![]() |
Зупиняє мужик таксі.
Їдуть. Мужик говорить таксисту: - Слухай, а нічого якщо я своїм кермом порулю? - Рули, мені-то яка різниця. Мужик від щастя розцвів прямо, дістає з валізки кермо від УАЗика і починає рулити. Їдуть далі. По зустрічній смузі летить Мерседес-Гелентваген. Водій помітив таксі з двома рулями, не зрозумів, розвернувся, наздогнав, прилаштувався праворуч, дивиться. Мужик рулить як ні в чому не бувало, раптом різко вивертає кермо вправо. Водій Мерседеса, злякавшись і ухилившись, відлітає в кювет. Мужик задоволено каже таксисту: - От і мене вчора також наїбали! |
Заходить злодій у дім а там- папуга:
- А Кеша все бачить. Злодій накриває клітку покривалом. - А Кеша не я, Кеша - бульдог! |
Сидячи на задньому сидінні таксі, монашка зауважила, що водій поглядає на неї.
- Не хочу вас образити, сказав він, - але я завжди мріяв поцілувати монашку. - Ну гаразд. - Відповіла вона. - Але тільки, якщо Ви - католик і не одружений. Водій сказав, що так воно і є, і тоді монашка поцілувала його в губи довгим і пристрасним поцілунком. Чоловік прийшов в екстаз, але потім заплакав. - У чому справа? - Запитала монашка. - Вибачте мене сестро, але я згрішив. Я збрехав Вам: я - одружений, і я - єврей. Монашка відповіла: - Нічого страшного. Мене звуть Валєра, і я їду на маскарад. |
Діти монашку скинули з десятого поверху.
Один іншому каже: - Я говорив що це монашка, а ти, блять, бетмен, бетмен. |
Літній єврей у Москві приносить свої заощадження в "Ощадбанк Росії", але все не наважується зробити депозит.
- А раптом з моїм внеском що-небудь трапиться? - Не хвилюйтеся ви так, ваш депозит гарантує уряд РФ, Держдума і сам президент Путін. - Це так! Але раптом Обама переможе, Путіна розстріляють, Держдуму розженуть, а Медвєдева посадять у в'язницю? - І вам за таке щастя шкода якихось п'ятдесят тисяч рублів? |
- Ти які сьогодні в школі оцінки отримав?
- Два з фізкультури … Після КОНКРЕТНОГО прочухана тато питає: - А за що? - Учитель говорить «Підніміть ліву ногу», потім «підніміть праву ногу» … Батько (з величезним здивуванням): - Так тоді що, на х% ю стояти маєш, чи що? - Я у нього те ж саме запитав … |
Ніч. Вулиця. Старенька ловить тачку.
- Вези, синку, на кладовищі мене! Таксист: - Тобі що, бабця, не вистачає дня? Не повезу! Зачинилив з силою дверцята, натиснув на газ, мотор вже тремтить ... Але заповзає тихо жах у серце: з машиною поруч бабуся біжить! А швидкість - сто! Очі у хлопця вийшли з орбіт. Заворушилися кучері під кашкетом ... А бабця не відстає ... Передчуваючи кінець невідворотний, в розпачі шофер пригальмував: - Ти, бабка, відьма, чи що? - Тьфу на тебе, дурний! Ти мені пальтечко дверима прищемив! |
Два панки у автобусі їдуть. Бабуся звертається до одного з них:
- Синку, встань, будь ласка! Інший йому: - Нєє, Вася, я знаю той прикол, не вставай – вона на твоє місце сяде. |
Рано вранці розлючений батько заходить в будинок і каже:
- Якийсь хрін нашу корову вкрав. Старший син: - Раз хрін, значить маленького росту. Середній: - Ну, якщо маленького росту, значить з Вільшанки. Молодший: - Ну, тоді це Вася. Пішли, набили Васі морду, а він у відмазку. Ще разок для профілактики його побили - все одно не брав. Взяли його - і до судді. Так і так, мовляв, говорить батько: - Прокидаюся вранці, а корови немає, кажу синам, що якийсь хрін вкрав. Старший каже - раз хрін, значить маленького росту, середній - якщо маленького росту, значить з Вільшанки, а молодший - значить Вася. Набили морду - не віддає ... Суддя: - Так, мужики, логіка у вас звичайно залізна, але це не докази. Ось що, наприклад, у мене в цій коробочці? Батько: - Коробочка квадратна. Старший: - Отже, в ній щось кругле. Середній: - Раз кругле, значить помаранчеве. Молодший: - Отже, апельсин. Суддя повільно заглядає в коробочку і каже: - Так, Вася, корову доведеться віддати ... |
Петька витягнув Чапаєва з річки Урал і робить йому штучне дихання. Вода з Василя Івановича все періщить і б'є.
Під'їжджає козачий роз'їзд. Осавул радить: - Так вийми ти йому жопу з води, а то весь Урал перекачаєш! |
- Проклята зима! Замки в машинах замерзають - відкрити не можу.
- А ти кипяточком. - Ти дурень, чи що? Уяви, йду я по Києву машини красти і з чайником? |
- Учора підглядав у дірку в стіні жіночої лазні - тицьнули пальцем в око... Тепер болять обидва ока..
- А чому обидва? - Та треба ж було глянути, хто тицьнув.. |
Жінка любить вухами,
чоловік - очима, собака - носом і тільки кролик - тим, чим треба. |
- Люся, пішли в кіно !? Там задні місця для поцілунків ...
- Ще чого !? Ніякі задні місця я цілувати не буду. |
Генетики схрестивши персик і мандарин думають, як назвати гібрид - пердарин чи мандасик :)
|
Хлопець на побачені не знає що сказати, як почати розмову і каже:
- А ти знаєш, мій батько кота прибив... - Це ще до чого? belay - До плота, аж очі повилазили! |
Сьогодні до мене приходили свідки Єгови - розповідали, що потрібно допомагати ближньому і робити добро!
Попросив їх помити унітаз і винести сміття. Вони чомусь образилися і пішли... |
Приходить дівчинка додому після школи і каже:
- А ми сьогодні маму малювали! - Так ви ж і минулого разу маму малювали! - Каже тато. - А вчителька як увійде в клас, так відразу кричить: "Малюйте, вашу мать!" |
Летить українець в літаку і їсть
сало. Підходить до нього естонець. - Етоо шо у вас такое? - ЦЕ сало, але ви його їсти не будете. - Паачему? - Бо я нє дам. |
Мужик обкурився, стоїть перед дзеркалом:
- Тут я і там я, тут я і там я... Дзвінок у двері: - Хто там? - Я. - Ніхуя собі, і там я! |
- ПІБ?
- Що ПІБ? - Прізвище. Ім'я. По батькові. - ХУЙ. - Що ХУЙ? - Хрищенко Уляна Йосипівна! |
Закохався араб в хохлушку і каже:
«Виходь за мене заміж, сьомий дружиною будеш!». - «Тю, я ще в черзі за хреном не стояла !! |
Вовочка підходить до Маші і каже:
- Машо, можна використати тебе як жінку? - Якісь у тебе думки вульгарні! - Це, Машо, у тебе вульгарні, а в мене м'ячик у жіночий туалет закотився! |
Йде чоловік вночі по цвинтарі і їсть пиріжок. Несподівано з темряви витягується рука і роздається страшний крик:
- ДАЙ!!! - Щ-щщ-о, п-п-п-пир-р-ррр-ріж-жок? - Ні. Паперу!!! |
Якщо в мій будинок увірвуться грабіжники і стануть шукати гроші, я просто засміюся і пошукаю разом з ними.
|
- Алло, це бордель?
- Ні, це сауна ... - А як мені подзвонити в бордель? - Передзвоніть через дві години по цьому ж номеру. |
Аптека. Заходить група хлопців . Один каже:
- Презервативи є? - Є. - А поміряти можна? Компанія заходиться сміхом, але дівчина , нерозгубившись, видає: - А що, боїшся спадати буде? |
– Абрам, як життя?
– Я тебе не зрозумів! Шо це за питання? Ми шо, вже не в одній державі живемо? |
В одеській маршрутці дама впустила на підлогу монетку. Водій каже:
— Все, мадам! Що впало — те моє! — Тю! Чоловік, ви там не смикайте транспортом! А то я щас вся впаду, і вам такого щастя таки не забрати! |
— Зяма, ти мені заважаєш спати!
— Фірочка, але я ж нічого не робитиму! Навіть не швавлюся! — А пора б... |
Маю, куме, я біду, хоч втікай із хати!
Пішла, вчора, моя Галя Поколядувати. Прийшла ранком. В новій шубі. Вся, аж засіяла. Я питаю: -Де взяла? - НАКОЛЯДУВАЛА! Нові чоботи зняла, телефон дістала. Я кричу їй - "Де була???" ТА КОЛЯДУВАЛА! - Галю, ми з кумом Петром, Теж колядували, Але нам горілки чарку, То гривні давали. Аж захрипли, цілу ніч, Від хати до хати! Замiялась моя Галя: - МІСЦЯ ТРЕБА ЗНАТИ! |
Йде чоловік по дорозі й бачить, якийсь хлопець начепив собі камінь на шию і хоче стрибнути
з мосту. — Синку, що це ти робиш? — Жити не хочу, батьку! — Подумай про дітей, синку, не роби цього! — Німа дітей у мене! — Подумай тоді про батька з матір«ю! — Нема ні батька, ні матері! — Тоді згадай Гетьмана нашого рідного, Мазепу!!! — А це хто такий? — Стрибай, синку, стрибай!!! |
Сторож піймав Вовочку, що заліз в сад за яблуками.
- Я тебе навчу як красти! - Ну і чудово. А то мене вже третій раз ловлять. |
- Що робиш?
- Я люблю, я сумую, мені так тебе не вистачає. Ти снишся мені щоночі, я не можу без тебе, а ти? - Ковбасу їм. |
Директор кладовища дзвонить директору спортивного магазину:
- Скільки ви продали в минулому місяці гоночних мотоциклів? - П'ять штук. - Так ... один ще, значить, десь катається. |
- Скільки тобі років?
- Не скажу! - Хоч першу букву назви. - Ш. - 16? - Нє-є, штирнайціть! |
Стоїть дівчина на мосту, явно збирається звести рахунки з життям. Підходить бомж.
- Дівчино, раз вам вже все одно, можна, я вас наостанок трахну? У мене так давно не було жінки! - Козел! Ти взагалі себе бачив? Брудний, смердючий, вошивий! Ні, ні і ні! Іди! - Звичайно, звичайно. Вже йду. Я вас внизу почекаю. |
У відділі дисків.
- Чи можу я вам чимось допомогти? - Ні, дякую, я сам. Просто дивлюся, щоб ще скачати з торрента. |
- А давай що-небудь до чаю купимо?
- А ти чого б хотів? - Ну, не знаю ... Може, пива візьмемо? - Точно, і скумбрії копченої |
Вчителька збирається поставити Іванку ще одну двійку. Він підходить до неї і каже:
- Марія Іванівна, я вас звісно не хочу лякати, але мій тато сказав, що ще одна двійка і хтось отримає пиздюлів. |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 16:56. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010