![]() |
D-Misha Велики дякую за фотографію.
Для дякую, у нас на форумі є кнопки додавання репутації +/- |
Цитата:
тарілку та нормальний конвертер з нормальною чутливістю, правильно спрямуй на відповідний супутник та отримаєш достатній сигнал. У мене мотор з 0,8 м. і практично з сигналом немає проблем. Експериментуй та вдосконалюйся!!! Удачі! |
Чи можна настроїти 75*-85*-90* на тарілцї 90см.Я пробував неполучилось.
|
Як мінімум потрібна тарілка 1.2м або більша
|
У темі 1 долучень
Ось найшов в неті таку головку, підкажіть чи вона підійде для налаштування 36 градусу для перегляду НТВ+ у Львові. І чи підійде вона для настройки 75 градуса на Радуга тв???
------------------------------ INVERTO IDLB-TWNR41 (40TCIRCL) TWIN Конвертор Inverto IDLP - 40TCIRCL, конвертор з двома незалежними виходами для прийому сигналів в круговій (R, L) поляризації. Один гетеродин: 10750 Кількість виходів: 2 Вхідні частоти: 11,7 - 12,75 ГГц Проміжна частота: 10750 ГГц Частоти на виході: 950 - 2000МГц Шум: 0,3 dB |
Для НТВ+ підійде , а для Радуги потрібний звичайний універсальний конвертор.
|
Цитата:
|
який рівень сигналу можна витянути на антені 1.6м.80*.У мене 20% по опені.
|
Все залежить від транспондера та діапазону прийому (Ку чи С) на одній частоті сигнал може бути 100% , а на іншій і 20% не буде хоча усе іде з одного супутника ! Залежить куди світить промінь .
|
hmurа 80* діапазон C частота 3875 R 32000 сигнал 20% остальні 0.Скажи які причини можуть бути?
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:04. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010