даташит.

Востаннє редагував kreshnot: 22.08.2011 о 21:00.
kreshnot зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 22.08.2011, 22:28   #202
duman
Передовик
 
Аватар для duman
 
Реєстрація: 18.11.2010
Дописи: 794
Подяки і симпатії повідомлень
Дякую (Поставлено): 209
Дякую (Получено): 488
Флуда (Поставлено): 0
Флуда (Получено): 0

Типово

Не зрозумів питання бо вказав конкретно:на платі ЕМ-ВР409 V1.2 транс JBF EE25.Даташитів повно а аналогів нема крім немаркованих в цих платах.Найчастіше такі бп в 4100с NEW.
Таке вдавалось забирати підгрузкою по 5 чи 3.3в в інших бп а тут не йде.

Востаннє редагував duman: 22.08.2011 о 22:32.
duman зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 23.08.2011, 19:47   #203
kreshnot
Administrator
 
Аватар для kreshnot
 
Реєстрація: 12.01.2011
Дописи: 3.527
Подяки і симпатії повідомлень
Дякую (Поставлено): 401
Дякую (Получено): 3044
Флуда (Поставлено): 5
Флуда (Получено): 13
Ukraine
Надіслати повідомлення для kreshnot на ICQ
Типово

duman, швидше за все це пов'язано з чатотою шимів.
kreshnot зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 18.09.2011, 13:21   #204
Lyashok
Новачок
 
Реєстрація: 10.09.2010
Дописи: 4
Подяки і симпатії повідомлень
Дякую (Поставлено): 0
Дякую (Получено): 0
Флуда (Поставлено): 0
Флуда (Получено): 0

Типово

Проблема з Globo 5000 Plus. Включається тюнер після кількох включень. Тобто коли довго тюнер виключений, наприклад цілу ніч, то зранку табло на тюнері не засвічується і на екрані теліка тоже нічого. Потрібно з десяток разів клацнути тумблером "Сеть", щоб він включився. Якщо включиться, то тюнер працює бездоганно. Пробував підставляв інший БЖ, передню панель, міняв кварц, відновлював Jtag, але нічого не дало. Пробую запускати примусово, тобто коротну 124 вивід проца на корпус, часом запуститься, а може і не запуститися. Можливо хтось стикався з таким дефектом?
Lyashok зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 18.09.2011, 16:30   #205
kreshnot
Administrator
 
Аватар для kreshnot
 
Реєстрація: 12.01.2011
Дописи: 3.527
Подяки і симпатії повідомлень
Дякую (Поставлено): 401
Дякую (Получено): 3044
Флуда (Поставлено): 5
Флуда (Получено): 13
Ukraine
Надіслати повідомлення для kreshnot на ICQ
Типово

Цитата:
Допис від Lyashok Переглянути допис
Проблема з Globo 5000 Plus. Включається тюнер після кількох включень. Тобто коли довго тюнер виключений, наприклад цілу ніч, то зранку табло на тюнері не засвічується і на екрані теліка тоже нічого. Потрібно з десяток разів клацнути тумблером "Сеть", щоб він включився. Якщо включиться, то тюнер працює бездоганно. Пробував підставляв інший БЖ, передню панель, міняв кварц, відновлював Jtag, але нічого не дало. Пробую запускати примусово, тобто коротну 124 вивід проца на корпус, часом запуститься, а може і не запуститися. Можливо хтось стикався з таким дефектом?
Спробуй пропаяти проц,поміряй напругу на проці у стані очікування.
kreshnot зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 19.09.2011, 13:59   #206
Lyashok
Новачок
 
Реєстрація: 10.09.2010
Дописи: 4
Подяки і симпатії повідомлень
Дякую (Поставлено): 0
Дякую (Получено): 0
Флуда (Поставлено): 0
Флуда (Получено): 0

Типово

Пробував прогрівати феном і напруги переміряв. Все Ок. А запуска стабільного немає.
Lyashok зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 19.09.2011, 19:45   #207
kreshnot
Administrator
 
Аватар для kreshnot
 
Реєстрація: 12.01.2011
Дописи: 3.527
Подяки і симпатії повідомлень
Дякую (Поставлено): 401
Дякую (Получено): 3044
Флуда (Поставлено): 5
Флуда (Получено): 13
Ukraine
Надіслати повідомлення для kreshnot на ICQ
Типово

Цитата:
Допис від Lyashok Переглянути допис
Пробував прогрівати феном і напруги переміряв. Все Ок. А запуска стабільного немає.
Схема тут Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! по 124pin стоять транзистори може бути проблема і вних.
kreshnot зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 20.09.2011, 09:44   #208
Lyashok
Новачок
 
Реєстрація: 10.09.2010
Дописи: 4
Подяки і симпатії повідомлень
Дякую (Поставлено): 0
Дякую (Получено): 0
Флуда (Поставлено): 0
Флуда (Получено): 0

Типово

Транзистори QS1 i QS2 перевіряв, коли коротнути базу QS2 на корпус то часом теж спрацьовує RESET, але з того всього видно, що при включені тюнера вони не грають ніякої ролі, вони служать для гнізда JTAG і то при умові, що там задіяний вивід RESET.
Одне тяжко зрозуміти, що являється первинним для RESET, чи він поступає з радіоканала?
Lyashok зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 20.09.2011, 15:49   #209
kreshnot
Administrator
 
Аватар для kreshnot
 
Реєстрація: 12.01.2011
Дописи: 3.527
Подяки і симпатії повідомлень
Дякую (Поставлено): 401
Дякую (Получено): 3044
Флуда (Поставлено): 5
Флуда (Получено): 13
Ukraine
Надіслати повідомлення для kreshnot на ICQ
Типово

Цитата:
Допис від Lyashok Переглянути допис
Транзистори QS1 i QS2 перевіряв, коли коротнути базу QS2 на корпус то часом теж спрацьовує RESET, але з того всього видно, що при включені тюнера вони не грають ніякої ролі, вони служать для гнізда JTAG і то при умові, що там задіяний вивід RESET.
Одне тяжко зрозуміти, що являється первинним для RESET, чи він поступає з радіоканала?
Річь не в тому для чого вони,я мав на увазі що транзистори ,конденсатори при напрузі можуть давати витік,а при перевірки то що показує прибор ,не завжди є правда.
Може бути що і проц накрився,спробуй його прожарити.

Востаннє редагував kreshnot: 20.09.2011 о 19:12.
kreshnot зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 25.09.2011, 18:13   #210
Lyashok
Новачок
 
Реєстрація: 10.09.2010
Дописи: 4
Подяки і симпатії повідомлень
Дякую (Поставлено): 0
Дякую (Получено): 0
Флуда (Поставлено): 0
Флуда (Получено): 0

Типово

Проблема вирішена!
Замінив флешку M29W160ТE-70PFTN на M29W160ET70N6E. Включається і працює Ок.

Транзистори QS1 i QS2 випаяв, без них тюнер теж запускається стабільно.

Востаннє редагував slavon: 25.09.2011 о 18:18.
Lyashok зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Відповідь

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Характерні поломки Openbox,Arion.Ferguson sat-prof Ремонт тюнерів,JTAG відладка 200 15.04.2017 16:50
opticum 4050 немає сигналу Zluy Ремонт тюнерів,JTAG відладка 5 11.03.2010 03:06
NEW ORTON 4050CX (клон Globo 7010CR) sat-prof Globo 7010CR,4050CX 2 16.02.2010 22:00
Схема _Jtag Globo 7010A - Globo 4100C sat-prof Ремонт тюнерів,JTAG відладка 0 16.12.2009 17:31

Loading

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 11:05.


vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум