![]() |
Повидаляйте з ємулятора непотрібні ключі
|
Nazik Злийте завантажувачем з ресіверу на ПК файл ключів, відредагуйте його найпростішим текстовим процесором (бо то звичайний текстовий файл), наприклад AkelPad і залийте назад в ресівер. Також як варіант залити готовий чужий файл ключів ...
|
допоможіть! коли я вводжу бісс ключ в technosat th 7002 m то канал працює лише до першого перемикання а потім заблоковується, що робити? підкажіть. наперед дякую
в інструкції для прошивки тюнера technosat th 7002 m пише, що потрібно обрати або Dowland data або Dowland S/W.Що обрати? вибачте,slavon,підкажіть як то зробити, будь ласка? |
Dowland S/W. - загрузити софт з ПК у ресівер
Dowland data - загрузити канали і налаштування.... Dowland key - загрузити ключі .... Upland ... - вигрузити з ресіверу на ПК відповідно... |
як ввести бісс ключі в тюнері OpenBox 750
Читаємо уважно тут де можна найти нову прошивку для OpenBox 750 |
якщо я скачав програму з нету то треба Дowland S/W
Яку програму Ви скачали і що Ви хочете власне зробити ??? Прошити ресівера чи що ??? Розділ по Технозадах у нас тут уважно читайте - там все докладно розписано |
Доброго дня всім.Мене цікавить таке .В одному магазині мені порадили SAT-INTEGRAL Т-9100 HD з річною шарою на всі пакети. Хтось зустрічався з такою пропозицією??
|
kibas, SAT-INTEGRAL Т-9100 HD не варта брати, краще вже брати ресівер під Лінуксом - Аміко Ален наприклад і платити нормальну шару на ті пакети які Вам дійсно потрібні ....
|
Доброго дня!підскажіть де можна взяти свіжий дамп ортон 7310v
|
tarasza, що за Ортон у Вас такий ??? Системну інформацію ресіверу в студію...
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 22:21. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010