![]() |
makar303, Сама прошивка тюнеру (заливка списку каналів) вирішить проблему тимчасово. Тюнер треба ремонтувати, причин може бути багато від несправного БЖ до заміни флеш. На форумі це питання вже піднімалось - читаємо форум...
|
Цитата:
Дякую всім сьогодні куплю кабель і буду пробувати . Потім відпишусь |
Цитата:
|
Zhora15, А ще краще щось на Лінуксі, бажано з можливістю встановлення Е2 :D
|
slavon,
Та я так розумію,там потрібен саме бюджетний http://smiles.kolobok.us/big_standart/biggrin.gif |
Цитата:
|
лоханувся я з кабелем купив типу ( мама -мама ) а треба (папа - мама) вот...
|
"мама -мама" це нуль-модемний
"папа - мама" - це модемний .... В принципі на господарці в установщика мають бути обидва... |
Прошу допомоги.,
Openbox X620 закидаю список каналів та ключі ,але в списку ключів Біс на тюнері лишень три штуки (хоч кидав різні списки ключів). Думаю ,що проблама в софті ,але не можу знайти щось варте уваги., може хто має під нього нормольний софт -прошу поділитися :) дякую |
Привіт усім у мене питання по ресивері AF-1700 (S170EC).
Десь 3 місяця назад я його прошив,прошивку не заливав,а тільки канали і ключі,бо там була програмка із EMU. Все працювало,я віддав ресивер людині,але через 2 тижні вона телефонує до мене і каже,що пропали усі канали. Я зразу почув свою вину. І тому я залив іншу прошивку,яку заливав іншим людям на цей процесор. І через 3 тижні знову проблема. Тому я хочу у вас запитатися, у чому може бути проблема? В апаратному ресивера,програмному чи в антені щось замикає? |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 18:41. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010