![]() |
Дякую за пораду, але справа не в потрібності каналів - а в зручності доступу до них. Серед кількох сотень або й тисячі каналів, наприклад, всього десяток спортивних - природньо, що хочеться мати до них (і лише до них) швидкий доступ. А чому група при цьому має називатися, наприклад, Kids? :)
|
всього десяток спортивнихх............. в мене тільки 5 (нормальних!) які можна дивитись!!
а в тебе на які супутники тарілка(тарілки)? |
не сприймайте буквально :)
я для прикладу сказав "десяток спортивних", можна було сказати "десяток музичних" тарілка як у всіх, в основному: амос, сіріус, хотбірд. Ще ловиться євробірд 9е Цитата:
|
у мене деколи буває коли включаєш тюнер то немає сигналу!! доводиться його виключати і знову включати тоді сигнал появляється ! перепрошивав не допомогло!
|
Цитата:
Досить часто,з"економивши на комплектуючих,втрачаєш на якості та надійності в роботі. |
ні я сам ставив тарілку! головки, дісек. перевіряв усе багато раз навіть дісек міняв!!!
нічо не дало ! |
Цитата:
|
Після грози...Можливо сильний вітер змістив антену.Перевірте налаштування антени.Як що з цим все гаразд-беріть викрутку...
|
Цитата:
|
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 10:08. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010