![]() |
romario79, GI8180(Vu+Solo) вже ніде не можна взяти. Бери Vu+ Uno (наскільки є знаю у Фокс Тараса в Тернополі є вони в наявності) або почекай восени буде нова модоль Vu+Solo2. З братів на Broadcom можна звернути увагу на Dreambox 500HD or 800SE (китайці з сімкою Ферарі)
|
Vu+ Uno дороговато різниця майже в 100 баксів виходить!а китайців типу Dreambox 500HD or 800SE не хочу(хоча зараз все Китай)
|
У темі 1 долучень
Цитата:
Цитата:
P.S. В атачі порівняльна таблиця (взято на одному із форумів) |
А вентилятор в Dreambox 500HD не гудить?А як на рахунок Xtrend ET5000?
|
Цитата:
Цитата:
|
А Enigma як себе поводить на Dreambox 500HD?
|
romario79,У мене імідж Domica 8 працює досить пристойно, доставив скін HD Glass16, ЕМУ mgcamd + декілька плагів з офіційного сайту Доміки такі як Crossepg, GlassUtils, Multi QuickButton, DreamExplorer, MC, TSP Panel, piconload 4.5 . Для піконів і кросЕПГ підмонтував флешту на 4 Гіга... Все досить красиво і інформативно...
|
хотівби придбати новий HD рисівер з вбудованим wifi підкажіть.дякую
|
taranton, Модель з вбудованим wifi пригадати складно, було б дуже добре що б ресівер з підтримкою wifi (без проблем підтримував певну кількість популяних wifi-свисків та й не основний це параметр по якому варта вибирати ХД тюнер. Решта все тут
Я особисто завжди радив, раджу і буду радити ХД ресівери на mips процесорі з ПЗ на основі відкритої OS Linux та Е2 - DreamBox 500HD/800SE, GI S Vu+ Uno/Solo/Duo..., на осінь 2012 року має бути нова лінійка ресіверів від GI Vu+ Solo2/Duo2 |
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 20:20. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010