Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Спорт на SAT-TV (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=88)
-   -   Бокс на SAT-TV (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=961)

yyyyyhhh 18.10.2020 09:07

У темі 1 долучень
У поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в легкій вазі Василь Ломаченко (14–2, 10 КО) програв усі свої пояси Теофімо Лопесу з США (16–0, 13 КО). Після бою Ломаченко заявив, що не згоден з рішенням суддів:

«Я не знаю. Чесно кажучи, я думав по ходу поєдинку, що половина була рівною. Може бути, він десь вигравав на 1–2 раунди, але з другої половини я включився. В принципі, я вважаю, що другу половину я забрав.

Я хочу приїхати додому і переглянути поєдинок. Я не згоден з рішенням суддів! Я думав, що виграю, але результат є результат. Я з цим сперечатися зараз не збираюся.

Зараз я поїду додому, потім поговорю зі своїм промоутером і менеджером. Ми все обговоримо і вирішимо щодо подальших дій».

Нагадаємо, всі три судді віддали перевагу Теофімо Лопесу (116–112, 119–109, 117–111).

симчич 18.10.2020 10:56

Той випадок, коли поразці не засмучений, бо програв Ломаченко разом з руським міром. Незабаром таке ж чекає й Усіка, ще одного адепта руського міра в Україні

yyyyyhhh 19.10.2020 07:16

У темі 1 долучень
Екс-чемпіон світу в напівсередній вазі, росіянин Олександр Беспутін підтримав українського боксера Василя Ломаченка після поразки в бою за абсолютне чемпіонство в легкій вазі від американця Теофімо Лопеса.

«Вася Ломаченко - чемпіон! Ти найкращий, брате!», - написав Беспутін в інстаграмі.

Нагадаємо, всі три судді віддали перевагу Теофімо Лопесу (116-112, 119-109, 117-111).

yyyyyhhh 20.10.2020 07:46

У темі 1 долучень
Колишній чемпіон світу В'ячеслав Сенченко підтримав Василя Ломаченка (14-2, 10 КО), який поступився американцеві Теофімо Лопесу (16-0, 12 КО).

У коментарі під постом LuckyPunch в Instagram фахівець написав:

«Особисто для мене, Ломаченко залишається українським боксером, який увійшов в історію. Упевнений в його поверненні і немає сумнівів, що найближчим часом він знову стане чемпіоном», - написав Сенченко.

Нагадаємо, Лопес переміг Ломаченка одноголосним рішенням суддів: 116-112, 117-111, 119-109.

yyyyyhhh 21.10.2020 07:17

У темі 1 долучень
Днями промоутер Тайсона Ф'юрі підтвердив, що контракт на третій бій проти Деонтея Вайлдера закінчився, тому британець готується до іншого поєдинку.

Сторона Вайлдера, як і сам боксер, зберігає мовчання, що дивує багатьох в боксерській середовищі. Відомий промоутер Едді Хірн не розуміє, що сталося з Деонтеєм.

«Вайлдер немов випарувався. Його ніде немає, а його менеджери склали найгірший контракт в історії. Договір на третій бій просто завершився, серйозно? Ось так просто?».

«Що сталося з Вайлдером - він більше не хоче помститися за поразку? Можливо, він більше не хоче бути боксером? Втратив бажання виходити в ринг? Поки взагалі не зрозуміло, що з ним відбувається», - сказав Хірн.

Останнім часом Вайлдер ніяк не коментує бій з Ф'юрі, а його соцмережі не оновлюються з серпня.

yyyyyhhh 22.10.2020 08:05

У темі 1 долучень
Боксер Дерек Чісора, коментуючи поразку Василя Ломаченка від Тео Лопеса, вважає, що українцеві дуже важливі глядачі в залі.

Втім, перед боєм з Олександром Усиком британець визнав, що йому теж важливо відчувати віддачу від залу.

«Потрібно розуміти, що Ломаченку дуже важливі глядачі в залі, поруч з рингом. А його бій дивилися скільки - 25 осіб? Усику, як і мені, дуже потрібні глядачі під час поєдинку».

«Нам потрібно буде шукати інший шлях для натхнення у вирішальних раундах. Ти буквально живеш емоціями глядачів. Це стосується і футболу, і тенісу, і боксу», - вважає Чісора.

Бій Усик - Чісора відбудеться 31-го жовтня при порожньому залі.

yyyyyhhh 23.10.2020 07:42

У темі 1 долучень
Промоутер Боб Арум, чия компанія веде справи Василя Ломаченка і Тео Лопеса. не виключив, що реванш можливий, однак згоду повинні дати обидва боксери.

У контракті на перший бій, який Ломаченко програв одноголосним рішенням суддів, пункту про реванш не було.

«Все в руках боксерів, вони приймають рішення. Закінчилася та ера, коли промоутери нав'язували всім боксерам будь-які бої. Ми сядемо з ними і обговоримо реванш».

«Я їм розповім всі деталі, в тому числі фінансові. Ось нехай і вирішують. Якщо обидва згодні - відмінно. Якщо не згодні - теж нормально», - сказав Арум.

yyyyyhhh 24.10.2020 06:32

У темі 1 долучень
Колишній суперник Олександра Усика Тоні Беллью поділився очікуваннями від поєдинку українця проти Дерека Чісори, який пройде 31 жовтня:

«Чісора ніколи не віддає свої бої просто. Це справжній тест для Усика в новому дивізіоні. Подивимося, чого він вартий.

Чісора буде перти, він дасть бій, він не буде зупинятися. Буде йти вперед і йти. Питання в тому, чи зможе Усик стримувати його.

Думаю, 5-6 раундів йому буде це вдаватися, але настане момент в бою, коли потрібно буде щось робити. Не можна просто бігати 12 раундів. Це не спрацює. Але мені цікаво подивитися, що станеться».

yyyyyhhh 25.10.2020 07:29

У темі 1 долучень
Мер Києва і колишній чемпіон суперважкої ваги Віталій Кличко на своїй сторінці в Facebook розповів, що черговий тест на коронавірус показав позитивний результат.

Кличко пішов на самоізоляцію. Відзначимо, що 25-го жовтня в Києві відбудуться вибори мера, в яких Віталій бере участь

«Друзі! Коронавірус підкрався в самий незручний момент. Сьогодні отримав позитивний результат тесту».:(

«Робота мера під час пандемії, звичайно, передбачає постійний ризик. Спілкування з людьми, перевірка лікарень. Зокрема, регулярно бував і в інфекційних відділеннях, де лікують хворих на COVID-19».

«Намагався берегтися. Враховуючи специфіку роботи, регулярно робив тести. Сьогоднішній, на жаль, - невтішний. Почуваюся добре. Але мушу піти на самоізоляцію. Працюватиму з дому».

«Будь ласка, не нехтуйте правилами і не ігноруйте загрозу! Бережіть себе»!

yyyyyhhh 26.10.2020 07:54

У темі 1 долучень
Непереможний український боксер напівсередньої ваги Тарас Шелестюк поділився думкою щодо травми колишнього чемпіона Василя Ломаченка (14-2, 10 КО), яка, на думку деяких, завадила українцю перемогти Теофімо Лопеса (16-0, 12 КО).

«Ломаченко може спробувати взяти титул абсолютного чемпіона світу, спустившись у другу напівлегку вагу. За пару років можна зібрати всі пояси і втілити свою мрію в реальність.

Після поєдинку команда Ломаченко сказала, що у Васі було пошкоджене плече, що він не міг боксувати, і йому зробили операцію. Я переглядав бій два рази і не побачив, що плече заважало Васі працювати на максимум. Йому більше заважало те, що він не боксував 14 місяців і що суперник не дав йому нічого зробити. Замість одного з найкращих бійців pound-for-pound Вася виглядав як просто хороший боксер. Це заслуга Лопеса, його команди і батька», - сказав Шелестюк у відео, опублікованому на його ютуб-каналі.

Нагадаємо, Лопес переміг Ломаченка одноголосним рішенням суддів: 116-112, 117-111, 119-109.

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:54.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010