Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Провайдери 3G,4G,WiFi,CDMA (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=110)
-   -   Інтернет від Укртелекома (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=555)

xoxol4uk 02.03.2012 19:26

Підкажіть, як поповнити рахунок на інтертелекомі карткою приватбанку? Раніше поповнював зайшовши до них на сайт і вибравши варіант через приватбанк, а тепер весь час пише що "отклонено банком". Чи можливо поповнити як номер мобільного смс-кою? Просто в мене номер ІТ 53999****, а коду тут ніякого нема. Може до цього номеру не вистачає коду, щоб смс-кою? Знайшов у Вікіпедії, що в них код 094, так щось багатувато цифр виходить. Чи може спереду просто 0? Ніхто так не робив?

На кредитку термін дії в цьому місяці закінчився і я взяв нову з тим самим балансом. А воно тепер таке пише. Хоча я крім цієї ще 2 чужі пробував учора - те саме((.

kreshnot 03.03.2012 14:22

Цитата:

Допис від xoxol4uk (Допис 63044)
Підкажіть, як поповнити рахунок на інтертелекомі карткою приватбанку? Раніше поповнював зайшовши до них на сайт і вибравши варіант через приватбанк, а тепер весь час пише що "отклонено банком". Чи можливо поповнити як номер мобільного смс-кою? Просто в мене номер ІТ 53999****, а коду тут ніякого нема. Може до цього номеру не вистачає коду, щоб смс-кою? Знайшов у Вікіпедії, що в них код 094, так щось багатувато цифр виходить. Чи може спереду просто 0? Ніхто так не робив?

На кредитку термін дії в цьому місяці закінчився і я взяв нову з тим самим балансом. А воно тепер таке пише. Хоча я крім цієї ще 2 чужі пробував учора - те саме((.

Через термінал- 057....... або 57.......

beretta_rez 03.03.2012 20:07

Цитата:

На інтертелекомовському модемі написаний такий номер 38998ХХХХ при поповненні через приват24 вводив номер для поповнення так +38038998ХХХХ рахунок на модемі поповняло.

xoxol4uk 03.03.2012 20:20

[QUOTEНа інтертелекомовському модемі написаний такий номер 38998ХХХХ при поповненні через приват24 вводив номер для поповнення так +38038998ХХХХ рахунок на модемі поповняло.][/QUOTE]
Так, тепер і я через приват 24 поповняв - вийшло. Справа в тому що кредитка, яку видали на заміну старої - неіменна (внизу не вибите прізвище), а такими як пояснив оператор в інтернеті розраховуватись на пряму не можна, а тільки через Приват 24.

Pasha 2305 28.03.2012 11:53

Добрий день. В мене таке запитання стосовно Інтертелекому. Я зараз плачу 200 грн в місяць получаю 15 гб швидкість закачки 30-130 кб.с. Якщо я перейду на тарифний план Супер безліміт швидкість вдень закачки буде така сама а вночі 300 кб.с???

симчич 28.03.2012 12:11

Цитата:

Підкажіть, як поповнити рахунок на інтертелекомі карткою приватбанку?

Потрібно зайти на сайт https://assa.intertelecom.ua/, зареєструвашись, зможеш поповнювати рахунок на Інтертелекоміський модем

TheDudeI 04.04.2012 12:32

до того ж при відсутності балансуна початку місяця.автоматом кидає на сторінку звідки можна поповнити карткою.
спостерігаю що їх систему "рубає"кожні кілька місяців. от 1го квітня рахунок поповнив-а видає збої що не поповнив,або не зєднується.зекономили на б/у апаратурі)

komar 06.04.2012 21:43

чому intertelecom такий повільний

kreshnot 06.04.2012 21:58

Цитата:

чому intertelecom такий повільний
В мене у середньому 1Мбит

genych 20.04.2012 00:24

Таке питання, в нене безлім+ і після 00:00 скорость має бути до 3Мбит але після розєднання і повторного підєднання після опівночі скорість закачки зростає лише до 20 Кб/с. А коли беру переставляю модем в інший USB порт все стає норм. Що за приколи????

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:05.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010