![]() |
![]() |
#16 |
Учасник
![]() |
![]()
Захоплююсь радіацією дозиметрами ну і сат тв тоже можна сказати хобі
![]() |
#18 |
Передовик
![]() |
![]()
Як провести вихідні в Будапешті потративши всього 46 грн.?
Вирішив відволіктись трохи і на цих вихідних я поїхав автостопом зі Львова в Будапешт і назад, за всю поїздку я потратив всього 46 грн і то на території України: поїзд Львів-Чоп 25 грн. поїзд Ужгород-Львів 21 грн. Їхали на фурах, йшли пішком, вписувались в автобуси без квитків, чуть не проспали свою зупинку і ше багато чого ![]() Добре, шо я вивчив кілька фраз по-угорськи, бо там ніхто англійську абсолютно не знає... зупиняється жінка по-англійськи ЖОДНОГО слова не розуміє, НІЧОГО!!! Я кажу "Do you go to Budapest?" Вона почула Будапешт, думає, шо нам прямо в Будапешт і вже заводить мотор їхати, я кричу "One moment, please!!!" дістав телефон читаю, яка тут фраза підходить, шось кажу "Везетш Будапешт фелі?" Вона така зразу "Фелі, фелі!!!!" показує сідайте... ну я радий, хоча я хз шо я п*зданув ![]() Я навіть не міняв в Будапешті євро на їхні гроші? Нашо мені гроші? ![]() Подорожувати легко і для цього не потрібно багато грошей, повірте |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
![]()
Умілі руки
Користувач нашого форуму, у вільний від роботи час, vasjabr(Василь) -самотужки зробив оригінальний криничний вершок Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Востаннє редагував D-Misha: 02.12.2016 о 07:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
Закладки |
Параметри теми | |
Параметри перегляду | |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
Паяльні станції,ваші методи випаювання | sat-prof | Технічне спілкування | 12 | 19.01.2018 21:37 |