![]() |
На супутнику Eurobird 1 з'явився індійський канал Zee Cafe
http://s55.radikal.ru/i147/1007/b8/67e5dfa40e98.jpg На орбітальній позиції 28,5 E з'явився індійський канал Zee Cafe, що веде мовлення англійською мовою. Канал пропонує різні програми, в тому числі драми, комедії, ток-шоу, музику, фільми та серіали. В даний час у відкритому вигляді доступні рекламні промоматеріали, що дозволяють познайомитися з каналом. Технічні параметри Zee Cafe: EUROBIRD 1 (28,5 E) 12,607 GHz, pol. V, SR: 27500, FEC: 2/3 Кодування: немає За матеріалами: Satkurier |
15 липня виповнюється 10 років ізраїльскій компанії супутникового зв'язку yes
http://s006.radikal.ru/i213/1007/d4/a18a77069796.png 15 липня поточного року ізраїльська компанія супутникового зв'язку yes буде відзначати свій десятий день народження. Підготовка до свята розпочалась уже сьогодні. У програмі заходів, на які виділено суму в 8 мільйонів шекелів, - свято в районі тель-авівського порту, всілякі знижки та пільги для глядачів yes, відкриття для вільного перегляду численних телеканалів, зокрема, з 4 по 15 серпня будуть відкриті перший і другий спортивні канали, "Спорт 5 HD" і багато інших (за винятком каналів еротики і "Спорт Live). За словами заступника генерального директора yes з маркетингу Галі Нір, святкування десятиліття ізраїльської компанії супутникового зв'язку стане справжнім святом для численних шанувальників каналів yes, яких чекають чудові сюрпризи, причому, це стосується як глядачів зі стажем, так і новачків. "День народження - це прекрасна можливість на ділі висловити нашу щиру подяку тим, хто протягом всіх цих років щодня віддавав свою перевагу програмам yes", - заявила Галі Нір. За матеріалами: isra.com |
Телеканал Wedding TV закодував свій сигнал на супутнику Hot Bird 8
http://s12.radikal.ru/i185/1007/80/1f3c8c8d0d2c.gif Телеканал Wedding TV знову кодується у складі супутникової платформи Cyfrowy Polsat. Інформація про плановане кодуванні каналу з'явилася давно, але протягом тривалого часу канал був доступний у відкритій формі. Тепер у FTA доступна тільки британська версія каналу в позиції 28,5 E/28, 2E. Технічні параметри: HOT BIRD 8 (13E) 10,723 GHz, pol. H, SR: 29900 FEC: 3/4; Кодування: Nagra Media Access За матеріалами: Satkurier |
Five HD почне мовлення на платформі SKY
http://s60.radikal.ru/i170/1007/1c/bbb47294e7f1.gif Британська супутникова платформа Sky підтвердила, що 13 липня 2010 року включить в свою пропозицію канал Five HD. Канал буде доступний на 171-й позиції в EPG Sky. Five HD стане сорок другим каналом пропозиції Sky HD. Супутникова платформа планує довести кількість каналів HD до 50 до Різдва. Технічні параметри: ASTRA 2B (28,2 E) 12,266 GHz, pol. H, SR: 29500, FEC: 3/4, DVB-S2/QPSK SID: 3858 PID: 513 PID A: 661 (англійська) Кодування: NDS VideoGuard За матеріалами: Satkurier |
Супутникове платформа Polsat Cyfrowy тестує на своєму транспондері канал AXN HD
http://s47.radikal.ru/i118/1007/64/639cc93f6f80.jpg Супутникове платформа Polsat Cyfrowy тестує на своєму транспондері канал у форматі високої чіткості AXN HD. Канал перебуває на позиції 114. Оператор почав тести (ID: TEST HD) ще місяць тому, але тільки тепер стало відомо, який канал увійде в пропозицію Cyfrowy Polsat. Нагадаємо, телеканал AXN HD доступний також у складі італійської супутникової платформи Sky Italia. Технічні параметри: HOT BIRD 8 (13E) tp. 78 (12,265 Ghz, pol. V, SR: 27500, FEC: 2 / 3, DVB-S2/8PSK) ID: AXN HD PID V: 701 PID A: 712 PID PCR: 701 SID: 3109 PID PMT: 32 Provider: Cyfrowy Polsat Кодування: Nagra Media Access (N3 - Cyfrowy Polsat) За матеріалами: Satkurier |
Компанія "Газпром космічні системи" входить у ТОП-20 світових операторів супутниквого зв'язку
http://s004.radikal.ru/i206/1007/23/ea1a85eadc54.jpg За результатами 2009 року компанія "Газпром космічні системи" знаходиться на 19 місці в списку провідних світових операторів фіксованого супутникового зв'язку, опублікованому відомим виданням Space News. Це на одну позицію вище, ніж у минулому році. Рейтинг Space News складається на основі річних доходів операторів фіксованого супутникового зв'язку (таких у світі - близько 40). Незважаючи на повне завантаження діючого орбітального угрупування супутників "Ямал", у 2009 році компанії вдалося збільшити доходи в рублях на 4% у порівнянні з 2008 роком. "Газпром космічні системи" реалізує програму розвитку орбітального угруповання: зараз на стадії будівництва знаходяться супутники "Ямал-300К", "Ямал-401" і "Ямал-402". Після їх запуску в 2011-2013 роках орбітальна ємність компанії зросте в 4 рази. Виконання цієї програми дозволить компанії "Газпром космічні системи" значно збільшити доходи і посилити свої позиції в рейтингу провідних світових операторів фіксованого супутникового зв'язку. |
На супутнику Hot Bird припинено мовлення пакету Theme-X
http://s06.radikal.ru/i179/1007/80/54a58da5bf4c.jpg 1 липня 2010 року на супутнику Hot Bird 8 (13 градусів сх.д.) повністю припинено мовлення восьми еротичних телеканалів, що входять в пакет Theme-X. Згідно з інформацією, отриманою редакцією інтернет-видання Satkurier, мовник даного пакету телеканалів TYR Ltd відчуває серйозні фінансові проблеми, внаслідок чого був змушений припинити надання послуг. Оператор SatLink Communications, що є власником транспондера № 14 (11,470 ГГц, поляризація - вертикальна) в черговий раз не отримав своєчасну плату від компанії TYR Ltd за оренду супутникової ємності, в результаті чого був змушений припинити мовлення пакету Theme-X. Нагадаємо, що мовлення пакету телеканалів Theme-X здійснювалося згідно параметрів: Супутник: Hot Bird 8 (13 гр.сх.д.); Частота: 11,470 ГГц; Поляризація: вертикальна; Швидкість потоку: 27500; FEC: 5/6 DVB-S/QPSK |
Телекомпанія ТВі готова вести переговори про купівлю каналу Тоніс
http://s44.radikal.ru/i104/1007/6a/a41cc08ab43c.jpg Телекомпанія ТВі готова вести переговори про купівлю каналу Тоніс. За деякими даними, в цьому ж зацікавлений Інтер, що може створити нову зону конфлікту між телеканалами. ро наміри керівництва ТВі розповів генеральний директор каналу Микола Княжицький. "Щоб купити якийсь канал, потрібно, щоб він продавався", - заявив Княжицький. За його словами, "існують інші люди, які хочуть забрати Тоніс у власників безкоштовно, діючи в судах і використовуючи вплив на суди". Княжицький не уточнив, кого він має на увазі. Зазначимо, на початку цього року 10% Тонісу були виставлені на продаж за ціною 1,3 млн грн, і експерти оцінили вартість телеканалу у $ 15-20 млн. За матеріалами: Корреспондент |
Телеканал "Моя планета" підкорює Україну
http://i064.radikal.ru/1007/09/ad815bb7ef4f.jpg У телеефірі України почав своє мовлення цілодобовий пізнавальний канал "Моя планета". Передачі про науку, мистецтво та історію швидко завоювали популярність серед любителів провести час біля екрану з користю. Головна "фішка" каналу - так звані телеподорожі, які дозволяють перенестися у віддалені куточки планети, не злазячи з дивану. Жіноча половина сім'ї Марченко, а це три покоління, не відриваючи очей стежить за історією освоєння космосу - з недавніх пір в Києві почали транслювати російський пізнавальний канал "Моя планета", який входить в сімейство телеканалів ВДРТК. Найулюбленіші програми на "Планеті" - телеподорожі по колишнім радянським республікам. "Я думаю, що це дуже цікаво, оскільки зараз моя сім'я більше подорожує за кордоном, ніж по колишньому Радянському Союзу, - каже киянка Ксенія Марченко. - Я думаю, що дітям цікавіше, що відбувається навколо них, в їх же рідній країні та в сусідніх державах, ніж в далекому зарубіжжі". Подорожі, наука, мистецтво, історичні розслідування та документальні фільми про видатних людей - все це цілодобовий канал "Моя планета". На відміну від інших пізнавальних каналів, більшість його програм можна дивитися без перекладу, російською мовою. У різні куточках світу працюють десятки знімальних груп каналу, які знімають більше 700 годин оригінальних програм на рік. Тільки в Києві, завдяки найбільшому кабельному оператору "Воля", ці програми щодня можуть побачити близько мільйона глядачів. "Я сподіваюся, що цей канал за кількістю свого продукту може увійти до топ-10 провідних пізнавальних каналів, а це значить, що ми пропонуємо якісний продукт, за який не соромно, - міркує директор компанії "Воля" Сергій Бойко. - Він потрібен клієнту і демонструє рівень сучасного телебачення". Крім Києва програми каналу вже дивляться у Львові, Донецьку, Дніпропетровську, Маріуполі, Миколаєві. Незважаючи на молодість, канал уже знайшов свого глядача - думаючого, допитливого і небайдужого. "Телеканал транслюється тільки півроку, а динаміка дозволяє говорити, що канал буде затребуваний глядачами, - відзначає директор дистриб'юторської компанії "Торсат" Анатолій Сальник. - Потенціал великий - на сьогодні телеканал транслюють у своїх мережах понад 20 кабельних операторів". За матеріалами: vesti.ru |
"НТВ-Плюс" відмовиться від матчів АПЛ?
http://i076.radikal.ru/1007/c5/fa9e98b2bc4e.jpg Головний продюсер спортивних каналів "НТВ-Плюс" Дмитро Чуковський розповів, що в майбутньому телеканал може відмовитися від трансляції матчів англійської прем'єр-ліги. "Ми, безумовно, хочемо показувати матчі англійської прем'єр-ліги, і ми показували їх протягом багатьох-багатьох років, але я не виключаю такої можливості, що незабаром прем'єр-ліга не буде транслюватися на "НТВ-Плюс", так як ті цінові вимоги, які продовжує пред'являти прем'єр-ліга на права трансляцій цього чемпіонату, на жаль, ніяк не корелюють з російським ринком. І мені здається, що дуже велика ймовірність того, що ми в Росії взагалі залишимося без трансляцій англійської прем'єр-ліги. І якщо ми, платний телеканал, вважаємо ці цифри непідйомними, то на подібні цифри, зрозуміло, не зуміє замахнутися й державний канал, з яким ми постійно конкуруємо. Вони не зможуть платити за прем'єр-лігу суми, які в три рази перевищують те, що вони платять за трансляцію російського чемпіонату з футболу. Звичайно, поки це не остаточне рішення, але вірогідність цього є", - додав Дмитро. За матеріалами: sportbest.net |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:04. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010