Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Теніс (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=127)
-   -   Новини тенісу (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=3151)

yyyyyhhh 12.09.2020 07:49

У темі 1 долучень
Австрійський тенісист Домінік Тім (ATP 3) в трьох сетах переміг росіянина Данііла Медведєва (ATP 5) і вийшов у фінал US Open 2020.

Тім виграв два тай-брейка, у другій і третій партії. Матч тривав 2 години 53 хвилини.

US Open 2020

Чоловіки, 1/2 фіналу

Домінік Тім (Австрія) [2] – Данііл Медведєв (Росія) [3] – 6:2, 7:6 (9:7), 7:6 (7:5)

У фіналі Тім зіграє проти німця Алєксандра Звєрєва, який у півфіналі переграв іспанця Пабло Карреньо-Бусту.

yyyyyhhh 13.09.2020 08:13

У темі 1 долучень
Відбувся вирішальний поєдинок жіночого одиночного турніру Відкритого чемпіонату США з тенісу.

У матчі за титул зустрілися Наомі Осака з Японії (№9 WTA) і Вікторія Азаренко з Білорусі (№27 WTA).

Матч тривав три сети і завершився вольовою перемогою японської тенісистки - 1:6, 6:3, 6:3 на користь Осаки.

Зустріч тривала 1 годину 54 хвилини. Білоруська тенісистка зробила 3 ​​ейси, допустила 2 подвійні помилки і реалізувала 5 брейк-пойнтів. Осака зробила 6 ейсів, допустила дві подвійні помилки і реалізувала 5 брейк-пойнтів, в тому числі 2 у вирішальній партії.

Таким чином, Осака вдруге в кар'єрі стала переможницею US Open.

yyyyyhhh 14.09.2020 07:52

У темі 1 долучень
27-річний австрійський тенісист Домінік Тім (№3 ATP) став переможцем Відкритого чемпіонату США з тенісу. У фінальному матчі він в п'яти сетах обіграв 23-річного німця Олександра Звєрєва (№7 ATP). Зустріч тривала трохи більше 4 годин.

Цікаво, що Тім відігрався з 0:2 за сетами. Більш того, в п'ятій партії Звєрєв вів з рахунком 5:3 і подавав на матч, але не зумів реалізувати перевагу.

US Open. Фінал
Домінік Тім (Австрія, 2) – Олександр Звєрєв (Німеччина, 5) – 2:6, 4:6, 6:3, 6:4, 7:6 (8:6)

Відзначимо, що Звєрєв вперше зіграв у фіналі турнірів Великого Шолома. Для Тіма це був четвертий фінал, але перша в кар'єрі перемога. За тріумф на турнірі австрієць отримає 3 млн доларів, а представник Німеччини як фіналіст заробив 1,5 млн доларів.

Раніше Тім двічі поступався Рафаелю Надалю на Ролан Гаррос, а також програв в цьому році Новаку Джоковичу матч за титул на Відкритому чемпіонаті Австралії.

Крім того, цей матч став десятою особистою зустріччю Тіма і Звєрєва на корті. Домінік здобув восьму перемогу над Олександром.

yyyyyhhh 15.09.2020 08:09

У темі 1 долучень
На турнірі в Римі українська тенісистка Даяна Ястремська в напруженій битві в трьох сетах здолала Камілу Джоржі в першому раунді.

«Матч тривав 3 години, який в мене може бути стан? Дуже втомилася. Але перемога є перемога, нехай і не найкраща. Погано себе почувала під час поєдинку. Гра була нормальна, але дивна. Стільки подвійних помилок - більше, ніж за кар'єру раніше».

«Але все буде нормально, якщо наступний матч відбудеться вже завтра. Я буду готова. Фізично почуваю себе відмінно», - сказала Ястремська.

У другому раунді тенісистка зіграє проти Аманди Анісімової.

yyyyyhhh 16.09.2020 07:47

У темі 1 долучень
Перша ракетка України Еліна Світоліна, яка пропустила US Open-2020, розповіла про свої плани на заключну частину нинішнього сезону:

«Зазвичай кінець вересня проходив у метушні. Однозначно, в цьому році є відмінності, тому що у нас не буде Підсумкового турніру. Якщо говорити конкретно про мене, то в цей час на протязі останніх трьох років я була під тиском через кваліфікацію на WTA Finals.

В цьому ж році трохи інша історія. Напевно, я зіграю на 4-5 турнірах, якщо будуть ще додані якісь змагання. На жаль, скасували турнір в Мадриді, який також був у моєму календарі.

Я просто постараюся отримати задоволення від свого часу на корті, де ти переживаєш різні емоції, тиск, де намагаєшся впоратися з різними ситуаціями. Думаю, що багато гравців, і я в тому числі, скучили за цим.

Зазвичай ми всі кудись поспішаємо, намагаємося кудись дістатися, стати кращими. Зараз же я можу отримати більше задоволення від гри і насолодитися емоціями, яких мені не вистачало останні кілька місяців».

Сьогодні Світоліна разом з Даяною Ястремською вилетіли з парного розряду турніру в Римі.

yyyyyhhh 17.09.2020 07:30

У темі 1 долучень
26-річна українська тенісистка Еліна Світоліна прокоментувала свою перемогу над 29-річною росіянкою Анастасією Павлюченковою у поєдинку другого кола турніру в Римі.

«Пізній нічний старт. Добре знову грати матчі!

Дуже дивно і трохи сумно грати без фанатів (особливо тут, в Римі, де ви шалено гарні). Я люблю Італію!», — написала Світоліна в Instagram.

yyyyyhhh 18.09.2020 07:14

У темі 1 долучень
У середу і четвер на Відкритому чемпіонаті Італії з тенісу відбулися матчі другого кола у жінок.

До 1/8 фіналу вийшли українки Еліна Світоліна і Даяна Ястремська, які в п'ятницю проведуть свої наступні матчі.

З цікавих результатів четверга слід звідзначити розгромну перемогу Вікторії Азаренко над діючою чемпіонкою Australian Open Софією Кенін (6:0, 6:0), а також програш Кікі Бертенс від Полони Герцог.

З першої десятки, крім Світоліної, на змаганнях залишаються лише дві тенісистки: Симона Халеп, якій грати з Ястремською, і діюча чемпіонка турніру в Римі Кароліна Плішкова. Белінда Бенчіч вже покинула турнір, інші - не брали участі.

Рим. Пари 1/8 фіналу

Верхня частина сітки

Сімона Халеп – Даяна Ястремська
Єлена Рибакіна – Юлія Путінцева

Вікторія Азаренко – Дарья Касаткіна
Гарбінє Мугуруса – Йоханна Конта

Нижня частина сітки

Полона Герцог – Маркета Вондроушова
Світлана Кузнєцова – Еліна Світоліна

Данка Ковініч – Еліза Мертенс
Анна Блінкова – Кароліна Плішкова

yyyyyhhh 19.09.2020 07:03

У темі 1 долучень
Перша ракетка України Еліна Світоліна (№6 WTA) в 1/4 фіналу Відкритого чемпіонату Італії з тенісу зіграє проти Маркети Вондроушової (№19 WTA).

21-річна чешка, яка в минулому році грала в фіналі Ролан Гаррос, в матчі третього кола в трьох сетах здолала Полону Герцог (№50 WTA) зі Словенії.

Рим. Третє коло
Маркета Вондроушова (Чехія) - Полона Герцог (Словенія) - 1:6, 6:1, 7:6(5)

Раніше Світоліна і Вондроушова грали тричі, українка виграла всі матчі. Відзначимо, що при цьому Еліна двічі програвала перший сет.

Поєдинок 1/4 фіналу відбудеться в суботу, 19 вересня.

У третьому колі Світоліна обіграла Світлану Кузнєцову з Росії.

yyyyyhhh 20.09.2020 07:31

У темі 1 долучень
На турнірі в Страсбурзі, який пройде з 20 по 26 вересня, виступлять українські тенісистки Еліна Світоліна, Катерина Бондаренко і сестри Кіченок.

Світоліна, яка в суботу поступилася Маркеті Вондроушовій в чвертьфіналі Відкритого чемпіонату Італії, отримала другий номер посіву на турнірі і пропустить стартове коло змагань. Першою суперницею Світоліної стане переможниця матчу між полькою Магдою Лінетт (№35) і Полін Парментьє (№162) з Франції, яка стала володаркою wild card.

Цей виступ в Страсбурзі може стати для Еліни другим. У 2013 році українка зазнала поразки від Флавії Пеннетти в першому ж матчі.

В єдиному раунді кваліфікації Катерина Бондаренко зустрінеться з Крістіною Макхейл. Раніше Бондаренко тричі грала проти американки на хардовому покритті. У 2017 році Катерина поступилася Крістіні в Сіднеї і Досі, а в 2018 році українка перемогла суперницю в Сіднеї.

Також Бондаренко виступить в парному розряді. Українка разом з канадкою Шарон Фішман в першому колі зіграють проти володарок wild card Клари Бурель і Діан Паррі з Франції.

Українська пара Людмила Кіченок і Надія Кіченок на старті змагань зустрінуться з Анною-Леною Фрідсам з Німеччини і словенкою Катаріною Среботнік.

yyyyyhhh 20.09.2020 07:33

У темі 1 долучень
В ніч з п'ятниці на суботу в НБА відбувся один матч плей-оф. У першому матчі фіналу Західної конференції «Лейкерс» завдяки 37 очками Ентоні Девіса обіграли «Денвер».

НБА. Плей-оф. Фінал Західної конференції. Перший матч

«Лейкерс» – «Денвер» – 126:114 (36:38, 34:21, 33:20, 23:35)
«Лейкерс»: Девіс (37 + 10 підбирань), Колдуелл-Поуп (18), Джеймс (15 + 12 передач), Грін (8), Макгі (0) – старт; Ховард (13), Кузма (11), М-ф Морріс (9), Рондо (7 + 9 передач), Карузо (5), Джей Ар Сміт (3), Дадлі (0), Кук (0).
«Денвер»: Мюррей (21), Йокіч (21), Грант (9), Харріс (5), Міллсеп (5) – старт; Портер (14 + 10 підбирань), Пламлі (9), Морріс (8), Деніелс (8), Доз'єр (6), Крейг (6), Бол (2).

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 12:14.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010