![]() |
Цитата:
|
Підкажіть, якою програмою треба користуватися для монтування відео?
|
2vanya2,
Попробуй Цю,але для мене вона надто складна))))) |
доброго вечера пидкажить будьласка як пидключить шаринг на глобо 8100а ищо для цього потрибно мати це можно зробить самому чи треба звати мастера
|
Цитата:
|
Цитата:
|
slavon,
Ти пропонуєш людині в якої тюнер за 30 паперів докупити роутер за 35(мінімум),самому його налаштувати,щей Енігму в якій новачок буде тиждень розбиратися(доречі краще вже тоді спарк він лекший,удобніший і стабільніший,так в Енігмі шара добре працює,але як на мене це єдиний її плюс) vovan19755, Напишіть який у вас нет проводовий чи безпроводовий,чи є ком порт на компі(RS232).І якщо ви людина усідчива і вмієте читати(бо мене на два слова тільки хватає)))) то чому би не спробувати.А краще викликати майстра він за гривень 50 вам все покаже і налаштує(я так перший раз і робив років 6 назад) |
интернет у мене вид интертелекома вильни доступ безпроводний на компи есть виход для шнура
|
vovan19755,
Прекрасно ,а тепер читаєм форум Значить суть така купляєте пакет(реєструєтеся в білінгу(в шапці форума(для прикладу)),купуєте пакет з допомогою вебмані приват24(там є різні способи оплати),получаєте настройки вводите їх в прогу MPCS ,з"єднуєтеся з тюнером через кабель (на тюнері запускаєте ShareMax),запускаєте прогу MPCS і все це при включиному неті!!! Якось так |
Привіт всім! Шановні форомучани принесли на пошивку ресівер HD TV OPENBOX S1 де узяти прошивку до нього. Я наношому форумі дививсь такого немає реса перший раз з таким стикнувся. Ще плюс щоб на прошивці працювала Екстра тіві! Підскажіть мені якщо хтось знає наразі дякую.
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 11:08. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010